2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545221 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Türk kulüpleri neden batıyor diye kimse düşünmesin.
Öyle güzel menajerler var ki 65lik nenesini 18 lik genç kız diye Türk kulüplerine kakalayacaklar..
Ersan,Mustafa pektemek,Necip Uysal,Cenk Gönen...
Yabancı sınırı kalkmış sen bunlara %300 e yakın zam yapıyorsun.
Biz de dişimizden tırnağımızdan arttırıp forma kombine vs alıyoruz 1-2 tuğla daha fazla koyarız diye.
Yazıklar olsun.
Şu saatten sonra açık konuşacağım kimse feda destek mestek demesin. Yüzbinlerce kişinin düşündüğünü bu yönetim nasıl düşünemiyorum anlamıyorum. Stat yapacağız diye ne rezillikler çekiyoruz 3 sezonda  toplam 50 maçı anca oynamış adamlara 1,5 milyon eurolar veriyoruz. Yazıklar olsun başka bir şey demiyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Dogan

yarın bi gün milosevic ersani keserse diicekki o 10 aliyo bense 5 olmaz öyle bende 10 istiyorum diicek buda olcak..madem dengeden bahsediyosun bu dengeyide koruman lazım

Çevrimdışı blackeagle35

aynen oyle. Ona da yıllık 2.5 milyon euro mu teklif etmiştik ?
3.5 istedi Allah'tan da kalmadı..

Sinan Engin gelecek, dertler bitecek.

Çevrimdışı Deniz

Ya dur Allah aşkına zaten ortalık karışık  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

Çevrimiçi Samet Ç

Ersan adam mıdır?  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Almeidayla o paraya sözleşme de yenilense burada bunu savunacaklar çıkacaktı demek ki.

Kadro istikrarı ne abicim?

İstikrarı kaliteli,hemen hemen her maçta oynayan adamla yakalarsın.Sosadır istikrar Demba Ba dır Töre dir Pedrodur.

Cenk mi mustafa pektemek mi necip mi kadro istikrarı?

İnsan gerçekten hayret ediyor...
Eline fırsat geçmişken ya sözleşme yenilemeyecektin ya da çok düşük kontratlara ikna edecektin ama maalesef tren kaçtı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eski inönü

ne mubarek adammış allah razı olsun valla.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 18:07:11
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Sinan Abi sen Pektemek'i tanırsın, normalde nasıl bir çocuktur?  :evillol:

Gerilim düşsün biraz  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı blackeagle35

Önümüzdeki sezon bu zamanlar İsmail için de aynı paralar konuşulacak,gidişat bu yönde..

Ya dur Allah aşkına zaten ortalık karışık  :evillol:
Ortam yumuşasın dedim :D

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 18:08:14
  • İstanbul (Kurtuluş)
yarım sezonu 200K'ya mı anlaştıydı en son?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yarın bi gün milosevic ersani keserse diicekki o 10 aliyo bense 5 olmaz öyle bende 10 istiyorum diicek buda olcak..madem dengeden bahsediyosun bu dengeyide koruman lazım
Kadro planlamasındaki saçmalık burada zaten. Yarın öbür gün ki bu çok çok büyük bir ihtimal Milosevic Ersan'ı kesecek ve benim param niye bu kadar diye huzursuzluk çıkartacak. Haketmeyen adama kadro adaleti diye bu paraları verirsen adalet kalmaz. Gidin Real Madrid'e bakın acaba Ronaldo, Bale vs dışındakiler kaç para alıyorlar senelik..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Doğukan E.

Furkan maç kadrosunda var ..

Çevrimdışı Deniz

Moralim yerin dibine girdi.Necip cenk gönen Mustafa Pektemek..
Artık istesen de yollayamazsın.
Biz de gidip 2 kaşkol 2 forma daha alalım..
Belki yeni stadda bunlara özel yedek kulübesinde ceylan derisi koltuklar da yaptırılır.
4 sene bababalar gibi otururlar orda.
Onlar kırmızı ferrarisine biner;biz de "o topu neden taca atmadı, o golü nasıl yedi,yine mi sakat bu" diye uykularımızı kaçırrız.
Olsun.Onlar rahat uyusun taraftar kim ki.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı blackeagle35

yarım sezonu 200K'ya mı anlaştıydı en son?
Haberler o şekilde..Ama İtalya'da 400 bin avro net ücrete anlaşmıştı diye biliyorum..

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 18:10:14
  • İstanbul (Kurtuluş)
Önümüzdeki sezon bu zamanlar İsmail için de aynı paralar konuşulacak,gidişat bu yönde..
Maalesef öyle.

Yazın yabancı kuralı netleşip fiyatlar düşse de bu sefer şu an yaptığımız kontratlar ampul gibi sıratacak...

Çevrimdışı eski inönü

Pektemek önümüzdeki sene ne iş yapacak? 1. forvetin var Baba. 2. forvetin var Tosun. Eskişehirde kiralık adamın var Şişmanoğlu etti 3. zaten tek forvet oynuyosun.

Çevrimdışı Deniz

Eline fırsat geçmişken ya sözleşme yenilemeyecektin ya da çok düşük kontratlara ikna edecektin ama maalesef tren kaçtı.
Daha istesen de yollayamazsın abi..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Moralim yerin dibine girdi.Necip cenk gönen Mustafa Pektemek..
Artık istesen de yollayamazsın.
Biz de gidip 2 kaşkol 2 forma daha alalım..
Belki yeni stadda bunlara özel yedek kulübesinde ceylan derisi koltuklar da yaptırılır.
4 sene bababalar gibi otururlar orda.
Onlar kırmızı ferrarisine biner;biz de "o topu neden taca atmadı, o golü nasıl yedi,yine mi sakat bu" diye uykularımızı kaçırrız.
Olsun.Onlar rahat uyusun taraftar kim ki.
Ederi eden adamlar olsa eyvallah bu paralar ama yarın öbür gün elden çıkartmak istesen ne alıcı bulabilirsin ne de bu maaşları verecek kulüp. Bazı şeyleri çok iyi yaparken bazı şeylerde o kadar kötü işler çıkartıyor ki yönetim, gerçekten anlayamıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Tamamdır Mabete diyelim de şundan sipariş etsin.Cenk Gönen Mustafa Pektemek ve Necip 3 lüsüne.4 sene oturacaklar.Kaliteli bişe olsun..

Çevrimdışı f_madida

O noktaya geleceksek, Ronaldinho'ya 5.5M Euro teklif ettiler...Alinsin diye millet kendini paraladi, gece klubunden cikmayan nur topu gibi yildimiz olacakti az kalsin.

Simdi Almeida isinin ic yuzunde menejerine her halikurda odenecek bir 2M Euro'luk odemeyi erteleme mantigi da vardi.

Necip kadro istikrari degil ama Necip ve Atinc altyapidan gelen oyuncu zorunlulugu cercevesinde elde tutulmasi gerekenlerden.

4 sozlesme icinde fazla bulduklarim Cenk Gonen ve Ersan'in paralari, bir de bu sozlesmeleri 4 yil garanti yerine 3+1 opsiyon ve TL bazinda yapsalar daha mantikli.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ozan062

chelsea oyuncu almaya devam ediyor salah ve schurrle bir nevi daha kolay elden cıkabilir demek oluyor fakat bizimkiler gelecek sezon için dusunuyor yani bu iki isimde gelemiyecek malesef bize onun içni sabahki haberler gecerliliğini kaybetmiş bulunmakta
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Dogan

Pektemek önümüzdeki sene ne iş yapacak? 1. forvetin var Baba. 2. forvetin var Tosun. Eskişehirde kiralık adamın var Şişmanoğlu etti 3. zaten tek forvet oynuyosun.
Pektemekte devamlılık olsa cenktende iidir ömerdende arsenal feyenoord maclarini unutmayalim o sekilde devam etseydi suan 7-8 puan farkla liderdik ama devamlılık olmadigi icin bende ümidimi kestim artik