2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4588325 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 23:41:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Trt Spor da Spor Artı programında Beşiktaş'lıların sevineceği bir transfer haberi var dedi spiker 4-5 hafta önce Gs'nin ilgilendiği bir oyuncuyla ilgeliniliyor dedi. Gs'liler üzülücek dedi bu haberi duyduklarında.

4-5 hafta önce Galatasaray stoper arıyordu cayır cayır
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ne kadar güvenilir bilmiyorum

Çevrimiçi Samet Ç

4-5 hafta önce Galatasaray stoper arıyordu cayır cayır
Hocam merakla bekliyorum bakacağız kimmiş.

Çevrimdışı Kemal

Yav çıldırdınızmı ne Ronaldinhosu, başkan bedava gelse giremez kulüpten içeri dedi. Öyle bir şey olursa Başkana güvenim 0'a iner, Tabata gelsin onun yerine daha iyi.

Çevrimdışı Deniz

Trt Spor da Spor Artı programında Beşiktaş'lıların sevineceği bir transfer haberi var dedi spiker 4-5 hafta önce Gs'nin ilgilendiği bir oyuncuyla ilgeliniliyor dedi. Gs'liler üzülücek dedi bu haberi duyduklarında.
badem mi yapmış haberi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 23:42:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne kadar güvenilir bilmiyorum

Ama adamla zaten anlaştık orada sıkıntı yok sadece başkanları çingene pazarlığı yapıyor Fikret Başkan kendisi gibi sert kayaya çarptı cimri :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 23:43:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Yav çıldırdınızmı ne Ronaldinhosu, başkan bedava gelse giremez kulüpten içeri dedi. Öyle bir şey olursa Başkana güvenim 0'a iner, Tabata gelsin onun yerine daha iyi.

Kemal abi kızdı  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

yarın lansman var.başkan bir oyuncu gelebilir demişti.bir tane gelecekse eğer töre mi olur lanzini mi?

Çevrimiçi Samet Ç

badem mi yapmış haberi?
bilmiyorum hocam öyle dedi ne kadar güvenilir sonuçta devlet kanalı. Emin olmadan ortaya atmazlar . :D

Çevrimdışı Anıl

yarın lansman var.başkan bir oyuncu gelebilir demişti.bir tane gelecekse eğer töre mi olur lanzini mi?
Lansman için Töre çok etkili olmaz Murat abi :) Başkanın hedefi büyük :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 23:44:15
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben net bildiğimi söyleyeyim durumlar değişmediyse.

Yarın Lanzini için son gün. Eğer Lanzini'yi vermezlerse 1 gün içinde Ruiz imzalayacaktı ama 2  gündür konuşmadım Kamptaki kişiyle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Lansman için Töre çok etkili olmaz Murat abi :) Başkanın hedefi büyük :bandit:
Yarın bence 2 oyuncu kapa bildirilecek. Dediğin gibi başkanın hedefi büyük. :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 23:46:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Transfer bir yana  şunun kıymetini bilelim.

İsmail Köybaşı 24

Veli Kavlak 25

Oğuzhan 22

Töre 21

Frei 20

Cenk Tosun 23

Muhammed 19

İnanılmaz bir yerli çekirdek var elimizde. Şu oyuncular AZ Alkmaar'a ver 2 sene sonra bunları 60 milyon euroya satar. Ben satmayı geçtim de bu kez bu kadar önemli jenerasyon yakalamışken geliştiremezsek 10 sene daha cacık olmaz takımdan. Transferden çok bunlar önemli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Barış Yurduseven bir bağlansa artık merak ettim. Kimmiş bu Gs'ninde 1 ay önce ilgilendiği adam.

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer bir yana  şunun kıymetini bilelim.

İsmail Köybaşı 24

Veli Kavlak 25

Oğuzhan 22

Töre 21

Frei 20

Cenk Tosun 23

Muhammed 19

İnanılmaz bir yerli çekirdek var elimizde. Şu oyuncular AZ Alkmaar'a ver 2 sene sonra bunları 60 milyon euroya satar. Ben satmayı geçtim de bu kez bu kadar önemli jenerasyon yakalamışken geliştiremezsek 10 sene daha cacık olmaz takımdan. Transferden çok bunlar önemli.
Hocam doğru diyorsun kıymetini bilmemiz lazım. Ayrıca bu sene İsmal'den Caner'in yaptığı patlamayı bekliyorum.

Çevrimdışı saricasi

Ronaldinhoyu koz olarak kullanıyor olabiliriz bnce almayız.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı kahyaoglueren

Arjantin medyasını takip eden var mı?  arjantinde Son dakika geçiyormuş galiba?

Çevrimdışı FARUK

Bakın konu Rivaldo gibi tabela yapan oyuncu olsaydı 35 bile olsa alınsın derdim. Ama fiziği biten oyuncunun tekniği olsa da bir şeye yaramaz. Yaşlı oyuncu en en önemli özelliği şutudur. Di Natale , Del Piero , Pirlo , Rivaldo bunlar böyle modern futbolun içinde kaldılar. Ronaldinho şov oyuncusu hız yoksa Ronaldinho çöptür bu kadar net söylüyorum.

Kaldı ki resmen aşağılandık şubatta rezil ettiler bizi.

katılıyorum hocam
alay edildi resmen

Çevrimiçi murat

marko marin için bedelsiz kiralık olarak anlaşılmış.bence lanzini gelse bile alınmalı.kulübe zenginliği önemli.opsiyonu da 4-5 milyon civarı olursa çok iyi olur.

Çevrimdışı ALI RIZA

Hocam doğru diyorsun kıymetini bilmemiz lazım. Ayrıca bu sene İsmal'den Caner'in yaptığı patlamayı bekliyorum.
ismail patlamasın :) İsmailden patlama beklemiyorum yeter ki düzgün oynasın yeterli bana :)

Çevrimdışı Anıl

Mümkün Sinan abi  :tabe:

Artık bizim de bu tür transfer taktiklerini kullanmamız lazım zaten geç bile kaldık.

Çevrimiçi Samet Ç

Bryan Ruiz
Fulham
   SAK   Fulham   28   Kosta Rika   8,00 milyon €

Marko Marin
Chelsea
   OOF   Chelsea   25   Almanya   5,00 milyon €

Manuel Lanzini
Club Atlético River Plate
   OOF   Club Atlético River Plate   21   Arjantin
Italya   6,00 milyon €
Hocam Ruiz' fiyatı 5 milyon Eurolara çekildi .

Çevrimdışı altan0348

lansman yarın saat kaçta olacak? futbolcular formaları mı sergileyecek sadece? stad lansmanı yok mu yoksa? yarınki tanıtımda sürpriz bekliyorum ben 1-2 transfer açıklanır.

Çevrimiçi Samet Ç

lansman yarın saat kaçta olacak? futbolcular formaları mı sergileyecek sadece? stad lansmanı yok mu yoksa? yarınki tanıtımda sürpriz bekliyorum ben 1-2 transfer açıklanır.
Akşam saatlerinde hem forma için hem stad için yapılacak. Ben 2 transfer olacak diye biliyorum bilgilerim beni yanıltmazsa.