2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568919 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

yav şaka gibiler hakkaten yalçını beğenen biri değilim ama bir futbolcunun da gururuyla bu kadar da oynanmazki oyuncuya söylersin biz seni alacaz ya da almayacaz diye o da ona göre kendi yolunu çizer bu yüzden yönetim eleştiriliyor işte sürekli kargaşa var her işlerinde
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı okilic

Taraftar tepkisinden dolayı Yalçın'ı İstanbula geri göndermişler şaka gibi gerçekten. Şimdi bu adamın itibarı ne olacak ? Beşiktaş gibi bir kulüp taraftar olay çıkarsada bir oyuncuya söz verdiyse alacak onu. Ne hallere düştük ya  :iscrewy:

Taraftar tepkisi falan degil bildigin g.t korkusu  :evillol: bu kadar is bilmezlik olamaz. Eger suan bildirim yapsalar yine ceza alinir cunku. Sen daha gorusme bildirmeden nasıl anlasma saglarsin oyuncuyuyla madem anlasmadın kampta ne ısı var. Acıklamamanın altındaki sebep ne bu ısten para kazanmayamı calısıyosun sen halka acık sirketsin vs. vs.. bir suru sorusturma konusu olabilir. Finans isinden anlayan bir tane yonetici olsa yalcin Ayhan la gorusmelere baslanmıstır bildirimi yollayip rahatlıkla futbolcuyu oraya goturebilirdi. Gorusmeye baslamak birsey degildir bunun finansal bir etkisi yok bildirmekte herhangi bir zararda yok. Hatırlayın Loderio ile gorusmelere baslanmıstır bildirimini yaptik sonra anlasamadik. Bu hayatın olagan akısına uygun bir gelisme. Bir tane finanstan anlayan yonetici yada calisan yokmudur koskoca klupte ya.

Çevrimdışı Deniz

Yalçından vazgeçildi deniyor bakalım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oğuzhan

Yalçın olayı doğru mu?

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Salih A.

Geçen sene Ronaldinho olayından ceplerini doldursunlar, ama adam şikayet edince hain olsun..

Beşiktaş üzerinden para kazananlardan hesabını sorun..

ANÇ nin
Fikret Ormanın

servetlerine ne kadar servet kattıklarını bi gün ayrıldıklarında okursunuz..
kardeşim kusura bakma ama camianın başkanına hırsız yaftası yapıştırmak senin haddine düşmez. ayrıca bu söylediğin olay çok ciddi bir iddia ispatlayamazsan müfteri olursun yapma böyle şeyler muhalif olmak demek kahve muhabbeti çevirmek değildir naıl servetine servet kattı ANÇ stada demiri bedavaya vererek mi ya başkan beşiktaşın borcuna şahsi kefaletini vererek mi ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Serjo

Yalçın en başından beri yanlış karar'dı zaten
madem yedek fitbolcu alacaksın 19-20 yaşında topçu al o paraya
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Volkan Başaran

kardeşim kusura bakma ama camianın başkanına hırsız yaftası yapıştırmak senin haddine düşmez. ayrıca bu söylediğin olay çok ciddi bir iddia ispatlayamazsan müfteri olursun yapma böyle şeyler muhalif olmak demek kahve muhabbeti çevirmek değildir naıl servetine servet kattı ANÇ stada demiri bedavaya vererek mi ya başkan beşiktaşın borcuna şahsi kefaletini vererek mi ?

Bide bedava mı verdik dediler :) Eyvah eyvah. Ciddi sıkıntı var Beşiktaşta.. Süper Kahraman yaratma çabasındasınız maşallah..

Valla buradan yazmayla olmuyor. Biraz içeri gireceksin. Biraz bu forumdan çıkıp başka yerlerde olacaktın ki duyacaksın böyle şeyleri..

Ben dediğim gbii çok sonraları çıkar bazı şeyler. O günde iş işten geçmiş olur..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı SDemirsoy

konuşmayım konuşmayım diyorum ama yeter gerçekten Abi Beşiktaş kulubünün Başkanına resmen hırsız demek bu  gerçekten iftira dan başka bir şey değil gördün mü ne yapmış ne kadar götürmüş madem bu kadar eminsiniz kaynaklı sağlam belgelerle konuşun çamur at izi kalsın olmasın lütfen yapmayın böyle şeyler@NoPasaran

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 17:33:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çok karışıyor ortalık şuan Önder Özen'in yerinde olmak istemezdim Bilic alışıktır da Önder Hoca her an kalp krizi geçirebilir bu kaosta.

Bize bir şey olmaz bunu yaşamış insanlarız.  :bandit:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Salih A.

Bide bedava mı verdik dediler :) Eyvah eyvah. Ciddi sıkıntı var Beşiktaşta.. Süper Kahraman yaratma çabasındasınız maşallah..

Valla buradan yazmayla olmuyor. Biraz içeri gireceksin. Biraz bu forumdan çıkıp başka yerlerde olacaktın ki duyacaksın böyle şeyleri..

Ben dediğim gbii çok sonraları çıkar bazı şeyler. O günde iş işten geçmiş olur..
bizim mahmut abi nin kahvesinde ki dedikoduları buraya taşıyıp insanlara iftira atma motta örneği söylediğinin tersi yönünde ispatıdır. kimse süper kahraman derdinde değil neticede dün seba vardı bilgili geldi demirören bıraktı orman geldi makam geçicidir camia kalıcı ancak sen camianın başkanına camianın içinde hiçbir kanıtın olmadan hırsız dersen ortada camia falan kalmaz. kaldı ki elinde bir kanıt delil olmadan böyle bir iddia da bulunmak bırak müslümanı, insanı delikanlıya yakışmaz diğerlerin geçtim düşün artık
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Anıl

Sanırım Yalçına tazminat ödeme gibi bir durum var. Eğer doğruysa durum çok kötü :by2:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 17:39:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha imzalamadık ki tazminat ödeyelim.

Bence taraftar tepkisi değil başka bir sebep var tepkiden olsa o adam kampa gidemezdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

konuşmayım konuşmayım diyorum ama yeter gerçekten Abi Beşiktaş kulubünün Başkanına resmen hırsız demek bu  gerçekten iftira dan başka bir şey değil gördün mü ne yapmış ne kadar götürmüş madem bu kadar eminsiniz kaynaklı sağlam belgelerle konuşun çamur at izi kalsın olmasın lütfen yapmayın böyle şeyler@NoPasaran

Diğer arkadaş bedava demiri koysun Belgelesin bende bulmaya çalışacağım . Söz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

belki sağlık kontrolünü geçemedi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Daha imzalamadık ki tazminat ödeyelim.

Bence taraftar tepkisi değil başka bir sebep var tepkiden olsa o adam kampa gidemezdi.
Erikssonla da imzalamamıştık, ön protokol falan yapıldıysa bilmiyorum detayları...

Çevrimdışı Serkan7738

yalçın ayhan ın geri döndüğünü nereden duydunuz kaynak verebilir misiniz ben inanmadım ortalığı niye hemen ayağa kaldırıyosunuz ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 17:44:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Erikssonla da imzalamamıştık, ön protokol falan yapıldıysa bilmiyorum detayları...

Ericson ile Kıran imzalamıştı malesef imza yetkisi olduğu için..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

Diğer arkadaş bedava demiri koysun Belgelesin bende bulmaya çalışacağım . Söz..
Neyse Abi konu uzamasın önceki mesajımda da kırdıysam yine özür dilerim ama böyle şeyler de dayanamıyorum biraz daha üslübun hafif eleştriebilirdin sende

Çevrimdışı Burak2

yalçın ayhan ın geri döndüğünü nereden duydunuz kaynak verebilir misiniz ben inanmadım ortalığı niye hemen ayağa kaldırıyosunuz ?

ntvspor son dakika geçti

Çevrimdışı Gokhan_1903

Sanırım Yalçına tazminat ödeme gibi bir durum var. Eğer doğruysa durum çok kötü :by2:
bende tam bunu yazacaktım  :s20: :s20: :s20:

Neyse Abi konu uzamasın önceki mesajımda da kırdıysam yine özür dilerim ama böyle şeyler de dayanamıyorum biraz daha üslübun hafif eleştriebilirdin sende

Estafuruallah özür dilemene gerek yok. 3 ay önceye kadar inanın benimde bir farkım yoktu sizden. Her fırsatta savunuyordum. Ama camia içinde konuşulan şeyleri duysanız yok artık dersiniz. Bunu söyleyenler öyle arkadaşın dediği gibi Mahmut Abinin kahvehanesi yada o forum bu forum değil.

Neyse bakalım bende kırdıysam özür dilerim..

Konu transfer konusu madem oraya dönelim..

Yalçın'a yapılan olayın perde arkasını beklemek lazım. Belkide oyuncu kendisi ayrılmak istemiştir. Dünya küçük. Bakmıştır forumlara ve twittera malesef
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Oğuzhan

Yalçın'la ilgili artık Önder Özen veya başkanın artık bir açıklık getirmesi lazım. Bu olayla ilgili olarak da bence ilk ağızdan bir açıklama gelmedikçe sakin kalalım. Bilmediğimiz şeyler olabilir.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı SDemirsoy

bende tam bunu yazacaktım  :s20: :s20: :s20:
sözleşme var mı ki Anıl Neyin Tazminatını ödeyeceğiz

Çevrimdışı murat

Taraftar tepkisi falan degil bildigin g.t korkusu  :evillol: bu kadar is bilmezlik olamaz. Eger suan bildirim yapsalar yine ceza alinir cunku. Sen daha gorusme bildirmeden nasıl anlasma saglarsin oyuncuyuyla madem anlasmadın kampta ne ısı var. Acıklamamanın altındaki sebep ne bu ısten para kazanmayamı calısıyosun sen halka acık sirketsin vs. vs.. bir suru sorusturma konusu olabilir. Finans isinden anlayan bir tane yonetici olsa yalcin Ayhan la gorusmelere baslanmıstır bildirimi yollayip rahatlıkla futbolcuyu oraya goturebilirdi. Gorusmeye baslamak birsey degildir bunun finansal bir etkisi yok bildirmekte herhangi bir zararda yok. Hatırlayın Loderio ile gorusmelere baslanmıstır bildirimini yaptik sonra anlasamadik. Bu hayatın olagan akısına uygun bir gelisme. Bir tane finanstan anlayan yonetici yada calisan yokmudur koskoca klupte ya.
adam antrenmana çıkmamışki.kampa gitmiş görüşmüştür olmuştur veya olmamıştır.niye büyütülüyor anlamadım.

Çevrimdışı SDemirsoy

estafurullah Abi Yalçın sosyal medyayı takip edip kendisi böyle bir karar aldıysa takdir etmek gerekir bazı insanlar da ahlak olmadığı için şahsına bile küfür edebiliyorlar @NoPasaran