2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4536703 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Ama iyi depar atıyo vicdansız
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 12:44:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bruma  Töre Opare olur hız sıralaması ligde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı black_eagle07

Dayandırdığımız temel şu aslında. '' O zaman Alma ''. Yarım adam alacağına alma.

Ha şu var sağ bek 6 aydır değil 1.5 yıldır aranıyor hala bulunmamış olması da birilerinin hatası.
Çağrı hocam fikirlerine saygı duyuyorum. Sezon başında bu eleştirileri yapsak daha doğru olurdu ancak şimdi ara dönemdeyiz. Opare zaten kiralık çok maliyeti de olduğunu düşünmüyorum. Serdar'dan başka sağ bekimiz yok. sakatlandığı an tüm takım sistemi değişiyor. En azından Opare bir alternatif olacak belki de daha fazlası. Bizim taraftarımız çok ön yargılı bir çok transferde bunu yaşadık tecrübe etti. Sahada  bir görelim sonra değerlendirme yapalım.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilic'in miydi Önder Özen'in miydi hatırlamıyorum ama "defansı öğretirsin, hücumu satın alırsın" gibi bir söylem vardı.
Sanırım planlama bu çerçevede yapılıyor. Allah bize sabır versin.
Türklere anlatmak zordur @CanEmre dünyanın enleri hep bizlerde hiç en olayan birseyimiz yok :) En iyi pilot en iyi teknoloji en iyi yazılım en iyi insan en iyi hoca en iyi öğrenci en iyi okul en iyi eğitim en iyi sistemi en iyi doktor en iyi mühendis en iyi mimar en iyi başkan vsvsvs gider... içlerinde "En iyi asker sadece bizde"

Çevrimdışı ozan062

yuhhh opare için bir aydır ugrasılıyormus vallahi yuhh

ondan bizimkiler normal transferi bile bu kadar uzun zamanda bitiriyorlar biz paradan oldugun sanıyorduk alakası yok bunu cozmus bulunmaktayız
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

Depar iyi ama ortalar iyi değil diyorlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 12:48:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı hocam fikirlerine saygı duyuyorum. Sezon başında bu eleştirileri yapsak daha doğru olurdu ancak şimdi ara dönemdeyiz. Opare zaten kiralık çok maliyeti de olduğunu düşünmüyorum. Serdar'dan başka sağ bekimiz yok. sakatlandığı an tüm takım sistemi değişiyor. En azından Opare bir alternatif olacak belki de daha fazlası. Bizim taraftarımız çok ön yargılı bir çok transferde bunu yaşadık tecrübe etti. Sahada  bir görelim sonra değerlendirme yapalım.

Hocam oynayabilir iyi de oynayabilir ama tepki koyma amacımız ön yargı değil.

Bu tarz yedeğin yedeği yapılmış transferlere tepki koymazsak transfer politikası değişmez.

Biz buna teğpki göstermezsek yazın da rezalet bir sağ bek almaya kalkarlar. Adam geliyor zaten ortada ama tepki koyalım ki arkalarında bilinçli taraftar olduğunu farkedip şimdiden arasınlar.

Bulsunlar ve 1 haziranda imzayı atsın. Yine eylüle kadar beklemeylim bek bek diye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 12:49:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Depar iyi ama ortalar iyi değil diyorlar
Benim izlediğim kadarıyla ortaları da iyi ama bakalım
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Daniel Opare’nin iyi bir oyuncuya benzediğini dile getiren Çilingiroğlu; “İnternetten gördüğümüz kadarıyla iyi bir oyuncuya benziyor.  Geçen seneyi biraz boş geçirmiş. Kalitesi, çabukluğu, gücü iyi gibi duruyor. Dün akşam da programda Oğuz Çetin, seyrettiğini ve çok beğendiğini söyledi. Milosevic de lider, sorumlulukluluk alan iyi bir oyuncu. Uzun boylu.  Çok az izledim. Sağlıklı bir yorum yapamam. Ama Beşiktaş’ın şu an ki mevcut oyuncularının yerine kimi koysan daha iyi olacak” diyerek sözlerini tamamladı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Hocam oynayabilir iyi de oynayabilir ama tepki koyma amacımız ön yargı değil.

Bu tarz yedeğin yedeği yapılmış transferlere tepki koymazsak transfer politikası değişmez.

Biz buna teğpki göstermezsek yazın da rezalet bir sağ bek almaya kalkarlar. Adam geliyor zaten ortada ama tepki koyalım ki arkalarında bilinçli taraftar olduğunu farkedip şimdiden arasınlar.

Bulsunlar ve 1 haziranda imzayı atsın. Yine eylüle kadar beklemeylim bek bek diye.
Hocam ben sana söyleyeyim şimdiden kimseyi aramayacaklar sezon bittiğinde yine sağ bek için görüşmeler sıfırdan başlayacak sonra yeni sezon açılmış ama hala sağ bek yok aynen böyle olacak yada Opare gibi geçici çözüm bulurlar fazla birşey beklemiyorum ben artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Daniel Opare’nin iyi bir oyuncuya benzediğini dile getiren Çilingiroğlu; “İnternetten gördüğümüz kadarıyla iyi bir oyuncuya benziyor.  Geçen seneyi biraz boş geçirmiş. Kalitesi, çabukluğu, gücü iyi gibi duruyor. Dün akşam da programda Oğuz Çetin, seyrettiğini ve çok beğendiğini söyledi. Milosevic de lider, sorumlulukluluk alan iyi bir oyuncu. Uzun boylu.  Çok az izledim. Sağlıklı bir yorum yapamam. Ama Beşiktaş’ın şu an ki mevcut oyuncularının yerine kimi koysan daha iyi olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Biraz derken baya iyimser konuşmuş  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Kaya birine iyi dediyse geçmiş olsun :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 12:52:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam ben sana söyleyeyim şimdiden kimseyi aramayacaklar sezon bittiğinde yine sağ bek için görüşmeler sıfırdan başlayacak sonra yeni sezon açılmış ama hala sağ bek yok aynen böyle olacak yada Opare gibi geçici çözüm bulurlar fazla birşey beklemiyorum ben artık.

O derece de ön yargılı olmamak gerek Tolga sonuçta Sosa ve Ba transferi de var ortada.

Milosevic de aynı şekilde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

O derece de ön yargılı olmamak gerek Tolga sonuçta Sosa ve Ba transferi de var ortada.

Milosevic de aynı şekilde.
1.5 yıldır sağ beki de bulamadık ama hala.Ayrıca Almeida ile sözleşme imzalansaydı bugün Demba Ba falan yoktu ortada.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 12:54:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Sarıyer maçı Olimpiyattaymış.

Keşke Sarıyer'de oynasaydık
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

İşin özeti kapalı kutu  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı black_eagle07

Kardeşim o zaman hiç alma da ben de şimdikinden daha az eleştireyim.Ayrıca 6 aydır bir Linnes peşinde koşup son anda Maxi'ye teklif yaparsan en sonunda Opare'ye kalırsın.İyi siz müthiş transferinizi destekleyin nasılsa Dany'e de herkes böyle demişti sonunda ne olduğunu gördünüz gene aynısı olacak hiçbirşey oynamadan sezon sonu çekip gidecek.
Güzel kardeşim hepimiz Beşiktaşlıyız. Takımımız için en iyisini isteriz. Ayrıca Opare için müthiş transfer demedim. Emin ol hiç alınmadığı zaman daha çok eleştirecektin. Ben sadece hiç izlemeden bir futbolcuyu değerlendirmenin çok saçma olduğuna inanıyorum uzatmaya gerek yok. Artık bizim oyuncumuz destek olmak lazım :ok:

Çevrimdışı sametbagan

ben geliyorum maça  :ok:
misafir takım tarafına mı gelecen yoksa demirspor tarafına mı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 12:55:34
  • Beşiktaş / Bodrum
1.5 yıldır sağ beki de bulamadık ama hala.Ayrıca Almeida ile sözleşme imzalansaydı bugün Demba Ba falan yoktu ortada.

İşte tesadüf olup olmadığını bu yaz transfer dönemi gösyerir bize.

Çünkü ortasaha defans ve sağ beke nokta atışı gerekiyor yazın aynı geçen yaz gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İşte tesadüf olup olmadığını bu yaz transfer dönemi gösyerir bize.

Çünkü ortasaha defans ve sağ beke nokta atışı gerekiyor yazın aynı geçen yaz gibi.
İşte ben de diyorum ki biraz tesadüfen gidiyor bu transferler ben 14 yabancı kuralının bize çok yarar sağlamayacağını düşünüyorum neyse artık bekleyeceğiz.

Çevrimdışı sametbagan

Maçtan önce işlerim var ama maç saatinde stadda tanışıp birlikte maç izleyebiliriz @FARUK @sametbagan
bana uyar kale arkası girişinde buluşuruz o zaman yarın

Çevrimdışı ALI RIZA

BU arada Tolgay Bitmiş....
Eğitim kurumu olduk hepsi genç ? bir kaç tecrübe olsa iyi olmaz mıydı  :alala: diploma verecekler resmen

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 12:58:43
  • Beşiktaş / Bodrum
İşte ben de diyorum ki biraz tesadüfen gidiyor bu transferler ben 14 yabancı kuralının bize çok yarar sağlamayacağını düşünüyorum neyse artık bekleyeceğiz.

Kötümser bakarsak öyle tabi ki.

Diego olsa Sosa yoktu.

Almeida olsa Ba yoktu.

Olcan olsa Töre yoktu.

Malesef bunlar gerçekler. Ama Milosevic hamlesiyle biraz güven kazandılar bakalım gerisi gelecek mi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı If Else

Kardeşim o zaman hiç alma da ben de şimdikinden daha az eleştireyim.Ayrıca 6 aydır bir Linnes peşinde koşup son anda Maxi'ye teklif yaparsan en sonunda Opare'ye kalırsın.İyi siz müthiş transferinizi destekleyin nasılsa Dany'e de herkes böyle demişti sonunda ne olduğunu gördünüz gene aynısı olacak hiçbirşey oynamadan sezon sonu çekip gidecek.

Tolga tebrikler, geleceği görme yeteneği kazanmışsın  :kop:  Hazır geleceği görebiliyorken bana haftasonu için bir iddia kuponu doldursana  :kop:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ozan062

bir tanede yabancı onlibero istiyorlar sanırım ama bu kadar zaman sagbekte sure harcandıgına gore subat 1de yukske ihtimal bu yabancı isim bildirilir malum cok hızlıyız bu konularda
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi