2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4574079 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

Hakemler rezalet Şener'i öyle bir attı ki gülmekten ölürsünüz
hakem rezalet ama şenerde öyle malesef.ben hiç bir ışık görmedim ne şenerde nede bursada.

Çevrimdışı Anıl

Bir diğer açıdan :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 22:07:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
hakem rezalet ama şenerde öyle malesef.ben hiç bir ışık görmedim ne şenerde nede bursada.

Ortaları driblinlgleri iyiydi abi de Bursa kötü baya evet
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yatoraya

Yeni sezon öncesinde henüz Beşiktaş'la sözleşme imzalamayan Gökhan Töre'nin 1 haftadır Ümraniye'de çalıştığı ortaya çıktı.

Kaynak: Sporx
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı hic2222

Yeni sezon öncesinde henüz Beşiktaş'la sözleşme imzalamayan Gökhan Töre'nin 1 haftadır Ümraniye'de çalıştığı ortaya çıktı.

Kaynak: Sporx
Hemen hergün haber yapıyorlardı.Kazanda sakatlandıktan sonra beşiktaş doktorları tedavi etti ve ümraniyede çalışıyor.
Sakatlığı iyileşti ama kondisyon eksiği var felan diye
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Efe

EFe hocam maalesef transferde çok geç kaldık. O yüzden bir Türkiye klasiği olarak ihale hocaya çıkartılacak gibi. Geçen yıl yaşanan sakatlıklar yüzünden çok sıkıntı çektik. Üzerine 6 maç sahamız kapandı. Buna rağmen gayet balarılıydık. Ancak bu yıl kadro an itibarıyla geçen yıldan daha dar. Üstelik Avrupa kupası maçları da oynayacağız. Allah yardım etsin. En sonunda gidip 33 yaşındaki adamı aldılar öyle mi?

parasal konulardan bu şekilde oluyor maalesef sıkıntı verecek durumlar oluşacaksa vazgeçiyorlar gibi görünüyor bu sezonuda bu şekilde geçireceğiz takım iyi oynarsa baskı ortadan kalkar yoksa sıkıntı içinde bir yıl geçecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı saricasi

Bursaya yazık oldu gürci takımı oynamadan penaltılarla tur atladı yazık.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ilhan mansız

parasal konulardan bu şekilde oluyor maalesef sıkıntı verecek durumlar oluşacaksa vazgeçiyorlar gibi görünüyor bu sezonuda bu şekilde geçireceğiz takım iyi oynarsa baskı ortadan kalkar yoksa sıkıntı içinde bir yıl geçecek
benim için farketmez. Bu yıl 10. Da olsak olur. Yalnız pusuda bekleyen çakallar var. O yüzden yönetim önlem almalı. Kadro takviyeye muhtaç

Çevrimdışı saricasi

benim için farketmez. Bu yıl 10. Da olsak olur. Yalnız pusuda bekleyen çakallar var. O yüzden yönetim önlem almalı. Kadro takviyeye muhtaç
Geç kalındı ama eninde sonunda beklenen yerlere alınacak oyuncu
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Sedat

Siyah jant gerekli sadece  :tabe: eskisi dolmuş gibiydi arkadaş   :dry:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Kemal

Herkese hayırlı akşamlar uzun yolculuktaydım yeni vardım bir umut açtım ki KAP yok ve 28 kişik kadro UEFA ya bildirilmiş, üzülmemek elde değil.

Geriye doğru okudum da, biri bana Bilicin taktik ve transfer başarısını anlatabilir mi? Hatta kariyer başarısını ve disiplin anlayışını da anlatırsa bende aydınlanırım.

Çevrimdışı Tolga

bütün gün yoldaydım eve yeni geldim sayılır gene transfer yok nedense hiç şaşırmadım
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı A_Aydin

Bu gün lanziniyi almadık mı?Ne kadar da alışmıştık aslında.

Çevrimdışı EagleForce

Gerekli yerlere transferler yapilmadi eleme maci oncesi. Sanirim Demba Ba da taraftara sus payiydi Onder Ozen'in gidisi icin.  :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Feyenoor'u bir geçebilsek ondan sonrası zaten zor en azından bizim takımın Avrupa liginde bir yere gelebileceğini düşünüyorum. Bir kaç tane sağlam takviye ile Avrupa liginde belli bir noktaya gidebileceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı okansosa

2. feyenoord maçına kadar diyelim ki 10 numara ve töre transferleri yapıldı siz hangisini tercih ederdiniz töre mi 10 numara mı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı hic2222

2. feyenoord maçına kadar diyelim ki 10 numara ve töre transferleri yapıldı siz hangisini tercih ederdiniz töre mi 10 numara mı
ilk maça bağlı :alala:

Çevrimdışı CanEmre

10 numaranın kim olduğuna da bağlı  :tabe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

Ronaldinho iddiaları var, bugün de kulübünden ayrıldığını açıkladı... Hatta ben 10 numara transferinin açıklanmamasını Ronaldinho'ya bağlıyorum :)

Çevrimiçi Samet Ç

Ronaldinho iddiaları var, bugün de kulübünden ayrıldığını açıkladı... Hatta ben 10 numara transferinin açıklanmamasını Ronaldinho'ya bağlıyorum :)
Hocam bende eninde sonunda Ronaldinho'nun  geleceğini düşünüyorum. ANÇ Roni'yi ciddi ciddi istiyor. Eğer gelirse Allah sabır versin bize.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Herkese hayırlı akşamlar uzun yolculuktaydım yeni vardım bir umut açtım ki KAP yok ve 28 kişik kadro UEFA ya bildirilmiş, üzülmemek elde değil.

Geriye doğru okudum da, biri bana Bilicin taktik ve transfer başarısını anlatabilir mi? Hatta kariyer başarısını ve disiplin anlayışını da anlatırsa bende aydınlanırım.

ben bilice bastan beri karsiydim. t.d. olarak bana göre hic ahim sahim bir karieri yok. herkez hirvat milli takiminda iyi isler yapdi diyor, ama hirvat takimi avrupanin en büyük kulüplerinde oynayan topcularla dolu, böyle milli takimda hocalik yapmak zor degil. daha cok renkli kisiliyle göze batti bilic, hocaligi herzaman soru isaretiydi. bana göre kulüb takiminda asla basarili olamaz. Besiktas gibi büyük kulübe herzaman kurt hoca lazimdir, isini bilen, her rakibi ayri ayri analiz eden, disiplin getiren, futbolcunun sevdigi ama birazda cekindigi kisiliye sahip olmali.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Thuggie

Ben begenmedim. Bir öncekinden güzel evet ama ahim sahim degil.

Kartali basip yapistirmislar, alt tarafi bos kalmis.

Besiktas dizayn konusunda rakiplerinin hep gerisinde, sadece otobüs degil bütün konularda. Kartal Yuvalarina gidip yerinde görebiliriz tshirtleri vs.

Çevrimdışı Kemal

Ronaldinho da gelirse öğretmen evi lokali gibi olur takım, yunan sağbek de 33 yaşında

Çevrimdışı brci

abi şaka gibi bile bile başımıza gelecekleri göre göre lades diyoruz bu kadroyla Feyenoord maçından çıkmamız tamamen mucizelere bağlı çok ama çok zor bir maça çıkıcaz transfer yapamadık ve hiç üretken olamayıcağımız bir maç olacak gibi geliyor bana 30 temmuzdaki maç bari güzel bi savunma ve konrtatak oynunu oynasak da ikinci maça umutlu çıksak ..

geçen sene başı orta saha : fernandes, veli, oğuzhan, olcay, töre , atiba

bu seneki : oğuzhan ,veli, olcay ,kerim ,atiba , ?????

Çevrimdışı hic2222

Ronaldinho da gelirse öğretmen evi lokali gibi olur takım, yunan sağbek de 33 yaşında
:kop: