2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555780 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Yok hayır öyle bir kapı bırakmak değildi niyetim biz güvenilir sağlam bilgi olmadıkça böyle şeylerin haberini yapmaktan çekinen kişileriz. Neticesinde beklenti doğuyor insanlarda ve olmaması hoş bir olgu yaratmıyor.

Getirisi veya götürüsü olmaz bizim için bugün açıklandı kaç kişi kaynağın burası olduğu için üye olacak sanıyorsunuz ki ?

Veya sırf bu haber için üye olacak kişinin bize getirisi götürüsü ne olacak ?

Üye kaygımız olsa forumu zaten tamamıyla üyelik sistemine geçirir sayfa görüntülemesine izin vermezdik en kötü görseller için üye olun gibi bir çok forumda karşılaştığınız vb. şeyler olurdu.

Umarım bu transfer gerçekleşecek ve Beşiktaş'a katkısı olacaktır tek beklentimiz bu olmalı.

İşte güvenilir - doğruları paylaşan haber ve forum portalında onbinlerce beşiktaşlının birleşmesi mükemmel bir koz olur hem takım için hem taraftar için , bu güç doğru işler yapılması için baskı unsuru olarakta kullanılabilinir. Sendikalar mesela niye var ( şuan kullanılış amaçlarından bahsetmiyorum - asıl hedeflerinden bahsediyorum) , bu oluşumda böyle çıkışlarla sağlanır. İnşallahda sağlanır , çünkü bu gücün doğru ellerde olması gerek.

Çevrimdışı serti67

Yok hayır öyle bir kapı bırakmak değildi niyetim biz güvenilir sağlam bilgi olmadıkça böyle şeylerin haberini yapmaktan çekinen kişileriz. Neticesinde beklenti doğuyor insanlarda ve olmaması hoş bir olgu yaratmıyor.

Getirisi veya götürüsü olmaz bizim için bugün açıklandı kaç kişi kaynağın burası olduğu için üye olacak sanıyorsunuz ki ?

Veya sırf bu haber için üye olacak kişinin bize getirisi götürüsü ne olacak ?

Üye kaygımız olsa forumu zaten tamamıyla üyelik sistemine geçirir sayfa görüntülemesine izin vermezdik en kötü görseller için üye olun gibi bir çok forumda karşılaştığınız vb. şeyler olurdu.

Umarım bu transfer gerçekleşecek ve Beşiktaş'a katkısı olacaktır tek beklentimiz bu olmalı.

altug cok guzel yazmsısın bızımde derdımız bu stenın guvenılır olması tabıkı transfer haberı ıcın uye olunmasın ole bı derdınız yok ama bu bı olcudurr dogru haberler cıktıkca ınsanlar guvenır takıp eder vee takıp ettıkce sadece dogru bı ste oldugunu degıl samımı besıktas askıyla acılan bı sıte oldugunuda ogrenırler bızm kaygımız buu yoksaa dunyada sagbek oynayıpta bıze transfer olmayan oyuncu kalmadıı:) ınsallah sızı verılen bılgı dogru cıkar hep beraber sevınırıxzzz yanlıs cıkarsada hep beraber uzuluruz ders cıkarırızz bırdahakı kaynak arayısı ıcın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ozan062

bjktvde antrenmanı izliyorum sıra sıra herkes onundeki platformda hareketler yapıyor tek tek fakat oradaki oguzhan efendi bunu es geçti işte benim oyuncum boyle olmamalı ben iyice tiksinmeye basladım bu cocuktan agır konusmakta istmeiyorum ama artık ben kafamda silmiştim artık baska yerlere dogru gidiyor...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

bjktvde antrenmanı izliyorum sıra sıra herkes onundeki platformda hareketler yapıyor tek tek fakat oradaki oguzhan efendi bunu es geçti işte benim oyuncum boyle olmamalı ben iyice tiksinmeye basladım bu cocuktan agır konusmakta istmeiyorum ama artık ben kafamda silmiştim artık baska yerlere dogru gidiyor...
2. Batuhan vakası haydi hayırlısı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Mancini istiyor diye haber vardı , oyle bır durum varsa ınsallah yazın verirler gider.

Çevrimdışı halvetifarazi

Linnes gelmeyecek. O kadar da büyütülecek bir oyuncu değil bu arada.

Çevrimdışı Tolga

Gelmeme ihtimali yüksek ama iyi bir oyuncu ona katılmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mikartal

kaptan RIZA nın futbolu bıraktıgı yıl,fulyada antremanı izliyorum,antreman bitti herkes soyunma odasına gitti kaptan yarım saat daha tek başına antreman yaptı.bu nedenle atom karıncaydı

Çevrimdışı dlcs

Senin ağzından iyi bir laf çıkıyor mu merak ettim ? :evillol:

Çevrimdışı halvetifarazi

Gelmeme ihtimali yüksek ama iyi bir oyuncu ona katılmıyorum.
bazı arkadaşlar uçak takibi falan deyip abartmışlar. ortalama bir sağbek. bir yıldız değil.

Çevrimdışı halvetifarazi

Senin ağzından iyi bir laf çıkıyor mu merak ettim ? :evillol:
güzel şeyler görürsem iyi laf ederim. yanılmayı en çok ben isterim. :lol:

Çevrimdışı Tolga

bazı arkadaşlar uçak takibi falan deyip abartmışlar. ortalama bir sağbek. bir yıldız değil.
Yıldız olmayabilir de kaliteli değil demeye getirmişsin ben ona katılmıyorum.Her oyuncu yıldız statüsünde değildir ama bu onun kaliteli oyuncu olmayacağı anlamına gelmez. :)

Çevrimdışı dlcs

güzel şeyler görürsem iyi laf ederim. yanılmayı en çok ben isterim. :lol:

Bayağıdır üye olmadan takip ediyordum bu forumu bir tane olumlu yorumunu görmedim, avatarın akılda kalıcı olduğu için de dikkatimi çekiyor sürekli  :lol:

Baltalı ilah diye bir karikatür serisi var bilir misin?  :evillol:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Linnes konusuna bende katılıyrum..

Abaartıldığını düşünüyorum..

Bide zaten çok para.

Umarım daha tecrübeli bir oyuncu ile anlaşılır..

Maxi pereira gibi..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Linnes konusuna bende katılıyrum..

Abaartıldığını düşünüyorum..

Bide zaten çok para.

Umarım daha tecrübeli bir oyuncu ile anlaşılır..

Maxi pereira gibi..

Tamam Maxi'yi alabilsek ben de o gelsin isterim ama alamıyorsak Linnes bence tam aradığımız bir isim gelirse şayet bunu herkes görecektir.

Çevrimdışı Deniz

Maxiyi alabilsek zaten kimse linnes demez. Maxiyi alamiyoruz ondan sonraki en iyi alternatif linnes..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Henüz oluşmuş bir profesyonel ekip bulunmuyor. Şubede şu ekip izler şu ekip finansını ayarlar şu ekip hukuki süreci tamamlar, imza yetkililerinden kim onaylayacak...
Burada birisi tamam transfer bitti deyip anlaşsa bile gelene kadar kırk türlü karmaşa içinden geçiliyor. Kurumsallaşmayı nasıl oturtacağız bilmiyorum karman çorman ortalık kimseye suçlusun diyemiyorsun yılların birikmiş enkazı var.

Çevrimiçi Kartal Ç

yıllık 1.1 m garanti ücret alan engin baytar kadrodışı olduğu için gs veteran takımında oynuyor diye haber yapmışlar. bi de şirin göstermeye çalışmış renkli medyamız. aynı şey bizde olsa haftalarca yazarlar yönetime teknik heyete demediklerini bırakmazlar. büyük puntolarla skandal rezalet falan diye başlık atarlar. gökhan töreye nası da takmışlardı bi ara çok şükür kurtulduk. yıpratmaya çalıştıkları çocuk performansıyla sürekli kapak yapıyor bunlara zaten.

Çevrimdışı Kemal

Ne Linnesmiş , sanki Robben bekliyoruz 1.5 yıldır, bu herife takılıp kaldığımız için uzadı bu sağbek mevzusu zaten.

Çevrimdışı Tolga

Bana nedense sanki bir şekilde Tolgay alınıp sağ bek alınmayacakmış gibi geliyor.

Çevrimdışı serti67

Ne Linnesmiş , sanki Robben bekliyoruz 1.5 yıldır, bu herife takılıp kaldığımız için uzadı bu sağbek mevzusu zaten.
sadece linenss degilki dunyada ilgilenmedigimiz sagbek kalmamistir sanirim 1.5 yildir be bir arpa boyu gidmedik birak sahbek ihtiyac olmaktan cikti besiktasin adiyla ozdeslesti skinti Yanii umarim Bu transfer donemi son bulur
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Volkan Başaran

Maxiyi alabilsek zaten kimse linnes demez. Maxiyi alamiyoruz ondan sonraki en iyi alternatif linnes..

Niye en iyisi ? Bu bize yaratılan algı..

2 sene önce fiyatı 250 bin euro olan Avrupanın sıradan bir ülkesinde oynayan bir takımın oyuncusundan bahsediyoruz sürekli..

Bize ne katacak ne edecek sadece ezbere youtube videosundan konuşuyoruz..

Beşiktaşın bunlara artık ihtiyacımı var? Milosevic transferide öyle benim için bir farkı yoktur..

Artık fark yaratan oyuncu almamız lazım bunu görmek gerekiyor..

Seneye Şampiyonlar Ligine gidersek transfer yapacağız deniyor bazı yerlerde, arkadaş sen nasıl gideceksin Şampiyonlar Ligine diye soran birisi bile yok ..

Bu takıma devre arasında iki tane iyi oyuncu alınması lazımdı. Ve bu alınmıyor alınmıyor alınmıyor..

Linnes felan bu saatten sonra hayal kırıklığı olur bende..

Ben milli takımda tecrübe görmüş, Avrupa Kupalarında Avrupanın büyük kulüplerine karşı forma giymiş bir oyuncunun takımı 1 sınıf yükselteceğinden adım gibi emindim ama yine hayal kırıklığı oldu ve olacak sanırım..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Türkay

Bugün de KAP gelmezse fulyayı ateşe veririm artık :akuma:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı SDemirsoy

Bugün de KAP gelmezse fulyayı ateşe veririm artık :akuma:
sakin ol Şampiyon :D

Çevrimdışı Türkay

sakin ol Şampiyon :D

Ne yiğitler heba oldu transfer beklerken çıldırttılar artık  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler