2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4566195 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Forzada bir üye vardı kap bildirimlerini o yapıyordu .Doruk Sezerdi sanırım.pm attım bakalım ses çıkacak mı  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Transfer yapmak kadar dışarıya bilgi sızdırmamak da meziyet tabii
Sonra yapamıyorsun ilk tercihimiz değildi,sakattı vs.
Ön elemeye de az kalmış bu arada,yapmayacaklarsa söylesinler bari :D
iyide sızdırma işi tek taraflı brşey değilki.menejer bilerek sızdırır.bakın beşiktaş futbolcumuzla ilgileniyor diye işikızıştırmak ister.gazetelerde haberleri çıkarsa başka takımların haberi olur.ben sızıntıların çoçunun böyle olduğunu düşünüyorum.ronaldinho transferini hatırlayın ülkesinde alacağı parayı arttırmak için geldi burada yemekler yedi elini güçlendirdi gitti orada alacağı parayı arttırdı.beşiktaş ile görüştüğünü kimse bilmese o parayı verirmiydi.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 13:41:04 Murat ]

Çevrimdışı yigitcan1903

iyide sızdırma işi tek taraflı brşey değilki.menejer bilerek sızdırır.bakın beşiktaş futbolcumuzla ilgileniyor diye işikızıştırmak ister.gazetelerde haberleri çıkarsa başka takımların haberi olur.ben sızıntıların çoçunun böyle olduğunu düşünüyorum.
Maalesef ondan ziyade kulüp içinden haber1903 vs.ye sızıyor
Sonuçta renkliler de transfer yapıyor sızdığında anlaşmış oluyorlar çoğunlukla

Çevrimdışı FARUK

açtık ağzımızı geldi yalanlama  :akuma:

Çevrimdışı yigitcan1903

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 13:45:51 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı cagdas44

Medyada Yer Alan Transfer Haberleri Hakkında Açıklama

Chelsea kulübü futbolcularından Demba Ba ve Marko Marin’in 1 yıllığına kiralandığına yönelik haberler doğru değildir.

Kulübümüz tarafından KAP bildirimiyle birlikte, resmi açıklamalar yapılmadan bu tarz transfer haberlerine itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Taraftarlarımızın ve kamuoyunun transferlerle ilgili resmi yayın organlarımızda yer alacak bilgileri ve Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP'a yapılacak duyuruları esas almaları gerektiğini hatırlatırız.

Beşiktaş JK
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59385/

Çevrimdışı Deniz

Kendimi zor tutuyorum

Chelsea kulübü futbolcularından Demba Ba ve Marko Marin’in 1 yıllığına kiralandığına yönelik haberler doğru değildir.

Kulübümüz tarafından KAP bildirimiyle birlikte, resmi açıklamalar yapılmadan bu tarz transfer haberlerine itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Taraftarlarımızın ve kamuoyunun transferlerle ilgili resmi yayın organlarımızda yer alacak bilgileri ve Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP'a yapılacak duyuruları esas almaları gerektiğini hatırlatırız.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

ntvspor coşmuş yalnız :D

Çevrimdışı Tolga

neyse nedense temkinli davranmaya çalışmıştım şaşırmadım yani
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

ya madem yalanlayacaksın bunu dün gece haber çıktığı anda yalanla üzerinden 14 saat geçmiş taraftarda beklenti yalanlıyorsun bu kadar ağır davranılırmı?

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı FARUK

ayrıca bu twitter da felan alta yazılan yorumlar artık çok iğrenç bir hal aldı yanımda biri varken okuyamıyorum resmen

Çevrimdışı Salih A.

sabahtan beri resmi sitede ve kap sayfasında açıklama beklerken gelen açıklamaya bak yalan haberlere itibar etmeyin... arkadaş sövermisin sabahamı bırakırsın resmen billur geçiyorlar
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 13:53:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sakin olun biraz Kap'a açıklama yapılmadığı için iila ki yalanlayacaklar. Kendileri de farkında eğer yatarsa çok kötü sıkışacak yönetim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Sakin olun biraz Kap'a açıklama yapılmadığı için iila ki yalanlayacaklar. Kendileri de farkında eğer yatarsa çok kötü sıkışacak yönetim.

çok geç değil mi ama yalanlamak için akşam haberler çıktığında aranızda bir görüşün yalanlama yapalım mı diye değil mi hiç mi sosyal medya takipçisi yok bu klübün
yalanlama için klüptemi olmak gerek olmadı sabah ilk işiniz bu olsun

Çevrimdışı Anıl

Yalanlamayı dikkatli okursanız sadece 1 yıllığına kiraladığımız doğru değildir. KAP bildirimlerimizi takip edin tarzı birşey deniyor. KAP tan ceza yememek için yapılmış olabilir bu açıklama. Eğer ilgilenmeseydik transfer etmek gibi bir düşüncemiz yok tarzı bir açıklama yapılırdı.  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Yalanlamayı dikkatli okursanız sadece 1 yıllığına kiraladığımız doğru değildir. KAP bildirimlerimizi takip edin tarzı birşey deniyor. KAP tan ceza yememek için yapılmış olabilir bu açıklama. Eğer ilgilenmeseydik transfer etmek gibi bir düşüncemiz yok tarzı bir açıklama yapılırdı.  :ok:
neyse bakalım belki de o yüzden böyle bir açıklama da yapılmış olabilir ama alınmazsa da bu 2 oyuncu da şaşırmayacam onu söyleyeyim

Çevrimdışı FARUK

bu kadar ince düşüdüklerini sanmıyorum çıkan söylenti 1 yıllık kiralandıklarıydı onuda yalanladılar zaten ikisini birden nasıl alıcaz bonservisle?

Çevrimdışı yigitcan1903

EMRE TİLEV @Emre_Tilev · 6 dk.
BEŞİKTAŞ KAP'A BU TRANSFERLERİ HENÜZ BİLDİRMEDİĞİ İÇİN YALANLIYOR AMA DEMBA BA BİTTİ.

EMRE TİLEV @Emre_Tilev 7 dk.
DEMBA BA KESİN BİTTİ...

yine başladı bir kaos hayırlısı :D

Çevrimdışı frkndgnr

Sinirlerime hakim olamıyorum

Çevrimdışı Tolga

EMRE TİLEV @Emre_Tilev · 6 dk.
BEŞİKTAŞ KAP'A BU TRANSFERLERİ HENÜZ BİLDİRMEDİĞİ İÇİN YALANLIYOR AMA DEMBA BA BİTTİ.

EMRE TİLEV @Emre_Tilev 7 dk.
DEMBA BA KESİN BİTTİ...

yine başladı bir kaos hayırlısı :D
abi bütün transferlerimiz olay oluyor olumsuz anlamda tabiki de bir kez de oyuncunun işini hemen bitirsinler ne zaman bir oyuncu ile anlaştık dense başka şeyler ortaya çıkıyor iş lastik gibi uzuyor ondan sonra da vazgeçtik diyorlar

Çevrimdışı Anıl

Demba Ba'nın bonservisi ile alınacağını biliyorum diye dün söylemiştim ki bence öyle olacak. Marko Marin'i de bonservisiyle alıcağımız söyleniyor onu tam bilmiyorum. Demba Ba bitti deniyor yalanlamalara rağmen  :alala:

Çevrimdışı eski inönü

rahat olun bu iş bitmiştir

Çevrimdışı yigitcan1903

Demba Ba'nın bonservisi ile alınacağını biliyorum diye dün söylemiştim ki bence öyle olacak. Marko Marin'i de bonservisiyle alıcağımız söyleniyor onu tam bilmiyorum. Demba Ba bitti deniyor yalanlamalara rağmen  :alala:
Yoksa duyum mu?
Burda duyumcu yetiştirmeye başladık :D

Çevrimdışı FARUK

rahat olun bu iş bitmiştir

hocam hangi açıdan :D 2 şekildede bitmiş oluyor