Roni devre arasında diyoruz da Yönetimde devre arasında gene 300 500 baktılar yani...! Ayrıca Yönetim alıp gezdir yedir içir sonra postala muamelesi yapması basına sızdırması vs demiyoruz da...! Gencler için onlara ve Bizim yeni stadda Reklama Satışlarda artırımlara Roni şart Tüm Dünya bilecek ki BEŞİKTAŞ Ronaldinho aldı...! Brezilya Avrupa vs tüm basın bize odaklanacak...! bunları da düşünmek lazım Adamdan Kazanacaklarını düşünmen lazım...! Lanzini bilmiyorum youtube videolarda oğuzhanın 1 kademe iyi hali...! geldiğinde nasıl olacak genç tutarsa avrupada adından da söz ettirirse temiz paraya satarız yoksa elimizde bomba olur her sene izleriz Yıldızımız olur...!
@Necmi abi
Roni artık çöp brezilya gibi yumuşak bir ligde kadro dışı kalmış oyuncudan bahsediyoruz
son bir cep doldurma transferi olur Lanzini konusunda terettütüm var o yüzden oyumu Ruize
kullanıyorum tabiki çıplak gözle bir kaç maçını izlemek lazım ama ben başkalarının gördüğü ışığı
göremedim Demba BA nın arkasında Ruiz bence harikalar yaratır sağda Töre solda Olcay çok
haraketli ve tehlikeli bir ilerimiz olur ondan sonra defansın kim olduğunun bir önemi olmaz
bu takım yediğinden fazlasını atar veli ve atibanın ortayı tuttuğunu düşünürsek bir kalırız Serdarın
yedireceği gollere ben ona razıyım