2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4535517 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yavvuzz

Beyler eboue diyorlar , doğrumudur ?  :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 15:58:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beyler eboue diyorlar , doğrumudur ?  :s20:

Yahu ne Eboue'si onu ben dedim  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

Necmi Abi sen forzadaki transfer nöbeti dönemlerinde forumda takılıyormuydun yaşadın mı o günleri?
Recai Kocamana inandık sonra ana avrat küfürler edildi

Çevrimdışı halvetifarazi

Duyumlar transfer forumlarının vaz geçilmez nüanslarıdır kimse inanmak zorunda değil ama kimsede şunu yazın bunu yazmayın deme hakkınada sahip değil kaldıki duyumu verenede hakaret edemez öyle bir hak yok adı üzerinde duyum duyar ve söyler burdaki amaç zaten bu internete düşen her ismi tartışmak görüş bildirmek doğru çıkar yada çıkmaz o kadar kolay kananın sorunu bu evet zaman zaman bizde yanılıyoruz akşam imza atılıyor sabah sözleşme yırtıldı deniyor. Akşam aldığımız bilgiyi yayınlamayalımmı o zaman buraya ne gerek var gidin KAP ı takip edin peki forumun yöneticilerini suçlamadan önce aldıkları haber kaynaklarını biliyormusunuz bu gün başkanla bir yemekte karşılaşsanız ve size linnens i aldık dese bunu burda açıklarmısınız açıkladıktan sonra bu transfer olmazsa ne dersiniz insanlara çünkü burdaki insanlar sizin şu an yaptığınızı size yapacaklar. Şimdi linnens transferinin bittiğini söyleyen isimleri yazsam şok olursun ve bunun altında bin tane tartışma çıkar şu kadarını söyleyeyim bu opare den scoutların bile haberi yok her kesi ters köşe yaptılar @buratti
opare'nin scoutların haberinin olması mümkün değil zaten. adam 1 yıldır maça çıkmıyor. Ne ara izlediler de beğendiler? Dün de yazdım opare menajer transferidir.
Bilic, Ertan Göksü ve opare'nin hırvat menajari arasında gittik geldik.

Ekleme: İyi çıkar kötü çıkar bilinmez. Bakacağız.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 16:06:37 halvetifarazi ]

Çevrimiçi Necmi

Necmi Abi sen forzadaki transfer nöbeti dönemlerinde forumda takılıyormuydun yaşadın mı o günleri?
burası forza değil burası daha çok genç bir forum ve kendi iç dinamiğini yaratacaktır Sabır ve anlayış göstermek gerekiyor her gün yeni kartallar katılıyor aramıza ve çoğunluğu karma forumlardan geliyor Beşiktaş forumunda nasıl olunması gerekeni anlayana kadar zaman geçiyor Forza tamamen başka bir dünya kendine has kuralları var içinde oluşmuş bir kast var. Sende orda yazdığında bu kuralları kabul etmiş oluyorsun orasıda Beşiktaşımıza ait bir forum oranın idaresi oradaki adminlere kalmış bir şey onların çizgisinde şekilleniyor.

Çevrimdışı src35

Aslında fikret orman yönetimini sevmekle beraber kendi içinde çeliştiğini düşünüyorum ve bu devam ediyor...Risk alma konusunda;şöyleki 700 800 milyon tl lere onlarca mahkemelik dosya olmasına rağmen büyük bir risk alarak var olan stadımızı yıkıp büyük bir yatırımla yeni stad inşaatına başladı ve bence bu BEŞİKTAŞ tarihinde bu şartlarda alınabilecek en büyük riskti ve çokta harika oldu,bunun için bile sayın ormanı takdir etmeme yeter...Ama futbol konusunda geldiği dönemden beri gerekli riskleri gerekli zamanda alamadığını,futbol konusunda profosyonelliğe önem verirkken bir anda bundan geri dönülmesi beni üzüyor..İlk geldiği sene inönün son senesinde devre arasında iyi bir forvetle şampiyonluğa gidebilirdik o riski almadık veya alamadık...Geçen sene gene aynı şekilde ve bu sene..
gelen oyuncuyu bilemiyorum burda futbol görüşüne çok inandığım @Çağrı kardeşimin ve buradaki değerli BEŞİKTAŞlı dostların paylaştıklarını okudum,sevindiğim nokta serdarın yedeklenebilmesi kii biliyoruzki olmayınca takım taşları yerinden oynuyor,üzüldüğüm ise var olanın iyileştirlmeye gidlmemesi ve serdarın yeterli görünmesi,şampiyonluğa giden bizim gibi büyük takımların fikrimce beklerinin çok daha üst klasman ve skora ve oyuna katkıda bulunması gerektiği....
Umarım opare takımımıza faydası olur hayırlısı olsun...bana göre asıl önemli olan tolgayın alınması burda maç yorumlarında defalarca konuştuk takımın can damarı ortadaki ikilimiz ve mutlaka yedeklenebilmeli inş almışızdır....

ilk sene (feda sezonu) dışında söylediklerine katılıyorum. ilk geldigi sezon durumlar biraz daha değişikti. özellikle geçen sezon devre arası risk alınması gerekiyordu çünkü ikinci olsan direk şampiyonlar ligindeydin orada kaz gelecek yerden tavuk esirgedi. daha sonra kendide pişman oldugunu dolaylı olarak açıkladı zaten.
bu sene ise her ne kadar genç oyunculara yatırım yapma istegini çok begensemde ilk devre gösterdiki takımda tecrübe eksikligi çok fazla ve böyle 3 takım final çizgisine dogru başabaş giderken tecrübe çok önemli bir etken olur. orayı daha önce oynamış olmak oynayıp kazanmış veya kaybetmiş olmak önemli hale gelir.
birde takımda tecrübe eksikligi var derken her kademesinde var; yönetim tecrübesiz, teknik direktör bir kulüp birde milli takım çalıştırmış yine tecrübesiz takımdan bahsetmiyorum bile..
bence transfer politikası ihtiyaçlar dogrultusunda sağ bek stoper ve iki yönlü orta saha (veya defansif olabilir) olarak ele alırsak en azından ikisinin şampiyonluk tecrübesi olan saha içi liderlik vasfı olan oyuncular olması gerekirdi. Miloşeviç iyi olacak belki 10sene takımın değişilmezi olacak belki iki sene sonra premier ligden isteyecekler (oyun stili çok uygun premier lige) ama tecübe satın almak çok önemliydi özellikle maxi parreira transferi çok dogru olurdu takımında kaptanlık yapmış lider karakterli defalarca kazanıp kaybetmiş bir oyuncu olmado opare oldu sağlık olsun inşallah bu bahsettigim tecrübe açığını kapatacak dinamizmi ikinci yarı yogun maç trafiginde sağlayabiliriz..

Çevrimiçi Necmi

Ronaldinhoyu da o söylemişti ondan olmadı o transferde :bawling: :D
hımm bende diyordum bu kadar kesin bilgiye ramen bu transfer neden olmadı demek güdümsüzlük varmış bu işler yer altından stada sızmaya benzemiyormuş @SDemirsoy  yoksa transfer duyumlarını kalıpcı Mehmet ustadanmı alıyor. @anilt çiviyi çakarken almanya tarafına bükülürse Tolgay italya tarafına bükülürse İnler Bükülmezse  :by2: transfer yok

Çevrimdışı Anıl

hımm bende diyordum bu kadar kesin bilgiye ramen bu transfer neden olmadı demek güdümsüzlük varmış bu işler yer altından stada sızmaya benzemiyormuş @SDemirsoy  yoksa transfer duyumlarını kalıpcı Mehmet ustadanmı alıyor. @anilt çiviyi çakarken almanya tarafına bükülürse Tolgay italya tarafına bükülürse İnler Bükülmezse  :by2: transfer yok
Şimdi Samet abi kızacak ama Lanziniyi de o bitirdi :kop: Ama bence Lanzini ve Linnes konuları ayrı ikisi de gerçekten bitmişti bence...

Çevrimdışı forzatunga

Ben vardım Q7 lü günler ne güzeldi imzaladı imlamadı geldi gelmedi uçakta trende yolda otobüste vapurda sandalda  :evillol: forza da transfer söylentileri bitmez idi

@Necmi

Valla benim o günlerden öğrendiğim özellikle Robinho olayında ,aşırı derecede manipulasyona ve kaosa açık bir ortam oluşuyor.İnsanlar birbirini kırıyor,klüp yıpranıyor,forum yıpranıyor.
Özellikle kaynak kişisel olarak yakınen tanımadığınız birisi ise kullanılmanız çok olası.Mümkünse zaten tek kaynak ile bu işlere bulaşmamak lazım.Zaman zaman klüpte bilinçli olarak yanlış istihbarat salıyor piyasaya.Birde klübü yıpratmaya çalışan tayfa var onlarda çalışıyor devamlı.

Ayrıca bu dedikodu tiyo her neyse küçük bir grup tarafından tüm ayrıntıları ile bilinirken kimse açık açık yazmaz ve imalarla kendi arasında paslaşır bu da dışarda kalan tayfanın sinirlerini hoplatır.

Daha neler neler var da şu an aklıma gelenler bunlar.
Tecrübelerimden nacizane tavsiyelerimdir.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 16:16:11 forzatunga ]

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi

Valla benim o günlerden öğrendiğim özellikle Robinho olayında ,aşırı derecede manipulasyona ve kaosa açık bir ortam oluşuyor.İnsanlar birbirini kırıyor,klüp yıpranıyor,forum yıpranıyor.
Özellikle kaynak kişisel olarak yakınen tanımadığınız birisi ise kullanılmanız çok olası.Mümkünse zaten tek kaynak ile bu işlere bulaşmamak lazım.Zaman zaman klüpte bilinçli olarak yanlış istihbarat salıyor piyasaya.Birde klübü yıpratmaya çalışan tayfa var onlarda çalışıyor devamlı.

Birde bu dedikodu tiyo her neyse küçük bir grup tarafından tüm ayrıntıları ile bilinirken kimse açık açık yazmaz ve imalarla kendi arasında paslaşır bu da dışarda kalan tayfanın sinirlerini hoplatır.
Daha neler neler var da şu an aklıma gelenler bunlar.
Tecrübelerimden nacizane tavsiyelerimdir.
Lines konusu da öyle oldu resmen scout ekibi bile şok uğradı yönetim resmen şapkadan tavşan çıkarttı bu sefer ama beklediğim tavşan esmer çıktı... bakacagız göreceğiz ne kadar yararlı olacak...

Çevrimdışı Kemal

Allah'ını seven üzerimize 2. devre için TC pasaportlu önlibero atsın , yoksa Köybaşını Köyiçinde izleyecez  :hosgeldin

Çevrimdışı SDemirsoy

Şimdi Samet abi kızacak ama Lanziniyi de o bitirdi :kop: Ama bence Lanzini ve Linnes konuları ayrı ikisi de gerçekten bitmişti bence...
o zaman özetim bu benim Anıl :D @anilt

Çevrimdışı forzatunga

opare'nin scoutların haberinin olması mümkün değil zaten. adam 1 yıldır maça çıkmıyor. Ne ara izlediler de beğendiler? Dün de yazdım opare menajer transferidir.
Bilic, Ertan Göksü ve opare'nin hırvat menajari arasında gittik geldik.

Ekleme: İyi çıkar kötü çıkar bilinmez. Bakacağız.

adam yazın dünya kupasında oynamış nasıl 1 sene?
Scouting oyuncuyu son 6 ay izlemek midir?
Opare'nin hırvat menejeri kim?
Kiralık oyuncudan kim ne kadar komisyon alıyor açıklarmısın?

Şu twitterda bir avuç gerizekalının dübüründen uydurduğu kolpalara inanıp inanıp böyle boş boş nasıl sallıyorsunuz aklım almıyor.
Fikret Orman,ANÇ, Bilic adam değil bir bu twitter şaklabanları adam.3 koyun versen güdemeyecek kişiler milyar dolarlık iş adamlarına ,premier lig görmüş hayatını kariyerine adamış spor adamlarına kişisel meseleleri yüzünden 100 bin euroluk komisyon peşinde koşma yaftası yakıştırıyor sizde bunlara çanak tutuyorsunuz valla helal olsun.

Çevrimdışı SDemirsoy

hoaydaaaaaa :D

Çevrimdışı Fatih

Aslında fikret orman yönetimini sevmekle beraber kendi içinde çeliştiğini düşünüyorum ve bu devam ediyor...Risk alma konusunda;şöyleki 700 800 milyon tl lere onlarca mahkemelik dosya olmasına rağmen büyük bir risk alarak var olan stadımızı yıkıp büyük bir yatırımla yeni stad inşaatına başladı ve bence bu BEŞİKTAŞ tarihinde bu şartlarda alınabilecek en büyük riskti ve çokta harika oldu,bunun için bile sayın ormanı takdir etmeme yeter...Ama futbol konusunda geldiği dönemden beri gerekli riskleri gerekli zamanda alamadığını,futbol konusunda profosyonelliğe önem verirkken bir anda bundan geri dönülmesi beni üzüyor..İlk geldiği sene inönün son senesinde devre arasında iyi bir forvetle şampiyonluğa gidebilirdik o riski almadık veya alamadık...Geçen sene gene aynı şekilde ve bu sene..
gelen oyuncuyu bilemiyorum burda futbol görüşüne çok inandığım @Çağrı kardeşimin ve buradaki değerli BEŞİKTAŞlı dostların paylaştıklarını okudum,sevindiğim nokta serdarın yedeklenebilmesi kii biliyoruzki olmayınca takım taşları yerinden oynuyor,üzüldüğüm ise var olanın iyileştirlmeye gidlmemesi ve serdarın yeterli görünmesi,şampiyonluğa giden bizim gibi büyük takımların fikrimce beklerinin çok daha üst klasman ve skora ve oyuna katkıda bulunması gerektiği....
Umarım opare takımımıza faydası olur hayırlısı olsun...bana göre asıl önemli olan tolgayın alınması burda maç yorumlarında defalarca konuştuk takımın can damarı ortadaki ikilimiz ve mutlaka yedeklenebilmeli inş almışızdır....
Bu yaziyi sabitleyin en basa bence...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Samet Ç

adam yazın dünya kupasında oynamış nasıl 1 sene?
Scouting oyuncuyu son 6 ay izlemek midir?
Opare'nin hırvat menejeri kim?
Kiralık oyuncudan kim ne kadar komisyon alıyor açıklarmısın?

Şu twitterda bir avuç gerizekalının dübüründen uydurduğu kolpalara inanıp inanıp böyle boş boş nasıl sallıyorsunuz aklım almıyor.
Fikret Orman,ANÇ, Bilic adam değil bir bu twitter şaklabanları adam.3 koyun versen güdemeyecek kişiler milyar dolarlık iş adamlarına ,premier lig görmüş hayatını kariyerine adamış spor adamlarına kişisel meseleleri yüzünden 100 bin euroluk komisyon peşinde koşma yaftası yakıştırıyor sizde bunlara çanak tutuyorsunuz valla helal olsun.
Abi dünya kupasında kaç maç oynadığını biliyor musun ? Yine boş tartışmalara girmeyelim sadece bana bunu söyleyebilir misin ? Keza insanların görüşlerine de saygı duyalım bence bu transfer için arkadaş olmayacağını tutmayacağını düşünüyor benim gibi umut bağlamıyor bu kadar basit bazı olayları aşmak lazım yönetim 3-4 tane nokta transfer yaptı diye bu transferin de nokta atışı olacağını savunmamalıyız en azından ben böyle düşünüyorum.

Çevrimdışı Dogan

Goal.com

20 Oca 2015 16:04:55

Siyah beyazlı takım Tolgay Arslan'ı kadrosuna katmak üzere.
Ara transferin hızlı takımı Beşiktaş, Miloseviç ve Opare transferlerinden sonra orta sahasına da takviye yapmaya çok yakın. Siyah beyazlı kulüp, Hamburg ile 500 bin avro karşılığında Tolgay Arslan için el sıkıştı.

Goal'ün edindiği bilgiye göre ismi Trabzonspor ile de anılan oyuncu Beşiktaş ile anlaşma sağladı.

24 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Hamburg forması ile ligde 13 maçta görev yaptı.

Çevrimiçi Samet Ç

Goal.com

20 Oca 2015 16:04:55

Siyah beyazlı takım Tolgay Arslan'ı kadrosuna katmak üzere.
Ara transferin hızlı takımı Beşiktaş, Miloseviç ve Opare transferlerinden sonra orta sahasına da takviye yapmaya çok yakın. Siyah beyazlı kulüp, Hamburg ile 500 bin avro karşılığında Tolgay Arslan için el sıkıştı.

Goal'ün edindiği bilgiye göre ismi Trabzonspor ile de anılan oyuncu Beşiktaş ile anlaşma sağladı.

24 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Hamburg forması ile ligde 13 maçta görev yaptı.
Cuma günü imza atacakmış herhalde öyle diyor gazeteler.

Çevrimdışı Renton

A spor son dakika 600 bin euro
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolgay Arslan Beşiktaş'ta.
 Beşiktaş 500.000 Euro bonservis ücreti karşılığında Hamburg ile anlaştı. (Goal-Almanya)
ne kadar dogru ise ? yanlış haber çıkınca bize kızmayın da :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

A spor son dakika 600 bin euro
Dediğim gibi yarın İstanbul'da olur cuma imza atar. 600 bin euroda normal bir rakam. Birde şu jimmyi kiralarsak apore transferini bana unutturur. Her bölgemizde birden çok alternatif olur en azından.

Çevrimdışı forzatunga

Abi dünya kupasında kaç maç oynadığını biliyor musun ? Yine boş tartışmalara girmeyelim sadece bana bunu söyleyebilir misin ? Keza insanların görüşlerine de saygı duyalım bence bu transfer için arkadaş olmayacağını tutmayacağını düşünüyor benim gibi umut bağlamıyor bu kadar basit bazı olayları aşmak lazım yönetim 3-4 tane nokta transfer yaptı diye bu transferin de nokta atışı olacağını savunmamalıyız en azından ben böyle düşünüyorum.

transfer hakkında en ufak bir görüşüm yok tüm transferler gibi performansı tahmin edilebilir değil.Şu an en formda en pahalı adamı da getirsen bu böyle.

menajer ilişkisi hoca komisyon bilmem ne vb.  benim itirazım yahu bunlar çok çok ağır ithamlar.Amatör küme değil ki burası.
Porto'nun hocası da mı hırvat Opare'yi almış.Bilic bir kaç kupa alsa ingilterenin yolunu tutacakken 3-5 liranın peşine düşer mi mantık bunun neresinde?

Çevrimiçi Samet Ç

Neyse kusura bakmayın bugüne kadar hatalarım da olmuş olabilir yanlışlarım da olmuş olabilir ama görüyorum ki hala bazı zatlar ne demek istediğimi ne anlatmaya çalıştığımı anlamadan dinlemeden sırf birilerini koruma amacı taşımalarından dolayı bana akılları sıra yüklenmeye kalkıyorlar.

Burada belli başlı arkadaşlarla güzel konuşmalar yaptık çoğu zaman hepimiz birbirimizi iyi tanıyoruz.Daha dün gelip benim yaptığım yorumları yönetim karşıtlığıymış gibi gören zihniyetlerden dolayı bugün bu hallerdeyiz herneyse.

Bundan sonra foruma yorum yazmayacağım ara sıra girip başta @Çağrı hocamın sonra @Samo1903 @Deniz @Türkay @Kemal abi @Necmi abi @ZEKI abi @Volkan Başaran abi ve unuttuğum atladığım daha nice kardeşim ve abilerimin yorumlarını takip edeceğim.

Son dönemde forumun özellikle de transfer bölümünde gereksiz tartışmalara girmek isteyen bazı kişileri gördüğüm için bu kararı aldım herkes kendine iyi baksın foruma da iyi bakın görüşmek üzere.
Hocam kararına saygı duyuyorum ama gitmeseydin iyi olurdu

Çevrimiçi Samet Ç

transfer hakkında en ufak bir görüşüm yok tüm transferler gibi performansı tahmin edilebilir değil.Şu an en formda en pahalı adamı da getirsen bu böyle.

menajer ilişkisi hoca komisyon bilmem ne vb.  benim itirazım yahu bunlar çok çok ağır ithamlar.Amatör küme değil ki burası.
Porto'nun hocası da mı hırvat Opare'yi almış.Bilic bir kaç kupa alsa ingilterenin yolunu tutacakken 3-5 liranın peşine düşer mi mantık bunun neresinde?
Ben şu anlık menajer olaylarına falan girmiyorum. Umarım Bilc'de ingiltere yolunu tutar bu takımın başında görmeye tahammülün yok artık kim ne derse desin benim düşüncem bu. Apore'ye gelince en baştaki tavrım devam ediyor ya tutarsa transferi taraftarın gazını alma transferi ve bu sezon sadece türkiye kupası maçlarında oynayacak bir adam.

Çevrimiçi Necmi

Haftalardır değerlendirmediğiniz için çıkıyor bu ''ikili tartışmalar''. Sen rahatsız olmuyor musun mesela bundan?
neyi değerlendireceğiz burası forum ve forumlarda insanlar düşüncelerini söyler bizim insanların düşüncelerinin doğruluğunu tartacak bir terazimiz yok Linnes transferine gelince 2.500 000 € bonservis bedeline moldeyle anlaşıldığı oyuncuylada yıllık 650 000 € dan 3 yıllık anlaşma yapıldı diye bilgi geldi. Haberi hesapta doğrulattık ama rakamları doğrulatamadık haberi yaptık rakamları açıklamadık. ertesi günde sözleşmenin linnesin kaprisleri yüzünden sabah Beşiktaş tarafından yırtıldığı haberi geldi. Aynı günde üstüne çizgi çekip Opare ye döndüler Menejeri hala hafta içi gelecek diyor aşılmayacak bir sıkıntı yokmuş havasında ama yönetim sanırım çizdi üzerini Burda kaynak belirtemeyiz belirttiğimiz an kaynaklar kurur ama şüphe duyduğumuz bilgidende en azından PM le kaynak soruyoruz ama forumda ne iması yapılır nede en ufak ipucu verilir. Bu kadar güvenmesek kalkıpta haber sitesinde haberini geçermiydik duyumcu yayınımı yapıyor orası bütün Beşiktaş taraftarına haber sitesinden emin olmadığın bir haberi yayınlayarak kötü duruma düşmek tercih edebileceğimiz bir şeymi @dlcs Burayı başka yerlerle karıştırma hit kasmak istesek burda iki gün içinde üye sayımızı onbine çıkartırız sadece bildiğimizin %10 unu yazsak bütün gazetelerin ana haber kaynağı oluruz ama yazacaklarımızı on defa düşünüp öyle yazıyoruz Beşiktaşa zarar verebilme ihtimali dahi olacak bir bilgi burda yazılmaz