2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4536711 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Tolga tebrikler, geleceği görme yeteneği kazanmışsın  :kop:  Hazır geleceği görebiliyorken bana haftasonu için bir iddia kuponu doldursana  :kop:
Alaycı konuşanlara cevap vermiyorum siz sırf birilerini koruma adına herşeyi kabullenmeyi bıraktığınız zaman gelip tartışırız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

Benim izlediğim kadarıyla ortaları da iyi ama bakalım
ortaları iyi olsun ne sağdan ne soldan orta yapan bekimiz yok serdar ve motta facia ortalarda

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:01:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bir tanede yabancı onlibero istiyorlar sanırım ama bu kadar zaman sagbekte sure harcandıgına gore subat 1de yukske ihtimal bu yabancı isim bildirilir malum cok hızlıyız bu konularda

Yabanco çn libero gelmez. Zaten saçma olur oynayamaz kuraldan dolayı.

AMA Şimdiden De Jong ile bir dahaki sezon için imzalamalılar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Dün transfer açıklandığı zaman çok takmamaya çalışmıştım ama yorumları gördükten sonra yönetime de çok kızamıyorum artık neyse.

Çevrimdışı If Else

Alaycı konuşanlara cevap vermiyorum siz sırf birilerini koruma adına herşeyi kabullenmeyi bıraktığınız zaman gelip tartışırız.

Kardeşim alındıysan kusura bakma.

Ayrıca yaptığımıza "birilerini koruma adına herşeyi kabullenmek" diyebilirsin. Ben ise gerçekçi ve mantıklı olmak derim. Önyargılı olmayı hiç sevmem çünkü.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı black_eagle07

Tolga tebrikler, geleceği görme yeteneği kazanmışsın  :kop:  Hazır geleceği görebiliyorken bana haftasonu için bir iddia kuponu doldursana  :kop:
Çok fena ön yargı var Tolga'da. İnşallah takım Şampiyon olur bu sezon. Buna çok ihtiyacımız var. Taraftarın sabrı kalmadı Tolga'da bu yüzden bu sağlıklı değerlendirme yapamıyor kanısındayım :) Tolga kardeşim kusura bakma biraz dedikodunu yaptım :iblush:

Çevrimdışı saricasi

O değilde hkrz olumlu konuşmuş Ali ece ne dedi acaba opare ya :icool:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ALI RIZA

Yabanco çn libero gelmez. Zaten saçma olur oynayamaz kuraldan dolayı.

AMA Şimdiden De Jong ile bir dahaki sezon için imzalamalılar.
Dur @Çağrı isim verme  :evillol: allah muhafaza De Jong yerine Je Sung park gelir tam çıldırırız

Çevrimdışı ALI RIZA

O değilde hkrz olumlu konuşmuş Ali ece ne dedi acaba opare ya :icool:
Zaten herkes onun ağzına baklıyor :) eğer tamam dediyse tamamdır susuyor herkes adam scout veritabanı gibi uzay spordan oyuncu ismi söylüyor  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:08:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Kardeşim alındıysan kusura bakma.

Ben ise gerçekçi ve mantıklı olmak derim. Önyargılı olmayı hiç sevmem çünkü.

Önyargı konusunda hak veriyorum yalnız benim mantık anlaşıma göre de 6 ay resmi maça çıkmamış oyuncudan bir şey beklemek mantık ve gerçekçilikten çok Beşiktaşlı iyimserliği olur. Umarım bu kez olsun olur :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sametbagan

Arkadaşlar bence mantıklı bi transfer yaptık beğenirsek opsiyonunu kullanırız beğenmezsek zaten kiralık gider e zaten serdara yedek aranmıyor muydu bizim bütçemize göre bi transfer aynı zamanda hem bence maxi pereira kulübüyle sözleşme yenilemedi sanırım belki sezon sonu için onu düşünüyorlardır bence çokta mantıklı bi hamle

Çevrimdışı saricasi

sağ bekin geldiğini duyan serdar kurtuluş kendini tesislere bağladı  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Çok fena ön yargı var Tolga'da. İnşallah takım Şampiyon olur bu sezon. Buna çok ihtiyacımız var. Taraftarın sabrı kalmadı Tolga'da bu yüzden bu sağlıklı değerlendirme yapamıyor kanısındayım :) Tolga kardeşim kusura bakma biraz dedikodunu yaptım :iblush:

Normalde ön yargılı biri değilimdir ama transfer konusunda biraz böyle bakabiliyorum zaman zaman haklı olabilirsiniz.Şu da var mesela Miloseviç geldiği zaman olumlu bir transfer olarak görmüştüm ve iş yapabileceğini düşünüyorum ve yapacak da bana göre ama Opare sadece geçici bir çözüm olarak alındı.Sadece şuna tepkim şuan oynayan en azından hazır bir oyuncu gelseydi kalitesinden daha çok bize bu gerekiyordu kısa dönemde.Yoksa ben öyle oyuncunun ismine nerede oynadığına takılmam fazla.İsterse Japonya'nın 2.liginden isterse Afrika'dan bilmem ne liginden gelsin hiç farketmez.İyi oyuncuysa ve formdaysa gelir zaten formayı kapar.Benim endişem bu yüzden yani.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:12:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün gece baya kızdım olayın sıcaklığı ile fakat bugün sakinim yine de eleştirim geçerli.

Adamda oyun aklı yok. Bize de bu gerekiyordu.

Daha özet geçeyim. Biz 2 Tolgay ile 3 transfer yaptık. Bunların 3'ü de yedek.

Yani kadro kalitesini değil genişliği artırdık. Bu da şu demek.

'' Biz mevcut 11'imiz ile şampiyon olabiliriz. '' Bize de güvenmek düşüyor. Demek 18 lig maçından 14'ünü bu 11 kazanabilir diye düşünüyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:13:17
  • Beşiktaş / Bodrum
sağ bekin geldiğini duyan serdar kurtuluş kendini tesislere bağladı  :icool:

En çok Serdar rahatlamıştır inan bana  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Tolgay konusunda ben yinede iyimserim..

Hamburgta ortalama 70 dk oynayan bir oyuncu sanırım netteki verilere göre..(twitter kaynak)

Almandan kibrit kutusu alsan o bile kötü olmaz..

Tolgayda Hamburg gibi bir köklü alman kulübünde 70 dk oynuyorsa bizim Atibayı keser diye düşünüyorum  :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ozan062

simdi tolgayı savunucam cnk o bastan sona hep aynı seyleri soyluyordu yani sonradan olusmus bir on yargı yok

ama yonetim bilic ve oyuncuları savunan bir grup var ne olursa olsun, ne anlatsan sana olumsuz bakıyorsun yada cok karamsarsın cevabı geliyor sasırmamak lazım:))

simdi biz bir olaya nasıl bakmak istersen o yonuyle goruruz biz yonetime para yok dersek her yaptıgı dogru sonucu dogar peki cıkan totaldeki parayı dogru kişilere yaymak dersek işte o zaman iş baskalasıyor fakat onada kılıf uydurulur :)

bu arada aramızdakilerden bahsetmiyorum cnk hem savunan var ama aynı cumlede elestirende var ben genel savunuculara soyluyorum:)

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı black_eagle07

Önyargı konusunda hak veriyorum yalnız benim mantık anlaşıma göre de 6 ay resmi maça çıkmamış oyuncudan bir şey beklemek mantık ve gerçekçilikten çok Beşiktaşlı iyimserliği olur. Umarım bu kez olsun olur :)
Çağrı Hocam haklısın ama bir örnek vereyim yanlış hatırlamıyorsam Gökhan Töre Rubin Kazan takımında bir sezonda sadece 5 Maça çıkmış sonra bize geldi daha önceki sezonlarda maç sayısı ve istatistikleri de çok iç açıcı değil ancak şuanda bana göre takımımızın en iyi oyuncusudur :ok:

Çevrimdışı If Else

Arkadaşım bütün bunlar ölçülüp tartılmıştır. Siz zannediyorsunuz ki bu adam hiç araştırılmadan sizin düşündükleriniz düşünülmeden alındı. Doğruyu sadece siz biliyorsunuz.

Aksine biliyoruz ki bu kulüpte bu işler için kafa patlatan profesyoneller var. Emin olun bu meselelerle sizden daha fazla uğraşıyorlardır.

Bana ters gelen olayın bütününü görmeden adamı yerin dibine sokmanız. Hatta ve hatta GS'de geçen sene çöp olmuş Eboue'yi bile gelen adamdan üstün görmeniz...

Hepimiz isteriz Maxi Pereira gelsin. Ama olmadı, ne yapalım...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Serdar bence onu duyduysa daha rahat olur :) çünkü gelen 6 ay top oynamamış  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Hamburgta ortalama 70 dk oynayan bir oyuncu sanırım netteki verilere göre..(twitter kaynak)

Tolgayda Hamburg gibi bir köklü alman kulübünde 70 dk oynuyorsa bizim Atibayı keser diye düşünüyorum  :)
Tolgay işi halledilirse çok iyi olur hatta süper olur diyebilirim :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 13:18:38
  • Beşiktaş / Bodrum

Tolgay iyi gerçekten ben de umutluyum.

Atiba'dan farklı ama tarzı. Tam çift yönlü ortasaha bu temposu da gayet iyi.

Bence Atiba'nın sözleşmesinde  istediği miktarı düşürme açısından bile önemli. Hadi istesin 1.5 Tolgay gelince de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

Beyler hem zenci hem ganalıysa çamurdan olsun derim  :D

Çevrimdışı Deniz

@sametbagan @FARUK ben Beşiktaş taraftarlarının olduğu güney kale arkasından aldım biletimi.Girişte buluşuruz maçtan önce akşam detayları konuşalım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Kadro derimliği güzel oldu yedekler ile ama sorun yabancıları sahaya sürme sorunu 5 yabancılı sistem nasıl kadro kurulacak Pedro Motta ( Milosevic- Opera ) Atiha Sosa Ba  nasıl düzenle oturtacak belirsin Atiba yı keser diyeceğiz ama sanmam