2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568170 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı saricasi

Töre, Lanzini, merkez orta saha ve sağ bek alalım şampiyonluğa yürüyelim, net !
Merkez orta saha bekleme derim.diğerleri alsalar yeter.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş orta saha merkeze tecrübeli winner bir adam bulmadıkca Lanziniyi de alsa Marini de alsa şampiyon olamaz. Takımın lidere ihtiyacı var. Her koşulda takımı ve takım arkadaşlarını sırtlayabilecek tecrubeli yaşlı bir lidere ihtiyacımız var. İşte Cambiasso.
Hocam Cambiasso ön libero değil mi ya bize topu öne taşıyıp gol , asist yapabilecek oyuncu lazım.

Çevrimdışı eski inönü

Töre, Lanzini, merkez orta saha ve sağ bek alalım şampiyonluğa yürüyelim, net !
canımsın  :claps:

Çevrimdışı yatoraya

ben olsam orta sahaya Jones'u alırım. Veli yada Atiba ile beraber oynar. iki yönlü adam.
sakatlıktan dolayı tam performans veremedi. 2 sene rahat oynar.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı eski inönü

Hocam Cambiasso ön libero değil mi ya bize topu öne taşıyıp gol , asist yapabilecek oyuncu lazım.
Cambiasso = Guinti diyebiliriz hocam orta saha merkezde liderlik yapar. Senin dedgin topu taşıyack adamlar Lanzini Töre ve sol açık

Çevrimdışı eski inönü

Lanzini'yi biraz araştırdım klasik 10 numara degil. Çok hareketli süratli pır pır bir oyuncu. Kanat da oynayabilir. Oguzhanla beraber de oynayabiliri misal. Lanzini çok faydalı olur kesin ama merkeze bir yaşlı lider daha alınırsa şampiyon oluruz

Çevrimdışı Volkan Başaran

Lanzini'yi biraz araştırdım klasik 10 numara degil. Çok hareketli süratli pır pır bir oyuncu. Kanat da oynayabilir. Oguzhanla beraber de oynayabiliri misal. Lanzini çok faydalı olur kesin ama merkeze bir yaşlı lider daha alınırsa şampiyon oluruz

Valla ben şimdi maçını izledim. Alakası yok..

Direkt klasik 10 numara..

Alıyor veriyor yönlnediriyor..

Ve koşuyor..

Çok beğendim ben
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı scape_bjk

Başkan Töre'yi almak için rusya'ya gitmiş.

Çevrimdışı forzatunga

Essien in sakatlık durumu nasıl acaba 31 yaşında daha hem çok sıkışırsan sağ bek de oynayabiliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Gökhan Töre Olcay ve Oğuzhan'la yapılan sözleşmenin aynısını kabul etmiş başkanda bugün sonuç almadan dönmeyecekmiş Kazan'dan.

Çevrimdışı saricasi

Jones yada onun gibisi alınırsa tadından yenmez ama yabancı kontejan var,düşündüklerini sanmıyorum.

Çevrimdışı Anıl

Jones yada onun gibisi alınırsa tadından yenmez ama yabancı kontejan var,düşündüklerini sanmıyorum.
Sağ kanada Gökhan Töre gelirse orta sahaya bir yabancı alınabilir :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2014, 15:26:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
NTV Spor ‏@ntvspor  3 dk.
SICAK HABER: Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gökhan Töre transferi için Rusya'nın Kazan şehrine gitti.

İyi haber şu adamı 2 yıl 2.5 milyona filan kiralayıp 4 milyon da opsiyon koysak onlar da istediği rakamı alacak biz de istediğimiz topçuyu
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

Beyler bir güzel haber daha veriyim moledo da bitiyormuş.yarın saat 14 de lanzini geliyor.

Çevrimdışı Sarp

@Samo1903 Bilgi için teşekkürler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2014, 15:31:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi genel bir durum değerlendirmesi yaparsak ,

Kale :ok:

Sol Bekler  :ok:

Sağ Bekler : Sağ Bek Hiç Yok Bizde  :iblush:

Stoperler : Ersan pedro Sivok Toraman olacaksa vasatın bile altında. Şuraya Dede gelse süper olacaktı en azından Rolando'yu kiralasalar desek onun da son yılıymış kontratta Porto ancak satar onu.

Ortasaha : Atiba Veli Necip Kesinlikle yetersiz madem böyle atağa kalktık sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış Noboa'yı alsak 2 milyona?

10 Numara Lanzini gelirse uzun vadede :super: Ruiz gelirse kısa vadede  :super:

Kanatlar : Frei Olcay tamam Töre gelirse bence Holosko ya da Muhammed'den birisini tutmak gerek rotasyona

Forvet BABALAR GİBİ
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat

Sivok yine antremana katılamamış dizindeki ağrılar nedeniyle, bu kampı kaçırırsa zaten form tutması çok zor. Umarım elden çıkarılır bizdeki misyonunu tamamladı diye düşünüyorum. :by2:
Yeni stoperin yabancı olma ihtimali yüksek 3 yabancı sadece Stoper için fazla lüks.
Eneramo'da Karabük'e gidemedi daha bakalım nolcak.  :sleepzz:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı eski inönü

yabancı kontenjanında nasıl sıkıntı var ben onu anlamıyorum. ?

Çevrimdışı scape_bjk

Beyler bir güzel haber daha veriyim moledo da bitiyormuş.yarın saat 14 de lanzini geliyor.
Kaynak sağlam mı?

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Metalist Moledo'nun bonservisini 6 milyon Euro'ya çıkarmıştı diye biliyorum olmaz bence.Ben stopere Rolando'yu bekliyorum.

Çevrimdışı forzatunga

oynayacak 5 yabancı nasıl olacak sizce?

Çevrimdışı saricasi

Kaynak sağlam mı?
Kongre üyesi tanıdıktan aldım kesin,banada moledo süpriz oldu.

Çevrimdışı Sarp

Bu haber doğru ise oluşan son tablo nedir?

Çevrimdışı Anıl

Sinan abi, Lanzini 14:00 da geliyor derken ? 14:00 da açıklanacak mı yoksa İstanbul'a mı geliyor ?

Çevrimdışı Sarp

Sinan abi, Lanzini 14:00 da geliyor derken ? 14:00 da açıklanacak mı yoksa İstanbul'a mı geliyor ?
Tarifelere bakacaksın di mi kardeşim  :D