2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4572823 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bu arada bakın bir şey söylemek gerek. Bizim taraftar az değil. Gerçekten çok çekilmez yanları var. Aslında genel Türk insanı böyle.

Fernandes'e 10 milyon euro teklif resmi Rusya'dan düşünelim.

1. İhtimal : Yönetim uzatmak istedi adam kabul etmedi ama bir yandan da takır takır atıyor golleri assitleri. Taraftar satılma ihtimaline karşı müthiş tepki koydu. Yönetim satamadı sonuç elde patladı aynı taraftar bu kez de niye satmadın diye hesap soruyor adam ikinci devre yokları oynayınca. Be arkadaşım sen değil miydin satma diyen sadece 1 yıl önce? Bknz. Quaresma City Teklifi Sonrası

2. İhtimal : Yönetim sattı. Adam gitti süper futbol oynadı takım ligi3. bitirdi aynı taraftar muhtemelen hata kuvvetle muhtemelen Fernandes'i sattın şampiyonluğu sattın der miydi? Derdi. Bknz. Quaresma Porto Performansı Sonrası He satamadık ama aynı hesap.

3. İhtimal : Fernandes'in istediği paradan uzattın adam yattı hiçbir şey yapmadı. AYnı taraftar bu paraya adam mı tutulur nasıl satmazsınız bu adamı teklif varken der miydi? Derdi. Bu da Quaresma'nın kalıp artislik yapmaya devam edeceği ihtimaldi olmadı.

Demek ki neymiş önce kendimize bakacağız. Böyle iş olmaz herkes sonuç odaklı yorum yapıyor. Yönetim nereden bilebilirdi Fernandes'in bu kadar karaktersizlik yapacağını adam sezon başı uçuyordu? Yukarıyı okuduysanız her türlü yönetime giydirmek isteyen giydirecek yolu bulur. O yüzden düzgün eleştirelim yapıcı eleştiri olsun. Kimleri biliyoruz bir adam alınırken alınsın diyip 7 ay sonra bu adamı nasılaldınız diyen EL İNSAF.

Yönetimin çok ciddi hataları var. Ama bel altı vurmayın vurmanız gereken yerden vurun.

Hala Kovulmayan Tuğrul'dan vurun. Tuğrul nasıl 20.000 net maaş alır diye vurun.

80 milyona yapacağız dediğiniz stadı 200 milyona yapıyorsunuz diyin vurun.

Diego transferini 3 ayda nasıl bitiremezsiniz Fener 1 haftada bitirdi diye vurun.

Takım 2.yken nasıl motive edip 4 anadolu maçını kazanıp Şampiyonlar ligine bu takımı sokamazsınız diye vurun.

Haftada 3 kez basına açıklama verilmez bu kulübün basın sözcüsü yok mu diye vurun.

Taraftarı açıklamalarıyla bir başkan bölmemeli diye vurun.

Önder Özen'i göreve getirip adamı her yerden baskı yerken koruyamıyorsun diye vurun.

Sürekli parasızlıktan oluyor diye demeçler verip marka değerini düşürüp düşük bedelli sponsorluk imzalıyorsunuz diye vurun.

Vurun ama sağlam olsun herkes hak versin.

Yönetim de şunu görmüyoruz sanmasın. Lig zamanı 2 günde 4 yönetici açıklama yapıyordu. Şimdi bir tanesi ortalıkta yok. Oysaki o zaman da iş yapılmıyordu şimdi de yapılmıyor. Herkes için en hayırlısı stadı bitirip 2015 Mayıs'ta olağanüstü seçime gitmektir.
bu kadar eleştirilecek şeyin olması bile bir yönetimin başarısız olduğunu zaten gösterir ayrıca 2015te seçim falan olmaz 2016daki seçimi de yine fikret orman kazanır yd 8 sene nasıl kaldıysa o da kalır o yüzden seçim falan bizim umudumuz değil ben o kongre üyelerine güvenmiyorum fikret orman istifa ederse birşeyler değişir yoksa seçimle bir yere gitmez
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı blitz

Bu arada bakın bir şey söylemek gerek. Bizim taraftar az değil. Gerçekten çok çekilmez yanları var. Aslında genel Türk insanı böyle.

1. İhtimal : Yönetim uzatmak istedi adam kabul etmedi ama bir yandan da takır takır atıyor golleri assitleri. Taraftar satılma ihtimaline karşı müthiş tepki koydu. Yönetim satamadı sonuç elde patladı aynı taraftar bu kez de niye satmadın diye hesap soruyor adam ikinci devre yokları oynayınca. Be arkadaşım sen değil miydin satma diyen sadece 1 yıl önce? Bknz. Quaresma City Teklifi Sonrası

2. İhtimal : Yönetim sattı. Adam gitti süper futbol oynadı takım ligi3. bitirdi aynı taraftar muhtemelen hata kuvvetle muhtemelen Fernandes'i sattın şampiyonluğu sattın der miydi? Derdi. Bknz. Quaresma Porto Performansı Sonrası He satamadık ama aynı hesap.

3. İhtimal : Fernandes'in istediği paradan uzattın adam yattı hiçbir şey yapmadı. AYnı taraftar bu paraya adam mı tutulur nasıl satmazsınız bu adamı teklif varken der miydi? Derdi. Bu da Quaresma'nın kalıp artislik yapmaya devam edeceği ihtimaldi olmadı.

Demek ki neymiş önce kendimize bakacağız. Böyle iş olmaz herkes sonuç odaklı yorum yapıyor. Yönetim nereden bilebilirdi Fernandes'in bu kadar karaktersizlik yapacağını adam sezon başı uçuyordu? Yukarıyı okuduysanız her türlü yönetime giydirmek isteyen giydirecek yolu bulur. O yüzden düzgün eleştirelim yapıcı eleştiri olsun. Kimleri biliyoruz bir adam alınırken alınsın diyip 7 ay sonra bu adamı nasılaldınız diyen EL İNSAF.

Yönetimin çok ciddi hataları var. Ama bel altı vurmayın vurmanız gereken yerden vurun.

Hala Kovulmayan Tuğrul'dan vurun. Tuğrul nasıl 20.000 net maaş alır diye vurun.

80 milyona yapacağız dediğiniz stadı 200 milyona yapıyorsunuz diyin vurun.

Diego transferini 3 ayda nasıl bitiremezsiniz Fener 1 haftada bitirdi diye vurun.

Takım 2.yken nasıl motive edip 4 anadolu maçını kazanıp Şampiyonlar ligine bu takımı sokamazsınız diye vurun.

Haftada 3 kez basına açıklama verilmez bu kulübün basın sözcüsü yok mu diye vurun.

Taraftarı açıklamalarıyla bir başkan bölmemeli diye vurun.

Önder Özen'i göreve getirip adamı her yerden baskı yerken koruyamıyorsun diye vurun.

Sürekli parasızlıktan oluyor diye demeçler verip marka değerini düşürüp düşük bedelli sponsorluk imzalıyorsunuz diye vurun.

Vurun ama sağlam olsun herkes hak versin.

Yönetim de şunu görmüyoruz sanmasın. Lig zamanı 2 günde 4 yönetici açıklama yapıyordu. Şimdi bir tanesi ortalıkta yok. Oysaki o zaman da iş yapılmıyordu şimdi de yapılmıyor. Herkes için en hayırlısı stadı bitirip 2015 Mayıs'ta olağanüstü seçime gitmektir.

Birçok konu da mevcut koşulları düşündüğüm için bazı türden eleştirileri yersiz en azından zamansız görüyorum ama 80 milyonluk stad diyip, maliyet 200 milyona çıkıyorsa, ilk tasarımdan çok daha iyiye evrilmiş bir proje vardır ortada (ki başkanın inşaatçı olduğunu biliyoruz. Böylesine bir hata yapmamıştır diye düşünüyorum). Bunun alternatifi yani maliyetlerde öngörülememiş giderlerin olma olasılığı (bu her inşaatta olur ama 80 den 200 e fırlamaz) başkanın derhal görevini iade etmesi anlamına gelir. Hayatta en deneyimli olduğu alanda, böylesine bir hata yapması kabul edilebilecek birşey değil (başta dediğim gibi projenin daha iyi noktalara çıkmış olma ihtimali daha olası). Bu yazdığın şeyin kaynağını cidden merak ettim. Medya kaynaklı mı, yönetimin kendi açıklaması mı yoksa forum içinde mi geçti konu ya da başka birşey mi? Bu transferden de öte bir durum. Bizim YD ye olan borcumuzdan daha fazla bir miktardan bahsediyoruz.

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar lutfen transfer nobetindeyiz bekliyoruz basliginda konu disina cikmayalim.
Transfer ile ilgili haberleri paylasalim.
http://besiktasarena.com/index.php?topic=73.new#new Bu baslik size gore olabilir
Unutmayin forumumuzun daha gelismesi icin herkonuyu basliginda tartisalim. Uzatmadan
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 20:10:00 derbeder2007 ]

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu ifadelere katılmam söz konusu değildir.

Çünkü içerisinde çelişkiler bulunan bir durumdur..

Fikret Orman , Yönetim ve Teknik ekibin orada durma sebebi nedir o halde..

Elbetteki her işte bir risk faktörü vardır ama onları değerlendirip sonucunda olumlu olanlara başarılı kötü olana başarısız denmesi gibi..,,

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferinde Askerlerine dönmüş

"Ben size taarruzu değil ÖLMEYİ EMREDİYORUM" demiş ve gelen zafer sonrası Türk tarihine geçmiştir..

Başarısızda olabilir ve askerini ölüme götüren komutan diye yada yanlış stratejili komutan diye bugüne gelebilirdi ..

Ama onu o yapan o gün aldığı riskti. Tıpkı CUmhuriyete kurarken Halkın devrimlere karşı şaşkınlığı gibi..

Fikret Orman da Beşiktaş camiasını yönetiyorsa ve karar alıyor ve bu karar sonucu "0" kuruş kazanıp o sene takım en önemli oyuncusundan verim alamıyorsa burada savunulacak bir durum söz konusu değildir..

Eğerki her durumda bunu yaparsak orada Fikret Orman olmasının ne önemi olur ? Her hangi birisi gelsin ve karar alsın. Napsın abi olmadı mı diyelim..

Asla kabul edilemez..

Beşiktaşın 1 kuruşunun hesabını sorarım diyen bir insan

Önce gitsin Demirören'le doğru düzgün anlaşmaya baksın
Sonra o ettirdiği zararına topçuların hesabını versin

Ondan sonra çıksın Fakir Edebiyatı yapsın...

Beşiktaş AĞLAMA makamı değildir.. Ağlayacaksan çekileceksin oradan. Ben stat yapıyorum ama Beşiktaş en iyi 3. olacak gibi bir planlama yaparsan ona birileri hesap sorar..

Kusura bakmasın Galatasarayın senden borcu çok daha fazla olmasına rağmen, yarı itibarın yok..

110 yıllık KOca Çınar , 50 yıllık takımlarla neredeyse transfer yarışında geriye düşecek durumda..

Çok ciddi sorunlar bekliyor Beşiktaşı..

Üzülerek söylemek zorundayım durum bu..

Tek kurtuluşumuz stat inşaatının verdiği umut ve bu seneki takım . Eğer onlardan birisinde sorun çıkarsa yandık bittik kaoslar başlar..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 20:42:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
arkadaslar lutfen transfer nobetindeyiz bekliyoruz basliginda konu disina cikmayalim.
Transfer ile ilgili haberleri paylasalim.
http://besiktasarena.com/index.php?topic=73.new#new Bu baslik size gore olabilir
Unutmayin forumumuzun daha gelismesi icin herkonuyu basliginda tartisalim. Uzatmadan

Teşekkürler daha dikkatli oluruz.

Töre ve Mitroglou'dan da vazgeçilmiş. An itibariyle beklentim kalmadı transfer yapmadan kapatsak da Dünyaları alsak da bir şey farketmeyecek artık benim için. Yönetim çıksın açık açık para yok desin bu iş bu kadar basit biz de beklemeyelim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Teşekkürler daha dikkatli oluruz.

Töre ve Mitroglou'dan da vazgeçilmiş. An itibariyle beklentim kalmadı transfer yapmadan kapatsak da Dünyaları alsak da bir şey farketmeyecek artık benim için. Yönetim çıksın açık açık para yok desin bu iş bu kadar basit biz de beklemeyelim.
Tesekkur edeirm dikkate aldigin icin. Acikcasi Tore icinde Mitroglu icinde cok uzuldum diyemem. Ama santrfor olarak Gignac olsa super olur (adini yanlis yazmis olabilirim) Birde Aron Hunt vardi Turk statusunde oynayacakti ne oldu ?

Çevrimdışı yigitcan1903

Tesekkur edeirm dikkate aldigin icin. Acikcasi Tore icinde Mitroglu icinde cok uzuldum diyemem. Ama santrfor olarak Gignac olsa super olur (adini yanlis yazmis olabilirim) Birde Aron Hunt vardi Turk statusunde oynayacakti ne oldu ?
Diego için beklettik o da Wolfsburga imza attı

Çevrimdışı eski inönü

Erdal T. hani diego 5.5 m euroya gitti demişti ...  :iscrewy:  Oyuncuya sözleşme kapsamında garanti, maç başı ve primler dahil olmak üzere ödenecek yıllık ücret tutarı net 3 milyon 500 bin avrodur" denildi.  :s20:  """maç başi,prim,yıllık ferdi kaçpara alıyordu ? bilen yazabilirmi.."""
imza parası??

Hunt Wolsburg a transfer oldu 1 ay once
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı eski inönü

Hunt Wolsburg a transfer oldu 1 ay once
Hunt'ın alınmasının istiyordum. Bizim şartlarımıza gore ideal bir transferdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 21:39:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Artık beklentiye girmeyin arkadaşlar bırakalım Önder Hoca sihir yapabilirse yapsın Motta gibi. Töre gelmiyorsa kim gelirse gelsin önemli değil benim için çünkü iyi genç bir jenerasyon yakalacaktık an itibariyle o da yalan oldu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EagleForce

Hala Dany transferini savunanlar oldukca bu yonetim ne yapsa savunan olacaktir. CL icin cekistigin rakibin, yabanci oyuncu sayisinda sikintidayken bu transferi yapmak yanlisti. Dany'nin her an hataya acik oyunu, GS taraftarinin istememesi, diger takim taraftarlarinin Dany uzerinden GSlilerle alay etmesi ortadayken, bu transferin gerceklesmesi takim ve taraftari da kotu etkiledi.     

Çevrimdışı Q

Kara Kartal, aradığı forveti İngiltere'de buldu. Beşiktaş, bonservisi Chelsea'de olan 21 yaşındaki yıldız için girişimlere başladı. 
 Başkan Fikret Orman'ın da bizzat istediği Romelu Lukaku konusunda girişimlerini hızlandırdı.

GÖRÜŞME 15 GÜN SONRA
Beşiktaş yönetiminin, siyah-beyazlı taraftarların ve kulübün tarihi ile şampiyonluk yarışında yaşanan heyecanın anlatıldığı bir DVD hazırlattığı; bunlarla birlikte 21 yaşındaki Lukaku ve menajeri ile bir görüşme yapılmasını planladığı öğrenildi. Şu anda Belçika'da ailesiyle tatil yapan Lukaku'nun, 15 gün sonra Londra'ya döneceği ve görüşmenin bu tarihte yapılacağı belirtildi. Chelsea'nin hocası Mourinho'nun yeni sezon kampında takımla çalışmasına sıcak baktığı Belçikalı forvet, geçen sezon kiralık olarak Everton'da 31 maçta görev yaparken, rakip filelere 15 gol göndermeyi başardı.

karakartal da böyle bir haber konulmuş fakat netleşecek bir gelişme göremiyorum artık!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Gökhan Töre ve Kostas Mitroglou'nun transferinde olumsuz gelişmeler yaşandı.

- hadi bunlar olumsuz bari Lanzini ve şu Lukaku olsun ..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 22:24:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Kara Kartal, aradığı forveti İngiltere'de buldu. Beşiktaş, bonservisi Chelsea'de olan 21 yaşındaki yıldız için girişimlere başladı. 
 Başkan Fikret Orman'ın da bizzat istediği Romelu Lukaku konusunda girişimlerini hızlandırdı.

GÖRÜŞME 15 GÜN SONRA
Beşiktaş yönetiminin, siyah-beyazlı taraftarların ve kulübün tarihi ile şampiyonluk yarışında yaşanan heyecanın anlatıldığı bir DVD hazırlattığı; bunlarla birlikte 21 yaşındaki Lukaku ve menajeri ile bir görüşme yapılmasını planladığı öğrenildi. Şu anda Belçika'da ailesiyle tatil yapan Lukaku'nun, 15 gün sonra Londra'ya döneceği ve görüşmenin bu tarihte yapılacağı belirtildi. Chelsea'nin hocası Mourinho'nun yeni sezon kampında takımla çalışmasına sıcak baktığı Belçikalı forvet, geçen sezon kiralık olarak Everton'da 31 maçta görev yaparken, rakip filelere 15 gol göndermeyi başardı.

karakartal da böyle bir haber konulmuş fakat netleşecek bir gelişme göremiyorum artık!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Gökhan Töre ve Kostas Mitroglou'nun transferinde olumsuz gelişmeler yaşandı.

- hadi bunlar olumsuz bari Lanzini ve şu Lukaku olsun ..

Haber yalan da 15 gün yalan haberde bile çileden çıkarır insaf  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ingiltere de bulmusuz aradigimiz forveti bakayım kimmiş aa lukaku. Nerden bulduk ki bu çocuğu shahdhshs ulan iyi güldürüyonuz

Çevrimdışı ALDENYX

imza parası??

konu sabahtan beri yazılmış çizilmiş,ama atladığınız konu . Erdal T. diegonun 5.yada 5.5 euro der_ken yıllık masrafı sabit alacaği ücret olarak beyan etmesi.İMZA PARASI HARİÇ bu paraya imza atacaği idi...bizimde 3.5 verdiğimiz konuşuluyordu...haaa  konu dişi da şunu yazayım biz 1 milyon euro ya YUSUFU aldık FABIAN ERNST İ aldık ŞAMPİYON OLDUK.bu arkadaşların yaş itibari ile bonservis getirisi olmadı ama ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZÜĞİNİ GETİRDİLER.WİNNER OYUNCU ŞART .... LANZİNİ =DELGADO da olabilir ne vereceği meçhul ... bizim DİEGODAN DA İYİ BİRİNE İHTİYACIMIZ VAR ve bu forvet arkasından ziyade kanat adamı OLMALI HATTA VE HATTA BİR SRNA KALİTESİNDE BİR OYUNCUDA OLABİLİR....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

Hunt'ın alınmasının istiyordum. Bizim şartlarımıza gore ideal bir transferdi

BU ADAM VODAFONE ARENADA SAĞLAM DURURDU , BENCE YÖNETİMSEL HATA ALMANLARDAN AĞZIMIZ PEK YANMADI ,Markus Münch ETKİSİ YARATABİLİRDİ.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Marco fabian'ı çok isterim. Tam aradığımız stil bi adam ileri hatta nerdeyse heryerde oynuyor oyun zekası yüksek ve en önemlisi golcü kimliği olan bir 10 numara. Lanziniden tuzlu olmaz heralde

Ben en çok

Bunu istemiştim..

Danny :))

15 gol 15 asist ten az yapmazdı bizde ama erken vazgeçtik
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Ben en çok

Bunu istemiştim..

Danny :))

15 gol 15 asist ten az yapmazdı bizde ama erken vazgeçtik
Danny der Deniz Barışı alırız biz  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Thuggie

Hafta sonlari KAP'a bildiri yapabiliyor mu kulüpler? Yoksa hafta içi mi sadece?

Yapılabilir ancak çok tercih edilmiyor banka işlemlerinden dolayı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Yalçını hafta sonu yaparlar muhtemelen.Hisseler çok değer kaybetmesin diye  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Yalçını hafta sonu yaparlar muhtemelen.Hisseler çok değer kaybetmesin diye  :tabe:
Yalçın demeyin...! Yalçın nerden çıktı...! :s20:

Çevrimdışı Deniz

Yalçın demeyin...! Yalçın nerden çıktı...! :s20:
Atar bir kaç güne imza  :)