2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4580211 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Pazartesi Eneramo'nun Balıkesirspor kampına katılacağı söyleniyor, adaklık kurbanlarınızı hazırlayın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 11:21:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sağ beke transfer yapılmazsa en ideali Neciptir. Hem orta sahada oynatmamış oluruz :)

:kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 11:22:26
  • Beşiktaş / Bodrum
artık olgunluk seviyesine geldi acaba motto sağ bekte oynatılabilirmi :alala:

Ben de aynı şeyi düşünüyorum abi Necip oynarsa zaten hücum sıfıra iniyor Motta oynasın orta yapmasın ama en azından çıkışları ve savunması kat kat iyidir İsmail bu sen Caner gibi devrim yapacak gibi duruyor maçlarda
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 11:23:00
  • Beşiktaş / Bodrum
iyide iki bek birden hücuma çıkarsa stoperler geriyi kapatamazki birinin açığını kapatırlar ama ikisinin açığı kapanmaz

Bundan bahsettim işte abi ben de. Bence de çıkmamalı zaten her takımda bekler sıra sıra çıkar Barcelona değilsen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 11:26:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Lanzini şu zamana dek yaptığı asistten çok asist öncesi paslarda öne çıkıyor.

Bakın şu çok çok önemli! Asiste bakıyoruz hep biz asıl asist asist öncesi pasta yatar. Bu yüzden Töre'ye de ya ne yapmış Allasen 7 asist apmış deniyor aç bak bakalım bi asist öncesi kaç pası var Töre'nin. En basiti G.saray maçında Serdar'a attığı pas devamında Serdar'ın bir daha hiç yapamadığı ortalarından biri ve daha sonra Almeida'nın daha sonra hiç yapamadığı kafa gollerinden bir. Baya mucizevi bir gol olmuş aslında  :evillol:

Gol en basit 3 pasta atılır ve hızlı oynayan takımlarda en önemlisi asist değil ilk pastır. Bunu 3 sene önce Guti çok yapıyordu. Derin topu cezasahasının sol yanına 123123 kişinin arasından Guti atınca Simao tek pasta Alneida'ya gol attıyordu.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 11:31:41 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 12:52:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre ile anlaşıldı açıklanır yakın zamanda. Sanırım Rolando da gelecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı KAP

Lanzini şu zamana dek yaptığı asistten çok asist öncesi paslarda öne çıkıyor.

Bakın şu çok çok önemli! Asiste bakıyoruz hep biz asıl asist asist öncesi pasta yatar. Bu yüzden Töre'ye de ya ne yapmış Allasen 7 asist apmış deniyor aç bak bakalım bi asist öncesi kaç pası var Töre'nin. En basiti G.saray maçında Serdar'a attığı pas devamında Serdar'ın bir daha hiç yapamadığı ortalarından biri ve daha sonra Almeida'nın daha sonra hiç yapamadığı kafa gollerinden bir. Baya mucizevi bir gol olmuş aslında  :evillol:

Gol en basit 3 pasta atılır ve hızlı oynayan takımlarda en önemlisi asist değil ilk pastır. Bunu 3 sene önce Guti çok yapıyordu. Derin topu cezasahasının sol yanına 123123 kişinin arasından Guti atınca Simao tek pasta Alneida'ya gol attıyordu.

aynen dün de necip hiç fark yaratmıyor hep garanti oynuyor diyordum, bir anda bir tane kanattan diğer kanada ismailin önüne güzel pas attı o pozisyon da gol oldu
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı ilhan mansız

artık olgunluk seviyesine geldi acaba motto sağ bekte oynatılabilirmi :alala:
Valla Motta ne yapar bilemem. İsmailden formayı alabileceğini hiç sanmıyorum.

Çevrimdışı murat

an itibariyle ntv sporda beşiktaş transfer konuşuluyor.töre ve lanzini ile son görüşme olacakmış olmaz ise fulhamdan ruiz alınacakmış.

Çevrimdışı ZEKI

an itibariyle ntv sporda beşiktaş transfer konuşuluyor.töre ve lanzini ile son görüşme olacakmış olmaz ise fulhamdan ruiz alınacakmış.
Tore bitti diye biliyorum. Lanzinide klubu odemelerde sorun cikartiyor yoksa oda bittiydi. Esas sag bek veya bir stoper gelirse mukemmel olur. Cambiasso adi geciyordu ne oldu ?

Çevrimdışı Tolga

Töre ile anlaşıldı açıklanır yakın zamanda. Sanırım Rolando da gelecek.
keşke rolando gelse çok iyi transfer olur  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Ben yerli bir sağ bek alınacak diye biliyorum. Bursalı Şener'in 2 milyona serbest kalır maddesi var hemen basıp almalıyız, Galatasaray falan almadan...

Çevrimdışı Tolga

Ben yerli bir sağ bek alınacak diye biliyorum. Bursalı Şener'in 2 milyona serbest kalır maddesi var hemen basıp almalıyız, Galatasaray falan almadan...
bende hep söylüyorum şener gibi adam varken başka adam aramaya gerek yok ama gsyın alacağını sanmam öyle olsaydı çoktan alırlardı.onlar tarık'ın peşinde sol bekte oynayabilmesinden dolayı

Çevrimdışı Anıl

bende hep söylüyorum şener gibi adam varken başka adam aramaya gerek yok ama gsyın alacağını sanmam öyle olsaydı çoktan alırlardı.onlar tarık'ın peşinde sol bekte oynayabilmesinden dolayı
2 milyon çok para değil, hemen yarın basıp almak lazım. Şener'e de biraz fazla veririz yıllığı süper transfer olur :ok:

Çevrimdışı Tolga

2 milyon çok para değil, hemen yarın basıp almak lazım. Şener'e de biraz fazla veririz yıllığı süper transfer olur :ok:
çok para değil de sağ bek transferini düşünmüyorlar heralde ya da bursayla aradaki gerilim biraz azalmışken tekrardan gerilimi alevlendirmek istemiyor olabilirler

Çevrimdışı salih

çok para değil de sağ bek transferini düşünmüyorlar heralde ya da bursayla aradaki gerilim biraz azalmışken tekrardan gerilimi alevlendirmek istemiyor olabilirler
kesin bilgimi 2 milyon serbestt

Çevrimdışı Tolga

kesin bilgimi 2 milyon serbestt
2 milyon tlye serbest kalır maddesi varmış sözleşmesinde

Çevrimdışı Anıl

2 milyon tlye serbest kalır maddesi varmış sözleşmesinde
2 milyon euro galiba  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Anıl

Sağ bek transferi düşünülüyor. Sanırım söylediğim transferlerden sadece merkez orta saha alınmayacak, belki oda alınır bilemiyorum :bandit:

Çevrimdışı Tolga

pardon 5 milyon tl imiş yanlış bilgi  :)

Çevrimdışı Salih A.

lanziniyi yalan edecek yönetim bizde 2 sene sonra avrupada adamı izleyip vay be ne top oynuyor diyeceğiz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Anıl

ben tl diye biliyorum
5 milyon tl, yani 2 milyon euro'ymuş. Ama Galatasaray'da kesin olarak istiyor Şener'i.

Çevrimdışı Tolga

5 milyon tl, yani 2 milyon euro'ymuş. Ama Galatasaray'da kesin olarak istiyor Şener'i.
evet 2 m euro ediyor ama bilemiyorum gs alsa çoktan alırdı parayı verip

Çevrimdışı Anıl

evet 2 m euro ediyor ama bilemiyorum gs alsa çoktan alırdı parayı verip
Onlar önceliği Tarık'a verdiler ama Eskişehir çok para istedi. Alternatifleri Şener'di. Ayrıca bu gerilim artıcak diye de transfer yapmicak değiliz heralde. Bursaspor gerilimi kendisi yaratıyor zaten bizim üzerimizden prim yaparak öne çıktılar hep şimdiye kadar.