2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4566099 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı arda

Tolgay'ı biz alalım BABAsını Trabzon alsın  :kop: :kop: :kop:

Normalde çok gülmem ama bu ne ya

ahahahhahahahahahahhahahahahahha
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı yigitcan1903

gelmedi daha zaten de büyük ihtimal gelecek bizim istediğimiz paraya
gelecekse de sıkıntı yok trabzonun verdiği parayı kabul edipte gidebilirdi profesyönel bakıyorlar sonuçta bu işe
biz ise çok duygusal gelirse hoş geldin deyip desteğimi veririm
Ben oyun oynayan adam istemem
Ronaldinhoyla abisi gibi bu neymiş
Beşiktaştan uzak olsun
Bize böyle adamlar yaramaz

Çevrimdışı Türkay

Fanatik 3.kez Tolgay'ı resmen Beşiktaşlı yaptı.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Ben oyun oynayan adam istemem
Ronaldinhoyla abisi gibi bu neymiş
Beşiktaştan uzak olsun
Bize böyle adamlar yaramaz
adamda sıkıntı olduğunu sanmıyorum ben pekte babası sıkıntı adam napsın
babası kovsan kovulmaz atsan atılmaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

olmus bu iş hayırlısııı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yigitcan1903

adamda sıkıntı olduğunu sanmıyorum ben pekte babası sıkıntı adam napsın
babası kovsan kovulmaz atsan atılmaz
Babasını menajer yapmayacak o zaman ya da sözünü geçirecek
Herkes kendi kararlarının bedelini öder
Piyasa kızıştırmak istedikleri çok bariz,baba-oğul ayrı düşünmüyorlardır
Resti çekip ben TS de ya da Beşiktaşta oynamak istiyorum desin

Çevrimdışı Tolga

Bir futbolcunun menajerliğini babası yapmaya kalkarsa böyle olur.

Zamanında Delgado'nun sözleşmesini uzatmaya çalıştığımız zaman da babası sürekli başka kulüplerle görüşüyormuş gibi yapıp fiyat arttırmıştı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaşlar bu tolgay olayına bir de şöyle bakın ..bizim veli yada atibayı,( aynı bölgede oynadıkları için bunlarla kıyaslıyorum.) şimdi bir klüp istese bonservisine ne istersiniz ,300 bin euro mu . ben tolgay dan çok çok şupheliyim bu almanlar bu kadar saf mı da tolgayı bu paraya veriyorlar .bu işin içinde bir iş var . hakan çalhanoğlunu iste bakalım verirler mi ,verirlerse de kaça verirler.

Çevrimdışı yigitcan1903

arkadaşlar bu tolgay olayına bir de şöyle bakın ..bizim veli yada atibayı,( aynı bölgede oynadıkları için bunlarla kıyaslıyorum.) şimdi bir klüp istese bonservisine ne istersiniz ,300 bin euro mu . ben tolgay dan çok çok şupheliyim bu almanlar bu kadar saf mı da tolgayı bu paraya veriyorlar .bu işin içinde bir iş var . hakan çalhanoğlunu iste bakalım verirler mi ,verirlerse de kaça verirler.
Vakti zamanında verdiler de almadık abi,şimdi tabii ki olmaz

ysariusta

• Ziyaretçi

oğlunun vazgeçtiği rakamı babası hayatı boyunca kazanmamıştır. Biraz empati. Bu onu haklı yapmaz ama karaktersiz de yapmaz. Az sakin. Burada asıl problem o mafya çakması. Şu adamlar artık futboldan elin ayağını çeksin arkadaş. Bu nedir ya. Bu sene ts en iyi ihtimal 5. olur. seneye hocayı gönder 15 futbolcu al.... sar başa. tanıdık gelmiyor mu bu hikaye size.

Çevrimiçi Necmi

@Çağrı katılıyorum bonservisi 300000 den alalım 1200000 e ts ye kaktıralım gitsin öyle bir haftada beklemeyelim hemen aynı gün mürekkep kurumadan :kop:

Çevrimdışı Tolga

Hamburg ciddi ekonomik kriz yaşıyor.Eğer şimdi vermezlerse sezon sonu bedavaya gidecek bunu düşünerek 3-5 ne olursa satmaya razılar yani :)

Çevrimiçi Necmi

oğlunun vazgeçtiği rakamı babası hayatı boyunca kazanmamıştır. Biraz empati. Bu onu haklı yapmaz ama karaktersiz de yapmaz. Az sakin. Burada asıl problem o mafya çakması. Şu adamlar artık futboldan elin ayağını çeksin arkadaş. Bu nedir ya. Bu sene ts en iyi ihtimal 5. olur. seneye hocayı gönder 15 futbolcu al.... sar başa. tanıdık gelmiyor mu bu hikaye size.
hakkını yemeyelim babası olaya tamamen duygusal bakıyor  :kop:

Çevrimdışı ozan062

Vakti zamanında verdiler de almadık abi,şimdi tabii ki olmaz

cok iyi hatırlıyorum o sureci alıcaktık almadık para yetmedi yada ordada bi bekletme var diye aklımda kalmıs fakat kalmaya karar verip soınrası malum
bu arada oda gsliydi bizim olcayda oyle bu alamanar demekki onlardan yana oluyor:D

Çevrimdışı dropoon

dünden önceki fiyattan 1 lira yükselmediyse gelsin bjk ye. ama ts yüzünden arttırıma gidilcekse gelmesin daha iyi.

Çevrimdışı ahmet türker

Hamburg ciddi ekonomik kriz yaşıyor.Eğer şimdi vermezlerse sezon sonu bedavaya gidecek bunu düşünerek 3-5 ne olursa satmaya razılar yani :)
yapma değerli kardeşim 300 bin mi kurtaracak .bir klüp için bu rakam nedir ki .

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 21:23:57
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Fanatik 3.kez Tolgay'ı resmen Beşiktaşlı yaptı.  :lol:
Daha ibre sabitlenmedi 2-3 git gel daha bekliyorum ben.
Yalnız ne Tolgay'mış be
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmet türker

@Çağrı katılıyorum bonservisi 300000 den alalım 1200000 e ts ye kaktıralım gitsin öyle bir haftada beklemeyelim hemen aynı gün mürekkep kurumadan :kop:
babasını mı . :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Tolga

yapma değerli kardeşim 300 bin mi kurtaracak .bir klüp için bu rakam nedir ki .
Abi daha iyi teklif gelmediği için kabul ediyorlar yoksa dediğim gibi sezon sonu bedavaya gidecek. :)

Bedavaya vermektense cüzi bir miktarı kabul ederler buna mecburlar birazda. :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi hayatı boyunca kazanmadığı 800 bine şükretmiyor dahaaa diyor 1 milyon dahaaaa diyor 1.2 milyon böyle uzar gider
Böyle insandan hiç hazzetmedim hayatım boyunca
Gözü doyacak bazen insanın
Lan bu Beşiktaş diyecek,Trabzon 3 verse ne yazar diyecek
Demiyorsa da dediğim gibi yolu açık olsun
Lazım değil

Çevrimdışı onurt

Ahmet Abi, Tolgayın sözleşmesi sene sonu bitiyor. İstersek sene sonu bize gelmesi için bedelsiz de kontrat yapabiliriz. Yarım sezon erken gelsin,  hamburg sözleşmeyi feshetsin diye cüzzi bir miktar bonservis ödeniyor.
Tolgay mükemmel topçu diyemem ama tabi ki 300bin €luk da değil.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

onun istediği de bu. silkilasyon olsun arada iş döndürsün.

Çevrimdışı ozan062

Alıntı
Allah kulunu sevindirmek isterse önce eşegini kaybettirip sonra buldururmuş

hakikatende oyle:))

Çevrimdışı Kemal

Birde Arsenal diyolardıya, ulan Arsen W. 1.2m euroyu duysa ayakları kı çına vura vura kaçar.

Çevrimiçi Necmi

şimdi atibanın sözleşmesi bitiyor ve yeniden sözleşme yapmayacak ne kopartsam kârdır dersin verirsin öbür türlü atar imzayı geçer gider şu an Tolgayın her takımla anlaşma hakkı var kulübü karışamaz şu anda atibada istediği kulüple anlaşır hiç bir şey yapamayız iki seçenek olur ya şimdi 3-5 kazanalım deriz yada sene sonu bedava gider @ahmet türker