2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4579564 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Sabri açıyordu da önemli olan topun nereye gittiği  :evillol:
:evillol: :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı melih

Sabri açıyordu da önemli olan topun nereye gittiği  :evillol:

10 / 3 tanesi isabetli orta oluyordu en az
serdarın isabetli isabetsiz toplam 3 yok

önündeki topu taca atamıyor. markajındaki adamı unutuyor. tam amatör lig topçusu davranışları.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 02:04:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
10 / 3 tanesi isabetli orta oluyordu en az
serdarın isabetli isabetsiz toplam 3 yok

önündeki topu taca atamıyor. markajındaki adamı unutuyor. tam amatör lig topçusu davranışları.

Bir fark var yalnız. Bilic 2 bekini birden hücuma yollamıyor. Geçen sene sağ bekte kimse orta yapamadı çünkü Motta sürekli ilerideydi Bilic  kaç kez uyardı Necip'i de çıkma diye. Ama tabi Serdar ayrıca rezalet.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı melih

Bir fark var yalnız. Bilic 2 bekini birden hücuma yollamıyor. Geçen sene sağ bekte kimse orta yapamadı çünkü Motta sürekli ilerideydi Bilic  kaç kez uyardı Necip'i de çıkma diye. Ama tabi Serdar ayrıca rezalet.

adamın sağ beki serdar / atiba / necipse zaten uyarmazsa sorun var demektir.

Ver bakalım gökhan g. gibi adamı napıyor.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı eski inönü

Bence en ideali şöyle olacak ön tarafta.

Ba

Lanzini Oğuzhan Töre

Olcay ve Frei kanat yedekleri.
ben aynen katılıyorum sana. En ideali bu ama Bilic yapar mı:))  Oguhanla Lanziniyi birlikte oynayabilir. Hem belki Oguzhan bu sene daha da gelişip liderlik vasfını kazanır. Lanzini de solda pır pır delik deşik eder orayı

Çevrimdışı eski inönü

Hocam Töre sakat ve Holosko yokken bile Frei yerine Uğur Boral oynadı Bilicin inadından. Göstermek için dediğin gibi şans vermeleri gerek.
Bilic'in o yaptıgını unutamıyorum. Bu resmen kendi eliyle oyuncuyu kaybetmektir.

Çevrimdışı eski inönü

sağ beke transfer yapılmazsa en ideali Neciptir. Hem orta sahada oynatmamış oluruz :)

Çevrimdışı murat

sağ beke transfer yapılmazsa en ideali Neciptir. Hem orta sahada oynatmamış oluruz :)
necip oynadığı her maç kart görüyor.biraz dikkat etmesi lazım.

Çevrimdışı A_Aydin

Bilic'in o yaptıgını unutamıyorum. Bu resmen kendi eliyle oyuncuyu kaybetmektir.
Hocam maçın tamamına baktınız mı?Kerim ilk 11 başladı Uğur ikinci yarı girdi.Ve Kerim ilk yarı hiçbir şey yapmadı.

Çevrimdışı eski inönü

Hocam maçın tamamına baktınız mı?Kerim ilk 11 başladı Uğur ikinci yarı girdi.Ve Kerim ilk yarı hiçbir şey yapmadı.
yapmasın hocam ne olurki. Fernandesin o kadar maçta uyumaya hakkı var da Frei'ın bikaç maç saçmalama hakkı yok mu? Genc oyuncu boyle mi kazanılır? Kazanamıyacaksak kiraya verelim belki başkaları beceriyordur bu işi. 3 milyon euro verdik biz bu cocuga.

Çevrimdışı Sedat

Ona bakılırsa Wigan maçınında en iyilerinden biriydi  :)
Tek maçlık performanslara göre adam kesersek vay halimize  :iblackeye:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı eski inönü

taraftar olarak oyuncu kazanmadan ziyade kaybetmeye daha yatkınız. Beklentileri cok buyuk tutup cok cabuk hayal kırıklıgına ugruyoruz. Bu yapıyla genc oyuncu kazanmamız çok zor. Hoca da pek ışık vermiyor bu konuda. Keşke diyorum Önder Özen zamanında daha iyi anlaşabilecegi kendi kafa yapısına uygun bir hocayı seçseydi de boş laf artık geçti gitti.

taraftar olarak oyuncu kazanmadan ziyade kaybetmeye daha yatkınız. Beklentileri cok buyuk tutup cok cabuk hayal kırıklıgına ugruyoruz. Bu yapıyla genc oyuncu kazanmamız çok zor. Hoca da pek ışık vermiyor bu konuda. Keşke diyorum Önder Özen zamanında daha iyi anlaşabilecegi kendi kafa yapısına uygun bir hocayı seçseydi de boş laf artık geçti gitti.
Kerim Frei transfer olduğunda hepimiz ne kadar sevinmiştik, geseliler ağlamışlardı.
Biliç bu kadar potansiyelli bir futbolcuya neredeyse hiç şans vermedi ve bu bana oldukça tuhaf geliyor  :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Hazırlık maçı da olsa takımdan memnun kalmadım.İlk yarı uyuyakalıyordum kaleye atağımız bile yoktu.

Bilic Cenki sağ ve sol açık,Olcayı sağ açık,İsmaili sağ bek denedi.bence cevabını almıştır.bu adamlar yerlerinde oynamalı.Sağ bek ve sağ açığa transfer yapılmalı.

Bence lanzini Töreden ve Sağ bekten sonraki transfer olmalı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

Kerim Frei transfer olduğunda hepimiz ne kadar sevinmiştik, geseliler ağlamışlardı.
Biliç bu kadar potansiyelli bir futbolcuya neredeyse hiç şans vermedi ve bu bana oldukça tuhaf geliyor  :ebebe:
195 dakika toplam sure almış çocuk toplasan 3 maç etmiyor yazık gunah degil mi biz nasıl kazanıcaz bu çocukları.

Çevrimdışı A_Aydin

Ona bakılırsa Wigan maçınında en iyilerinden biriydi  :)
Tek maçlık performanslara göre adam kesersek vay halimize  :iblackeye:
Oyundan çıkması onun performansıyla ilgili değildir.Çünkü çok oyucu değiştirdi.Hazırlık maçı sonuçta.

Çevrimdışı eski inönü

Muhammed 175 dakika almış 2 maç etmiyor toplasan. Vah ki ne vah. şu hale bak. Yahu bu çocukları oynayabilecegi yerlere kiralayın yazık degil mi heba ediyorsunuz. Nasıl bir yönetim anlayışı nasıl bir hocalık.Son 10 dakika maça alıp taraftara yem etmeyin Muhammedi yeter artık. Sonra bak gordun mu bu cocukta iş yok ben demiştim demesi çok kolay.

Çevrimdışı eski inönü

Ömer Şişmanoglu- 200 dakika

Çevrimdışı A_Aydin

Ben sadece genç oyunculara yatırım yapmanın mantığını anlamıyorum zaten.Biz bir Porto olamayız.70milyonluk ülke olarak futblolcu yetiştiremiyoruz Almanyadaki Türk oyunculara bel bağlamışız.Onlarıda genç yaşta Türkiyeye getiriyoruz kaybolup gidiyorlar burda, üzülüyorum.Biz futbolcu falan yetiştiremeyiz.Al orta sahaya 2-3 tane koşacak, pres yapacak dinamik oyuncu gerisi isterse 30 yaşında olsun.

Çevrimiçi Necmi

İsmail potansiyel olarak Caner'den daha iyi oyuncu eğer bu sene onu kazanırsak en büyük transfer olur çünkü ayağını çok düzeltmişe benziyor.
artık olgunluk seviyesine geldi acaba motto sağ bekte oynatılabilirmi :alala:

Çevrimdışı A_Aydin

artık olgunluk seviyesine geldi acaba motto sağ bekte oynatılabilirmi :alala:
Ümit Özat tan sol bek olduktan sonra (hem de milli takımda bile) neden olmasın.

Çevrimiçi Necmi

iyide iki bek birden hücuma çıkarsa stoperler geriyi kapatamazki birinin açığını kapatırlar ama ikisinin açığı kapanmaz

Çevrimiçi Necmi

Daha çocuk biraz kenarda olgunlaşması lazım

Çevrimdışı eski inönü

Lanzini hakkında kapsamlı bir yazı

''Kanatlarda oynayabilen bir oyun kurucu… Lanzini’yi en basit şekli ile böyle tarif edebilirim. Tiplemeye örnek verecek olursak en doğru isim de sanırım Manchester City ve İspanya Milli Takımı’nın en önemli oyuncularından David Silva’yı öne sunmak gerekecek.''

http://www.yarisaha.com/analiz-manuel-lanzini/

Çevrimdışı eski inönü

bu çocugu almalıyız ben netleştim  :ok: