2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4536376 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Bu adam bir değişik :halay:

Çevrimdışı Tolga

Benimde bu seneki en büyük korkum Atiba umarım takımı Dany veya Ferrari gibi sabote etmez. Profesyonelliğine lafım olmasada bu sene gördüğü saçma kırmızı kartları birazda sözleşme uzatmamasına bağlıyorum. Ben yokken takımın halini görün der gibiydi. İşallah ben yanılıyorumdur.
Olabilir tabi bilemiyoruz.Dediğim gibi hani bende yüksek fiyatlara anlaşılmasına karşıyım yönetime o açıdan hak veriyorum ama bir yandan da sözleşme işi halledilmezse sanki bugüne kadar ortaya koyuğu performansı ligin 2. yarısında hiç göremeyecekmişiz gibi geliyor bana.O konuda ben de endişeliyim yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Melekcik

-ÇOK İYİ BİR TRANSFER-

Daniel Opera'nın çok bir transfer olduğunu dile getiren Muhsin Ertuğral; “Daniel, Ajax’ın Gana’da kurmuş olduğu altyapıdan yetişti. U20 Dünya Kupası’nda ilk defa ciddi bir ortamda bulundu. Gana, 2009 yılında U20 Dünya Kupası’nı kazandı ve bu ekibin içindeydi. Daniel, daha sonra menajerlerinin iyi seçim yapamamasıyla yanılmıyorsam Tunus’a geçti. Oradan Real Madrid’in pilot takımıyla anlaştı ve en son ise Standard Liege ile ciddi başarılar elde etti. Geçen sene çok üst düzey performans sergileyip scoutlar Daniel’den çok bahsederken bence yanlış seçim yaptı ve Porto’ya gitti. Porto’da çok ciddi rakipler ve önünde dünya çapında ciddi bir oyuncu vardı. Onu geçemedi. Bu transfer hem Beşiktaş hem de Daniel için hayırlı olur. Çabuk, dikine gidebilen, devamlı atağa kalkabilen bir oyuncu. Beşiktaş’ın sistemine, oyun düzenine çok uyumlu bir oyuncu. Doğru bir seçim. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Umarım çok çabuk adapte olur. Son haftalarda Milli Takım’da oynamasından dolayı ne kadar çabuk adapte olur ama Beşiktaş Kulübü’nde çok iyi, düzgün ve iyi niyetli oyuncular var. Bu oyuncuyu çabuk adapte etmek için elinden geleni yapacaklarını düşünüyorum. Çok iyi bir transfer” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
iyi bir futbolcu ama tercihleri yanlış yapmış. inşallah dedikleri gibidir. :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmetx

Muhsin hoca Afrika futbolunu en iyi bilen isimdir haydi hayırlısı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Melekcik

Orta saha Veli-Tolgay-Sosa

Savunma da Motta-Miloseviç-Franco-Serdar olmalı aslında :)
bence bazı anadolu maçlarında 3 lü defans oynanmalı. tabi stoperlerin kaliteli olmalı :iscrewy: :iscrewy:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı If Else

Abi bak şimdi. Bu adam resmen bedavaya geldi. Bedava yani.

Linnes için 2.5 civarı önerdiler. Olmadı. 1 de Milosevic 3.5. 500 de Tolgay deniyor 4.

E bundan önce İnlerle ilgilendiler  en az 2-3 arası ödeyeceklerdi. 6-7 bütçe var elde demek bu.

Alınanlar ilgilenenler ortada. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa algı yönetimi mi var ortada?

Tama işte bütçemiz sınırlı.Ben de en başından beri bunu diyorum. Bu bütçeye göre bütün şartlar zorlandı sonuçta. Maxi Pereira-Linnes-vs. Ama olmadı. Bakalım, Opare iyi çıkarsa bonus. Çıkmazsa yazın transfer dönemi daha rahat transfer yapabiliriz. Karamsarlığa gerek yok bence...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:47:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bence bazı anadolu maçlarında 3 lü defans oynanmalı. tabi stoperlerin kaliteli olmalı :iscrewy: :iscrewy:

3 lüyü oynayabilecek tek oyuncu Pedro.

Ersan ile kevgire döneriz üçlüde :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Esmer adam süper tarz görülüyor storling gibi geliyor :) bence süper olacak gibi de duruyor beyaz forma da  :kop: siyahın asaleti üstüne yakısır... Şimdi rakipler düşünsün  :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:49:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Tama işte bütçemiz sınırlı.Ben de en başından beri bunu diyorum. Bu bütçeye göre bütün şartlar zorlandı sonuçta. Maxi Pereira-Linnes-vs. Ama olmadı. Bakalım, Opare iyi çıkarsa bonus. Çıkmazsa yazın transfer dönemi daha rahat transfer yapabiliriz. Karamsarlığa gerek yok bence...

Pek de sınırlı sayılmaz. 6-7 milyon euro hiç az değil.

Bu paraya ben olsam yapacağım şuydu.

Tolgay'ı şimdi  Hamburg'dan alır sene sonu ödemesini yapardım 500 bin euro.

Gider De Jong'u alır sağ bek filan almazdım. De Jong'u ortaya atar Serdar sakatlanırsa Atiba'yı çekerdim oraya.

En azından bir tane kalite artıran oyuncumuz olurdu. He denenmiş midir bilmiyorum ama sağlam iş olurdu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı acan07

başı duman pare pare
hoşgelmişsen Daniel Opare  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Tolga

Esmer adam süper tarz görülüyor storling gibi geliyor :) bence süper olacak gibi de duruyor beyaz forma da  :kop: siyahın asaleti üstüne yakısır... Şimdi rakipler düşünsün  :ishock:
Dün de demiştim Opare çoğu siyahi oyuncu gibi renkli bir kişiliğe benziyor o açıdan bir sıkıntı yaşamayacağız diye düşünüyorum :icool: (Renkliyi yanlış yerlere çekmeyin :D)

Çevrimdışı ozan062

Muhsin hoca Afrika futbolunu en iyi bilen isimdir haydi hayırlısı.

cok yuvarlak bahsetmiş ben boyle yorumları sevmem:)) son doneminden bile bahsetmiyor  bu yasında bu resmi mac sayısından bahsetmiyor sadece yetenek bazlı ele almıs fakat bu beni ilgilenmiyorki:) zaten o goruluyor 

neyse artık geldi yeterki bizim serdar 2 ay sakatlanmasın
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:51:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi bu arada umarım biri şunu düşünüyordur.

Bizim sene sonu sağ bek ve ortasahaya ihtiyacımız olacak.

Hemen ne yapıp n edip iyi yıllık ücretler ve imza paralarıyla

Maxi Pereira ve De Jong'u sene sonu için alsınlar. Yazın sadece stoper ararız bunu yapmalılar ne yapıp ne edip iki tane taş gibi adaml bunlar ve bonservisi yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Maxi Pereira ve De Jong'u sene sonu için alsınlar. Yazın sadece stoper ararız bunu yapmalılar ne yapıp ne edip iki tane taş gibi adaml bunlar ve bonservisi yok.
Keşke şu ikisini alabilsek yanına bir stoper ve bir de gelecek vaadeden santrafor alınsa tamamdır :)

Çevrimdışı ozan062

birde gercekleri konsalım simdiye kadar sozlesmesi sona ermeye yakın hiçbir yabancıyla anlasamamıs bir yonetim var(sivok haric zaten o gonulluydu)

türkleride anca maneviyatla yaklasarak ikna cabaları var bu biliyorsunuzki dugyusal bir yaklasımdır fakat bu yaklasım yabancılara yetmiyor

bu sebeble zaten bu dediklerinin olma ihtimali cok cok dusuk...

umarızki bizi yanıltırlar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

-ÇOK İYİ BİR TRANSFER-

Daniel Opera'nın çok bir transfer olduğunu dile getiren Muhsin Ertuğral; “Daniel, Ajax’ın Gana’da kurmuş olduğu altyapıdan yetişti. U20 Dünya Kupası’nda ilk defa ciddi bir ortamda bulundu. Gana, 2009 yılında U20 Dünya Kupası’nı kazandı ve bu ekibin içindeydi. Daniel, daha sonra menajerlerinin iyi seçim yapamamasıyla yanılmıyorsam Tunus’a geçti. Oradan Real Madrid’in pilot takımıyla anlaştı ve en son ise Standard Liege ile ciddi başarılar elde etti. Geçen sene çok üst düzey performans sergileyip scoutlar Daniel’den çok bahsederken bence yanlış seçim yaptı ve Porto’ya gitti. Porto’da çok ciddi rakipler ve önünde dünya çapında ciddi bir oyuncu vardı. Onu geçemedi. Bu transfer hem Beşiktaş hem de Daniel için hayırlı olur. Çabuk, dikine gidebilen, devamlı atağa kalkabilen bir oyuncu. Beşiktaş’ın sistemine, oyun düzenine çok uyumlu bir oyuncu. Doğru bir seçim. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Umarım çok çabuk adapte olur. Son haftalarda Milli Takım’da oynamasından dolayı ne kadar çabuk adapte olur ama Beşiktaş Kulübü’nde çok iyi, düzgün ve iyi niyetli oyuncular var. Bu oyuncuyu çabuk adapte etmek için elinden geleni yapacaklarını düşünüyorum. Çok iyi bir transfer” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
iyi bir futbolcu ama tercihleri yanlış yapmış. inşallah dedikleri gibidir. :money:
bunlara inanmak istiyorum :D @dişi kartal melek

Çevrimdışı Melekcik

3 lüyü oynayabilecek tek oyuncu Pedro.

Ersan ile kevgire döneriz üçlüde :)
zaten ersanı düşününce vazgeçtim. ulan paran olacak tiago silva david luiz stopere sola macelo sağa dani alves atibanın yerine yaya toure birde willian alacaksın oh takımın mükemmel olur. :money: :money: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Akil Emre

Olabilir tabi bilemiyoruz.Dediğim gibi hani bende yüksek fiyatlara anlaşılmasına karşıyım yönetime o açıdan hak veriyorum ama bir yandan da sözleşme işi halledilmezse sanki bugüne kadar ortaya koyuğu performansı ligin 2. yarısında hiç göremeyecekmişiz gibi geliyor bana.O konuda ben de endişeliyim yani.
İşallah çok yüksek fiyatlarla anlaşmadan oyuncunun da kafasını rahatlatırız. Şu an takımın en önemli parçasıdır Atiba.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:57:44
  • Beşiktaş / Bodrum
zaten ersanı düşününce vazgeçtim. ulan paran olacak tiago silva david luiz stopere sola macelo sağa dani alves atibanın yerine yaya toure birde willian alacaksın oh takımın mükemmel olur. :money: :money: :ebebe: :ebebe:

Bizde para olsa da gelmez bunlar bence  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı If Else

Pek de sınırlı sayılmaz. 6-7 milyon euro hiç az değil.

Bu paraya ben olsam yapacağım şuydu.

Tolgay'ı şimdi  Hamburg'dan alır sene sonu ödemesini yapardım 500 bin euro.

Gider De Jong'u alır sağ bek filan almazdım. De Jong'u ortaya atar Serdar sakatlanırsa Atiba'yı çekerdim oraya.

En azından bir tane kalite artıran oyuncumuz olurdu. He denenmiş midir bilmiyorum ama sağlam iş olurdu.

Ortada Veli-Atiba varken De Jong ve Tolgay alırdın. İlginç bir fikir. Tolgay hiç oynamazdı o zaman yada Veli...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:59:33
  • Beşiktaş / Bodrum

Bunu da niye söylüyorum birdaha Ağustos'un 30'unda hala adam arıyor pazarlık yapıyor olursak doğrudan bunu koyacağım.

Bunlar şuan olası mı? Evet. Gs Juve'den Melo'yu bonservisle aldı biz Milan'dan bonservissiz alacğaız. Bakın bu iş daha da kolay.

Hem de onlar Avrupa'ya gidemeediği sene aldılar. Eğer biz bunu bitiremezsek kimse bana savunmasın sonrasını.

Her şeye uygun adam. Tek yapacağın şey bitirmek transferi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Melekcik

bunlara inanmak istiyorum :D @dişi kartal melek
inanalım inanmalıyız inanmak istiyorum kafamı karıştırdı bu transfer bir tarafım iyi porto madrid ve standard gibi takımlarda bulunmuş diyor birtarafımda nereden çıktı bu diyor :alala: :alala: :money:

Çevrimdışı Tolga

Bunu da niye söylüyorum birdaha Ağustos'un 30'unda hala adam arıyor pazarlık yapıyor olursak doğrudan bunu koyacağım.

Bunlar şuan olası mı? Evet. Gs Juve'den Melo'yu bonservisle aldı biz Milan'dan bonservissiz alacğaız. Bakın bu iş daha da kolay.

Hem de onlar Avrupa'ya gidemeediği sene aldılar. Eğer biz bunu bitiremezsek kimse bana savunmasın sonrasını.

Her şeye uygun adam. Tek yapacağın şey bitirmek transferi.
İşte transferleri çabuk bitirmek konusunda bugüne kadar yaşananlar ortada o yüzden ben çok umutlu değilim hayal kalıyor bazı şeyler maalesef.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 14:01:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Ortada Veli-Atiba varken De Jong ve Tolgay alırdın. İlginç bir fikir. Tolgay hiç oynamazdı o zaman yada Veli...

Hayır aksine hepsi oynardı.

Sağ bek alamıyorsam gidip 6 aydır oynamayan adamı deneme yanılma yapıp yedekleyeceğime Atiba ile yedeklerdim.

Ortada De Jong Veli oynardı yedekleri Tolgay olurdu.

Ben Atiba'yı keserdim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Melekcik

Bizde para olsa da gelmez bunlar bence  :kop:
aman 15 mi istiyor sende 20 verirsin hayal değil mi zaten  :kop: :kop: :kop: