2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4544390 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Ahahah beyler 1 senede kadroda 6-7 degisiklik yapıyorsunuz max 3 kisi degisir ilk 11 den seneye
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Ahahah beyler 1 senede kadroda 6-7 degisiklik yapıyorsunuz max 3 kisi degisir ilk 11 den seneye
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 00:59:35
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
hayalimizdeki kadroyu yazıyoruz atış serbest  :D

Çevrimdışı Dogan

VODAFONE ARENA ZIRAAT TURKIYE KUPASI SAMPIYONLUK KADROSU  :D
                                 TOLGA
                 SERDAR-ERSAN-ATINC-ISMAIL
                         TOLGAY-NECIP
                FREI       OGUZHAN       OLCAY
                           CENK TOSUN

Çevrimdışı zbrnsky

Herkese iyi geceler.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 00:56:42 zbrnsky ]

Çevrimdışı Anıl

Rüzgar Sağnak orta saha için 2 alternatif var demişti 2-3 hafta önce. Birisi ucuz olan Tolgay öbürü pahalı olan de Jong demişti. Bu akşam da yarın orta saha bildirilir dedi. Ayrıca bi bakmışsınız pahalı olanı gelmiş falan dedi. De Jong ismi de basında hiç geçmedi. O yüzden ben böyle bir ters köşe bekliyorum. Tersi düzü farketmez ikisi de iyi oyuncu hangisi gelirse farketmez :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 01:06:08

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 01:07:32
Rüzgar Sağnak orta saha için 2 alternatif var demişti 2-3 hafta önce. Birisi ucuz olan Tolgay öbürü pahalı olan de Jong demişti. Bu akşam da yarın orta saha bildirilir dedi. Ayrıca bi bakmışsınız pahalı olanı gelmiş falan dedi. De Jong ismi de basında hiç geçmedi. O yüzden ben böyle bir ters köşe bekliyorum. Tersi düzü farketmez ikisi de iyi oyuncu hangisi gelirse farketmez :)
@anilt  de jong olursa ygs geometrin benden abicim, özel ders vericem sizde bedava ama kek ile böreğimi alırım  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 01:40:16 Mehmet ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolgay video da süper ayak hakimiyeti bilekleri süper ileriye dönük Tolgay isterim
De joung ise Defans yönü kuvveltli Melo gibi diyelim... Tecrübe isterim :)
her ikisi alınsın...

Çevrimdışı Dogan

Paraya kıyıp GANSO gibi yetenek abidesini alsa fikret basgan o zaman alnından öperim  o zmn gece yatarken rahat uyurum takimimizda şöyle bizi ucuracak bi adam lazim o eksikliği hep hissediyoruz

Çevrimdışı dropoon

Tolga - Serdar - İsmail - Necip - U.Boral ve  böyle devam ederse Oğuzhan seneye bu takımda iş yapması zor.  Oğuzhan ile Tolga hariç diğerleri kalsa bile ilk 18 e almaya gerek bile yok.İyi bi yabancı kaleci şart artık Cenk Gönen görev alınca işini yapıor zaten.

Çevrimiçi mayguntr

Ben de yazim kadromu bari kalsın bi köşede  :icool:

Tolga
Maxi Pedro Kaboul Santiago Garcia
            Atiba-Tolgay
Gökhan Sosa Olcay
              Ba

Çevrimdışı dropoon

ben dahil bi çokkişi maalesef oguzhanı artık yazmıor hıc bı 11e. uzulerek soyluyorum kendsı ettı boyle. vucut halen lise bebesi gibi kendine bakar insan binlerce genç o formayı hayal edıyor

Çevrimdışı Deniz

Yönetim bu sene pahalı transfer yapmayacağını gösterdi.Finansal fair playden kaynaklı sanırım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Cech
Pereira Franco Milosevic Holebas
             Veli    De Jong
Töre           Sosa           Perisic
                   Ba

Bu kadronun maliyeti de 15 milyon euro. Paraya kıymak için en muhteşem dönem olacak önümüzdeki transfer dönemi. 1 kere kıyıp ondan sonra her transfer dönemi 2 kaliteli oyuncuyla müthiş işler yaparız.

Çevrimiçi Necmi

Galiba hiç oynamamış A milli olarak hala her iki takım için şansı var.Hatta çağırılmamış.Acaba bu durumunu etkiliyor mu? ya da sadece Türkiye'yi seçtim beyanı yeterli oluyor mu ?
federasyon saçmalıyor orda cebinde türk pasaportu olan her oyuncu Türkiye cumhuriyeti vatandaşıdır ve vatandaşlık hakları vardır. İlk mahkeme şikayetinde federasyon tokadı yer hiç bir yasa anayasadan daha önde değildir ve hiç bir türk kendi ülkesinde yabancı muamelesi göremez bırakın onu alman vatandaşı olanlara bile Türkiyede tüm vatandaşlık hakları verilmiştir. TC vatandaşlarının bütün haklarını kullanabilmektedir. birde karar milli takım seçen türkler diye ayrılmış yani şeçmeyenler bu yasaya tabi değil ama bir şeyi unutmuşlar yasalar kişilere göre yapılmaz yasa konur herkese eşit uygulanır aynı yasa eşit vatandaşlık hakları olan iki kişiyi biri yabancı milli takım seçti diğeri seçmedi diye ayrı muammele gösteremez. böyle bir yasa olmaz olursada buna yasa denmez :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 01:39:35
beyler merakımdan soruyorum hakan çalhanoğlu szce ne kadardır bonservisi kaça patlar ???

Çevrimdışı Dogan

beyler merakımdan soruyorum hakan çalhanoğlu szce ne kadardır bonservisi kaça patlar ???
abi bosver orasını hic karıştırma  :lol:

Çevrimdışı Dogan

federasyon saçmalıyor orda cebinde türk pasaportu olan her oyuncu Türkiye cumhuriyeti vatandaşıdır ve vatandaşlık hakları vardır. İlk mahkeme şikayetinde federasyon tokadı yer hiç bir yasa anayasadan daha önde değildir ve hiç bir türk kendi ülkesinde yabancı muamelesi göremez bırakın onu alman vatandaşı olanlara bile Türkiyede tüm vatandaşlık hakları verilmiştir. TC vatandaşlarının bütün haklarını kullanabilmektedir. birde karar milli takım seçen türkler diye ayrılmış yani şeçmeyenler bu yasaya tabi değil ama bir şeyi unutmuşlar yasalar kişilere göre yapılmaz yasa konur herkese eşit uygulanır aynı yasa eşit vatandaşlık hakları olan iki kişiyi biri yabancı milli takım seçti diğeri seçmedi diye ayrı muammele gösteremez. böyle bir yasa olmaz olursada buna yasa denmez :D
abi o kural degistirildi sonradan onlarda uyandilar ilk basta türk vatandaşlığı muhabbeti geciyodu sonradan türk milli takimina uygun olmayan oyuncu diye degistirildi..
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 01:49:02 Dogan ]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 01:49:12

Çevrimdışı Deniz

Cech
Pereira Franco Milosevic Holebas
             Veli    De Jong
Töre           Sosa           Perisic
                   Ba

Bu kadronun maliyeti de 15 milyon euro. Paraya kıymak için en muhteşem dönem olacak önümüzdeki transfer dönemi. 1 kere kıyıp ondan sonra her transfer dönemi 2 kaliteli oyuncuyla müthiş işler yaparız.
@anilt 15 milyona ihtiyar heyeti mi kurmaya çalışıyorsun ?  :alala: :alala:
Holebas 30 yaşında
Maxi 30 yaşında
Cech 32 yaşında
De jong 30 yaşında

Bu kadar parayı bu yaştaki adamlara verirsen 2 seneye kayyuma gidersin ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi mayguntr

@anilt 15 milyona ihtiyar heyeti mi kurmaya çalışıyorsun ?  :alala: :alala:
Holebas 30 yaşında
Maxi 30 yaşında
Cech 32 yaşında
De jong 30 yaşında

Bu kadar parayı bu yaştaki adamlara verirsen 2 seneye kayyuma gidersin ..

32 , 30 , 22 , 22 , 30 , 30 , 26 , 23 , 29 , 25 , 29 = Ortalama 27 çıkıyor hocam seneye 27.5 . Büyük kupaları kaldıran takımların genellikle ortalamaları 27-28 sınırında oluyor.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 02:33:41
32 , 30 , 22 , 22 , 30 , 30 , 26 , 23 , 29 , 25 , 29 = Ortalama 27 çıkıyor hocam seneye 27.5 . Büyük kupaları kaldıran takımların genellikle ortalamaları 27-28 sınırında oluyor.
bence de yaş ortalaması gayet ideal

Çevrimdışı Deniz

Ben transferlerin yaş ortalamasından bahsediyorum hocam.15 milyon € (40 milyon tl) 31 yaş ortalamasındaki adamlara verilmez.

Ben de tecrübeli oyuncu istiyorum ama bu takıma 2 tane 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu yeterli.Mesela maxi ve de jongu almak bize yeter.

Çevrimdışı Deniz

Bizim takıma maxi ,De jong (inler) tarzında 2 kişi gerekli gelecek sezon.

15 milyonluk bir transfer yaparsak uefa bizi kupalara almaz malesef zaten denetimdeyiz adamların nefesi ensemizde her fırsatta hatırlatıyorlar.

2 kilit oyuncuyla Finansal fair playe de uyarız yaş ortalamasını da çok yükseltmeyiz