2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545158 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

2 maçımız gündüz oynanacak

18.Hafta: Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu - 1 Şubat 2015 - 16:00

20. Hafta: Beşiktaş - Bursaspor - 15 Şubat 2015 - 16:00

Çevrimdışı Renton

Bursa maci pazar 4 te oldugu cok iyi olmus olimpiyatta seyirci sayisini etkiler
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ahmetx

Transferin mutlu sonla bitmesinin ardından Fanatik Gazetesi'ne konuşan Tolgay, kariyerine Türkiye'de devam edeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Türkiye'nin büyük takımlarından birinde oynayacağım için çok mutluyum. Beşiktaş'ı seçtiğim için çok heyecanlıyım. Kariyerime Türkiye'de devam edecek olmak beni çok heyecanlandırıyor. Türkiye'de, Beşiktaş formasıyla çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Herkes için hayırlı bir transfer olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Renton

Su gsnin stoperleri hakan balta ile emre can coskun olursa rize macında kontradan gol kesin yer kweuke ile baş edemezler sonraki haftada fernandao gelecek karsılarına meloyu cekse iyi degil orda orta sahada zayıflıyor hamza hoca sıkıntılıdır
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Dogan

Su gsnin stoperleri hakan balta ile emre can coskun olursa rize macında kontradan gol kesin yer kweuke ile baş edemezler sonraki haftada fernandao gelecek karsılarına meloyu cekse iyi degil orda orta sahada zayıflıyor hamza hoca sıkıntılıdır
bu cok iii gs bin beter olsun :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı saricasi

Tolgayın babası şuan lig radyoda knşuyormuş
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Dogan

Salah,Zouma,Cech  seneye bu üçünü birden alma olasiligimiz varmidir acaba :alala:

Çevrimdışı ozan062

Erhan Arslan: ''Tolgay Türkiye'ye gelmek istiyor.''
Erhan Arslan: Bildiğim kadarıyla araya bir takım daha girdi ve bu takım Trabzonspor olabilir.
Erhan Arslan: ''Tolgay'ın gönlü Beşiktaş'tan yana''
Erhan Arslan: ''İbre şu anda Beşiktaş'ı gösteriyor. Tolgay da Beşiktaş da oynamak istiyor.''
Erhan Arslan: ''Bence gitmemeli çünkü Türkiyede ki futbol seviyesi ile Almanya'yı karşılaştıramazsınız.''
Erhan Arslan: "Hamburg'un teknik yönetimini istikrarsız.''
Erhan Arslan: ''Seyirciye bakıyorsunuz futbol ortamına baksanız Türkiye de futbol bitmiş durumda''
Erhan Arslan: ''100 oyuncu arasında 19.seçildi ikili mücadelede birçok yıldızı geride bıraktı.''
Erhan Arslan: ''Tolgay'da artık bir değişiklik istiyor''

bu arada gelsin tolgay demekki kendi yeteneğine guveniyor ve istikrar istiyorsa bu cocuktan hayır gelir
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 15:19:05 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Bursa ve Mersin maçları dışında gündüz iç saha maçımız yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Trabzon parayı bastırıp alacak galiba
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Trabzon bu gömüyü nereden buldu?

Çevrimdışı ALI RIZA

Trabzon zong olmaya başladı bunlar nasıl ödeyecek parayı desteği nerden geliyor  :alala:

Çevrimdışı ozan062

hayır bu cocugu simdi alamazsak veya hamburg sezon sonuna kadar n"" derse bu sefer talip sayısı artacak biz daha bunda zorlanıyoruz :))

talgayı boyle basında gundemde tutarsan cabucak bitiremezsen boyle  uzar işte
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 15:29:41 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Tolgay'ın karısının hamile olduğunu düşünürsek Almanya'da uzun süre yaşayan bir bayanın Türkiye'de ilk tercihi İstanbul olur :ok:

Onun haricinde kadromuzda gurbetçi oyuncuların fazla olması Tolgay'ın burada kendini daha rahat hissetmesini sağlayacaktır.

Ayrıca ligi şampiyon bitirmemiz haline Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı da elde edecek.

Bunların hepsini düşündüğümüzde sırf daha fazla para veriyor diye Trabzon'u tercih edecekse dediğim gibi hiç gelmesin daha iyidir.

Ama er ya da geç ben bu işin bizim lehimize sonuçlanacağını düşünüyorum :ok:
Hala aynı fikirdeyim :claps: :claps:

Çevrimdışı Kemal

Trabzon bu gömüyü nereden buldu?

Senden benden buldu

Çevrimdışı doganay

bizimkilerde biraz ucreti artitip isi bitirsin bari, oyuncunun tercihi zaten biziz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 15:38:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hamburg Kulübü ve Tolgay Arslan ile her konuda anlaşan siyah beyazlılar, Hamburg Kulübü'nden gelecek sözleşmeleri beklerken Trabzonspor Kulübü'nün de Tolgay Arslan için Hamburg Kulübü'ne ciddi bir teklif yapması Alman ekibinin transferi ağırdan almasına sebep oldu.

Beşiktaş Yönetimi, Trabzonspor Kulübü'nün yapmış olduğu bu teklife rağmen transferin lehine sonuçlanmasını beklediği gelen bilgiler arasında.

Hakikaten aptallar bunlar. Kesin baya bir arttırdılar fiyatı. 3 edecek adama 10 verip alacaklarsa alsınlar hiç problem değil bununla sevinen bir taraftar yapısı var acıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Tolgayin babasi oglumun Türkiye ye gitmesini istemiyorum ama tolgay Besiktasi istiyor demis
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Tolgay bize gelmek istiyor ve bu da çok doğal.

Ve Hamburg, Eskişehir gibi Trabzonla anlaşıp oyuncuyu sattım demez.

O yüzden fiyat biraz yükselmiş olabilir fakat oyuncunun bize gelmek istemesinden dolayı Hamburg en sonunda bize satmaya razı olacaktır.

Satmazsa da sezon sonu bedavaya gelir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Medya ortalıgı karıstırmaya başladı desene... Artık sonuc a baglanmalı olacak mı olmayacak mı böyle sessizlik klübe zarar

kweuke cezalı be abi.. kupa maçında cezasını çektiyse bilmem. ama en son lig maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşmüştü.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Hamburg ya bize Tolgayı verir 300-400bin euroyu alır yada sezon sonuna kadar Tolgayın maaşını verir seçim onların... tsye gitmesi çok zor.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 15:48:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alıntı
fb gs olsa neyse bjk ye biz nasıl topçu kaptırıyoruz adamlar üç kuruşun hesabını yapıyor 300-400 bin euro bonservis diyorlar şaka gibi ? tolgay a ekstradan imza parası verelim 300-400 bin euro imza parasını yapıştıralım bak geliyor mu gelmiyor mu, futbolcu paraya bakar.

Bakın Trabzonun salak taraftarının bakış açısı  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Tek umudum bu işin linnes muhabbetine benzememesi, gelecekse gelsin gelmiyecekse bu kadar beklentilere sokulmasın bu taraftar, kim nederse desin kap gelene kadar her söz her haber fasa fisodur.

Çevrimdışı Tolga

Bakın Trabzonun salak taraftarının bakış açısı  :evillol:
Futbolcunun sadece paraya bakacağını zanneden bir zihniyet işte ne beklersin ki. :)

Öyle olsaydı zaten Tolgay'ı çoktan Trabzon almıştı ama bunu anlayacak kafa nerde bunlarda :)