2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542562 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Yazın bir ön libero alınır transfer yapılmaz başka. :)

Tolga abi sen bu dönemde Milosevic'ten başka kimse alınmaz demiştin :) Ben Mustafa hariç hiçbirinde bir yanlış görmüyorum. Biraz da Ersan'ın ücreti fazla olmuş onun dışında makul. Yabancı genç forvet için de şimdiden görüşmeler başlamış durumda. Getirebilirlerse harika iş olur. Atiba ile de sözleşme yenilenmez (umarım). Sene sonu yabancı bir stoper, yabancı bir ön libero, yabancı bir forvet, yabancı bir sağ bek kesin gelecek bence. Duruma göre kaleci ve sol bekte düşünülebilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

e isteyecek tabi. Köle devri bitti. Adam 1.4 alacak aslı faslı.  Bizdeki yerli oyuncuların tamamı aynı seviyede sayılır.  Bu yüzden hepsinin yakın rakamlar alması normaldir.
Sorun şu as futbolcu ile yedek futbolcuların aynı ücretleri almaları. Senede 50 maç oynayan da 1,5 milyon alıyor senede 10 maç oynayan da 1,5 alıyor. Adalet bunun neresinde. Sen firma sahibisin diye düşün Müdürle uzmana aynı parayı mı verirsin? O iki kişiden beklentilerin aynı mı olur?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

abi 3 tane kaliteli adam diyorsun da nereye tam olarak. Şu an her mevkinin en az 2 alternatifi var. Full çekiyoruz.

oda dogru ama zaten avrupa standartlarına bakarsak kadronun bircogu yetersiz yani bircogu yedek demek oluyor bu illaki bulunur kaleci stoper birde acıklara alırsan anca o bolgelerde alternatif diğerlerine oranla az
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı blackeagle35

Ne Pektemek ne Ersan ne de Cenk Gönen bu saatten sonra gelişebilecek adamlar değil. Geri giderler ileri gitmezler. Özellikle Ersan ve Pektemek çok ama çok ağır sakatlıklar atlattılar bun onların gelişimlerini olumsuz yönde etkiledi. Durum bu kadar açıkken bu paralara sözleşme yenilemek tekrar söylüyorum saçmalıktır.
Ersan mesela..İlk geldiği dönemin şuanda bile çok gerisinde sakatlıkların da etkisiyle..Hemen hemen 3 yıldır oynuyor sakatlıklardan sonra eskisi gibi hiç olamadı,olacağa da benzemiyor..Kadroda kalabilirdi belki ama bu paralara değil..

Çevrimdışı Karabay

Sorun şu as futbolcu ile yedek futbolcuların aynı ücretleri almaları. Senede 50 maç oynayan da 1,5 milyon alıyor senede 10 maç oynayan da 1,5 alıyor. Adalet bunun neresinde. Sen firma sahibisin diye düşün Müdürle uzmana aynı parayı mı verirsin? O iki kişiden beklentilerin aynı mı olur?
ersan geldiginden beri 11'de. 

Çevrimdışı ozan062

bide seneye ismaillede 4 yıllık anlasıyorlarmıs işte ozaman klup binasının onunde soyunurum....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen sene toplam 21 maç ondan önceki sene toplam 24 maç. Nasıl ilk 11 bu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Kartal Ç

Konuyla ilgili birkaç tane anket mi koysak? :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Tolga abi sen bu dönemde Milosevic'ten başka kimse alınmaz demiştin :) Ben Mustafa hariç hiçbirinde bir yanlış görmüyorum. Biraz da Ersan'ın ücreti fazla olmuş onun dışında makul. Yabancı genç forvet için de şimdiden görüşmeler başlamış durumda. Getirebilirlerse harika iş olur. Atiba ile de sözleşme yenilenmez (umarım). Sene sonu yabancı bir stoper, yabancı bir ön libero, yabancı bir forvet, yabancı bir sağ bek kesin gelecek bence. Duruma göre kaleci ve sol bekte düşünülebilir.
Anıl tamam da elde bu kadar oyuncu varken kim gidecek de kim gelecek :)

Yazın transfer yapılır diye düşünüyordum aslında ama eldeki bazı oyuncularla yollar ayrılırsa transfer olur diyordum :)

Ben bazen tepkimi abartılı verebiliyorum.Stoper,sağ bek ve ön libero için çalışmalar yapılır kaç tanesi gelir orası belli değil.

Forvet transferini artık hiç beklemiyorum.Nasılsa Ömer'de gelecek sezon sonu takıma döneceğini düşünürsek Pektemek ile de anlaşıldığına göre başka oyuncu alınmaz bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Karabey abi sorun da burda zaten. Biz geçmişle ilgili bir eleştiri getirmiyoruz. Biz diyoruzki Ersan'a yaptıkları için teşekkur ederiz ama onumuzdeki 4 yılda biz Ersan'ı 11 oyuncusu olarak gormuyoruz. Daha iyisinin oynaması gerektigini dusunuyoruz. Ersanla bir yere kadar. Takım gelişmek zorunda, bunun için de daha üst sınıf oyunculara ihtiyac var. Yedek kalacak bir oyuncu icin de 1.5 cok cok fazla bizim icin. 1.2 ve üzeri bizim 11 oyuncularımızın aldıgı para

Çevrimdışı blackeagle35

14 yerli zorunluluğu var ancak biz Ersan,Cenk,Mustafa ile sözleşme imzalamasak da çok rahat 14 yerli kontenjanını doldurabilirdik..14-15 yerli+10-11 yabancı olan bir kombinasyon çok iyi olacaktı..Her kurala uyum sağlayabilecek formül olurdu..Ancak o tren kaçtı malesef..

Çevrimdışı Anıl

Anıl tamam da elde bu kadar oyuncu varken kim gidecek de kim gelecek :)

Yazın transfer yapılır diye düşünüyordum aslında ama eldeki bazı oyuncularla yollar ayrılırsa transfer olur diyordum :)

Ben bazen tepkimi abartılı verebiliyorum.Stoper,sağ bek ve ön libero için çalışmalar yapılır kaç tanesi gelir orası belli değil.

Forvet transferini artık hiç beklemiyorum.Nasılsa Ömer'de gelecek sezon sonu takıma döneceğini düşünürsek Pektemek ile de anlaşıldığına göre başka oyuncu alınmaz bence.

Forvet için şimdiden bir oyuncuyla görüşme başlamış. Başkan da demişti zaten gelecek vaadeden yabancı forvet diye :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Forvet için şimdiden bir oyuncuyla görüşme başlamış. Başkan da demişti zaten gelecek vaadeden yabancı forvet diye :tabe:
O zaman Ömer'le yollar ayrılacak ama bence hata olur.Şuan Ömer Pektemek'ten çok daha formda ve daha fazla iş yapıyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

5 tane forvet oyuncusunu napacağız cidden merak ediyorum :) Ya bir kaçını satacaklar ki imkansız ya da artık çift forvet oynyacağız :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Karabay

Yine tekrarlıyorum. Bizdeki yerli oyuncuların tamamı aynı seviyede sayılır. Bu yüzden de aynı paraları almaları doğal ve adildir.

Çevrimdışı Anıl

5 tane forvet oyuncusunu napacağız cidden merak ediyorum :) Ya bir kaçını satacaklar ki imkansız ya da artık çift forvet oynyacağız :)
4 forvetimiz var Serhat abi kaldı ki bunlardan 2 si Ömer ve Pektemek. İyi bir forvet lazım ben artık tüm iç saha maçlarına babalar gibi çift forvetle çıkan Beşiktaş istiyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

4 forvetimiz var Serhat abi kaldı ki bunlardan 2 si Ömer ve Pektemek. İyi bir forvet lazım ben artık tüm iç saha maçlarına babalar gibi çift forvetle çıkan Beşiktaş istiyorum.
Ben de iç sahada çift forvetle çıkmamızı istiyorum ama Bilic bu konuda inanılmaz inatçı. 5 derken yeni yabancı genç gelirse onunla beraber demek istedim. Ya birilerini elden çıkartalım ya da çift forvet oynayalım en azından iç sahamızda..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

PFDK Beşiktaş'a deplasmanda tribün kapatma cezası verdi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı eski inönü

oyle bir dunya yok  :D

Çevrimdışı Black Eagle

Yine tekrarlıyorum. Bizdeki yerli oyuncuların tamamı aynı seviyede sayılır. Bu yüzden de aynı paraları almaları doğal ve adildir.
ben katılmıyorum. Tore premier ligte oynar. Necip ptt de. Ersanla pektemek ise büyük takım oyuncusu degil.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yine asıp kesmeler başlamış. Arkadaşlar şu yönetime güvenmeyi ne zaman öğreneceksiniz? Bizim kadro maliyetimiz gs nin ancak yarısıdır. Kadroyu belli bir derinliğe getirmek zorundayız. Aksi halde sakatlık cezalı derken zor duruma düşüyoruz, öfke baldan tatlıdır, ama tamamen yersiz düşüncelere kapılıyorsunuz. Bu 4 oyuncuyu göndersek yerlerine yenilerini almamız şart ve bunun da bir maliyeti var, lisans ücreti var. Oysa ki elimizdeki bu 4 oyuncu lig için zaten çoğu maç yeterli. Bizim esas ihtiyacımız 2 veya 3 üst düzey oyuncu onlarda önümüzdeki yıl alınacaktır. Yönetim anlık kararlarla fikirlerle yürümez çok şükür Beşiktaş'ta da yürümüyor, gaza gelmeyin, biraz daha sabır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben katılmıyorum. Tore premier ligte oynar. Necip ptt de. Ersanla pektemek ise büyük takım oyuncusu degil.
Töreyle Olcayla Cenk Tosunla Ersan ve Pektemek'i bir tutmamamız gerekiyor. Serdar, Necip, Cenk Gönen, İsmail Köybaşı kısmına hiç girmedim dikkat ederseniz  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ilhan mansız

artık bu ortasahaya oyuncularla uzun sureli kontratlarla zaten senede enfazla 2bilemedin 3 transfer yapabiliceğimizi gosteriyor yani 3 tane kaliteli adam peki alabilirmiyiz artık onuda zaman gostericek
aynen, işte o önümüzdeki sezon olacak