2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565339 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZORBEY

Güzel insanlar ama saf değiller kucağa düşersen affetmezler sohbet etmek güzel oluyor ama yaşam koşullarını gördüğünde saygı duyuyorrsun adamların öyle yerlerde evleri varki benim olsa çıkmağa tırsarım gider parkta yatarım yol kenarında buldukları bir metre düz yere mısır ekiyorlar çalışkan millet severim karadeniz insanını kendilerine bile gülebilen ender insanlardır. bu önemli bir meziyet @ALI RIZA

katılıyorum kendi topraklarımdan cok. karadenizli arkadaşım dostum var.. takibi bir elin beş parmağı aynı değildir ama genelleme yaparsak güzel insanlar.
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ahmet türker

Bu transferden cok rahatsızım
ben de ikna olamadım ama ,rahatsız değilim en kötü ihtimal vereceği zarar küçük olur demek istiyorum.

Çevrimdışı Türkay

Tolgay'a beyaz forma çok yakışır  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı scape_bjk

hayırlı olsun camiamıza... :ishock:

Çevrimdışı ZORBEY

Şöyle bir yorum yapıyım o zman babası çorumda eğitim almış çocuğu almanyada  :ok:

Bu güzeldi:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Renton

3-4 saat once karısıyla falan ts baskanı ve teknik direktoruyle fotograf attılar yani hos degil
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anıl

yok yanlış biliyorsun anasına bak kızını al diye kadınlara söylerler oğul farklıdır babaya benzemez genelde zıt karakterler olur
Kesinlikle katılıyorum @Necmi abi :D

Çevrimdışı TØLGA

hayırlı olsun camiamıza... :ishock:
oğlum bizim  takımda yakışıklı adam doldu heeeee  :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Gelirse Beşiktaş için hayırlı olsun,Beşiktaşa faydalı olsun
Ha sindi mi sinmedi içime

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

bu sene transferlerden hiç bir şey anlamadım öyle bir noktaya getiriyorlarki insanlar transfer yapıldığına sevinemiyor geliyor gidiyor sağa kaçıyor sola kaçıyor tekrar geliyor tekrar gidiyor artık forma sırtında sahada görmeden insanın inanası gelmiyor :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Allah Utandırmasın Sakatlık göstermesin bizi yoran trabzonspor ve tolgay babasına teşekkürler  :akuma:

Çevrimdışı ALI RIZA

bu sene transferlerden hiç bir şey anlamadım öyle bir noktaya getiriyorlarki insanlar transfer yapıldığına sevinemiyor geliyor gidiyor sağa kaçıyor sola kaçıyor tekrar geliyor tekrar gidiyor artık forma sırtında sahada görmeden insanın inanası gelmiyor :bandit:
@Necmi abi haberi sitesine ekleyelim Facebook ekleme tamamdır...

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben de paylaşayım la fotoyu
Yok la paylaşmıcam vazgeçtim  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Necmi abi zaman zaman yönetime bu yüzden kızdığımız için eleştiriliyoruz ama haklı değil miyiz yani :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

#Tolgay61numaragiysin :D

Çevrimdışı Türkay

Şimdi Atiba düşünsün  :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

3-4 saat once karısıyla falan ts baskanı ve teknik direktoruyle fotograf attılar yani hos degil
fotoda elinde ts forması tutuyormuydu otel lobisinde buluşmuşlar bir ts lide foto çekmiş yollamış aynı şu anda bizim yaptığımız gibi  :D ama fark var bizimkinde bir forma sallanıyor elinde bu da anlaşma oldu demektir

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Bu transferden cok rahatsızım
Rahatsız olacak birşey yok ortada bence ilk biz istedik TS ortalığı karıştıdı dolayısı ile fiyati yükselti Tolgay ve babası bunlar normal istek çoksa fiyat yükseli. Bunlar olaya bizim gibi gönülden bakmazlar . aman basın baslar bjk niye aldı diye TS erkanı FB mehmet topuzu oynatıyor da bizdemi sorun olacak
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

#Tolgay61numaragiysin :D
Bi hafta bizde bi hafta trabzonda oynasın

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

beyaz tvde kerim frei ile tolgayı kıyaslıyolar hahahaha  :kop: :kop:
adamların bölgesi farklı laaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK