2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4536372 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı SDemirsoy

inanalım inanmalıyız inanmak istiyorum kafamı karıştırdı bu transfer bir tarafım iyi porto madrid ve standard gibi takımlarda bulunmuş diyor birtarafımda nereden çıktı bu diyor :alala: :alala: :money:
senin ivo pinto işi olmadı :D @dişi kartal melek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 14:08:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tabi burada Bilic'in düşüncesi de önemli.

3 tane yedek mi , 1 tane takım kalitesi artıracak top class ortasaha mı sorusunun cevanı transfer dönemi özeti oluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Melekcik

senin ivo pinto işi olmadı :D @dişi kartal melek
aynı anda linnes larson pinto ve opare ile görüşmüşler mübarekler bula bula bunu mu buldunuz gerçi maxi dışında hepsi kapalı kutu opare de kutuyu zincirlenmiş. sakatlıktan çıkan oyuncu alınır mı ya  :s20: :s20: 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Geldi mi acaba gidip havaalanında karşılamak omuzlara almak lazım  :evillol: Sonunda trasnfer yaptık

Çevrimdışı dlcs

Futbol bilgisine güvendiğim dostlarım iyi bir oyuncu oluğunu söylüyordu. Dün bunu da aktarmıştım buraya. Bugün Muhsin Ertuğral gibi birisi de olumlu referans verdiğine göre umutlu olmamak için bir sebep yok. Eleştirilen noktalara da özellikle dikkat edeceğiz tabii.

Ayrıca görüyoruz ki; dünden beri yapılan goygoylar yine boş çıktı. Her transferden sonra aynı şeyleri yapıp insanların canını sıkmak zorunda değilsiniz. Üslubunuzdan bir halta derman olmadığınız belliyken bu kadar rahat konuşmak nasıl bir öz güvendir.

Bakıyorum mesela adam 10 sayfa goygoy yapmış sonra birden ciddi ciddi şeyler yazıyor kimse umursamayınca da başlıyor alaya almaya. Daha yeni transfer olmuş bir futbolcuyla niye dalga geçiyorsun arkadaşım? Hatta bırak yeni transferi bu takımın futbolcularıyla niye dalga geçiyorsun?

İnsanı çileden çıkarıyorsunuz yemin ederim. Şaka gibisiniz.

Her takımın tamam da beşiktaşlı'nın sulusu hiç çekilmiyor.

Çevrimdışı Tolga

Geldi mi acaba gidip havaalanında karşılamak omuzlara almak lazım  :evillol: Sonunda trasnfer yaptık
Adama aslında anlatmak lazım Bjk camiası için bir sağ bekin ne kadar önemli olduğunu. :D Belki ekstra motive olur ne dersiniz :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

tolgay perşembe kampta...

Çevrimdışı Fatih

Ümit Özat: "Ben dış ayak ile orta yapıyordum yeteneksiz dediler, ama bakın Atiba’ya tek ayağı var."

Yaziklar olsun bana... Su adam bile cikip 70 milyonun onunde top kosturdu, ben zamanin da malak gibi takildim...Simdi de gelmis Atiba'ya laf atiyor... Ölsün la bu adam...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Melekcik

saatçiler birliği federasyonu kırmızı halı sermiş başkanımız geldi diye  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

saatçiler birliği federasyonu kırmızı halı sermiş başkanımız geldi diye  :kop: :kop: :kop:
:alala: :alala:

Çevrimdışı Kemal

Haha, şuan Laleli boşalmış  :)

@Çağrı , şu yazın ki transfer haberlerini okudunma kardeşim , '' Kimse umudumuzu bizden söküp alamaz''  sözü sana cuk oturdu , haala iyimsersin :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 14:17:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Haha, şuan Laleli boşalmış  :)

@Çağrı , şu yazın ki transfer haberlerini okudunma kardeşim , '' Kimse umudumuzu bizden söküp alamaz''  sözü sana cuk oturdu , haala iyimsersin :)

Ben her zaman öyleyim abi Beşiktaşlı olmanın en önemli gereklerinden  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Beyler o değil de duyumcu çakal çukal tayfasının ne kadar kolpa olduğunu insanları nasıl aptal yerine koyduklarını gördük mü?
Dersimizi aldık mı?
Yok yönetimden öğrendim yok kaynak söyleyemem falan filan yalan dolan, ikna olduk değil mi?
Ne Milosevic ne Opare gram sızmadı dışarı.
Önümüzdeki transfer dönemi için mühim mesele bu lütfen hafızamızı kaybetmeyelim bu günleri unutmayalım ve bu tip insanlara prim vermeyelim.

Çevrimdışı Tolga

Ben her zaman öyleyim abi Beşiktaşlı olmanın en önemli gereklerinden  :biggrinking:
Ah hocam ah işte biz öyle iyimser bakamıyoruz :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Tabi burada Bilic'in düşüncesi de önemli.

3 tane yedek mi , 1 tane takım kalitesi artıracak top class ortasaha mı sorusunun cevanı transfer dönemi özeti oluyor.
Takımın yorgunlugu azalacak 3 gün maç trafığı başlayacak baya bir zorlu çekelilecek ligin 2. yarısının 5 maç çok önemli oradan galip dönerse süper olur...

Çevrimdışı Kemal

aynen :) şimdiden saçlarımıza badem yağı sürelim gürleşsin , yazın lazım olur. Bunlar 3 ay bizi bu başlıkta stresten kel ederler  :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 14:20:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Beyler o değil de duyumcu çakal çukal tayfasının ne kadar kolpa olduğunu insanları nasıl aptal yerine koyduklarını gördük mü?
Dersimizi aldık mı?
Yok yönetimden öğrendim yok kaynak söyleyemem falan filan yalan dolan, ikna olduk değil mi?
Önümüzdeki transfer dönemi için mühim mesele bu lütfen hafızamızı kaybetmeyelim bu günleri unutmayalım ve bu tip insanlara prim vermeyelim.

:claps:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Dersimizi aldık mı?
Şahsi konuşuyorum zaten duyumcu tafyasının yaptığı bir tane haberi ciddiye almadım ve burada da yeri geldi mi uyarmaya çalıştım da.Ne kadar etkili oldu bilinmez tabi :)

Çevrimdışı If Else

tolgay perşembe kampta...

Samet kaynak neresi kardeşim?
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı dlcs

Ah hocam ah işte biz öyle iyimser bakamıyoruz :)

Ben derdini söyliyeyim; Senin Beşiktaş'lı olmakla ilgili sıkıntıların var  :hosgeldin

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Kemal

Dersimizi aldık mı?

Doğru söylüyosun fakat Tolgay nasıl sızdı , keşke %10 dahi sızıntı olmasa da, diğerlerinden de beklentiye girmese kimse.

Çevrimdışı Fatih

Adanaspor macinda ki bilet sayimiz 3.000'e yukseldi...

Çevrimdışı buratti

Futbol bilgisine güvendiğim dostlarım iyi bir oyuncu oluğunu söylüyordu. Dün bunu da aktarmıştım buraya. Bugün Muhsin Ertuğral gibi birisi de olumlu referans verdiğine göre umutlu olmamak için bir sebep yok. Eleştirilen noktalara da özellikle dikkat edeceğiz tabii.

Ayrıca görüyoruz ki; dünden beri yapılan goygoylar yine boş çıktı. Her transferden sonra aynı şeyleri yapıp insanların canını sıkmak zorunda değilsiniz. Üslubunuzdan bir halta derman olmadığınız belliyken bu kadar rahat konuşmak nasıl bir öz güvendir.

Bakıyorum mesela adam 10 sayfa goygoy yapmış sonra birden ciddi ciddi şeyler yazıyor kimse umursamayınca da başlıyor alaya almaya. Daha yeni transfer olmuş bir futbolcuyla niye dalga geçiyorsun arkadaşım? Hatta bırak yeni transferi bu takımın futbolcularıyla niye dalga geçiyorsun?

İnsanı çileden çıkarıyorsunuz yemin ederim. Şaka gibisiniz.

Her takımın tamam da beşiktaşlı'nın sulusu hiç çekilmiyor.

Tebrikler hocam, dediklerine aynen katılıyorum. İnternet işte, klavyesi olan yalan dolan bilgi ile dolduruyor güzelim forumu. Sulusu, trolu ve de kendi futbolcusuyla dalga geçeni gerçekten hiç çekilmiyor. Demirören'in yeni besiktas ekolüne armağanı bu tip taraftar ne yazık ki. Azalarak biterler umarım.

Çevrimdışı Fatih

Dersimizi aldık mı?
Kendi acinizdan haklisiniz... Fakat bir de su acidan dusunun.. O adam eger size o sekilde duyum vermezse, kendi adini ve calistigi medya kurulusunun reklamini yapmazsa para kazanamaz ve kovulur... Birakin o duyumu versin inanmak zorunda degilsiniz...Transferin son gununu bekleyin... O da kendi isini bir sekilde yapiyor...