2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555479 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı SDemirsoy

Ne yiğitler heba oldu transfer beklerken çıldırttılar artık  :lol:
yaparlar bi transfer artık sabr taşı olduk

Çevrimdışı f_madida

bjktvde antrenmanı izliyorum sıra sıra herkes onundeki platformda hareketler yapıyor tek tek fakat oradaki oguzhan efendi bunu es geçti işte benim oyuncum boyle olmamalı ben iyice tiksinmeye basladım bu cocuktan agır konusmakta istmeiyorum ama artık ben kafamda silmiştim artık baska yerlere dogru gidiyor...

madem oguzhan konusu acildi benim gorusum bu cocugun ozel, birebir kuvvetlendirme calismalarina tabi tutulmasi, nasil ki spor salonlarinda personal trainer'la calisiyor insanlar, oguzhan'in da kuvvetlenmesi icin boyle sadece onunla ilgilenecek ve futbol takimlarinda calismis isinin ehli bir profesyonel getirilmeli (muhtemelen almanya'dan veya abd'den, zira oralarda bu isler daha metodik olarak yapildigi icin bunun uzmanlari bulunabilir)..gerekirse takim antremanlarinin bir kismina da katilmadan boyle calismali. tabi belki klup bunu coktan yapmistir, ama sanmiyorum, yapiliyorsa da henuz sonuc alinmadigi ortada, niye sonuc alinamadigina bir baksinlar... son olarak bu soyledigim antreman takimin mevcut kondisyonerinin yaptiracagi bir is degil, o zaten takimin genel kondisyonuyla ilgili olarak yeterince calisiyordur. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı serti67

yaparlar bi transfer artık sabr taşı olduk
tabi Samet yaparlar insallh :) unlem isarettleri bosa gitmesin kardesimmm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ugurkartalizma

bazı arkadaşlar uçak takibi falan deyip abartmışlar. ortalama bir sağbek. bir yıldız değil.

trolmüsün arkadaşım hep bi kötüleme..bende izledim Linnesin 9 tane maçını harika bir futbolcu doğru ele düşerse 2 yıla dani alves olur

Çevrimdışı ugurkartalizma

hiçbir kap gelmez bugünde  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

SAğ bek geldi mi?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Doğukan E.

Günaydın arkadaşlar,

SAğ bek geldi mi?

Gelse burası böle mi olur sence ?  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Yok hayır öyle bir kapı bırakmak değildi niyetim biz güvenilir sağlam bilgi olmadıkça böyle şeylerin haberini yapmaktan çekinen kişileriz. Neticesinde beklenti doğuyor insanlarda ve olmaması hoş bir olgu yaratmıyor.

Getirisi veya götürüsü olmaz bizim için bugün açıklandı kaç kişi kaynağın burası olduğu için üye olacak sanıyorsunuz ki ?

Veya sırf bu haber için üye olacak kişinin bize getirisi götürüsü ne olacak ?

Üye kaygımız olsa forumu zaten tamamıyla üyelik sistemine geçirir sayfa görüntülemesine izin vermezdik en kötü görseller için üye olun gibi bir çok forumda karşılaştığınız vb. şeyler olurdu.

Umarım bu transfer gerçekleşecek ve Beşiktaş'a katkısı olacaktır tek beklentimiz bu olmalı.

@Altuğ abi zaten sizleri tanıdığım için endişe ettim. En büyük isteğim haber sitemizin en önemli Beşiktaş haber sitesi olmasıdır. O yüzden de umarım Linnes açıklanır da sadece biz değil, tüm Beşiktaşlılar güvenir sizlere. He Linnes yerine başkası da gelse buradaki kimsenin güveni azalmaz size. Ben sadece tüm Beşiktaşlıların güvenmeli diye böyle bir endişe duydum :)
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 13:08:31 anilt ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 13:05:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sağ beke tecrübe olması çok önemli değil her şeye rağmen Linnes doğru adam gerçekten iyi bek.

Maxi ile aralarında tecrübe dışında fark yok oyun olarak şuan.

Asıl ortasahaya tecrübe gerekiyor.

Takımın Kalecisi, 1 stoperi , 2 ortasahsı ve 1 forveti mutlaka tecrübeli olmalı.

Bizde ortasaha eksik. Şuan sağ bek alınmasa ama De Jong alınsa bizi şampiyon yapar mesela. Atiba'nın yerine De Jong hamlesi sadece.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Kulüpten son duyumları aldım. Sağ bek transferi yurtiçinden halledilecekmiş. Eskiden fener'de de top oynamış DUVAR AHMET bitmiş. Duvar Ahmet, boş zamanlarında kağıt oynar, içki içer, kızları hamile bırakır, arkadan tekme atar, hakemi aldatmak için binbir numara yapar. Zaten bize böyle adam lazım.

Ayrıca kerkenez Sevim Ferferik'in de şeysidir. Kerkenez Sevim, daha önceki transferlerimizden gol kralı forvetimiz Sait Hopsait'in nişanlısı olup, Duvar Ahmet'in şeysi olduğu sır değildir.

Hayırlı olsun.

Çevrimdışı ALI RIZA

Lines gelmese yönetim toplu halde sağ beke yerleşsin bence :) 1 transfer bile bitiremedi olacaklar  :super:

İstediğini de verdik. Anlaşması herşeyi hazır. Hala hık mık ediyor. Paris'te müslümanlar öyle yapmış da terör varmış ülkemizde de, bizimkileri deli etti adam.

Rüzgar abi ateş ediyor. Karıştı ortalık

Çevrimdışı panic13

İstediğini de verdik. Anlaşması herşeyi hazır. Hala hık mık ediyor. Paris'te müslümanlar öyle yapmış da terör varmış ülkemizde de, bizimkileri deli etti adam.

Biz buradan Kuzey IRak'a, Bangladeş'e, Katar'a, Hindistan'a, Endonezya'ya nasıl bakıyorsak, adam da bize öyle bakıyor. Heriflerin 10 yılda başına gelen olaylar bizde günlük sıradan vakay-i adiyeden :D Tabii ki çok abartıyorlar orası ayrı.

Bi arkadaşım Kuzey Irak'ta çalışıyor, bi şantiyede. Hayatımın en rahat ve zengin dönemlerini yaşıyorum diyor :D İçine girmeden anlaşılmaz.

Çevrimdışı Anıl

Rüzgar abi ateş ediyor. Karıştı ortalık
Haklı...

Çevrimdışı Tolga

Niye en iyisi ? Bu bize yaratılan algı..

2 sene önce fiyatı 250 bin euro olan Avrupanın sıradan bir ülkesinde oynayan bir takımın oyuncusundan bahsediyoruz sürekli..

Bize ne katacak ne edecek sadece ezbere youtube videosundan konuşuyoruz..

Beşiktaşın bunlara artık ihtiyacımı var? Milosevic transferide öyle benim için bir farkı yoktur..

Artık fark yaratan oyuncu almamız lazım bunu görmek gerekiyor..

Seneye Şampiyonlar Ligine gidersek transfer yapacağız deniyor bazı yerlerde, arkadaş sen nasıl gideceksin Şampiyonlar Ligine diye soran birisi bile yok ..

Bu takıma devre arasında iki tane iyi oyuncu alınması lazımdı. Ve bu alınmıyor alınmıyor alınmıyor..

Linnes felan bu saatten sonra hayal kırıklığı olur bende..

Ben milli takımda tecrübe görmüş, Avrupa Kupalarında Avrupanın büyük kulüplerine karşı forma giymiş bir oyuncunun takımı 1 sınıf yükselteceğinden adım gibi emindim ama yine hayal kırıklığı oldu ve olacak sanırım..
O zaman kim gelecek onu da söyleyin.Maxi olmadı diyelim kim gelecek o zaman.Birçok sağ bek var diyor herkes tamam var da hangisi alınacak ki ben de isterim Maxi gibi hem tecrübeli hem kaliteli bir isim ama böyle bir isim alınabilecek olsaydı zaten 100 defa alınabilirdi yani mecvut durumlar içerisinde değerlendiriyorum. Ayrıca youtube'dan iki videosunu izleyerek yorum yapmadım hem o ligi takip edenlerden hem de Molde'nin maçlarını bulup tamamını izleyerek şahsi fikrimi oluşturdum.Yoksa youtube dan 2 video ile hiçbir zaman bir oyuncu hakkında fikir sahibi olmadım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaaaaaa

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 13:27:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu gidişle Abel Xavier'e benzeyecek.

Gelirken bin derecen su getir sonra para vermeyin ama beni yollamayın ben yaşayayım burada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu gidişle Abel Xavier'e benzeyecek.

Gelirken bin derecen su getir sonra para vermeyin ama beni yollamayın ben yaşayayım burada.
Haftalardır söylemiyorum boşuna olacak olsaydı şu zamana kadar çoktan Linnes gelirdi bence olmayacak maalesef bu transfer.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 13:31:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Haftalardır söylemiyorum boşuna olacak olsaydı şu zamana kadar çoktan Linnes gelirdi bence olmayacak maalesef bu transfer.

Anlaşılamayan konu paraydı şimdi o da verildi ama adama baya yanlış anlatıldı sanırım Türkiye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doganay

yine mi gol degil  :s20: :iscrewy:
aksam cok umutluyduk oysa

Çevrimdışı Tolga

Anlaşılamayan konu paraydı şimdi o da verildi ama adama baya yanlış anlatıldı sanırım Türkiye.
Açıkçası şu zamana kadar gelmeli diyordum ama bu kadar nazlanacaksa cidden gelmesin daha iyi.Ben takımımda oynamak için can atan oyuncuları görmek istiyorum artık böyle nazlanıp gelecekse burada verimli olması zor yani.

Çevrimdışı Dogan

videolarla bizim takimin alayini dünya yıldızı yaparım ersan  ismail serdar necip oguzhan vs. hepsini en az 10 milyonluk oyuncu yaparim bu yüzden videolar pek  belirleyici olmaz...linnesten gına geldi vallaha istemiyorum artık ya bu nasıl bi istir arkadas kendini ne zannediyo da mirin kirin ediyo dünya yildizimi da bu kadar cok mizmiz etti  :steamed:
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 13:36:51 Dogan ]

Çevrimdışı halvetifarazi

Bayağıdır üye olmadan takip ediyordum bu forumu bir tane olumlu yorumunu görmedim, avatarın akılda kalıcı olduğu için de dikkatimi çekiyor sürekli  :lol:

Baltalı ilah diye bir karikatür serisi var bilir misin?  :evillol:

"hevesinizi baltalayan balta" bilmem  mi.  :D :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 13:39:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Oyuncu gerçekten iyi gençler.

Gelirse göreceksiniz Gökhan Gönül'den  çok daha etkili olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli