2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542574 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  12 dk.12 dakika önce
TRANSFER | Geçen sezon Karagümrük'te 31 maçta 10 gol atan Recep Akkemik, Beşiktaş'a geri döndü.Genç oyuncuyla 2,5 yıllık sözleşme imzalandı.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=745676

http://www.transfermarkt.com.tr/recep-akkemik/profil/spieler/292952

https://twitter.com/recepakkemik

sorun su oyuncumuzun menejeri ertan goksu:((

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

Daniel Opare'nin, sezon başında Belçika'nın Standart Leige takımıyla kontratı sona ermişti ve Beşiktaş'a sağ bek olarak bir menajer tarafından önerilmişti. Ancak Ganalı oyuncuyu bonservissiz transfer etmek yerine 6 ay sonra Eneramo'yu da Beşiktaş'a getiren menajer Ertan Göksu aracılığı ile Porto'dan kiralandı.

YA BAŞARILI OLURSA.

Bu durum kafalarda şu soru işareti bıraktı; "6 ayda ne değişti?" Opare'yi bonservissiz almak varken satın alma opsiyonu ile birlikte kiralandı. Şimdi "Bu oyuncu ortaya başarılı bir performans koyarsa kim karlı olacak, kim zararlı olacak?" sorusu kafalara takıldı.

Haber Kaynağı: Sabah

Var gene bir seyler... Bu menejer kimdir kiminle calisir nedir ne degildir..

Çevrimdışı Volkan Başaran

Menajere neden taktınız anlamadım

Arkadaş adamın işi bu..

Menajer yani..

Elbetteki oyuncusunu satacak alacak kiralayacak pazarayacak..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ozan062

Menajere neden taktınız anlamadım

Arkadaş adamın işi bu..

Menajer yani..

Elbetteki oyuncusunu satacak alacak kiralayacak pazarayacak..

gecen sene yine bu zamanlar ahmet bulutla cok hasır nesir diye dedikodular cıktı sende haklısın baskan demişti bizim 2-3ten fazla bir menejere baglı youncumuz yok dedi yani artık onlara bagımlı değiliz dedi fakat onder hocanın acıklamaları alınan oyuncuların yine aynı isimlere baglı olması vsvs kafaları karıstırıyor tekrar aynı sorular gundeme geliyor::))

işinkotu tarafı su bizimkiler yüzde sekizden fazla komisyon vermiyor zaten bunda problem yopk benim dusundugum seysu,, sen ertan yada ahmet yada x kisiyle papaz olursan bu sefer oyuncuları etkilerler ve  performanslar bozulmaya baslar  yani cok  oyuncunn  aynı menejere sahip olması demek riskleri arttırır bence en buyuk endise budur
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 12:53:44 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

Tolgay'ın herşeye rağmen bizi seçeceğini düşünüyorum.

Zaten daha fazla para verdi diye Trabzon'a gidecekse hiç gelmesin daha iyi.

Bize bu kulübün formasını giymek için istekli olan oyuncular gerekiyor :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Dogan

niye gönderiyorsun ki daha iyisini al sosayı alternatif oyuncu yap :)
Maddi imkanlar el vermez ona kardesim malum finansal fair play ama ozi yi 5 milyoncuga italyan takimlarina okutabilsek isler degisir tabi  :D benim arenada arzuladigim tek oyuncu var GANSO o adam alinsin transfer kapatilsin o derece kaliteli biri ah bi alınsaydı  :bawling:

Çevrimdışı Kemal

Tolgay konusunda tık yok, alamadık sanırım.

Çevrimdışı doganay

Tolgay konusunda tık yok, alamadık sanırım.
Hala kap gelmedigine gore, kesin bir sorun cikti

Çevrimdışı saricasi

P.tesi gelcek diyorlar ondan belki kap snra gelir
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Akil Emre

Hala kap gelmedigine gore, kesin bir sorun cikti
Trabzon hırs yaptı , Gs'den Uğur demirok, Fb'den erkan , bizden de tolgay'ı alsalar şaşırmam.

Çevrimdışı ALI RIZA

Var gene bir seyler... Bu menejer kimdir kiminle calisir nedir ne degildir..
Nedir gene Ertan denen Menager ne işi var klüpte... Klüp menager ler mi yönetiyor Başkan ne işe yarıyor acaba  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Tolgay konusunda eun dedim ntvspor neyi bildi ki tolgayi bilecek..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

gecen sene yine bu zamanlar ahmet bulutla cok hasır nesir diye dedikodular cıktı sende haklısın baskan demişti bizim 2-3ten fazla bir menejere baglı youncumuz yok dedi yani artık onlara bagımlı değiliz dedi fakat onder hocanın acıklamaları alınan oyuncuların yine aynı isimlere baglı olması vsvs kafaları karıstırıyor tekrar aynı sorular gundeme geliyor::))

işinkotu tarafı su bizimkiler yüzde sekizden fazla komisyon vermiyor zaten bunda problem yopk benim dusundugum seysu,, sen ertan yada ahmet yada x kisiyle papaz olursan bu sefer oyuncuları etkilerler ve  performanslar bozulmaya baslar  yani cok  oyuncunn  aynı menejere sahip olması demek riskleri arttırır bence en buyuk endise budur
Bu cümlede Bunu anlarım Eğer bir klüp Menagerler ile arası kötü ise o klüpte oynayan menagerin futbolcuları talimat alarak maç oynamaz etkisiz olur ve takımı şampiyonluktan uzak tutar büyük klüpler Menagerler şampiyon etmiş oluyor... Menagerleri lav edecek sistem yaratmak lazım...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 14:03:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş, Alexander Milosevic ve Daniel Opare’nin ardından Hamburg’da top koşturan Tolgay Arslan’ın transferini de resmen bitiriyor.

Teknik Direktör Slaven Bilic’in orta sahaya da takviye istemesi nedeniyle uzun süredir arayış içinde olan siyah-beyazlı yönetim yapılan pazarlıkların ardından Hamburg’la, Tolgay için el sıkıştı. Beşiktaş’ın, 24 yaşındaki başarılı oyuncu için Alman ekibine 300 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi.

Siyah-beyazlılar, Bilic’in kadrosunda görmek istediği Tolgay’la ise 3.5 yıllık sözleşme için her konuda anlaştı. Gurbetçi futbolcuya yıllık 1.1 milyon euro ödeneceği kaydedildi.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bu cümlede Bunu anlarım Eğer bir klüp Menagerler ile arası kötü ise o klüpte oynayan menagerin futbolcuları talimat alarak maç oynamaz etkisiz olur ve takımı şampiyonluktan uzak tutar büyük klüpler Menagerler şampiyon etmiş oluyor... Menagerleri lav edecek sistem yaratmak lazım...

@ALI RIZA , duyum var mı Tolgay ne zaman geliyo :icool: :photo:

Çevrimdışı Tolga

Tolgay'ın karısının hamile olduğunu düşünürsek Almanya'da uzun süre yaşayan bir bayanın Türkiye'de ilk tercihi İstanbul olur :ok:

Onun haricinde kadromuzda gurbetçi oyuncuların fazla olması Tolgay'ın burada kendini daha rahat hissetmesini sağlayacaktır.

Ayrıca ligi şampiyon bitirmemiz haline Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı da elde edecek.

Bunların hepsini düşündüğümüzde sırf daha fazla para veriyor diye Trabzon'u tercih edecekse dediğim gibi hiç gelmesin daha iyidir.

Ama er ya da geç ben bu işin bizim lehimize sonuçlanacağını düşünüyorum :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 14:06:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şuan Digiturk, Spor Toto, Ziraat.

Sistemin tüm destekleyicileri devletin elinde.

Kulüpler patır patır batmıyorsa sebep bu hala malesef. Normalde bu ligin yayın hakkı yılda 300 milyon dolar eder mi?

Tamamiyle nüfus olarak kalabalık olduğumuz için bu değer yüksek. Arz talep ilişkisi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA , duyum var mı Tolgay ne zaman geliyo :icool: :photo:
Duyan olursa burada söylemiyoruz 1 kere Lines söyledik garanti idi sabahı lines türkiye de terör nedenyle bahane üretmesi ve transferden vazgeçilmesi üstüne forum ekibine ve diğer şahıslara edilen kelimler nedeniyle bilgilendirme yapmıyoruz Kap bildirildiğinde söylenecek... normal sıradan ipucu olanları söyleyebilirz  :ok:
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 14:11:43 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Deniz

Ntvspora gore bugun bilsirilecekti.linnese de oyle diyorlardi.yonetim bunlara fake atiyor bunlar da haber yapıyor :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Olimpiyat'ta oynanacak olan Bursaspor maçı 15 Şubat Pazar günü saat 16.00'da oynanacakmış :ok:

Çevrimdışı Tolga

2.yarıda 3 büyüklerin iç sahadaki bazı maçları gündüz oynanacakmış fikstür belirleniyor :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Olimpiyat'ta oynanacak olan Bursaspor maçı 15 Şubat Pazar günü saat 16.00'da oynanacakmış :ok:
güzel haber bu

Çevrimdışı ozan062

pektemekle uzatılacakmıs arada 100-200bin kalmıs hay aksi valla bu cocukla uzatırsak gelecek yabancının ne manası kaldı o zaman artı birde eskisehire kiralık verdiğimiz cocukta gelecek zaten kalite olarak eksiğimiz var boyle uzatmalar yuzunden canım sıkılıyor yani sonucta bu cocukları satma imkanımız zor,,olsa oyle birsey eyvallah uzatalım  :alala:
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 14:24:18 ozan062 ]

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Fanatik haberine göre Tolgay'ı almışız bir de TR'de oynayacağım için çok mutluyum falan diye açıklama bile yapmış.
Tabi Fanatik bu belki arada pürüzler vardır. İlk duyurmuş olmak için şimdiden haberini yapıyordur.

haber linki: http://www.fanatik.com.tr/2015/01/23/transfer-resmen-bitti-iste-ilk-aciklama-409913

Çevrimdışı Tolga

Galatasaray - Beşiktaş - 24 Mayıs 2015 - 20:00

Fenerbahçe-Beşiktaş - 22 Mart 2015 - 19:00

Trabzonspor - Beşiktaş -26 Nisan - 19:00
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 15:06:11 Tolgaozkhrmn ]