2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4544484 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

Real Madrid'e golu var beyler  :D
dur bakayım daha neler çıkacak :)
altın ayakkabı falan çıkarsa şaşırmam :)

Çevrimdışı Türkay

İşte orası sıkıntı. Savunmada baya sıkıntı yaşayacağız hücumdaki zenginlik kadar.

Töre ve ikisi çok etkili olabilir hücumda ama savunmada bir o kadar sıkıntı olacaktır.

Sağ içte Atiba veya Veli'den hangisi oynarsa sürekli yardıma gelmesi gerekecek.

Yine sıkıntı olacak o zaman bu sağ bek. En azından Serdar oyunumuzu tanıyordu  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı forzatunga

bir kişinin yapılan transferden memnun olmaması bu kadar mı zoruna gidiyor? Adam memnun olmayabilir saygı duymalısın eleştirmeye hakkın yok goy goy yapmaya da gerek yok sen oyuncudan ümitli olabilirsin eleştiren arkadaş da hiç bir şey olmayacağını söyleyebilir.

Hiç kötü bir niyetim yok.Hatta yönetim de olsam parası neyse verir ısmarlama yaptırırm bu haberi baya bir gaz alır çünkü ciddi ciddi.
Ben oyuncudan ümitli değilim tanımıyorum çünkü izlemedim de nötrüm yani piyango gibi transfer sonuçta şans işi biraz elbette ne yapacağı aşağı yukarı belli maxi p.  gibi bir oyuncu görmek isterdim.
Eleştirmeye hakkım var herkesin olduğu gibi goy goya da belli sınırlar içerisinde.
Şimdi sen söyle bakalım bu kiralık transferden kim ne kadar komisyon aldı isim isim ve % olarak verirsen sevinirim.Öyle olduğunu idda ediyordun çünkü

Çevrimdışı ALDENYX

İşte orası sıkıntı. Savunmada baya sıkıntı yaşayacağız hücumdaki zenginlik kadar.

Töre ve ikisi çok etkili olabilir hücumda ama savunmada bir o kadar sıkıntı olacaktır.

Sağ içte Atiba veya Veli'den hangisi oynarsa sürekli yardıma gelmesi gerekecek.

varsayımlı konuşayım...tolgay transferi olursa..orta alan veli tolgay sosa  atibanın sağ beke gökhanla önlü arkalı oynama olasılığı...(opera transferi takıma çok katkı vereceğini düşünmeyenlerdenim yine eldeki malzeme ile götürecez işi) bu arada gana senegal maçi vardi .....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:26:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yine sıkıntı olacak o zaman bu sağ bek. En azından Serdar oyunumuzu tanıyordu  :s20:

Şöyle düşünelim eğer gerçekten adapte olabilirse ve en önemlisi fitse iç saha maçlarında hücum edeceğimiz için oynayabilir.

Ama benim tanıdığım Bilic Serdar'ı kolay kolay yedeğe atmaz bir devre için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı dlcs

Real Madrid'e golu var beyler  :D

Yalnız ne orta açmış adam ya. Oha

Kim o ortayı açan ?  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Yav yorumları okudum da şaka gibi geliyor bazı şeyler bana.Yok Opare'yi tanıyanlara sordum olumlu konuştular falan deniyor yav bana bir futbolcunun aldığım zamanki performansı ilgilendirir.Adam Porto'nun rezerve takımında bile oynamamış gelip buraya iyimser bakın diyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz hakikaten.Ayrıca kimse Sosa ya da Atiba hakkında alınırken olumsuz konuşmadı çünkü bildiğimiz bir oyuncuydu.Bu adam ne yapmışta ne bekleyeceksiniz bir de hala Linnes'le kıyaslayanlar var ona daha çok gülüyorum.Linnes gibi bir beki 8 ayda alamıyorsun Opare'yi 2 günde alıyorsun acaba hangisi daha iyi bir oyuncu size kalmış.Mesela Demba Ba transferi de önemli bir transfer tamam ama Almeida ile anlaşsaydık bugün forvetimiz kimdi siz değerlendirin.Geçmişte hatalı yapılan transferleri hiç konuşmuyorum değerlendirmeye bile almıyorum artık ama bundan sonra birşeyler düzelmesi gerekirken hala aynı yanlışlar devam ediyor.Bu kafa yapısıyla yeni stadımız olsa ne olacak seneye 14 yabancıyı böyle oyuncularla dolduracaksak işimiz felaket yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:30:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu Tolgay gelsin de o önemli transfer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Şöyle düşünelim eğer gerçekten adapte olabilirse ve en önemlisi fitse iç saha maçlarında hücum edeceğimiz için oynayabilir.

Ama benim tanıdığım Bilic Serdar'ı kolay kolay yedeğe atmaz bir devre için.

Ben de Töreyle hücumda daha etkili olacağını düşünüyorum zaten takıma alışması top oynamayı hatırlaması falan en az 2-3 hafta alır Serdarın da performansı iyiyken anca rotasyon için kullanır Bilic
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı If Else

Yetersiz gördüğün Linnes ile ki Opare ile aynı kefeye koyuyorsan 8 ay ilgilnilmesi normal mi :)

Aynı seviyede iki bek var biri 1 günde bitiyor biri 8 ayda bitmiyor bu normal mi?

Seviyeyi transferin bitme hızımı belirler  :kop:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Tolga

Şu Tolgay gelsin de o önemli transfer.
Tolgay denir kim bilir yerine kim gelir :)

Çevrimiçi Samet Ç

Hiç kötü bir niyetim yok.Hatta yönetim de olsam parası neyse verir ısmarlama yaptırırm bu haberi baya bir gaz alır çünkü ciddi ciddi.
Ben oyuncudan ümitli değilim tanımıyorum çünkü izlemedim de nötrüm yani piyango gibi transfer sonuçta şans işi biraz elbette ne yapacağı aşağı yukarı belli maxi p.  gibi bir oyuncu görmek isterdim.
Eleştirmeye hakkım var herkesin olduğu gibi goy goya da belli sınırlar içerisinde.
Şimdi sen söyle bakalım bu kiralık transferden kim ne kadar komisyon aldı isim isim ve % olarak verirsen sevinirim.Öyle olduğunu idda ediyordun çünkü
Ben gelişen olaylardan sonra gözlemlerim sonucu böyle bir şey dedim. İddia değil kendi gözlemim şüphem hele ki yarın imzalar atıldıktan sonra bu adama maç başı ile birlikte 500 bin eurodan fazla verirlerse daha çok kafam karışacak. Bunu söyledim ben. İddiam yok kendi düşüncem. Son 2 aydır da bu konu hakkında kafam da şüphelerim var sadece bu. Linnes diye tutturan Bilic ne oldu da bir anda Apore'ye döndü bunu merak ediyorum. Kısacası kafamda Bilic ve menajerler konusunda soru işaretlerim var iddiam yok yani kendi düşüncelerim umarım anlatabilmişimdir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:35:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Neyse ki rakipler de kötü.

Birinin Forveti Afrika'da 1 ay yok.

Öbürünün Burak ve Semih 1-1.5 ay sakat. Bir şeyler bizim şampiyon olmamız için şekilleniyor hep bu kez tepmeyelim bari.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı If Else

Yav yorumları okudum da şaka gibi geliyor bazı şeyler bana.Yok Opare'yi tanıyanlara sordum olumlu konuştular falan deniyor yav bana bir futbolcunun aldığım zamanki performansı ilgilendirir.Adam Porto'nun rezerve takımında bile oynamamış gelip buraya iyimser bakın diyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz hakikaten.Ayrıca kimse Sosa ya da Atiba hakkında alınırken olumsuz konuşmadı çünkü bildiğimiz bir oyuncuydu.Bu adam ne yapmışta ne bekleyeceksiniz bir de hala Linnes'le kıyaslayanlar var ona daha çok gülüyorum.Linnes gibi bir beki 8 ayda alamıyorsun Opare'yi 2 günde alıyorsun acaba hangisi daha iyi bir oyuncu size kalmış.Mesela Demba Ba transferi de önemli bir transfer tamam ama Almeida ile anlaşsaydık bugün forvetimiz kimdi siz değerlendirin.Geçmişte hatalı yapılan transferleri hiç konuşmuyorum değerlendirmeye bile almıyorum artık ama bundan sonra birşeyler düzelmesi gerekirken hala aynı yanlışlar devam ediyor.Bu kafa yapısıyla yeni stadımız olsa ne olacak seneye 14 yabancıyı böyle oyuncularla dolduracaksak işimiz felaket yani.

Allahım hiç güleceğim yoktu  :kop: Bu nasıl mantık? Bir oyuncunun seviyesini transfer hızı mı belirler  :kop: Ona bakarsan 8 ay önce Linnes'e verseydik 3m Euro, o zaman bir gecede transfer olacaktı. Yani "1 gecede transfer" olduğu için size göre kalitesiz mi olacaktı  :kop:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Tolga

Neyse ki rakipler de kötü.

Birinin Forveti Afrika'da 1 ay yok.

Öbürünün Burak ve Semih 1-1.5 ay sakat. Bir şeyler bizim şampiyon olmamız için şekilleniyor hep bu kez tepmeyelim bari.
Hocam ilk yarıda da öldüler bittiler dedik biri 1 puan önümüzde öteki bizle aynı puanda benim hiç umudum kalmadı açıkçası.Zaten azcık umudum vardı o da bitti benim için şu şartlarda şampiyonluk gelirse mucize gerçekleşir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:37:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Seviyeyi transferin bitme hızımı belirler  :kop:

İyi oyuncunun hem de devre arasında 1 günde alınabildiğini duydun mu sen :)

O zaman Maxi Pereira'yı alalım hemen bu gece başlasak yarın biter.

Tabi ki sadece bitme hızı belirlemez. Ama bitme hızı fikir verir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bi bakıyorsunuz yarın cocuk geliyor saglık kontrolunden gecemiyormus varya ne makara yaparlar akıllara zarar :bawling:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Allahım hiç güleceğim yoktu  :kop: Bu nasıl mantık? Bir oyuncunun seviyesini transfer hızı mı belirler  :kop: Ona bakarsan 8 ay önce Linnes'e verseydik 3m Euro, o zaman bir gecede transfer olacaktı. Yani "1 gecede transfer" olduğu için size göre kalitesiz mi olacaktı  :kop:
Tamam Linnes'i geçtim Maxi'yi niye hemen alamıyorsun sıradan bir oyuncu olsa ya da oynamayan bir oyuncu olsaydı onu da 100 defa alırdık.Opare'yi kalite açısından değerlendirmiyorum adam Porto'nun rezerv takımında bile oynamamış diyorum bu adamı almanın mantığı nedir diyorum.Hani bir adam alırsın da sezonda 30 maç oynar da kalitesi sınırlıdır hadi tamam deriz.Bu adam rezerv takımda bile oynayamıyorsa daha neyi savunuyorsunuz anlamış değilim.

Çevrimdışı forzatunga

@Samo1903

İşte gelişen olay filan yok ortalıkta idda-gözlem-çıkarım-yorumlama-tweeter şaklabanlarının kolpaları, hepsi bundan ibaret.
Q7 mevzu olunca tek laf söyletmiyorken takımın hocasına küfürden ağır ,kendisi görse mahkemelik olacağınız şeyler yakıştırmayın.Ya da bir kanıtınız varsa ortaya koyun hep beraber kellesini alalım.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yönetimin, sezon sonu yabancı transferinde çok ciddi adımlar atacağına eminim. Forumlarda linnes ve lanzini aylarca konuşuldu bu iki oyuncuyu hiç izlememiş olanlar bile akla uygun hale getirdi. Yönetimin 3 yıllık transfer politikası fayda-maliyet analizi yapıldığında çok çok başarılıdır. Hatalı gibi görünen transferler sadece maddi koşulların yetersizliğinden kaynaklanıyor. Gerçekte bütçeyi mükemmele yakın kullanıyorlar. Yapılan transferlerin hepsi makul fiyatlarla ve hatalıymış gibi görünenlerin hepsini toplasanız bir Tarık çamdal etmez. Rakiplerin yarı bütçesiyle mücadele ettiğimiz unutulmasın

Çevrimdışı Tolga

İyi oyuncunun hem de devre arasında 1 günde alınabildiğini duydun mu sen :)

O zaman Maxi Pereira'yı alalım hemen bu gece başlasak yarın biter.

Tabi ki sadece bitme hızı belirlemez. Ama bitme hızı fikir verir.
Yok hocam ben pes ettim daha fazla anlatmaya çalışmayacağım nasılsa 1 ay sonra anlar herkes ne olduğunu :)

Çevrimdışı ilhan mansız

+1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 22:43:19
  • Beşiktaş / Bodrum

Yok zaman sen '' enayi '' konumuna düşecektin 8 milyonu verip Tabata'yı 1 gecede aldığımız gibi.

Ne anlatmaya çalıştığımı anlayacak kadar kıvrak zekaya sahip olduğunu düşünüyorum :)

Kaliteli hiçbir oyuncunun transferini bir günde bitiremezsin değerinin 5 katını vermiyorsan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli