2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4535889 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Sakatlik onun alternatifinde olan birsey degil. Oynadigi maclarda da cesur tavri yuzunden bircok kez sakatlandi.Oynadiginda ( biliyorum cok az oynadi ) gercekten calisken uretken ve faydali buluyorum.Yaptiginiz yorumlarinda abartili oldugunu dusunuyorum.

Attığı gol yaptığı asist kaç üretkende ? Oynadığı mevki gereği savunmada kademe yapacak hali yok.

Çevrimdışı Türkay

bjk tv de imza töreni var şuan.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Pektemek ve Ersan'ın sözleşmeleri abartılı. Ersan bir nebze anlaşılır. Ama sene 4 maç oynaması için bir adama neden 1.4m veriyoruz biz?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

Sakatlik onun alternatifinde olan birsey degil. Oynadigi maclarda da cesur tavri yuzunden bircok kez sakatlandi.Oynadiginda ( biliyorum cok az oynadi ) gercekten calisken uretken ve faydali buluyorum.Yaptiginiz yorumlarinda abartili oldugunu dusunuyorum.
Saka mi bu?senede 4 gol atan forveti hangi takimda olursa olsun kovarlar.

Biz zam yapip 4 sene oturtuyoruz.cesur tavir falan hikaye
Sakatlanmayacaksin kendin koruyacaksin.isime yaramadiktan sonra sabaha kadar cesur olsa ne yazar?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

Alıntı
Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mustafa Pektemek'in sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu: 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu: 1.600.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu: 1.700.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti.

Bu bildirimden sonra 2019 sezonu sonuna kadar tüm taraftarlık ilişkimi donduruyorum

Kulubun tapusunu da versinler.

Valla donumuzu zor kurtarmışız be Deniz.

Yemin ediyorum bu ay içinde kombine alacaktım, şu an için kararsızım. Biz Veli, Ersan, Necip ve hatta Cenk Gönen, hepsini kendimce anlamlandırdım ama nasıl yaparlar ya bunu? Mustafa ya. Adamın katkı namına bişeyi yok. Aklım almıyor ya.

Ulan yoksa başkana başkaları baskı mı falan mı yaıyor? Nasıl bu kadar makulden kopar aklım almıyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Türkay

Atiba?

Atiba yok abi. Bu arada ntvspor da veriyor şuan.

Çevrimdışı ZORBEY

Bugune kadar baskanin tutumlu tavru,Besiktasin 1 kurusunun bile hesabini yapiyor olmasini hel takdir etmisimdir.

Ama Necip Cenk gonen Mustafa pektemek gibi takima katkinin k sini veremeyen,yedek kulubesini ve hastane kapilarini asindirmis tiplere 4 senelik,boyle agir sozlesmeler imzalatmalari butun imajini yok etmistir.

Bugunden sonra kimse stad yapiyoruz zorluk cekiyoruz demesin.paralarin nasil cop oyunculara gittigini goruyoruz.
Biz disimizden tirnagimizdan arttirip forma bilet kaskol vs alalim takimin yedek kulubesi mudavimleri 1.4-1.7 milyonlara  imza atsin

Hadi ordan.

Necip bana göre bu takımın oyuncusu değil. ptt 1. lige koysan orda bile Alternatif yedek kulübe oyuncusu olur ancak. ve aldığı 900. BİN Euro abartılı, hakkı 200 bin eurodur
Mustafa pektemek geldiği günden beri sakatlıklardan bir türlü beklentilere karşılık veremedi ama geldiği kulüpte yaptıklarına bakarak hesaplamasını yapar ve bizde canla başla mücadelesinide katarsak eğer, beklentilerin altında kalmasına rağmen Necip e verilen parayı anca hak ettiğini düşünüyorum.
Cenk Gönen bana göre Tolga dan daha iyi kalecidir. tek kusuru cok aşırı özgüvenin yüksek olması bu sebebten hiç beklenmedik anda hatalı goller yemesi onu yedek kaleci konumuna getiriyor, herkesin hemfikir olacağı bir gercek varki türkiyede refleksi en iyi kaleci Cenk Gönen dir. ve aldığı rakam bence fazla değildir, evet Belki ondan daha iyisi olabilirdi veya Cenk bu kulübün kalecisi olamaz diyenleriniz var,daha iyisi zaten Cenk in Aldığı paranın 2 katını isterdi belkide daha fazla..

Mustafa ve Necip Hak etmedikleri paraları alıyorlar, Ama Cenk onların aldığı paranın yarısını Alıyor ona haksızlık etmiyelim Hak ettiğini alıyor sadece.
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Madalex

Mustafa Pektemek transferi hakkında benim de düşüncem yüksek bir kontrat olduğu yönünde... Ama yönetimin sözleşme uzattığı futbolcular belli bir ücret ve zam aralığında olduğu gözüküyor. Takım içinde ki dengeleri göz önüne almışlar. Mustafa'da bu kulübün bir parçası olmasına rağmen belli şansızlıklar yüzünden tam istenilen verimi veremedi... inşallah şimdi bu sözleşmenin hakkını verir... Yeni transferler ve tekrar sözleşme imzalayan tüm oyuncularımız inşallah çok önemli bir jenerasyon olurlar ve bu istikrarın meyvelerini bundan sonra ki 5 sene içinde çok önemli başarılarla gösterirler....

Çevrimdışı f_madida

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mustafa Pektemek'in sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

Bu bildirimden sonra 2019 sezonu sonuna kadar tüm taraftarlık ilişkimi donduruyorum

Niye 4 sene? 2+1 yap, 3+1 yap cok istiyorsan.

Çevrimdışı Tolga

Bundan sonra kimse paramız yok falan demesin ağır konuşurum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

Atiba yok abi. Bu arada ntvspor da veriyor şuan.

En kritik noktada olan Atiba aslinda. Pektemek zaten oynamiyordu.

Çevrimdışı nannan

Ya bu Erdal Torunoğulları'nın giydiği takımlar Mustafa'nın sözleşmesinden daha kötü :D

Çevrimdışı panic13

Bundan sonra kimse paramız yok falan demesin ağır konuşurum.

Al benden de o kadar. Bizden ala saf olmasın. Çok bozuldum yaaa. Sanki cebimden para çaldılar. Ulan biz kulübe katkı olsun diye ihtiyacımız olmadığı halde, her maç tırdan bişeyler alalım, benim kadar katkısı olmayan Mustafa Efendi'ye saçılsın paralar.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Arkadaşlar hakikatten şoktayım, anlamsız bir boşluğa düştüm, Ersan Mustfa Necip İsmail dünyanın neresine gitsen git muz cumhuriyetinde bile sezon sonu kapı önüne konulacak bu damlara biz 4 yıl garantiyle dünyaları verdik, Bu yönetim değilmiydi "Hak etmeyen oyunculara içinden çıkılamayacak sözleşmeler yapıp paralar vermişler" deyip eski yönetimi eleştiren. Sizin yaptığınız nedir Ey Fikret Orman ve yönetimi demezlermi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, insanda biraz Allah korkusu olur bu pararlı verirker ve alırken, tek kelimeyle yazıklar olsun sanki birisi çoluğumuz çocuğumun rıskını çaldı o kadar kahroldum.  :akuma:

Çevrimdışı BabaKartal

Mustafa nın antrenör yerine bir tellak ile çalışmasını talep ediyorum .
Ciddi şüphelerim var ,her gün düzenli hamama sokulmalı.
Önder Özen olsa bu imzalar kesinlikle atılmazdı ,başını yediler adamın. Klasik Türk yöneticilerinin işin başına geçtiğinin ispatıdır bu imzalar.
Köybaşı nın sözleşmede böyle olacak kesin.şimdiden alıştıralım kendimizi.

Çevrimiçi blackeagle35

Sinirden izlemiyorum bile..Acaba bu yöneticiler kendi işlerinde bu kadar cömertler mi??Bu paralar yöneticilerin değil..Özellikle Pektemek için objektif kriter var mı acaba??Bu saatten sonra gelecek her oyuncu kapıyı buradan açacaktır..Ha Tabata ha Pektemek hiç fark yok gözümde..

Çevrimdışı Deniz

Amerikadan kuzenim aradi (isi dusmezse ya da onemli bir durum olmasa asla aramaz) sabahin korunde ilk bu haberi okudum mustafa olayi dogru mu dedi.dogru dedim.yarim duzine sovdu kapatti sanki ben yeniledim :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Veli konusunda milletle ne kadar çatışsamda

Necip ve Mustafa konusunda aynı kanıdayım. Bu iki isimle uzatmanın bir gram mantığı yok. İkisi de yıllardır bir arpa boy gitmemiştir. Uzatmanın bir anlamı yok bence.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

İsmail ile de bu fiyatlara anlaşma sağlanır söyledi dersiniz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

ya sinirden kendimi yiycem ya.

adamın hayatını kurtardılar yaa. Lan sen kendi işinde bir adama bu kadar parar verir misin ya!!!

Ya benim hayatmda yüzbin eur bir arada görme şansım yok bu adamın aylık maaşı o kadar. Ve haketmediği haldee!!!

Ualn vallahi sinirden dağlara bayırlara vurucam kendimi ya!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Sakatlık para içindedir...
yıllık para alır geri kalan maç başını da almaz :)

Çevrimdışı Türkay

Bi de Bilic Pektemeki 2.forvet yaparsa ağır söverim. (içimden  :lol::boxin: :boxin:

Çevrimdışı ALI RIZA

Amerikadan kuzenim aradi (isi dusmezse ya da onemli bir durum olmasa asla aramaz) sabahin korunde ilk bu haberi okudum mustafa olayi dogru mu dedi.dogru dedim.yarim duzine sovdu kapatti sanki ben yeniledim :lol:
onun için arayacagına foruma üye olsun  :bandit: :bandit: küfür ederse silerim   :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Fatih

Mustafa nın antrenör yerine bir tellak ile çalışmasını talep ediyorum .
Ciddi şüphelerim var ,her gün düzenli hamama sokulmalı.
Önder Özen olsa bu imzalar kesinlikle atılmazdı ,başını yediler adamın. Klasik Türk yöneticilerinin işin başına geçtiğinin ispatıdır bu imzalar.
Köybaşı nın sözleşmede böyle olacak kesin.şimdiden alıştıralım kendimizi.
@BabaKartal Eskiden TurkForum.Net'te BabaKartal nickli bir abi vardi. Siz o musunuz?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...