2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575520 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALDENYX

alakasız ama paylaşayım dedim....HABER...

4,668 Balıkesirspor taraftarı Passolig Kart ile tanışırken, kartla tanışan Beşiktaşlıların sayısı33,981, Galatasaraylıların sayısı ise 24,062 oldu. Trabzonspor 2,462 kartla Balıkesirspor’u takip ediyor.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Serkan7738

pektemek konusunda sen ne düşünüyorsun serkan hocam?  :D

İyi para veriyolarsa satılsın yoksa dursun kenarda ben satılmasından yanayım çok yetenekli ama büyük takımı kaldıramadı takasta kullanılırsada üzerine para vermem okadar değersiz bir futbolcu değil

Çevrimdışı Sedat

demogoji yapmanız hoş degil. Ben sadece karakterlidir diye takımda tutulmalıdır anlamına gelen hicbir cumle kurmadım.

Katılıyorum  :tabe:
Sadece eleştirilerimizi dozunda yapmalıyız. Pektemek en fazla kaç kez arka arkaya ilk 11de başladı? Sürekli sonradan alınmasıyla arasında müthiş bir fark var arkadaşlar.
handikaplı çArşı  

Çevrimiçi Samet Ç

Katılıyorum  :tabe:
Sadece eleştirilerimizi dozunda yapmalıyız. Pektemek en fazla kaç kez arka arkaya ilk 11de başladı? Sürekli sonradan alınmasıyla arasında müthiş bir fark var arkadaşlar.
Hocam inşallah ligde şöyle 3-4 maç 11 başlarda görürsünüz Mustafa'nın Beşiktaş'ın topçusu olmadığını.

Hocam inşallah ligde şöyle 3-4 maç 11 başlarda görürsünüz Mustafa'nın Beşiktaş'ın topçusu olmadığını.
Geçen sene başladı,  gördük.

Çevrimdışı mert_

geçen seferki gibi takip edilecek uçak olsa keşke :)

Çevrimdışı Anıl

geçen seferki gibi takip edilecek uçak olsa keşke :)
Uçak bu sefer uzaktan gelecek takibi zor olabilir  :busted_cop:

Çevrimdışı Serkan7738

Uçak bu sefer uzaktan gelecek takibi zor olabilir  :busted_cop:

Sabiha Gökçen İngiltere uçağı da takip edebiliriz :)

Çevrimdışı brci

yav şu töre olayının aslı astarını bilen varmı  :alala:   adam geldimi geliyomu gelcekmi kazanla anlaşıldımı kafamda deli sorular  :iscrewy:

Gökhan instagramdan acıklama yaptı benle kimse görüşmedi gazetelerde benim aldığım ücret ile ilgili Beşiktaş ile anlaşamadığım yazıyor yalan inanmayın diye .. son durum ne acaba

Maçlar bi başlasa da stres atsak :)
Olimpiyat stadını doldur muyuz Feyenoord maçında ?

Çevrimdışı Serkan7738

yav şu töre olayının aslı astarını bilen varmı  :alala:   adam geldimi geliyomu gelcekmi kazanla anlaşıldımı kafamda deli sorular  :iscrewy:

Gökhan instagramdan acıklama yaptı benle kimse görüşmedi gazetelerde benim aldığım ücret ile ilgili Beşiktaş ile anlaşamadığım yazıyor yalan inanmayın diye .. son durum ne acaba

Gökhan Töreyi şuan rehin aldı bizimkiler Nevzat Demirde ağzını kolunu bağladılar Rubin Kazan a eğer bonservisi indirmezseniz oyuncunuzu öldürürz blöfü yapıyorlar dur bakalım tutacakmı

Çevrimdışı Serkan7738

Maçlar bi başlasa da stres atsak :)
Olimpiyat stadını doldur muyuz Feyenoord maçında ?

70000 garanti en az

Çevrimdışı eski inönü

Dembaba takım idmanından sonra tek başına çalışma yapmış bugun açığı kapatmak için  :ok: işte büyük oyuncu boyle oluyor
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 14:31:56 eski inönü ]

Çevrimdışı brci

Gökhan Töreyi şuan rehin aldı bizimkiler Nevzat Demirde ağzını kolunu bağladılar Rubin Kazan a eğer bonservisi indirmezseniz oyuncunuzu öldürürz blöfü yapıyorlar dur bakalım tutacakmı

:D bi gelemedi arkadaş ya .. Fikret haydi bastır Fikret gökhanı almayan Faikdir  :kop:

Çevrimdışı Tolga

:D bi gelemedi arkadaş ya .. Fikret haydi bastır Fikret gökhanı almayan Faikdir  :kop:
iş törenin yıllık alacağına kaldıysa bu iş bitti demektir bu hafta açıklanır diye tahmin ediyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Dostlar bir oyuncuya şans verilmez şansı kendi hakeder. Mustafa bu şansı haketmedi.
Gönderilmesine gelince bir oyuncu gidecekse forvette bu Ömer olur adam tam bir kağnı
oynadığı maçlarda çıktığında takım ipini kopartıyor. ikinci nedende elinde 3 tane aynı tip
forvet varken elindeki farklı tip forveti göndermen mantıksız Mustafanın defans dağıtma özelliği
var Denba Ba nın yedeği Cenk olur ama Mustafa Ekürisi olur. bu sene uzun bir maraton var
4 forvet gerekli bize bizim yumuşak karnımız forvet arkası oraya mutlaka bir oyuncu gerekiyor
önemli maç öncesinde hangi mevkideki oyuncu cezalı olursa korkuyorsan oraya iyi takviye
yapacaksın

Çevrimdışı brci

iş törenin yıllık alacağına kaldıysa bu iş bitti demektir bu hafta açıklanır diye tahmin ediyorum

inşşşş :)

Çevrimdışı Serkan7738

Dostlar bir oyuncuya şans verilmez şansı kendi hakeder. Mustafa bu şansı haketmedi.
Gönderilmesine gelince bir oyuncu gidecekse forvette bu Ömer olur adam tam bir kağnı
oynadığı maçlarda çıktığında takım ipini kopartıyor. ikinci nedende elinde 3 tane aynı tip
forvet varken elindeki farklı tip forveti göndermen mantıksız Mustafanın defans dağıtma özelliği
var Denba Ba nın yedeği Cenk olur ama Mustafa Ekürisi olur. bu sene uzun bir maraton var
4 forvet gerekli bize bizim yumuşak karnımız forvet arkası oraya mutlaka bir oyuncu gerekiyor
önemli maç öncesinde hangi mevkideki oyuncu cezalı olursa korkuyorsan oraya iyi takviye
yapacaksın

sağ bek yada orta saha oyuncusu yokken 4 forvet lüks bence mustafa yada ömer ikisinden biri gitmeli ama para yada iyi oyuncu karşılığında gitmeli

Çevrimdışı Anıl

Listelerin verilmesine bugün dahil 5 gün kaldı. Özellikle Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ciddi bir hareketlilik bekliyorum ben :)

Sivok halen sakat,  Allah korusun fakat Ersan ya da Franco sakatlanırsa kim oynayacak savunmada.
Ayrıca 3 kupada maç yapacağız sürekli Ersan ve Franco mu oynayacak? İmkansız bu.
Bu bölgeye takviye yapılmazsa hüsran olur bu sene.

Çevrimdışı Serkan7738

Sivok halen sakat,  Allah korusun fakat Ersan ya da Franco sakatlanırsa kim oynayacak savunmada.
Ayrıca 3 kupada maç yapacağız sürekli Ersan ve Franco mu oynayacak? İmkansız bu.
Bu bölgeye takviye yapılmazsa hüsran olur bu sene.

Hiç istemiyorum ama toraman affedilecek gibi duruyor sivoktan artık hayır beklemiyorum geçen seneki escude gibi olur madem adam alamıycaz atınç dursun kenarda kupada falan oynar en azından zaten ersan sakatlığa yatkın bir oyuncu bi giderse franco tek başına kalır türklerden alınabilecek kimse gelmiyor aklıma yabancı aldıkmı da holosko eneramo ikilisinin gönderilmesi lazım defans büyük sıkıntı yani şuan

Çevrimdışı ilhan mansız

Geçen tek kulvardaydık. Bu yıl daha zor o yüzden 4 forvet makul hiçbiri satılmamalı çok pişman oluruz. Tek forvetle düzende Mustafa'nın şans bulması tabiki zor. Ancak çift forvet oynarsak ben çok faydalı olacağını düşünüyorum. Bence gerçek bir golcü kumaşına sahip

Çevrimdışı ilhan mansız

Geçen yıl Mustafa'nın çok uzun süreli bir sakatlık yaşadığını da unutmamak gerek

Çevrimdışı quentine83

yapacaksın

aynen katılıyorum.bende şişmanoğlu nu beğenmiyorum.yedek girip goller attı ama bana çok ağır geliyor.attığı gollerde öyle fırsatçı golleri değildi.bu takımın 4.golcüsü olur bence.demba ba -mustafa-cenk-ömer diyorum ben.cenk le musti kapışır.mustiyi yabana atmayın...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan İngiltere kampına katılmış futbolcuların çalışmalarını takip etmek için.