2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565478 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Konu dışı olacak ama Necmi  Abi görmesin  :icool:

Siyah font üzerine beyaz vodafone yazısı formada harika duruyor.
:D gördüm

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 02:14:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okilic

Beyler bisey sorucam bileniniz varmi ?
Bu sivok ve Holosko 7 yili geckin Turkiyede vatandaslik haklari var diye biliyorum artik Turk Milli takimini secen 2 yil oynarsa Digerleri 5 Yil degilmiydi ? Bunlar neden TC Vatandasi olmadi hala ? :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

:D gördüm
o kadar şeye seslenmiyor sıkıntı yok abartamayın yeter :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beyler bisey sorucam bileniniz varmi ?
Bu sivok ve Holosko 7 yili geckin Turkiyede vatandaslik haklari var diye biliyorum artik Turk Milli takimini secen 2 yil oynarsa Digerleri 5 Yil degilmiydi ? Bunlar neden TC Vatandasi olmadi hala ? :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :alala: :alala: :alala:
Bu oyuncular 5 sene icersinde vatandas oluyorlar evet ama vatandasliga basvurduktan 5 sene sonra... Kac tane topcu var oyunda oldugu gibi ulkemize ayak basar basmaz Turk vatandasligina basvuran? Benim bildigim hic yok ama belki vardir 1-2 tane... Genelde gercek hayatda 7-10 yil sonra Turk statusune geciyor kendi milli takiminda oynamis oyuncular cunku basvurmalari en erken 2. veya 3. sezonlarinda gerceklesiyor...
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 02:19:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Lanzini ve Musa Muhammed'i ayak basar basmaz başvurtmamız lazım sonucuna varıyoruz buradan da  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okilic

Bu oyuncular 5 sene icersinde vatandas oluyorlar evet ama vatandasliga basvurduktan 5 sene sonra... Kac tane topcu var oyunda oldugu gibi ulkemize ayak basar basmaz Turk vatandasligina basvuran? Benim bildigim hic yok ama belki vardir 1-2 tane... Genelde gercek hayatda 7-10 yil sonra Turk statusune geciyor kendi milli takiminda oynamis oyuncular cunku basvurmalari en erken 2. veya 3. sezonlarinda gerceklesiyor...

Ben basvuru beklenmiyor diye biliyorum. Sonucta bunlar her sene calisma izni aliyorlar 7 sene calisma izni alan futbolcular basvuru yapinca bekleme suresi yok diye hatirliyorum. Hatta gecen sene spor bakani Holoskoya Turkce biseyler sormustu bakalim vatandasliga hazirmsin diye  :alala:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Ben basvuru beklenmiyor diye biliyorum. Sonucta bunlar her sene calisma izni aliyorlar 7 sene calisma izni alan futbolcular basvuru yapinca bekleme suresi yok diye hatirliyorum. Hatta gecen sene spor bakani Holoskoya Turkce biseyler sormustu bakalim vatandasliga hazirmsin diye  :alala:
o yasa nobre ve aurellodan sonra değişti düzenleme yaptılar şimdiki hali başvurudan sonra 5 yıl. ama şöyle bir durum var yabancı futbolcu eşi türk ise( formalite evliliği değilse şartları var) türk statüsünde oynayabiliyor

Çevrimdışı Deniz

Yönetim her kuruşumuzu düşünüyor bakın uçak parası vermemek için tüm transferleri ingiltereden yapıyor  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Geovani

Demba ba çok iyi transfer ama daha öncede söyledim ne kadar iyi kadro kurarsanız kurun onu iyi yönledirecek teknik adam olmassa sıkıntı....Biliç in statik düşünce yapısından çıkması lazım alternatif taktik denemeleri yapması gerekiyor...Bence cenk te çok iyi bir golcü zaman zaman çift forvetli sistemde oynatılması lazım...İyi liderler gerektiği zaman risk alabilen ve zor durumlarda alternatif üretebilen insanlardır yoksa devamlı tek forvet oyna ba yı çıkar cenk i sok şeklinde giderse sıkıntı olur....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Anıl

Demba ba çok iyi transfer ama daha öncede söyledim ne kadar iyi kadro kurarsanız kurun onu iyi yönledirecek teknik adam olmassa sıkıntı....Biliç in statik düşünce yapısından çıkması lazım alternatif taktik denemeleri yapması gerekiyor...Bence cenk te çok iyi bir golcü zaman zaman çift forvetli sistemde oynatılması lazım...İyi liderler gerektiği zaman risk alabilen ve zor durumlarda alternatif üretebilen insanlardır yoksa devamlı tek forvet oyna ba yı çıkar cenk i sok şeklinde giderse sıkıntı olur....
Kesinlikle abi, bütün bir sezon 4-2-3-1 oynadık ya şaka gibi  :iscrewy:

Çevrimdışı Sedat

Demba Ba'yı alana Marko Marin bedava temsili fotosu  :kop:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı TØLGA

demba ba bonservisiyle gelmiş bu arada kiralık degil
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

kiralık

Çevrimdışı Deniz

aynen.bir de bilicin çok saçma ve kesinlikle değiştirmediği "çizgiye paralel oynama taktiği" nden de vazgeçmesi lazım.içeriye derinlemesine girecek adam da lazım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

Noktaya koymuşsun abi  :ok:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

kötü futbolcu gelse beşiktaşta ne işi var yaramaz denir kalbur üstü topçu gelir biliçe göre o topçular fazla denir anlamadım gitti.biliçin takımda olacağı kesin buna göre kötü futbolcu alsaydık aferim biliçe göre topçular aldık diye destek mi görecekti transferler anlamak zor.

Çevrimdışı Anıl

Bende bonservisiyle geldi diye biliyorum ama herkes kiralık diyor  :alala:

Çevrimdışı FARUK

Noktaya koymuşsun abi  :ok:

aynen oyunun gidişatına göre adam değiştirmede de sıkıntı var. takım Allahını seven defansa gelsin modundayken frei muhammed gibi oyuncuları alıyor ne oyuncular kendini gösterebiliyor nede bir faydaları oluyor o saatten sonra

Çevrimdışı TØLGA

kiralık
yarın görürüz :D iddalaşmak istemiyorum bizim yönetime belli olmaz :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bütün transfere 11 milyon bütce ayırmış bir kulup 10 milyon sadece demaba ba ya veririmi ya? 1 sene kiralık ama 1 senenin sonunda opsiyon yok malesef

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 02:36:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic  fazlasıyla muhafazakar. Yugoslav disiplini ve mentalitesi. Herkes görevini yapsın herkes asker olsun herkes görevini yaparsa kahramana ihtiyacım olmam kazanırım modunda.

Katılmayacaksınız belli ki ama bize lazım olan bu. Türkiye'de takımlar hep oyunculara bağlı oluyor ancak sistem oturduğunda çok verimli olabiliyor. Hırvat milli takımına bunu oturttuktan sonra adamlar tank gibi olmuşlardı.

O yüzden Bilic'ten serbestlik beklemeyin değişmeyecektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oğuzhan

Keşke bonservisiyle alabilsek de seneye de yine forvet derdine düşmesek. Zannetmiyorum bonservisini aldığımızı ama inşallah haklı çıkarsın.  :)

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Volkan Başaran

bütün transfere 11 milyon bütce ayırmış bir kulup 10 milyon sadece demaba ba ya veririmi ya? 1 sene kiralık ama 1 senenin sonunda opsiyon yok malesef

11 ama 4-5 artacak bu rakam diyende ANÇ
Aşk bu Aşk !

volkanca.net