2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4550750 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Neyse resmileşsin de öyle bakalım artık

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı forzatunga

Zamanında real madrid yatırım yaptıysa çok da kötü olamaz.İtin şeyine sokacak kadar oyuncu hakkında bilgi sahibi olabilmeniz ilginç gerçekten canlı canlı izleyen kaç kişi var?

Çevrimiçi Samet Ç

Biraz abartılı fm oynayan arkadaşlarım bir dönem gündemde olduğunu söylüyor. Yeterli performansı gösterememiş sanırım.

Böyle bir oyuncuyu da ancak fm'nin suyunu çıkaranlar bilir zaten  :evillol:
fm yi bende çok sık oynuyorum ama bu adamı orda bile görmedim  ya da dikkatimi çekmedi :)

Çevrimdışı ALI RIZA

desenize scout ekibi s.c out olmuş  :evillol: görüşün görüşün umarım görüşmeniz mutlu sonla biter tabi bu mutlu sonlar hafta 52 hafta içerinde olursa iyi olur 53. hafta yok...

Çevrimdışı ahmetx

Ben @Çağrı hocamın tepkisini merak ediyorum bakalım ne diyecek :icool:
ne desin yahu 1 yıldır oynamayan adam için bari ptt de full maç oynamış bir sağbek kiralasaydık. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

hayır adam afrika kupasınada katılmıyor bu kadar iyi bir bek alıyoruz dusunun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

desenize scout ekibi s.c out olmuş  :evillol: görüşün görüşün umarım görüşmeniz mutlu sonla biter tabi bu mutlu sonlar hafta 52 hafta içerinde olursa iyi olur 53. hafta yok...
Sagdan sagdan lin lin essecektik hani  :bandit: :bandit:
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  10 Haz
BJK Tranfer Gündemi 6: Biliç'in menajeri Ertan Göksu 10 gündür futbolcuları H.Ali Kaldırım ve Serdar Kesimal'i Bjk'ye pazarlamaya çalışıyor.

Bu ertan göksu başkanın kankasıymış herhalde birde bilicin menajeri

Çevrimdışı Renton

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  10 Haz
BJK Tranfer Gündemi 6: Biliç'in menajeri Ertan Göksu 10 gündür futbolcuları H.Ali Kaldırım ve Serdar Kesimal'i Bjk'ye pazarlamaya çalışıyor.

Bu ertan göksu başkanın kankasıymış herhalde birde bilicin menajeri
Bende yazdim dostum tehlike o adam

Çevrimdışı ozan062

daniel alves demiştim hayır insan teklif gonderir bi duyurulurdu medyada ama onu bile yapamıyoruz

zihniyet değişti derseniz anlarım ama "bebe"ciklerle takımı doldurmakta ne kadar dogru
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 17:31:33 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sametbagan

Bu nedir arkadaş Allah aşkına bence biz sağğğğğğ beksiz oynayalım olsun bitsin harbi cenabet mevki recep çetinden beri şöyle  3 dört sezon istikrarlı bi sağ bek bulamadık gitti bi hilbert vardı iyi çıkan onuda zaten sağ açıktan devşirdik başkada yok kapatın sağ beki kapatın sağ beksiz oynayalım 749 sayfa olmuş 549 u sağ bek haberleri dedikoduları bırakın arkadaşlar cidden bu bizim sağğğ bek konusu üniversitede tez konusu olur yeminlen almayın abi bizi burda çıldırttılar harbiden ya valla iki oğlum var ikisini de sağ bek yapmayı düşünüyorum şöyle bi 10 -15 sene sonra sağğğ bek sıkıntımız kalmicak

Çevrimdışı dlcs

Çevrimdışı SDemirsoy

Ya tutarsa ?  :money:
o Gülşenin şarkısı değil mi

Çevrimdışı Türkay

Bugünü de kap sız bitirdik Elhamdülillah  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Sagdan sagdan lin lin essecektik hani  :bandit: :bandit:
bekliyoruz sağdan sağdan ama unuttuğumuz bir durum var yönetim çok başlılık sistemli bir scout sistemi  :evillol:

Çevrimdışı haluk.m

twitter da @UlasYlmz ve @ruzgarsagnak  bunları takip edin.  Transfer de neler dönüyor, sağ bek niye hala gelmedi, ersan gibi adama 1,3m € nasıl veriliyor anlarsınız.

Çevrimdışı dlcs

o Gülşenin şarkısı değil mi

Ne gülşen'i yahu Nasrettin Hoca ters döndü mezarında. Gülşen kimin köpeği  :steamed:

Çevrimdışı halvetifarazi

Daniel Opare ganalı oyuncu.

Menajer şirketi :KICK&RUSH SPORTMANAGEMENT yani Djuro Ivanisevic adlı menajer. (http://www.accra.io/blogs/p/25852/daniel-opares-move-to-porto-is-the-best-agent-djuro-ivanisevic)

Bilic ve Bu Djura arkadaş da Hırvat. Bir de scout bulmuş diye milleti yemezler mi. Hangi scout nerde izlemiş de beğenmiş merak ettim.

Size tavsiyem Ertan göksü&Bilic&Eneramo üçgenini de araştırmanız.

Beşiktaş da değişen birşey yok arakdaşlar. Menejer tavsiyesi ile oyuncu alıyoruz. Bir tek pedro franco'yu önder özen zorla aldırdı.

Ertan göksü'nun şirketinin oyuncularına bakın bakalım tanıdık var mı? Belki ilerde burdan birkaç oyuncu daha bize gelebilir. Kim bilir.

http://www.transfermarkt.com.tr/s-amp-e-management/beraterfirma/berater/1373
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 17:43:14 halvetifarazi ]

Çevrimdışı Renton

bekliyoruz sağdan sağdan ama unuttuğumuz bir durum var yönetim çok başlılık sistemli bir scout sistemi  :evillol:
Kimse cok iyi sistem demesin.Gonullu yapanlar var adam akilli profesyonel insanlarla yapacaksan yap.Gundemde 20 tane sag bek var boyle olunca

Çevrimiçi Samet Ç

Daniel Opare ganalı oyuncu.
Menajer şirketi :KICK&RUSH SPORTMANAGEMENT yani Djuro Ivanisevic adlı menajer. (http://www.accra.io/blogs/p/25852/daniel-opares-move-to-porto-is-the-best-agent-djuro-ivanisevic)

Bilic ve Bu Djura arkadaş da Hırvat. Bir de scout bulmuş diye milleti yemezler mi. Hangi scout nerde izlemiş de beğenmiş merak ettim.

Size tavsiyem Ertan göksü&Bilic&Eneramo üçgenini de araştırmanız.

Beşiktaş da değişen birşey yok arakdaşlar. Menejer tavsiyesi ile oyuncu alıyoruz. Bir tek pedro franco'yu önder özen zorla aldırdı.
bu önder özenin uçakta sürekli menajer oturuyor bundan rahatsız oldum dediği menajer de ertandır herhalde adam kayseriliymiş iyi kazıklamıştır bizi parayı çok severler

Çevrimdışı Tolga

Yönetim bir de Y.D yönetime söylenip dururdu.Yok transferler başkan karışmayacak bu işi profesyoneller halledecek falan diye.Görünen o ki herşey eski tas eski hamam.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

yalnız taraftar çok büyük oyuna getiriliyor sonumuz hayır ola.

Çevrimdışı Tolga

Bu neden son dakika haberi yapılmadı hala bizim sitede :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı dlcs

Şu son yorumların capsıni aldım lazım olur ilerde  :evillol: