2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4588211 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Anil'cim adamin tek twitteri var ..Ben cok inanmiyorum, Ronaldinho yuda istemiyorum. Dunya Kupasinda oynayacagim diye gelmedi. Devre arasinda gelseydi belkide sampiyonlar ligine direkt gidiyorduk. Bizi kullandilar.
Yok Zeki abi şahsen bende Lanzini'nin gelmesini istiyorum ama Lanzini gelmezse Ronaldinho düşünülüyor...

Çevrimdışı ZEKI

İhtimal vermiyorum ama kesinlikle katılıyorum bütün yaptığı işlerin içine etmiş olur yönetim 35 yaşında göbekli seni daha önce kullanmış adamın adı bile geçmemeli seninle para verip almak bir yana.

7-8 yıl önce 33 yaşında Sergen'i emekli ettirmeye çalışıp bu adamı almaya çalışmak geçen sene bile büyük hataydı.
+1903

Çevrimdışı ilhan mansız

Şhowmen mi Ronaldinho yu dünyada istemeyen tek taraftarlar bizleriz sanırım...!  :iscrewy: Futbol bu show a dayılı..!
bence bu saatten sonra bize yapacağı showun hiçbir faydası olmaz bizim ihtiyacımız kesinlikle ronaldinho değil zaten gelmiş 34 yaşına burada ne gibi bir amaç için top oynayacak adam kazanabileceği herşeyi kazanmış

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 23:11:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Töre de Lanzini de gelsin de şu dedikodular bitsin sıkıldım artık. Sonra zaten kalan bölgelere yıldız olmadığı için fazla adamın adı geçmnez rahat rahat maçlara gitmeye başlarız. Feyenoord maçını düşlüyorum gözlerim kapalı inleteceğiz Olimpiyatı
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Arjantin'de yerel saat 17:10 şuan bakalım ilerleyen saatlerde haber gelir büyük ihtimal  :)

Çevrimdışı Salih A.

Aynen öyle ama artık eskisi gibi değiliz.  :ok: Başkan bu konuda Allah için çok iyi.
cenk tosun başlı başına örnek :) herifler ne deli olmuşlardı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ALI RIZA

Arjantin'de yerel saat 17:10 şuan bakalım ilerleyen saatlerde haber gelir büyük ihtimal  :)
Mesai kaçta bitiyor 18 de mi acaba :)

Ronaldinho'nun menajeri. Ve hesap gerçek.
Senden korkulur @anilt  :ok:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın herşey netleşevek görürüz 10 numaranın kim olacağını lanzini olmayacak gibi kulübü yüzünden. Olmazsa Ronaldinho olacak gibi.

Çevrimdışı Anıl

Yarın herşey netleşevek görürüz 10 numaranın kim olacağını lanzini olmayacak gibi kulübü yüzünden. Olmazsa Ronaldinho olacak gibi.
Aynen ama ben hala Lanzini'den umutluyum  :busted_cop:

Çevrimiçi Samet Ç

Lanzini'de benim umudum kalmadı hocam kulübü yokuşa sürüyor işi parayı çoğaltmak için. River'ın başkanı zaten İlhan Cavcav gibi adam acayip pazarlık yapıyor.Kalacağız yine Roni'ye ama inşallah Lanzini olur. Roni olmaz bize faydası olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı ZEKI

Ronaldinhoya verilen para geri donusu olmayan paradir. Bizi direkt sampiyonlar ligine mi sokacak ? Sampiyonlar liginde gruptan mi cikartacak eger inaniyorsaniz basilsin paralar alinsin. O zaman verdigimiz parayi cikartiriz. Mesela Sneijder GS'ye tur atlatti aldigi parayi cikartti. Monaca 20m euro icin geliyor almaya. Boyle bir transfer ise ever varim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 23:29:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Beyler Ruiz ile 2 haftadır  görüşülyor ne Ronaldinho'su yahu o en son ihtimöal olmalı. Ronaldinho Lanzini'nin çeyreğini veremez bize bu kadar kolay kabullenmeyin ben çok ciddi tepki gösteririm öyle bir şey olursa
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ronaldinhoya verilen para geri donusu olmayan paradir. Bizi direkt sampiyonlar ligine mi sokacak ? Sampiyonlar liginde gruptan mi cikartacak eger inaniyorsaniz basilsin paralar alinsin. O zaman verdigimiz parayi cikartiriz. Mesela Sneijder GS'ye tur atlatti aldigi parayi cikartti. Monaca 20m euro icin geliyor almaya. Boyle bir transfer ise ever varim.
Roni faydalı olmaz.

Çevrimiçi murat

omar niasse, fernandesin takımıyla görüşüyormuş.yazık oldu.bence geleceği olan bir oyuncuydu.takas filan alınabilirdi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 23:31:50
  • Beşiktaş / Bodrum
omar niasse, fernandesin takımıyla görüşüyormuş.yazık oldu.bence geleceği olan bir oyuncuydu.takas filan alınabilirdi.

Bizde tutmaz Murat abi kontra atak oyuncusu Youla 2 sendromu yaşardık bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 23:34:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Bakın konu Rivaldo gibi tabela yapan oyuncu olsaydı 35 bile olsa alınsın derdim. Ama fiziği biten oyuncunun tekniği olsa da bir şeye yaramaz. Yaşlı oyuncu en en önemli özelliği şutudur. Di Natale , Del Piero , Pirlo , Rivaldo bunlar böyle modern futbolun içinde kaldılar. Ronaldinho şov oyuncusu hız yoksa Ronaldinho çöptür bu kadar net söylüyorum.

Kaldı ki resmen aşağılandık şubatta rezil ettiler bizi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Murat abi Akhisar sattı diye biliyorum ben 5.5 milyon euro'ya :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bakın konu Rivaldo gibi tabela yapan oyuncu olsaydı 35 bile olsa alınsın derdim. Ama fiziği biten oyuncunun tekniği olsa da bir şeye yaramaz. Yaşlı oyuncu en en önemli özelliği şutudur. Di Natale , Del Piero , Pirlo , Rivaldo bunlar böyle modern futbolun içinde kaldılar. Ronaldinho şov oyuncusu hız yoksa Ronaldinho çöptür bu kadar net söylüyorum.
Bende bu yazdıklarının altına imzamı atarım hocam.

Çevrimiçi murat

Bizde tutmaz Murat abi kontra atak oyuncusu Youla 2 sendromu yaşardık bence.
ben aynı kanaatte değilim top taşıma var top 3. bölgede tutabiliyor.kafa topu kakimiyeti fena değil.tek vuruşları çok iyi.yaşı 23.holosko artı para ve muhammet kiralık formülüyle iş bitirilebilirdi.

Çevrimiçi murat

Murat abi Akhisar sattı diye biliyorum ben 5.5 milyon euro'ya :)
satılmadı görüşülüyormuş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 23:37:37
  • Beşiktaş / Bodrum
ben aynı kanaatte değilim top taşıma var top 3. bölgede tutabiliyor.kafa topu kakimiyeti fena değil.tek vuruşları çok iyi.yaşı 23.holosko artı para ve muhammet kiralık formülüyle iş bitirilebilirdi.

Holosko artı para  :kop: :kop: :kop: Adam ne çekti be ne çekti  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 23:39:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Holosko'ya para vermek istemiyor kimse ama bakın seneye serbest kalsın ligin yarısı peşine düşecek ortalama 700-800 bin euro maaş önererek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Trt Spor da Spor Artı programında Beşiktaş'lıların sevineceği bir transfer haberi var dedi spiker 4-5 hafta önce Gs'nin ilgilendiği bir oyuncuyla ilgeliniliyor dedi. Gs'liler üzülücek dedi bu haberi duyduklarında.