Bu arada bakın bir şey söylemek gerek. Bizim taraftar az değil. Gerçekten çok çekilmez yanları var. Aslında genel Türk insanı böyle.
Fernandes'e 10 milyon euro teklif resmi Rusya'dan düşünelim.
1. İhtimal : Yönetim uzatmak istedi adam kabul etmedi ama bir yandan da takır takır atıyor golleri assitleri. Taraftar satılma ihtimaline karşı müthiş tepki koydu. Yönetim satamadı sonuç elde patladı aynı taraftar bu kez de niye satmadın diye hesap soruyor adam ikinci devre yokları oynayınca. Be arkadaşım sen değil miydin satma diyen sadece 1 yıl önce? Bknz. Quaresma City Teklifi Sonrası
2. İhtimal : Yönetim sattı. Adam gitti süper futbol oynadı takım ligi3. bitirdi aynı taraftar muhtemelen hata kuvvetle muhtemelen Fernandes'i sattın şampiyonluğu sattın der miydi? Derdi. Bknz. Quaresma Porto Performansı Sonrası He satamadık ama aynı hesap.
3. İhtimal : Fernandes'in istediği paradan uzattın adam yattı hiçbir şey yapmadı. AYnı taraftar bu paraya adam mı tutulur nasıl satmazsınız bu adamı teklif varken der miydi? Derdi. Bu da Quaresma'nın kalıp artislik yapmaya devam edeceği ihtimaldi olmadı.
Bu ifadelere katılmam söz konusu değildir.
Çünkü içerisinde çelişkiler bulunan bir durumdur..
Fikret Orman , Yönetim ve Teknik ekibin orada durma sebebi nedir o halde..
Elbetteki her işte bir risk faktörü vardır ama onları değerlendirip sonucunda olumlu olanlara başarılı kötü olana başarısız denmesi gibi..,,
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferinde Askerlerine dönmüş
"Ben size taarruzu değil ÖLMEYİ EMREDİYORUM" demiş ve gelen zafer sonrası Türk tarihine geçmiştir..
Başarısızda olabilir ve askerini ölüme götüren komutan diye yada yanlış stratejili komutan diye bugüne gelebilirdi ..
Ama onu o yapan o gün aldığı riskti. Tıpkı CUmhuriyete kurarken Halkın devrimlere karşı şaşkınlığı gibi..
Fikret Orman da Beşiktaş camiasını yönetiyorsa ve karar alıyor ve bu karar sonucu "0" kuruş kazanıp o sene takım en önemli oyuncusundan verim alamıyorsa burada savunulacak bir durum söz konusu değildir..
Eğerki her durumda bunu yaparsak orada Fikret Orman olmasının ne önemi olur ? Her hangi birisi gelsin ve karar alsın. Napsın abi olmadı mı diyelim..
Asla kabul edilemez..
Beşiktaşın 1 kuruşunun hesabını sorarım diyen bir insan
Önce gitsin Demirören'le doğru düzgün anlaşmaya baksın
Sonra o ettirdiği zararına topçuların hesabını versin
Ondan sonra çıksın Fakir Edebiyatı yapsın...
Beşiktaş AĞLAMA makamı değildir.. Ağlayacaksan çekileceksin oradan. Ben stat yapıyorum ama Beşiktaş en iyi 3. olacak gibi bir planlama yaparsan ona birileri hesap sorar..
Kusura bakmasın Galatasarayın senden borcu çok daha fazla olmasına rağmen, yarı itibarın yok..
110 yıllık KOca Çınar , 50 yıllık takımlarla neredeyse transfer yarışında geriye düşecek durumda..
Çok ciddi sorunlar bekliyor Beşiktaşı..
Üzülerek söylemek zorundayım durum bu..
Tek kurtuluşumuz stat inşaatının verdiği umut ve bu seneki takım . Eğer onlardan birisinde sorun çıkarsa yandık bittik kaoslar başlar..