Bugune kadar baskanin tutumlu tavru,Besiktasin 1 kurusunun bile hesabini yapiyor olmasini hel takdir etmisimdir.
Ama Necip Cenk gonen Mustafa pektemek gibi takima katkinin k sini veremeyen,yedek kulubesini ve hastane kapilarini asindirmis tiplere 4 senelik,boyle agir sozlesmeler imzalatmalari butun imajini yok etmistir.
Bugunden sonra kimse stad yapiyoruz zorluk cekiyoruz demesin.paralarin nasil cop oyunculara gittigini goruyoruz.
Biz disimizden tirnagimizdan arttirip forma bilet kaskol vs alalim takimin yedek kulubesi mudavimleri 1.4-1.7 milyonlara imza atsin
Hadi ordan.
Necip bana göre bu takımın oyuncusu değil. ptt 1. lige koysan orda bile Alternatif yedek kulübe oyuncusu olur ancak. ve aldığı 900. BİN Euro abartılı, hakkı 200 bin eurodur
Mustafa pektemek geldiği günden beri sakatlıklardan bir türlü beklentilere karşılık veremedi ama geldiği kulüpte yaptıklarına bakarak hesaplamasını yapar ve bizde canla başla mücadelesinide katarsak eğer, beklentilerin altında kalmasına rağmen Necip e verilen parayı anca hak ettiğini düşünüyorum.
Cenk Gönen bana göre Tolga dan daha iyi kalecidir. tek kusuru cok aşırı özgüvenin yüksek olması bu sebebten hiç beklenmedik anda hatalı goller yemesi onu yedek kaleci konumuna getiriyor, herkesin hemfikir olacağı bir gercek varki türkiyede refleksi en iyi kaleci Cenk Gönen dir. ve aldığı rakam bence fazla değildir, evet Belki ondan daha iyisi olabilirdi veya Cenk bu kulübün kalecisi olamaz diyenleriniz var,daha iyisi zaten Cenk in Aldığı paranın 2 katını isterdi belkide daha fazla..
Mustafa ve Necip Hak etmedikleri paraları alıyorlar, Ama Cenk onların aldığı paranın yarısını Alıyor ona haksızlık etmiyelim Hak ettiğini alıyor sadece.