2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542494 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

abi o kural degistirildi sonradan onlarda uyandilar ilk basta türk vatandaşlığı muhabbeti geciyodu sonradan türk milli takimina uygun olmayan oyuncu diye degistirildi..
adını ne koyduklarının bir önemi yok Anayasada türkiye cumhuriyeti vatandaşları eşittir ve eşit muamele görür. TC vatandaşını yabancı katagorisinde oynatamazsın yasalar buna izin vermez ve yapılan ilk türk transferinde bu patlar. Vatandaşlar arasında ayrımcılık ceza gerektiren bir suçtur. Şimdi tolgayı aldın yazın adam Türk yabancı milli takımda oynamamış ve senin yasana göre Türk hükmünde oynayacak senenin ortasında alman milli takımından teklif gelirse oda giderse ne olacak yada geçtim onu Atınç gidip Almanya milli takımını tercih ederse ne olacak şimdi gider Almanla evlenir oradaki vatandaşlık haklarını kazanır. iyide olur ve alman milli takımından teklif alır ve kabul eder diyelim Türkiyede doğmuş büyümüş Türkiyede yaşayan birini transfer olacağı zaman yabancımı kabul edeceksin yada holosko başvurdu Türk vatandaşı oldu buna hakkı var sen kalkıpta ona yabancı oyuncu muamelesi yapamazsınki bu kural ölü doğar Yasalar açık ve nettir içinde özel durumlar olmaz ya siyahtır yada beyaz bir insan ya yabancıdır yabancı muamelesi görür yada TC vatandaşıdır diğer TC vatandaşlarıyla eşit hakka sahiptir.

Çevrimdışı alimm

Demba ba , Olcay, bunları kötü oyuncu olarak görüyorsun sanırım sen geselisin:)

Tebrik ederim anladınız... İnsanı analiz etme kabiliyetiniz muhteşem :))
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 07:35:22 alim1903 ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Kemal

@ZEKI abi , çilek geldi alırım bir dal , yazdığı günden beri buraya hiç yazmadı sanırım.

Bu çilek De Jong olmasın , oda açıklanacağı saati bekliyo olmasın  :icool: :busted_cop:

Çevrimiçi Samet Ç

seneye sosa yı arjantine gönderip şöyle güzel bi yildiz 10 numara ii gider arena da valla  :D nitekim sosanin yaşı itibariyle yavas yavas fizik çöküyo
niye gönderiyorsun ki daha iyisini al sosayı alternatif oyuncu yap :)

Çevrimdışı panic13

Günaydın Beyler,

Bence Sneijder'i düşünelim, GS'de son demleri anladığım kadarı ile, valla bence 3 milyon verilir ona, tam bizim aradığımız kan. Veli-Atiba-Olcay ve Töre köpekbalığı olarak Sneijder'in koşmadığını koşacaklar, o da yılda ortalama 10 gol 15 asistle oynayıp bizim yeni Sergen'imiz olacak. Vallahi hayır demem :)

E zaten Hamza Hoca canlı yayında söylemişti: "yabancılar çoh para alıyor, bu kadar vermeye gerek yok, Türklere haksızlık ediliyor" diye. Hadi bakalım açsın Emre'nin, Sabri'nin, Selçuk'un önünü :D ZAAAAAAAAAAAAAAAAAXD
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetx

Tolgay Ali için HAmburg fc ye 300 bin € ve bir sonraki transferinden  %10 pay,kendisine 1,2 milyon € garanti paradan 3,5 yıllık anlaşma yapılacakmış. Kaynak:Bugün
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Transferlerdeki önceliğimiz kuzey Avrupalılar .Yabancıda 14 kontenjanı doldurmayacağız 8-9 yabancı hedefimiz.(Metin Albayrak)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Albayrak, son dönemde transferde yakaladıkları başarının sırrını da açıkladı. Transferde 3 kriterleri olduğunu belirterek, “Bütçemize uyacak, yaşı genç ve karakterli bir insan olacak. Tarama ekibimiz, Bilic’in belirlediği pozisyonlar çerçevesinde çalışıyor. Maçları gidip yerinde canlı izliyorlar. Sadece dünyanın sayılı kulüplerinde bulunan ve FIFA’nın onayladığı programlar aldık. O programlar vasıtasıyla her gün 300’e yakın maç izliyoruz” ifadelerini kullandı.

POLİTİKA DEĞİŞMEYECAK

Belirlenen isimlerin çapraz olarak takip edildiğini vurgulayan Albayrak, “Daralan liste, Bilic’e gidiyor. Onun belirlediklerinin ardından mali boyut devreye giriyor. Pazarlık başlıyor. Bilic, izleme-tarama komitesi ve futbol şubesinin onayı alınıyor. Şimdiye kadarki transferlerimizin tamamı, 3 merciinin de onay vermesi sonrası gerçekleşti” dedi.

BU PROGRAMLARDAN KASIT NEDİR?

Çevrimdışı panic13

Albayrak, son dönemde transferde yakaladıkları başarının sırrını da açıkladı. Transferde 3 kriterleri olduğunu belirterek, “Bütçemize uyacak, yaşı genç ve karakterli bir insan olacak. Tarama ekibimiz, Bilic’in belirlediği pozisyonlar çerçevesinde çalışıyor. Maçları gidip yerinde canlı izliyorlar. Sadece dünyanın sayılı kulüplerinde bulunan ve FIFA’nın onayladığı programlar aldık. O programlar vasıtasıyla her gün 300’e yakın maç izliyoruz” ifadelerini kullandı.

POLİTİKA DEĞİŞMEYECAK

Belirlenen isimlerin çapraz olarak takip edildiğini vurgulayan Albayrak, “Daralan liste, Bilic’e gidiyor. Onun belirlediklerinin ardından mali boyut devreye giriyor. Pazarlık başlıyor. Bilic, izleme-tarama komitesi ve futbol şubesinin onayı alınıyor. Şimdiye kadarki transferlerimizin tamamı, 3 merciinin de onay vermesi sonrası gerçekleşti” dedi.

BU PROGRAMLARDAN KASIT NEDİR?

Crackli FM ve pes 2015 :P

Şaka bi yana özellikle porto ve udinesse'nin böyle yazılımlar kullandığını duymuştum. Dünya çapında çeşitli atanmış scoutlar buraya, tabii ki ücret karşılğı gözlerine çarpan oyucunları yüklüyor. Eğer dikkat çekerse oyuncuya ulaşabilen diğer scoutlar ve kaynaklar takibe alıyor, maç izliyor falan filan. Sonra görüşleri ile ilgili videoları buraya atıyorlar. Binlerce kısıt girerek tabii. En son ise kulüp beğendiği oyuncuyu kendi takibe alıyor. Çünkü bizim yöneticilerin başka türlü Milo veya Opare'ye ulaşacağını tahmin etmiyorum. Gerçekten akıllıca.

Ya çok kaba anlattım farkındayım da müthiş bir sistem olduğunu biliyorum. Hatta ilk NBA de başlamış, amerikadaki lise oyuncularını izleme için.

Çevrimiçi Akil Emre

Crackli FM ve pes 2015 :P

Şaka bi yana özellikle porto ve udinesse'nin böyle yazılımlar kullandığını duymuştum. Dünya çapında çeşitli atanmış scoutlar buraya, tabii ki ücret karşılğı gözlerine çarpan oyucunları yüklüyor. Eğer dikkat çekerse oyuncuya ulaşabilen diğer scoutlar ve kaynaklar takibe alıyor, maç izliyor falan filan. Sonra görüşleri ile ilgili videoları buraya atıyorlar. Binlerce kısıt girerek tabii. En son ise kulüp beğendiği oyuncuyu kendi takibe alıyor. Çünkü bizim yöneticilerin başka türlü Milo veya Opare'ye ulaşacağını tahmin etmiyorum. Gerçekten akıllıca.

Ya çok kaba anlattım farkındayım da müthiş bir sistem olduğunu biliyorum. Hatta ilk NBA de başlamış, amerikadaki lise oyuncularını izleme için.

Sistem işleyişi çok güzel olsada insan en az bir tane tecrübeli adam bekliyor. Ya stoper ya da orta saha, umarım sene sonunda bu yüzden üzülmeyiz.

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
author=Akil Emre link=topic=4.msg151002#msg151002 date=1422002937]
Sistem işleyişi çok güzel olsada insan en az bir tane tecrübeli adam bekliyor. Ya stoper ya da orta saha, umarım sene sonunda bu yüzden üzülmeyiz.
en azından  Toraman kadroda tutulup ve orta sahaya tecrübeli birisi alınsaydı takım şampiyonluk ve derbi stresini kaldırırdı.

Çevrimdışı panic13

en azından  Toraman kadroda tutulup ve orta sahaya tecrübeli birisi alınsaydı takım şampiyonluk ve derbi stresini kaldırırdı.

Abi eğer derbi stresini kaldıracak adam Toraman ise, biz şampiyon falan olmayalım. Bu kadar net konuşuyorum. Bu kulübe havagazı, ocak gazı işleri ile uğraşan zat %80 zarar verdi ise, bunun %10-20 si onun tetikçiliğini yapan Toraman'dır. Defalarca yazıldı, daha fazla uzatmanın anlamı yok. Ondan gelecek fayda Allah'tan gelsin.

Ayrıca, kendimizi şampiyonluk dışında bir sonuca hazırlamamız lazım. Takım çok iyi işliyor da, şampiyonluk için sadece iyi oyun yetmiyor. Bir sürü faktörün bir araya gelmesi lazım. En başında bizim evimiz yok. Her maç deplasman. Rakipler çok güçlü ve tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Ve arkalarında hem devlet, hem medya var. Lütfen takımı gereksiz strese sokmayın. İlk baş stad bitsin.

Çevrimdışı ahmetx

Abi eğer derbi stresini kaldıracak adam Toraman ise, biz şampiyon falan olmayalım. Bu kadar net konuşuyorum. Bu kulübe havagazı, ocak gazı işleri ile uğraşan zat %80 zarar verdi ise, bunun %10-20 si onun tetikçiliğini yapan Toraman'dır. Defalarca yazıldı, daha fazla uzatmanın anlamı yok. Ondan gelecek fayda Allah'tan gelsin.

Ayrıca, kendimizi şampiyonluk dışında bir sonuca hazırlamamız lazım. Takım çok iyi işliyor da, şampiyonluk için sadece iyi oyun yetmiyor. Bir sürü faktörün bir araya gelmesi lazım. En başında bizim evimiz yok. Her maç deplasman. Rakipler çok güçlü ve tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Ve arkalarında hem devlet, hem medya var. Lütfen takımı gereksiz strese sokmayın. İlk baş stad bitsin.
niye stadı bekleyelim,hem avrupada hem ligde potadayız en azından 1 tane tecrübeli isim alabilseydik çok şey farkederdi.Ayrıca takım içerisindeki durumu bilmem ama özellikle derbilerde Toramanı çok isterdim bu yıl.
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 11:32:12 ahmetx ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 11:30:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bizim takıma maxi ,De jong (inler) tarzında 2 kişi gerekli gelecek sezon.

15 milyonluk bir transfer yaparsak uefa bizi kupalara almaz malesef zaten denetimdeyiz adamların nefesi ensemizde her fırsatta hatırlatıyorlar.

2 kilit oyuncuyla Finansal fair playe de uyarız yaş ortalamasını da çok yükseltmeyiz

15 milyonu 3 taksitte ödersek sorun çıkmaz  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 11:32:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Allah bu takımı Toraman'dan korusun. 1 gün dahi onu tesislerde görmeye tahammülüm yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Allah bu takımı Toraman'dan korusun. 1 gün dahi onu tesislerde görmeye tahammülüm yok.
Meloya ne dersin? :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 11:38:24
  • Beşiktaş / Bodrum

Melo Toraman kadar zarar vermez Ahmet abi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Melo GS'nin ayıbı, bizim değil. Bizim ayıbımız Toraman'dı ve gönderdik kurtulduk.

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi , çilek geldi alırım bir dal , yazdığı günden beri buraya hiç yazmadı sanırım.

Bu çilek De Jong olmasın , oda açıklanacağı saati bekliyo olmasın  :icool: :busted_cop:
@Kemal Linens hepimizi cok kotu yaniltti. acikcası size karsi mahcuplugumdan yazamiyorum. Klupteki bilgi sizmamasini da takdirle karsiliyorum. Bizim gencleri de haberler yayarak yaniltiklarini dusunuyorum. O yuzden yazmama karari aldim. Bu vesile ilede hepinizden tekrar tekrar ozur diliyorum.
De Jong olayina gelince neden olmasin insallah gelir. Hayal etmek guzel. Yeterki klube fayda saglayacak ve para kazandiracak oyuncular gelsin. Artik mentaliteyi de degistirmemiz gerek. Futbolcu degerini buldumu satmak gerek. Tursusunu kurmamaliyiz.

Çevrimdışı Kemal

@Kemal Linens hepimizi cok kotu yaniltti. acikcası size karsi mahcuplugumdan yazamiyorum. Klupteki bilgi sizmamasini da takdirle karsiliyorum. Bizim gencleri de haberler yayarak yaniltiklarini dusunuyorum. O yuzden yazmama karari aldim. Bu vesile ilede hepinizden tekrar tekrar ozur diliyorum.
De Jong olayina gelince neden olmasin insallah gelir. Hayal etmek guzel. Yeterki klube fayda saglayacak ve para kazandiracak oyuncular gelsin. Artik mentaliteyi de degistirmemiz gerek. Futbolcu degerini buldumu satmak gerek. Tursusunu kurmamaliyiz.

Yok be abi ne mahçupluğu , sonuçta herşey hazırken oyuncu istememiş, olabilecek durumlar bunlar. Herkes burda birbirinin iyi niyetini biliyor.

İnşallah çok faydalı ve para kazandıracak topçular gelir .

Çevrimdışı ahmetx

Melo GS'nin ayıbı, bizim değil. Bizim ayıbımız Toraman'dı ve gönderdik kurtulduk.

Alıntı
Melo Toraman kadar zarar vermez Ahmet abi  :evillol:
demek tam çapanoğlumuş bu Toraman takımı siz benden iyi biliyorsunuz o zaman ben de size katılıyorum  :halay:

Çevrimdışı panic13

demek tam çapanoğlumuş bu Toraman takımı siz benden iyi biliyorsunuz o zaman ben de size katılıyorum  :halay:

Şöyle diyeyim, çimento mikseri insan kılığında olsaydı kesin Toraman'ın kılığına girerdi. Öyle bi karakterdi o. Sadece Bjk'li kontenjanından yıllarca durdu kulüpte, tüm haberler bundan sızdı, tüm isyanları bu başlattı, abilik ayağına tüm oyuncuları bu ezdi, kadroya giremediğinde medyaya gitti bu konuştu.

Kötü oyuncu değildi, STSL'ye göre idare ederdi, yüreği ile oynardı. Şu an için iyi bir yedek de olurdu. Yalan yok bunların hiçbirinde. Burada fayda/maliyet analizi yapıldı. Şu durumda bile düşünülmüyorsa, sen hesap et nasıl bir çapanoğlu olduğunu.

Çevrimdışı Kemal

Nerde bu Tolgay'ın KAP 'ı , iyice stress olamaya başladık artık.

Çevrimdışı ozan062

Eger maxi yi almak icin girişimler varsa opareyi baştan silmiş oluyosun saçmalık bu  :akuma: madem inancın yok futbolcuya niye aliyosun saygı denen bisey var

opare aynı zamanda solbekte oynuyor onun için durur maxi gelse bile
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Zeki abi mahçup olunacak birşey yok aslında.Transfer olaylarında neyin ne olacağı son ana kadar belli olmuyor hele hele biz de hiç belli olmuyor :)

Verdiğiniz tüm bilgilere inanıyorum ve güveniyorum  :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...