valla kusura bakmayın da bu eneramo,sezer,dany vb. transfer hataları biraz fazla abartılıyor.Açın bakın gs nin,fb nin fiyasko transferlerine 5 katı maliyetli ne adamlar var ama medya hiç gündeme getirmez.Önder Özen'e ya da başkana da ne zaman basın toplantısı yapsalar bu isimler temcit pilavı gibi öne sürülüyor.Azize hiç krasiçi sorduklarını hatırlamıyorum ya da ünal aysala devre arasındaki 15 milyon eurlouk çöp transferleri.Haliyle ben art niyet arıyorum ve aslında kendim de eleştirecekken korumacı bir duruma geçiyorum.
Ayrıca %100 transfer başarısı gibi bir durumun asla gerçekleşmeyeceğini futbolla ilgilenen herkes bilir dünyanın her yerinde ve her takımında bu böyledir.
Zaten ülkemizde şampiyonlukların iyi takım ve iyi futbolla kazanılmadığını da öğrenmiş olmamız lazım artık.Bu işler lobi faaliyetleri ile kamuoyu baskısı ile oluyor(basın,federasyon,hakem,siyaset) ve bunun içinde ekonomik olarak çok güçlü olmak belirli kanallara para harcamak gerekiyor.
Klüplerin tek başlarına bu çarkı döndürmesi ,kendi yağında kavrulan klüplerin rekabet içerisinde olması da günümüz futbol endüstrisinde hele hele Türkiyede mümkün değil.İş adamlarına mahkum türk futbolu.Hal böyleyken yıllardır Beşiktaştan uzaklaşmış umudu kesmiş adamların tekrar klübü sahiplenmesi taşın altına elini sokması için sağlıklı bir klüp yapısına kavuşulması ve bu süreçte de azami sportif başarı sağlanması gerekiyor.Mevcut yönetim de bu yolda gayet başarılı gözüküyor banane eneramo dan daha ne eneramolar sezerler gökhan süzenler göreceğiz, stadımız yapılıyorken tarihin en önemli sponsorluk anlaşmaları imzalanmışken bu kadar cımbızla çekilmiş mevzuların devamlı yıpratma amaçlı kullanılması kimseyi şüphelendirmiyor mu?
Birde bu eleştiri yapan arkadaşlar hep koç,sabancı,özilhan,nevzat demir gelsin klübü kurtarsın önerisi yaparlar, yahu sen kimsenin paçası yememişken klübü bataktan kurtarmış üstüne stadı yapmış bir ton sponsorluk bulmuş adamı bile afadersin şeyin şeyine sokuyorsun bu adamlar neden gelip sana para harcasın emekleri hiçe sayılsın üstüne de hakarete uğrasınlar diye mi?