haala bu transferin iyi olduğunu düşünen arkadaşlarım varki, bu durumlarıda beni üzüyor. adam tam anlamıyla iki yüzlü bir karakter. bende diyorumki bizim kulübe iki yüzlü nankör dalavereci insan gelmesin dengeler bozulur diğer futbolcularımız da yoldan cıkar. ve bilic o mesajı atmamıştır buna öyle inanıyorum, haa ANÇ eğri oturup düz konuşmuyor olabilir Futbolun icinde olmaması gereken tek şey siyaset ve ırkcılıktır. Politika karıştırmış ve ama abartmışşsa tecrübesizliğinden dir. telefon da İHO ya delikanlı gibi başkan biz sizden OLCAN ı cok istedik ama siz bize vermediniz gidip ezeli rakibimize verip madara ettiniz Birşey demedik, saygıyla karşıladık. Bizimde hedefimiz var Teknik ekibimizin ihtiyacı olduğu bir futbolcudur bu. eğer siz alabiliyorsanız hayırlı olsun, yok alamazsanız Bizimdir deyip cevap vermesi daha mantıklı olurdu, bir insanda aranması gereken ilk şey karakterdir. ne yani bunu diyemeyeceğin için İHO seni öldürecek mi? şimdi adama bahane ve malzeme verdiniz sizi istediği gibi evirip cevirecek, ben başkanın yerinde olsam bu durumu kendime ve kulübe yakıştırmayıp TOLGAY a imza atmadan tekme atar gönderirdim geldiği yere:) Başkanın takdir ettiğim bir mevzusu var, eski yöneticilerimizden Biri ELİ demir Cubuklu gazetelerde Siyah ceketli adamlar diye adlandırdıkları misafirlerini Protokol tribününe almıştı, sonra o Siyah ceketli adamlar aynı tribünde oturan taraftarlara saldırıp ellerinde Demir Cubuk JOPLAR ile darp etmişti. Bizim başkan Cıkıp o yöneticinin istifasini istedi. ve olması gereken buydu sorumlu her kimse cezasiz kalmadi deyip ASİL bir davranış sergilemişti. şimdi aynısını yine bekliyoruz.
BU TOLGAY BEŞİKTAŞIMIZA YAKIŞAN BİZE FAYDA SAĞLAYABİLECEK BİRİ DEĞİLDİR. YARIN BİR GÜN TAKTİK KONUSUNU BİLE DERT EDİP CIKIP SAĞDA SOLDA BEN SÖZLEŞMEM DE BUNLARI KONUŞMUŞTUM AMA SİZ YERİNE GETİRMEDİNİZ DİYECEK KADAR KİŞİLİKSİZ RENKLİ TAKIM TARAFTARIDIR nokta.
sen kapat biz seni daha sonra ararız....

biz bu duygusallıklarla bir yere varamayız...
Ayrıca İhonun ve basının gazıyla hareket ediyorsan bilki yanlış yoldasın... her ne kadar büyüğüm olsanda...
Tolgay yerine kimi alcan mesela? çift yönlü oynayabilen vs..
gayette takıma uyum sağlar tolgay, ayrıca 4 senede 15 mio euroyu reddeden adamdan bahsediyoruz QUARESMAYI SIMAOYU ALMIEDAYI FERNANDESI DEGIL!!!