2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4557958 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BabaKartal

Güzel güzel :D Tolgay'ı gömen Abdülkerim FB ismini duyunca 2 saat Ozan'ı övdü. Komik adam Abdülkerim
Türkiyede alınacak 2-3 topçu var ,en iyiside ozan dedi adam ,,,bu kadar yalama olunur.
 :kop: :kop:

Çevrimdışı Türkay

Program 2'de bitiyor. Ersan'la Olcay Beyaz Tv mikrofonunu görünce goygoya başladılar; Bu akşam İHO saçma sapan bir saat konuştu, herkes ANÇ'ye Bilic'e salladı ve kulüpten kimse söz hakkı doğmasına rağmen bağlanmadı. Hem yönetim hem de takım kimi ciddiye almayacağını gaye iyi biliyor. Basındaki garip tipler futbolcuları etkilemiyor; taraftarı da etkilemezse bize kimse dokunamaz. Bu gece içim çok rahatladı takımdaki herkes bilinçli.

Aynen olması gerektiği gibi bence de. Yarın da sakin bi açıklama yapılır işler çözülür  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı yigitcan1903

İşin sarpa saracağı belliydi gidişattan
O yüzden istemedim transferi
Ha ama ben kendi adamıma güvenirim önce,elalemin ağzına bakmam
O yüzden de spor programlarını izlemiyorum zaten
Çebinin cevabından başka kaale alacağım beyanat yoktur

Çevrimdışı acan07

yalnız İHO nun sırlar dolu mesaj kutusunu çok merak ettim  :D :D mesaj kutusu değil bildiğin kara kutu mübarek  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Şu program bi bitsin bombayı bırakıcam hevesle bitmesini bekliyorum :D
bitti bitti selamlar başladı haydi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZORBEY

sen kapat biz seni daha sonra ararız....  :lol:

biz bu duygusallıklarla bir yere varamayız...

Ayrıca İhonun ve basının gazıyla hareket ediyorsan bilki yanlış yoldasın... her ne kadar büyüğüm olsanda...

Tolgay yerine kimi alcan mesela? çift yönlü oynayabilen vs..

gayette takıma uyum sağlar tolgay, ayrıca 4 senede 15 mio euroyu reddeden adamdan bahsediyoruz QUARESMAYI SIMAOYU ALMIEDAYI FERNANDESI DEGIL...

1. VE 3. SATIR yazdıklarını hesap makinasi kabul etmiyor. google öyle bir sonuca rastlanmadı diye uyarı veriyor gibi anlamsız bir cümle ile karşıma cıkmışsın keşke bundan seninde haberin olsaydı.
neyse ben seni anladım da yaşına veriyorum işte kendini anlatamadığın durumları..

1. ben duygusal olarak bakmıyorum olaylara. bizde var olan birşeyi kaybetmemek penceresinden baktığın zaman hayat daha güzel göründüğnü sende kabul edeceksin.
2. ben kimsenin lafına yada gazıylada hareket edecek kadar basit bir taraftar da değilim, ben örnek alınacak bir takım özenilecek futbolcular, ve takdir edilecek yöneticiler isterim. eh senin kadar şampiyon olmayıda, ama öncesinden adaletide isterim beşiktaşlıyız cünkü.
3. takıma uyum sağlaması türk statüsünde olması problem etmiyorum olmuş yada olmamış önemli değil, dikkat ettiğim bu konuda 2 şey vardır. 1 burasi beşiktaş buraya gese taraftarı topcu istemiyoruz. 2. burasi şanlı şerefli insanları gelip geçtiği çınardır süleyman sebanın başkalığını yaptığı kulüpten bahsediyoruz haa fener gese ts olarak algılarsın şimdi bak izah ediyorum altını üstünü cizerekten hemde:) bize burak yılmaz gibi cok gol atacak yada attıracak ama cirkef oyuncular değil. heykeli dikilecek efsane olacak bizim tarihimizde bu oyuncular vardı diyebileceğimiz adamlar olsun. varsın tek yönlü topcu olsun ama adam olsun ama dönek olmasın. ben almeida i da istememiştim fernandes in derhal satılmasınıda emin ol başkan dan daha cok isteyen bendim, ama Quaresma kalmasından yanaydım hatta şuanda imkan olsa geri gelmesinden yanayımda, neyse laf acıldıkca acılmasın daha fazla, kücüğümsün ama detayları bilmeden özelliklerin önemi yoktur.

iyi geceler
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı TØLGA

@Deniz senin yabancı dil iyi al menajerin nnumarası whatsapdan sorun 00 49 162 4025492
ben yazdım çıkmadı whatsaapda orası ayrı  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 02:11:56 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı nannan

@nannan hocam valla canım sıkkın yalan yok.

Tolgay ihoyla foto çektirdiğinde de aynen şöyle dedim:

"hayırlısı olsun ,yönetim dik durmuş Beşiktaşın parasını çar çur etmemiş başkasını alırız"

Ama bugün gelinen noktada oyuncuyu aldık ama iho olacak herif 70 milyonun önünde Başkanımızı 2. başkanımızı ve Teknik Direktörümüzü çok ağır ithamlar altında bırakıyor.

Oyuncuyu almasaydık da bunların hiçbiri olmasaydı.İhonun söylediği iddialardan 1 i bile doğruysa çok üzülürüm..

@Deniz biz her türlü dik durduk. İlk gün kaç para konuşulduysa aşağı yukarı aynı paraya anlaşıldı. Biz ilk gün durduğumuz yerdeyiz hala.
Şunu da söyleyeyim sana, Bu İho tipindeki adamlarla tartışmak, cevap vermek faydalı bir olay değil. Seni kendi seviyesine çeker; bir şekilde haksız duruma düşersin. Biz takımımıza, oyunumuza bakalım. Olcay'ın Beyaz TV'ye verdiği röportajı izle, bütün bunlara aynı tepkiyi ver sen de. ;) canını da sıkma her şey geçer. Beşiktaş'ın kazandığı akşam insanın canı mı sıkılırmış :D

Çevrimiçi murat

iho gitsin en iyisi dubaide başkan olsun.bir menejer bir büyük kulübün başkanıyla dalga geçiyor.kendini rezil ediyor konuştukça.gazı verdikçe konuşuyor konuştukça batıyor.koskoca başkansın söylediklerin gerçek olsada politik davranacaksın bazen yutkunmayı bileceksin.çok beğendiğim bir söz vardır intikam soğuk yenen bir yemektir diye.gerçi iho nun yemeğin soğumasını bekleyecek zamanı yok.yaslandığı kaya harekete geçerse altında kalır ama farkında değil.ilk yarıdaki başarısızlığı örtmek için har vurup harman savuruyor ve taraftarın gazını almak için efeleniyor.

Çevrimdışı Tolga

Ulan Ahmet Çakar  :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Adana candır gerisi heyecan @ilhan @ALI RIZA  :eyes :bandit:
Transfer can dır can şampiyonluk yolu heyecandır...

Çevrimdışı BabaKartal

Çakar kırdı kafayı .. :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Türkay

Direk kapattım kanalı korkuya bağlayınca  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Kendi telefonumdan cektim :D bak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Türkiyede alınacak 2-3 topçu var ,en iyiside ozan dedi adam ,,,bu kadar yalama olunur.
 :kop: :kop:
ne ozanda nede eneste bir gelecek görmüyorum.çok fazla aşama kaydetmelerini beklemiyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Direk kapattım kanalı korkuya bağlayınca  :lol:
Yataga girerken 3 kulluvallah 1 elhem oku üfle sonra ayet-el kursi oku yat bence korkma

Çevrimdışı Deniz

@Deniz biz her türlü dik durduk. İlk gün kaç para konuşulduysa aşağı yukarı aynı paraya anlaşıldı. Biz ilk gün durduğumuz yerdeyiz hala.
Şunu da söyleyeyim sana, Bu İho tipindeki adamlarla tartışmak, cevap vermek faydalı bir olay değil. Seni kendi seviyesine çeker; bir şekilde haksız duruma düşersin. Biz takımımıza, oyunumuza bakalım. Olcay'ın Beyaz TV'ye verdiği röportajı izle, bütün bunlara aynı tepkiyi ver sen de. ;) canını da sıkma her şey geçer. Beşiktaş'ın kazandığı akşam insanın canı mı sıkılırmış :D
Orası öyle tabi sadece üzüldüm böyle muhabbetlerin içinde olmaya.
İho da adam değilmiş gördük olduk kadın günü sanki kendi gözüyle görmediği ÖZEL mesajları 70 milyonun önünde paylaşıyor :)
Küçük camiaların küçük insanlarıyla bir daha muhattap olmamayı dilerim ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@Deniz senin yabancı dil iyi al menajerin nnumarası whatsapdan sorun 00 49 162 4025492
ben yazdım çıkmadı whatsaapda orası ayrı  :evillol: :evillol:
@Tolga ne yazacam elin gavuruna 2.5 verirsen sana satim falan der bana  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı doganay

Bu cakallarin programlarini izleyip reyting yaptirmayin daha iyi olur bence, belki ozaman yayindan kalkmasina vesile oluruz.

Çevrimdışı ahmet türker

Rakı mı  :alala: yanında Şalgam var mı acaba  :naughty: :naughty: :naughty: :us: :us: :us:
şu anda benim yanımda var .şalgamsız asla içmem . :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga ne yazacam elin gavuruna 2.5 verirsen sana satim falan der bana  :kop: :kop:
ben bilmem adamın numarası bu :D yabancı dil olsa sorardım ben bişilerde gerek yok
futbolcu olan flen varsa bu numaradan menajere ulaşabilir sizinde menajerliğinizi yapabilir bak  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Yataga girerken 3 kulluvallah 1 elhem oku üfle sonra ayet-el kursi oku yat bence korkma

Normalde korkmam da vakit gece olunca tabi  :iblush:

Çevrimdışı BabaKartal

ne ozanda nede eneste bir gelecek görmüyorum.çok fazla aşama kaydetmelerini beklemiyorum.
Ozanın iyi gözükmesinin nedeni Ş.Güneş.Adam potansiyeli üste çekmeyi iyi biliyor .Fb ye giderse salih gibi olur sonu.Birde abartmayı sever miletimiz ,milli takımda bir gol attı ,başımıza Ronaldo yaptılar.
Ben Enes ten umutluyum ama .tabi sapıtmazsa .

Çevrimdışı ilhan

şu anda benim yanımda var .şalgamsız asla içmem . :tabe:  :tabe:
Hah büyük geldi işte   :hosgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

hal hatır sor davet et olmadı adana kebabı resmi yolla  :evillol: @Deniz