2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4574369 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı hic2222

Arkadaşlar oy kullandım ama Bilici tartışmakta nereden çıktı.Şurada sağ bek konusu açıldı o konuşuluyordu.
En ufak konuda hemen böyle değişebildiğinize göre sanırım hepiniz hayatınızda dört dörtlüksünüz. Hiç kusurunuz yok.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Haldun

Şaka maka geçen seneden daha kötü kadromuz var  :lol: :lol: Bunu başarmakta bir beceri..  :ok:

Frei felan demişler. Pes..

Beşiktaşım seneye bu kafayla ilk 2 ye mümkün değil giremez,3.yü bilmiyorum..
kadromuz geçen seneye göre daha kötü bu kadroyla ilke 5 e girmemiz başarıdır bana kalırsa , hakkaten geçen seneye göre kadronun daha da zayıflaması yönetimin büyük başarısıdır üstelik şampiyonlar ligine katılma umudumuz varken...

Çevrimdışı karakartalım

gelen yok giden yok kap gelsin artık  :s20: :s20: :s20:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2014, 16:42:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
kadromuz geçen seneye göre daha kötü bu kadroyla ilke 5 e girmemiz başarıdır bana kalırsa , hakkaten geçen seneye göre kadronun daha da zayıflaması yönetimin büyük başarısıdır üstelik şampiyonlar ligine katılma umudumuz varken...

Kadro geçen seneden daha kötü değil bence. Fernandes oynamıyordu zaten ALmeida yerine daha iyisi alındı sadece Jones'un boşluğu söz konusu. Tabi Töre alınmazsa katılırım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı hic2222

Almeidanın yerine cenk ve demba ba alındı.
Töre şöyle veya böyle olacak.
Geçen yıl ile bu yıl arasında sadece Fernandes farkı var ama ?
Neden böyle denildi anlayamadım ?

Çevrimdışı karakartalım

28 kişilik kodro gitmiş  :s20: :s20: :s20:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Haldun

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme maçında Hollanda'nın Feyenoord takımı ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maç için oluşturduğu 28 kişilik kadronun listesini UEFA'ya gönderdi. Önceki günler, bu liste gönderilmeden önce transfer yapılacağı iddiaları ortada dolaşıyordu. Gökhan Töre ve birkaç isim daha alacağını açıklayan Beşiktaş yönetimi, Feyenoord maçı öncesi herhangi bir transfer de yapmadı ve bu haklarını maçtan sonra kullanmaya bıraktı.

Bilindiği üzere, Gökhan Töre'nin bonservisi için Beşiktaş yönetimi, oyuncunun kulübü Rubin Kazan ile el sıkışmıştı. Ancak oyuncu ile yaşanan pürüzler nedeniyle transferde sorun yaşanmıştı.

Siyah Beyazlılar'ın UEFA'ya gönderdiği listedeki futbolcuların açıklanması bekleniyor...

Çevrimdışı Geovani

Faydali eleştiri her zaman yararlidir....Kurumsalliktan bahsedildigi yerde iyi planlamada olur ama futbol konusunda ve de özellikle transfer konusunda bi planlamadan söz etmemiz imkansiz takim bi oyun kurucu sagbek ve iyi bir stoper diye bağırıyor ve şl elemesine günler kala ne yazikki bi gelişme yok...oynayacagimiz takim sanki bulgar liginin alt takimlarindan birisi ! Şimdiye kadar transfer olayinin cozulmesi gerekiyordu. ....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı saricasi

size 2 sene onceki bjk sı sorsalar dı zaten ilk 5 giremez derdiniz ama kadro bile 3.oldu ve belli bir yere kadar şampiyonluğu kovaladı,bunları aklınızdan atın.şuanki kadro hem lig, hem avrupa ligi,hem feyenord  için yeterli c.ligi ve play off için haklısınız.ligde hakemleri yenersek lider bitiririz.Biz beşiktaşız unutmayın.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Haldun

Almeidanın yerine cenk ve demba ba alındı.
Töre şöyle veya böyle olacak.
Geçen yıl ile bu yıl arasında sadece Fernandes farkı var ama ?
Neden böyle denildi anlayamadım ?

gökhan töre olayı net değil oyuncunun adı uefaya bile verilmedi şampiyonlar ligi için, demba ba geldi ama almedia gitti ,geçen yıldan tek fark cenk tosun ,geçen yıl kadro kısıtı nedeniyle ne çektiğimizi hatırlarsın galiba üstelik dediğin gibi fernandes de gitti

Çevrimdışı Haldun

size 2 sene onceki bjk sı sorsalar dı zaten ilk 5 giremez derdiniz ama kadro bile 3.oldu ve belli bir yere kadar şampiyonluğu kovaladı,bunları aklınızdan atın.şuanki kadro hem lig, hem avrupa ligi,hem feyenord  için yeterli c.ligi ve play off için haklısınız.ligde hakemleri yenersek lider bitiririz.Biz beşiktaşız unutmayın.
geçen yıl ligde takım yoktu bu yıl bursasporun eskişehirsporun kasımpaşanın sivassporun geçen yıl ki gibi olacagını düşünüyorsan yanılıyorsun

Çevrimdışı capo di capi

Arkadaşlar oy kullandım ama Bilici tartışmakta nereden çıktı.Şurada sağ bek konusu açıldı o konuşuluyordu.
En ufak konuda hemen böyle değişebildiğinize göre sanırım hepiniz hayatınızda dört dörtlüksünüz. Hiç kusurunuz yok.

Feyenoord'a elenirsek dünyanın sonu değil derse. 33'lük adamı aldırırsa her türlü tartışılır.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Volkan Başaran

Geçen seneki sene başına dönün o zaman kadronun iyimi kötümü olduğunu daha net anlarsınız..

Bu senede yine birilerine umut bağlıyoruz. En azından ben Fernandese umut bağlamıştım Sizlerde şimdi Frei ye umut bağlamışsınıuz  :) :)

Zaten Töre siz kadro yüzde 20 güç kaybetmiş kadrodur.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Haldun

Nihat : bu kapıdan içeri giremez
Rüştü : yaşlı oyuncuya bu kadar para vermem
Quaresma : işedi, sorumsuz
Fernandes :hakkımı helal etmiyorum
Ersnt :yaşlı, hasan da onun kadar koşar
Hilbert : bakalım başka yerde ne kadara oynuyor
Egemen : feda demedi
Ronaldinho : abisi bizi oyaladı
Gökhan töre : çok para istiyor
Lanzini: tepe tepe kullansınlar

Çevrimdışı Gokhan_1903

gelen yok giden yok kap gelsin artık  :s20: :s20: :s20:
33luk adam gelcekse hiç gelmesin

Çevrimdışı Volkan Başaran

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Feyenoord ile oynayacağı karşılaşmaların listesini UEFA'ya gönderdi. Listede 28 oyuncu yer alırken, A2 takımından 5 futbolcu da kadroya dahil edildi.

Siyah beyazlılar, Feyenoord maçları için UEFA’ya gönderilen listeden sadece 1 oyuncu değişikliği yapma hakkına sahip. Beşiktaş'ın turu geçmesi halinde ise bir sonraki aşama için UEFA’ya yeni oyuncu listesi gönderilecek.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçını 30 Temmuz'da deplasmanda, ikinci karşılaşmayı ise 6 veya 7 Ağustos'da İstanbul'da oynayacak.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı hic2222

Feyenoord'a elenirsek dünyanın sonu değil derse. 33'lük adamı aldırırsa her türlü tartışılır.
Bende sizin eleştirilerinize katılıyorum ama eleştirel olarak.Madem öyle gitsin diyemiyorum.Çünkü ona sağ beke Gökhan Gönülümü istersin vyntrayımı diye soramıyoruz bunun bilincinde eleştiriyorum

Çevrimdışı saricasi

geçen yıl ligde takım yoktu bu yıl bursasporun eskişehirsporun kasımpaşanın sivassporun geçen yıl ki gibi olacagını düşünüyorsan yanılıyorsun
her sene onlar için ayı şey söyleniyo onlar her zaman bzm altımızda kalıyo,Biz Beşiktaşız bunu iyi düşün.Bu sene takım daha fazla puan toplucak onunda anketini yap istersen :)

,

Çevrimdışı saricasi

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Feyenoord ile oynayacağı karşılaşmaların listesini UEFA'ya gönderdi. Listede 28 oyuncu yer alırken, A2 takımından 5 futbolcu da kadroya dahil edildi.

Siyah beyazlılar, Feyenoord maçları için UEFA’ya gönderilen listeden sadece 1 oyuncu değişikliği yapma hakkına sahip. Beşiktaş'ın turu geçmesi halinde ise bir sonraki aşama için UEFA’ya yeni oyuncu listesi gönderilecek.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçını 30 Temmuz'da deplasmanda, ikinci karşılaşmayı ise 6 veya 7 Ağustos'da İstanbul'da oynayacak.
Büyük ihtimalle töre eklenir snra o kadroya.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam onlardan hiç bir şey olmaz görürsün. Kasımpaşa 4 bitirir sivas 5 Eskişehir 6 bitirir bu sezonda.

Çevrimdışı ALI RIZA

Hepsi doğru Biz Yanlışız...!

Çevrimiçi Necmi

geçen sene başında kasımpaşa şampiyon ilan edilmişti :D

Çevrimdışı hic2222

gökhan töre olayı net değil oyuncunun adı uefaya bile verilmedi şampiyonlar ligi için, demba ba geldi ama almedia gitti ,geçen yıldan tek fark cenk tosun ,geçen yıl kadro kısıtı nedeniyle ne çektiğimizi hatırlarsın galiba üstelik dediğin gibi fernandes de gitti
Bilemiyorum Töre 3 aşağı 5 yukarı hallolacak gibi.
Fernandes zaten kayıp geminin kaçak yolcusuydu.
Takımdaki gençler 1 yıl aktif olarak oynadılar. Geçen yıldan (tabiki Töre sonuçlanırsa) bence farkımız yok.Hatta biraz daha takım olduk diyebilirim.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Beşiktaşı kıyasladığın takımlara bakarmısın, şu bi gerçek fb,gs beşiktaş bunların adı bile kafaya oynar o nedenle kıyaslayacaksan fb ve gs ile kıyasla
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı yatoraya

yeri burası değil ama Fikret Orman cümlelerin başında geçen yıl "ben" kelimesini çok kullanıyordu.
dikkat edin arada bunu yapıyor. şunu alıcam bunu alıcam vs. bu rahatsızlık veriyordur yönetimde.
BeşiktAŞK!