2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4531054 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Bu oyunu daha iyi ve farklı varyasyonlarla zenginleştirebilmemiz için kanat beklerinin hücüm-savunma dengesini daha üst seviyeye taşımamız gerekir.
çok onemli nokta bence de :ok: Gokhan içeriye deldiginde 2-3 adamı başına topluyor sag çizgi boş kalıyor. O noktada sag bek hızlı driplingle topla buluşup orta yaparsa çok pozisyon buluruz. Mevcut kadroda Sosa çok deniyor sag tarafı. Serdar bindiremiyor cunku.

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş e-Spor takımı kurulmuş. Hayırlı olsun da nedir bu acaba?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 21:10:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş e-Spor takımı kurulmuş. Hayırlı olsun da nedir bu acaba?  :alala:

League of Legends denen oyunun takımı oldu sanırım  :iscrewy:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

League of Legends denen oyunun takımı oldu sanırım  :iscrewy:
Abi Lol'e takım yapacağımıza Dota 2'ye yapsaydık ya :D  turnuvalardaki ödülleri bize Kaderabek'i alır çok ciddiyim.

Çevrimdışı ozan062

Melo 32 yaşına girmiş bu arada.

Seneye temposu sağlam düşer bizim Ernst gibi.

o zaman neden gokhan inleri neden de jongu alayım zaten bunlar nerden baksan 3ser yıl yıl isticekler  bunun bir yılı fayda alacaksam malum melo gecen seneden beri dokulmeye basladı

yani almak bir anda gereksiz oldu:)))

27lik inleri de jong da alamayız o konuda ayrı bir pencere:D

:)) alalım ama yuksek maaliyete patlamasın sıfır imza parasına herturlu eyv caktırmayın yonetimin cizicegi yolu size anlatıyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Abi Lol'e takım yapacağımıza Dota 2'ye yapsaydık ya :D  turnuvalardaki ödülleri bize Kaderabek'i alır çok ciddiyim.
international için 40 Milyon dolar toplayıp 10 milyon dolar dağıtmışlardı  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

O zaman bizde bi cs 1.6 takımı kuralım. Ben çok pis d2 oynarım acımam yani her türlü alırım  :steamed:

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız bu E-Spor olayından sonra Counter,Lol,Dota gibi dünyaca ünlü oyunlara sporcu yetiştirecekmişiz. Bu hamle süper oldu. Dota'yı senedir oynuyorum. Turnuvalarda büyük paralar dünüyor örnek vermek gerekirse  10 milyon dolarlar dan başlıyor ödüller. Mükemmel bir hamle oldu cidden.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 21:18:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Feneri algı yönetimi ile şişirdiler yok geç form tuttu yok istatistiklerde en iyi.

Fener aynı fener.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

international için 40 Milyon dolar toplayıp 10 milyon dolar dağıtmışlardı  :D
Hocam ben Lol'e döndüm Dota'da oynayacak kapasitede arkadaşlarım yok en son takip ettiğim de dediğin gibi 10 milyon dolar ödül vermişlerdi. Bu tür atılımlar yapmak çok iyi olur bence. Daha önce Türkiye'de Dota oynayan bir takım vardı dünya sıralamasında ilk 100 e girmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam sponsor bulamadıkları için Dota'yı bırakıp Lol'e geçmişlerdi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 21:20:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Anlatılanlardan hiçbir şey anlamıyorum çok mu yaşlandım acaba  :iscrewy:  :kuserim
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Anlatılanlardan hiçbir şey anlamıyorum çok mu yaşlandım acaba  :iscrewy:  :kuserim
Yok abi takip etmediğinden olabilir. Gerçi Dota'yı bizim ülkede öyle ahım şahım bilen bir kısım yok kısıtlı yeni yetme bebeler genellikle Lol oynuyor o yüzden senin de anlamaman normal  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Feneri algı yönetimi ile şişirdiler yok geç form tuttu yok istatistiklerde en iyi.

Fener aynı fener.
Katılıyorum abi hala aynı fener hatta onlara bu devre arası pek iyi gelmeyecek daha da gerileyecekler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 21:24:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok abi takip etmediğinden olabilir. Gerçi Dota'yı bizim ülkede öyle ahım şahım bilen bir kısım yok kısıtlı yeni yetme bebeler genellikle Lol oynuyor o yüzden senin de anlamaman normal  :)

İyi rahatladım biraz  :bandit:  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı If Else

Yalnız bu E-Spor olayından sonra Counter,Lol,Dota gibi dünyaca ünlü oyunlara sporcu yetiştirecekmişiz. Bu hamle süper oldu. Dota'yı senedir oynuyorum. Turnuvalarda büyük paralar dünüyor örnek vermek gerekirse  10 milyon dolarlar dan başlıyor ödüller. Mükemmel bir hamle oldu cidden.

Kardeşim kusura bakma ama abartmışsın. Bir turnuvada verilen maksimum toplam ödül "10 milyon dolar"dır. Onu da kazanmak da her baba yiğidin harcı değildir. Konu hakkında bilgisi olmayanları yanıltmayalım...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Deniz

Hocam ben Lol'e döndüm Dota'da oynayacak kapasitede arkadaşlarım yok en son takip ettiğim de dediğin gibi 10 milyon dolar ödül vermişlerdi. Bu tür atılımlar yapmak çok iyi olur bence. Daha önce Türkiye'de Dota oynayan bir takım vardı dünya sıralamasında ilk 100 e girmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam sponsor bulamadıkları için Dota'yı bırakıp Lol'e geçmişlerdi.
Ben dotayı 8 sene oynadım ama 4 ay önce bıraktım ruslar yüzünden :D.Rankım 4450 ydi en son  :bandit: :) .Hesabı arkadaşa devrettim artık oynamaya vaktim yok oynamam da tadını kaçırdılar  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Kemal

Aynı şeyi ben yazacaktım  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Ben dotayı 8 sene oynadım ama 4 ay önce bıraktım ruslar yüzünden :D.Rankım 4450 ydi en son  :bandit: :) .Hesabı arkadaşa devrettim artık oynamaya vaktim yok oynamam da tadını kaçırdılar  :)
Aynen hocam. Ruslar bir de çinliler adamı hasta ediyorlar.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Aynı şeyi ben yazacaktım  :)
bu oyunlarda iyi para var abi orayı anlasan yeter.  :)

Çevrimdışı Türkay

Bu e-spor Minecraft için de olursa bizde @Abdullah abi var  :bandit:

Çevrimdışı Kemal

bu oyunlarda iyi para var abi orayı anlasan yeter.  :)

tek online oyun olarak ogame oynamıştım üni yıllarında onunda üniyi 7.5 senede bitirmemde etkisi vardır mutlaka :)

neyse iyice muhabbet kafeye bağladık  :busted_cop:

Çevrimiçi Samet Ç

Kardeşim kusura bakma ama abartmışsın. Bir turnuvada verilen maksimum toplam ödül "10 milyon dolar"dır. Onu da kazanmak da her baba yiğidin harcı değildir. Konu hakkında bilgisi olmayanları yanıltmayalım...
Abi bende 10 milyon dolardan başlıyor dedim ödüller bu oyun şirketlerinin yaptığı düzenlemeler sonucu belli olur. Oyuncular bahsedilen ödülü paylaşır iyi işler yapabilirsen iyi miktarlar alabilirsin. Bir de abi sen artık bana karşı alıntı yapmasan rica ediyorum bir kardeşin olarak herşeye bir muhalefet havası veriyorsun rahatsız oluyorum. İnşallah bu yazdığımı saygısızlık olarak algılamazsın hatam varsa kusura bakma.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 21:31:18 Samo1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 21:29:20
  • Beşiktaş / Bodrum
tek online oyun olarak ogame oynamıştım üni yıllarında onunda üniyi 7.5 senede bitirmemde etkisi vardır mutlaka :)

neyse iyice muhabbet kafeye bağladık  :busted_cop:

Goal United  :You_Rock_Emoticon:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

günde en az 8saatini bu oyunlara harcamak lazım,, dolayısıyla ülkedeki sosyal durum geregi bir yere kadar bu oyunlara ilgi olur sonrasında hadi bakalım işlereee:))

yahu ben lol de 2senedir erdinc iyikulla olusturdugumuz takımlarımız var gecen sene federasyon kuruldu ilk üyelerindeniz:))

cok sasırdım boyle birseyde atılım yapmamıza kısaca bayıldım :ok: egerki istenen seviyeye gelirse ki gelmesi ihtimali bana gore dusuk, hadi geldi diyelim inanılmaz gelirler var ve sponsor çevremiz dahada genişler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi