2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542579 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

ben katılmıyorum. Tore premier ligte oynar. Necip ptt de. Ersanla pektemek ise büyük takım oyuncusu degil.
Arkadaşım benim demek istediğimi anla lütfen tabiki töre farklı. 

Yabancı sınırlaması varken buz bu adamlara diğer renkliler gibi 2-2.5 milyon vermediysek sınır kalkınca hadi kapı dışarıda demiyeceğiz.

Çevrimdışı leylileyli

Ersan ve Veli'nin biraz beklendim den 200-300 bin Avro fazla aldilar bundan cok büyük bir problem göremiyorum. Bence Ersan kaliteli bir rotasyon oyuncusudur fazla haksizlik yapiyorsunuz bazi maclar gayet güzel oynuyor özelikle iki Arsenal maclarinda süper oynadi. Bir oyuncu mümkünse herzaman sözlesmeleri yenilersiniz özelikle kolayca satabilecek oyuncu olursa. Pektemek hakkinda kesinlikle 1 milyon Avro'dan fazla almali iste buna biraz kizarim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yine asıp kesmeler başlamış. Arkadaşlar şu yönetime güvenmeyi ne zaman öğreneceksiniz? Bizim kadro maliyetimiz gs nin ancak yarısıdır. Kadroyu belli bir derinliğe getirmek zorundayız. Aksi halde sakatlık cezalı derken zor duruma düşüyoruz, öfke baldan tatlıdır, ama tamamen yersiz düşüncelere kapılıyorsunuz. Bu 4 oyuncuyu göndersek yerlerine yenilerini almamız şart ve bunun da bir maliyeti var, lisans ücreti var. Oysa ki elimizdeki bu 4 oyuncu lig için zaten çoğu maç yeterli. Bizim esas ihtiyacımız 2 veya 3 üst düzey oyuncu onlarda önümüzdeki yıl alınacaktır. Yönetim anlık kararlarla fikirlerle yürümez çok şükür Beşiktaş'ta da yürümüyor, gaza gelmeyin, biraz daha sabır
Kadro derinliğini sağlayacak oyuncular bunlar mı asıl mesele o zaten dostum. Kadro derinliği sağlamayı düşündüğümüz adamların takıma son 3 sezondaki katkısı yok denecek kadar az. Çok basitinden bir örnek vermek gerekirse Günay Güvenç varken yedek kalecine 1 milyon euro veremezsin üstelik yeni yabancı kuralı çıkmışken. Senede 10 maç oynayıp oynamayacağı belli olmayan adama sırf kadro derinliğin olsun diye 1 milyon euro veremezsin. Mustafa Pektemek mevzusuna hiç girmedim bile o tamamen bir fiyasko
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı nannan

Beyler korkmayın artık. ilk 11 olmaz, yedek olmaz dediğiniz adamlarla penaltımız verilse Arsenal'i deplasmanda eleyip Şampiyonlar ligine gitmiştik. Biz bu adamlarla Tottenham'ı içerde dışarda yedik bitirdik. ligin ilk yarısında 38 puan topladık. Olmaz dediğimiz adamlardan acayip verim aldık. Sırf Kerim ve Serdar Kurtuluş'u geçen sezonla karşılaştırın yeter. Seviye atlamak çalışmak ve eğitimle de olur, ki bunu takımca yapıyoruz.(oğuzhan haricinde:))
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 19:36:35 nannan ]

Çevrimdışı eski inönü

ben katılmıyorum. Tore premier ligte oynar. Necip ptt de. Ersanla pektemek ise büyük takım oyuncusu degil.
Tolga, Tore, Frei, Tosun, Tolgay, Olcay, Veli iyi. Atınç, Ozzi, Şişmanoglu potansiyel var gelişime açık. Cenk, Ersan, İsmail, Serdar, Pektemek, Necip vasat + gelişime kapalı

Çevrimdışı leylileyli

Tolga, Tore, Frei, Tosun, Tolgay, Olcay, Veli iyi. Atınç, Ozzi, Şişmanoglu potansiyel var gelişime açık. Cenk, Ersan, İsmail, Serdar, Pektemek, Necip vasat + gelişime kapalı
Ersan, Ismail (sol bek), Serdar ve Necip kesinikle vasat oyuncular degil kadro derinligi ve rotasyon icin kesinikle yeterli iyi oyuncular.

Çevrimdışı FARUK

3 transferde ilk 11 çıkıyor maça  :claps:

Çevrimdışı Volkan Başaran

şu an 2 tane sol bekimiz, 4 tane stoperimiz, 6 orta sahamız ve 4 santroforumuz var  onları napcaz :bandit:

Yeni sevgili gelince
Eskisini napıyoruz

Aynen öle  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı TØLGA

Tolgay opare milo ilk 11güzellll
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

Kadro derinliğini sağlayacak oyuncular bunlar mı asıl mesele o zaten dostum. Kadro derinliği sağlamayı düşündüğümüz adamların takıma son 3 sezondaki katkısı yok denecek kadar az. Çok basitinden bir örnek vermek gerekirse Günay Güvenç varken yedek kalecine 1 milyon euro veremezsin üstelik yeni yabancı kuralı çıkmışken. Senede 10 maç oynayıp oynamayacağı belli olmayan adama sırf kadro derinliğin olsun diye 1 milyon euro veremezsin. Mustafa Pektemek mevzusuna hiç girmedim bile o tamamen bir fiyasko
evet tam olarak bunlar, Günay güvenç kim hiç oynamamış bir oyuncu henüz. Günay mı sağlayacak kadro derinliğini, bu kadro bu yaz alınacak 2-3 üst düzey oyuncuyla yenilmez olacak. Bu yönetimin finansal konularda gösterdiği özeni görmemek akıl mantık dışı. Bu oyuncular gitse yerime kimi getireceksin. Para hesabı yapıyor herkes kafasından siz takılmayın yönetim o hesapları çoktan yaptı. Bu 4 oyuncuya toplamda olması gerekenden belki o da en fazla 1 milyon Euro fazla verilmiştir ki bu da normaldir. Bunlar da kesinlikle kötü oyuncu değiller

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Serhat Akkaya

3 transferde ilk 11 çıkıyor maça  :claps:
harika haber  :claps:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

Furkan yaman bu macta yerde yatarsa paso hemen kiralanmalı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Furkan kiralandı deniyordu nasıl ilk 11 de oluyor anlamadım :)

Sosa'nın dinlenmesi daha iyi olurdu aslında bu maçta.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 19:13:07
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
11 belli
Kupadan bir an evvel elenmemizi istiyordum ama şu kadroya bakınca yedekleri hazır tutmak için güzel bir mecra gibi geldi bana şimdi  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Serhat Akkaya

evet tam olarak bunlar, Günay güvenç kim hiç oynamamış bir oyuncu henüz. Günay mı sağlayacak kadro derinliğini, bu kadro bu yaz alınacak 2-3 üst düzey oyuncuyla yenilmez olacak. Bu yönetimin finansal konularda gösterdiği özeni görmemek akıl mantık dışı. Bu oyuncular gitse yerime kimi getireceksin. Para hesabı yapıyor herkes kafasından siz takılmayın yönetim o hesapları çoktan yaptı. Bu 4 oyuncuya toplamda olması gerekenden belki o da en fazla 1 milyon Euro fazla verilmiştir ki bu da normaldir. Bunlar da kesinlikle kötü oyuncu değiller
Mustafa Ersan ve Cenk benim gözümde çok kötü oyuncular. Ersan tamamen mecburiyetten takımda tutuluyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

demiştim sosa tolgay ile başlar diye.  :) bilic kolay kolay vazgeçmez mutlaka kupa almak istiyor bu sene ama tr kupasını alması onu başarılı göstermez orası ayrı bir bunu çözemedi

Çevrimdışı TØLGA

bu mactan sonra gitçek belkide resmi acıklama yok zaten
Sosada oynasın antreman ayrı mac temposu ayrı  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Sosa dinlenseydi keşke
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kahyaoglueren

Transferlerin oynamasına sevindim ama sosa iyileşmiş ona daha çok sevindim dün takımla çalışmıştı dönüşü kısa oldu.Doktorumuz cidden iyi.Genel olarak sadece bu sakatlık için değil.Eğitimini araştırdım cidden Türkiyede en iyisi bence

Çevrimdışı ilhan mansız

Mustafa Ersan ve Cenk benim gözümde çok kötü oyuncular. Ersan tamamen mecburiyetten takımda tutuluyor..
senin gözünde tabi ki öyle olabilir. Gerçekte milli takım düzeyinde ve hayatiyi profesyoneller. Bu takımda kalmaları doğru karardır. Senede 55 maç yapıyoruz herkes biliyor ki bu iş 22 oyuncuyla gitmez

Çevrimdışı TØLGA

Sosa dinlenseydi keşke
adam en son river plate macında oynadı ne dinlenmesi deniz sakatlığı gectiyse cıkar oynar mac temposu lazım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Black Eagle

Arkadaşım benim demek istediğimi anla lütfen tabiki töre farklı. 

Yabancı sınırlaması varken buz bu adamlara diğer renkliler gibi 2-2.5 milyon vermediysek sınır kalkınca hadi kapı dışarıda demiyeceğiz.
aynı seviyede olmadıklarını sende kabul ediyosun. O halde herkese ederini vereceksin. Sozlesmesi bitecek oyuncuyla devam etme zorunlulugu mu var? Bu kapi onune koymak degildir. O kadar hakediyosa o parayı baska kapıda da alır.

Çevrimdışı Türker

aynı seviyede olmadıklarını sende kabul ediyosun. O halde herkese ederini vereceksin. Sozlesmesi bitecek oyuncuyla devam etme zorunlulugu mu var? Bu kapi onune koymak degildir. O kadar hakediyosa o parayı baska kapıda da alır.

Katılıyorum  :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 19:28:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ne konuşmuşsunuz bugün çeneler düşmüş kim okuyacak bu kadar sayfayı şimdi  :akuma:  :biggrinking: :steamed:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli