sen kapat biz seni daha sonra ararız.... 
biz bu duygusallıklarla bir yere varamayız...
Ayrıca İhonun ve basının gazıyla hareket ediyorsan bilki yanlış yoldasın... her ne kadar büyüğüm olsanda...
Tolgay yerine kimi alcan mesela? çift yönlü oynayabilen vs..
gayette takıma uyum sağlar tolgay, ayrıca 4 senede 15 mio euroyu reddeden adamdan bahsediyoruz QUARESMAYI SIMAOYU ALMIEDAYI FERNANDESI DEGIL...
1. VE 3. SATIR yazdıklarını hesap makinasi kabul etmiyor. google öyle bir sonuca rastlanmadı diye uyarı veriyor gibi anlamsız bir cümle ile karşıma cıkmışsın keşke bundan seninde haberin olsaydı.
neyse ben seni anladım da yaşına veriyorum işte kendini anlatamadığın durumları..
1. ben duygusal olarak bakmıyorum olaylara. bizde var olan birşeyi kaybetmemek penceresinden baktığın zaman hayat daha güzel göründüğnü sende kabul edeceksin.
2. ben kimsenin lafına yada gazıylada hareket edecek kadar basit bir taraftar da değilim, ben örnek alınacak bir takım özenilecek futbolcular, ve takdir edilecek yöneticiler isterim. eh senin kadar şampiyon olmayıda, ama öncesinden adaletide isterim beşiktaşlıyız cünkü.
3. takıma uyum sağlaması türk statüsünde olması problem etmiyorum olmuş yada olmamış önemli değil, dikkat ettiğim bu konuda 2 şey vardır. 1 burasi beşiktaş buraya gese taraftarı topcu istemiyoruz. 2. burasi şanlı şerefli insanları gelip geçtiği çınardır süleyman sebanın başkalığını yaptığı kulüpten bahsediyoruz haa fener gese ts olarak algılarsın şimdi bak izah ediyorum altını üstünü cizerekten hemde:) bize burak yılmaz gibi cok gol atacak yada attıracak ama cirkef oyuncular değil. heykeli dikilecek efsane olacak bizim tarihimizde bu oyuncular vardı diyebileceğimiz adamlar olsun. varsın tek yönlü topcu olsun ama adam olsun ama dönek olmasın. ben almeida i da istememiştim fernandes in derhal satılmasınıda emin ol başkan dan daha cok isteyen bendim, ama Quaresma kalmasından yanaydım hatta şuanda imkan olsa geri gelmesinden yanayımda, neyse laf acıldıkca acılmasın daha fazla, kücüğümsün ama detayları bilmeden özelliklerin önemi yoktur.
iyi geceler