Bak demin önyargıdan bahsettin oyuncu ile ilgili şimdi sen benim hakkımda önyargıda bulunuyorsun 
Hiç araştırılmadan alındığını da , düşünülmediğini de söylemedim. Ama sen ısrarla bu adamın 4. hatta 5. tercih olarak alındığını göremiyorsun bu çok entresan.
1- Linnes 2- Maxi 3-Ivo Pinto 4- Barragan En iyi ihtimalle 5. tercih transfer edildi.
Galatasaray'da ne kadar çöp olduğu açıkçası umrumda değil Eboue'nin kalitesini biliyorum Opare'yi de biliyorum.
Galatasaray çöp dediğin sağ beki yerine 4 adam transfer etti hiçbirini oynatamadı. Elindekilerin hepsinden iyi hala Eboue.
Tamam, biliyorum tabiki ilk tercih olmadığını. Sosa da ilk tercih değildi, hatırlatırım. Ama yanlış anlamayın, Sosa kadar katkı verebileceğini de iddia etmiyorum.
Anlatmak istediğim bütün opsiyonlar sonuna kadar zorlanmadı mı? Zorlandı. Son ana kadar hepsiyle pazarlık yapıldı. Ama olmadı. Yani bence doğru bir transfer stratejisi izlenildi. Sonuçta, ilk adam olarak Opare şak diye alınıp getirilmedi. Ben sadece sizin kadar karamsar değilim. Bekleme taraftarıyım.
Ayrıca Çağrı geçen sene pek GS maçı izlemedin galiba. Eboue maç boyunca yerden kalkmıyordu. Sonunda formayı da kaptırdı. Ayrıca herkesin dalga geçtiği Sabri adamlara Ş.L. kapsını açtı. Eboue'yi bu kadar beğenmen beni açıkcası çok şaşırttı