2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4574912 defa] 2014/15 Transfer Sezonu
hocam futbolu bir sen bilmiyorsun. Fatih Terimle Abdullah Avcı da yeteneksiz hocalar. çagırıyor Pektemeki milli takıma hem de beşiktaşta yeterince oynamadıgı halde
Aldılar da ne oldu? 

Çevrimdışı eski inönü

Aldılar da ne oldu? 
bir şey oldu veya olmadı sonuçta bu hocalar az çok futbolu bilen adamlar bir şey gordulerki çağırıyorlar adamı. Ben Mustafa süper forvettir demiyorum yaptıkları yapamadıkları vardır ama lütfen eleştirirken yerin dibine batırmayın insanları. Oyuncuyu kaybetmek çok kolay. Saçma sapan çakma yıldızlara gosterdiğimiz sevginin hoşgörünün yarısını bu çocuklara gosterelim ne olurki yani.

bir şey oldu veya olmadı sonuçta bu hocalar az çok futbolu bilen adamlar bir şey gordulerki çağırıyorlar adamı. Ben Mustafa süper forvettir demiyorum yaptıkları yapamadıkları vardır ama lütfen eleştirirken yerin dibine batırmayın insanları. Oyuncuyu kaybetmek çok kolay. Saçma sapan çakma yıldızlara gosterdiğimiz sevginin hoşgörünün yarısını bu çocuklara gosterelim ne olurki yani.
Zamanında potansiyeli olan,  kendisinden bir şey beklenen bir futbolcuydu ama hiçbir zaman beklentileri karşılayamadı.  Şimdi satmaya kalksanız 1milyon euro eder ya da etmez.  Hayatı boyunca yedek kalmaya devam eder eğer bizde kalırsa.

Çevrimdışı eski inönü

Mustafa Pektemek e gereğinden fazla şans verildi ve hepsini kötü kullandı.Sakat sakat nereye kadar..
Allahtan Mustafa burayı okumuyor okusa ne kadar üzülürdü tahmin edemiyorum. Adam sanki kendisine sakatlandı. Takımı için mucadele ederken sakatlandı. Mustafanın butun sakatlıkları maç içinde olmuştur. Çünkü sahada yüregiyle oynayan adamlardandır Mustafa. Kafası yarılsa maça devam eder. Biraz bu mucadeleye deger verin. Yüregiyle oynayan insanlara destek verin.

Çevrimdışı Mustafa1903

ilhandan sonra böyle gol atan bi adam görmedim ben, başka takıma giderse bizde böyle oynamıyordu diye millet küfredecek

Çevrimdışı Adanali_Kartal

yasadigi sakatliklar cok geriye atti Mustafayi , insallah en kisa zamanda eski formuna kavusur ... Kolay degil daha bu yasda 3 defa cok ciddi sakatlik yasadi...

Çevrimdışı Mustafa1903

sanırsam 2 kere bağ kopardı biri biz almadan 8 ay önce falan gençlerdeyken diğeri bizdeyken, o piskolojiden çıkamadı, ben asla yurt içine satmazdım satacak olsam rusyaya gönderirdim.. zaten 1-2 sene önce teklif gelmişti.. keşke 1 sene kiralık falan göndersek rusyaya..

Çevrimdışı hic2222

Pektemek gol demek.
Arkadaşımızın tespiti bencede doğru.
"Yaşadığı Sakatlıklar çok geriye attı."
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ALDENYX

anlatamazsın. Anca Fenere gidecek sonra gorecekler ne oldugunu.

fenerde hiçbir TÜRK forvet süre ALAMAZ onlar kolay kolay forvete TÜRK koymazlar gol kıralı olsada...mezarlıktır orası TÜRK forvet için.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Allahtan Mustafa burayı okumuyor okusa ne kadar üzülürdü tahmin edemiyorum. Adam sanki kendisine sakatlandı. Takımı için mucadele ederken sakatlandı. Mustafanın butun sakatlıkları maç içinde olmuştur. Çünkü sahada yüregiyle oynayan adamlardandır Mustafa. Kafası yarılsa maça devam eder. Biraz bu mucadeleye deger verin. Yüregiyle oynayan insanlara destek verin.
Hocam Mustafa'dan bundan sonra hiç bir gelişme beklemeyin. Adamın top ayağına geldiğinde heyancanlanıyor ne yapacağını bilemiyor. Kısacası piyasası varken satılması gereken bir oyuncu. He satıldıktan sonra transfer olduğu takımda parlayacak diye korkuyorsan bırak da satılsın parlasın çocuk. Çünkü bu takımda şans bulamaz bulsada 10-15 dakika anca şans bulur

Çevrimdışı Mustafa1903

çelsi obi mikeli satıyormuş herhalde 5m pound.. 3-4 taksitle bir teklif götürsek mi? :evillol:

Çevrimdışı eski inönü

dediğiniz kadar yeteneksiz kötü bile olsa Mustafa benim gözümde Beşiktaş duruşuna sahip yürekli ve en önemlisi karakterli bir adamdır. Acımasızca eleştirilmeyi haketmiyor. Eskiden karakterli futbolculara deger verirdik biz. Çeteden sonra kimyamız bozuldu

Çevrimdışı eski inönü

çelsi obi mikeli satıyormuş herhalde 5m pound.. 3-4 taksitle bir teklif götürsek mi? :evillol:
süper topçu tam istedigim adam  :ok:

Çevrimdışı ALDENYX

MUSTAFA konusunda bence porofesyonelce davranmalıyız aynen CHELSE gibi DEMBA BA yı bize adam kalitesiz diyemi sattılar,adamlarda oldu forvet sayısı 4 BA yıda verdiler.MUSTAFA da seneye serbes kalacak , bedavaya gideceğine busene en azından ihtiyaç duyduğumuz bir noktaya adam alabilmemizde bir faktör oynaya bilir.hem kendisi açisindan hem bizim açimizda iyi olur.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

dediğiniz kadar yeteneksiz kötü bile olsa Mustafa benim gözümde Beşiktaş duruşuna sahip yürekli ve en önemlisi karakterli bir adamdır. Acımasızca eleştirilmeyi haketmiyor. Eskiden karakterli futbolculara deger verirdik biz. Çeteden sonra kimyamız bozuldu
Karekterli futbolcular maç kazandırmıyor hocam bu devirde biz böyle düşünmeye devam edersek hiçbir yere gelemeyiz. Yeteneksiz bir futbolcuyu veya sana ileride hiçbir şey veremeyecek futbolcu sırf karekterli diye takımda tutulması bana göre çok yanlış. Çünkü o futbolcunun karekteri ödemiyor maaşını kulüp ödüyor.

Çevrimdışı Serkan7738

Arkadaş 4 sayfa Mustafa Pektemek okudum ya

Çevrimdışı forzatunga

MUSTAFA konusunda bence porofesyonelce davranmalıyız aynen CHELSE gibi DEMBA BA yı bize adam kalitesiz diyemi sattılar,adamlarda oldu forvet sayısı 4 BA yıda verdiler.MUSTAFA da seneye serbes kalacak , bedavaya gideceğine busene en azından ihtiyaç duyduğumuz bir noktaya adam alabilmemizde bir faktör oynaya bilir.hem kendisi açisindan hem bizim açimizda iyi olur.

aynen ya satılmalı ya da sözleşmesi uzatılıp kiralanmalı ki devamlı oynasın yoksa bizde köreldi gitti iyice yedeklik sakatlık derken.

Çevrimdışı mert_

Arkadaş 4 sayfa Mustafa Pektemek okudum ya
pektemek konusunda sen ne düşünüyorsun serkan hocam?  :D

Çevrimdışı eski inönü

ben Pektemegin satılması konusunda bir şey soylemedimki sadece acımasız eleştirilere karşı geldim. Pektemegin seneye mukavelesi doluyor. Tabiki de talibi varsa satsınlar.  Diger mukavelesi dolanlar için de gecerli. Sivok Holosko Veli aklıma gelmeyen bi iki tane daha var

Karekterli futbolcular maç kazandırmıyor hocam bu devirde biz böyle düşünmeye devam edersek hiçbir yere gelemeyiz. Yeteneksiz bir futbolcuyu veya sana ileride hiçbir şey veremeyecek futbolcu sırf karekterli diye takımda tutulması bana göre çok yanlış. Çünkü o futbolcunun karekteri ödemiyor maaşını kulüp ödüyor.
:claps:

Çevrimdışı Deniz

iyi de biz mustafanın karakterini mi eleştirdik? :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

mustafa pektemek konusu için bende birşey söyleyeyim alınmasının sebebi çok formda olması ve gol yollarındaki etkinliğidir.gel gelelim sürekli sakatlanması onu baya geriye götürdü.gerçi ben boboyu da hatırlıyorum ne zaman uzun süreli sakatlansa gelirdi ilk maçında gol atardı ama tabiki de her futbolcu birbirinden farklıdır.sakatlandığı için pektemek'i suçlayamayız fakat bence bu sezon son şansı artık sakatlandığını unutup futbolunu geliştirmesi şart.türkiyedeki yerli santraforlar arasındaki tarz olarak en farklısı diyebiliriz ama bu farkı genel olarak sahada bize katkı olarak dönmedi.seneye bedavaya giderse fb kesin alır zaten.yerli forvet arıyorlar onlarda istemişlerdi zaten biz alırken pektemek'i.fbye bizden giden adamlar genelde başarılı oluyor yani seneye olur da fbye giderse başarılı olmasına kimse şaşırmaz.umarım bu sezon takıma çok katkı sağlarda hem onun da kendine güveni gelir hem de yerli santrafor kıtlığında takımın en önemli adamlarından biri olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

sakat sakat nereye kadar cok üzücü bir ifadeydi bana gore. Deger yargılarımız farklı olabilir tabi

Çevrimdışı eski inönü

:claps:
demogoji yapmanız hoş degil. Ben sadece karakterlidir diye takımda tutulmalıdır anlamına gelen hicbir cumle kurmadım.

Çevrimdışı mert_

sorunun cevabını bulmak için mesajları geriye doğru bir kez daha okumalısın deniz hocam :)