2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553831 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dogan

eskiden yıldızların yolunu gozlerdik simdiyse  ne idüğü belirsiz birinin yolunu günlerce gözlüyoruz bu gercekten aci vermeye basladi linnes i dev aynasinda görmeye başladık inanin sag bek almasinlar linnesin gelmesine tercih ederim o derece bunaldim bu adamdan artik :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 13:41:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Açıkçası şu zamana kadar gelmeli diyordum ama bu kadar nazlanacaksa cidden gelmesin daha iyi.Ben takımımda oynamak için can atan oyuncuları görmek istiyorum artık böyle nazlanıp gelecekse burada verimli olması zor yani.

Geldikten sonra çok seveceği için verimli olur fazlasıyla da işte baya sancılı oluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Oyuncu gerçekten iyi gençler.

Gelirse göreceksiniz Gökhan Gönül'den  çok daha etkili olacak.
Aynen oyuncunun kalitesinden yana hiç şüphem yok ama böyle nazlanıp gelecekse gerçek performansını gösterir mi ondan şüphem var açıkçası.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Geldikten sonra çok seveceği için verimli olur fazlasıyla da işte baya sancılı oluyor.

@Çağrı , bu işle orda ilgilenen bir ekip mi var ? getirmeye çalışan , yoksa iletişim araçlarıyla haber mi bekliyoruz, ne durumda olay tam açıklasana bildiklerini bizde aydınlanalım kardeşim.

Çevrimdışı Volkan Başaran

3 ihtimal var..

1- Aytaç denen arkadaş senarist.

2- Paristeki saldırı Norveçe 10 kb/s hızla ulaştı Linnes dün gelirken bugün vazgeçti haber yeni eline geçince

3-Ben gelekeceten geliyorum, paristeki saldırı normal hayatta bugün oldu..

Başkada bişey demiyorum bu konuyla alakalı..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı dlcs

"hevesinizi baltalayan balta" bilmem  mi.  :D :D :D

Ahahaha  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 13:46:49
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı , bu işle orda ilgilenen bir ekip mi var ? getirmeye çalışan , yoksa iletişim araçlarıyla haber mi bekliyoruz, ne durumda olay tam açıklasana bildiklerini bizde aydınlanalım kardeşim.

Abi inan bilgim yok.

Dış transferleri Erdal Torunoğulları hallediyor genelde Hollanda'da bulunduğu için.

Norveç de Hollanda'ya uzak olmadığı için o gitmiştir diye tahmin ediyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Gelirse , Sefaların Rüştüyü FB deyken dövmeleri gibi, bizde buna bi el atalım , kuruduk beklerken.

Çevrimdışı Tolga

Gelirse , Sefaların Rüştüyü FB deyken dövmeleri gibi, bizde buna bi el atalım , kuruduk beklerken.
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı FARUK

videolarla bizim takimin alayini dünya yıldızı yaparım ersan  ismail serdar necip oguzhan vs. hepsini en az 10 milyonluk oyuncu yaparim bu yüzden videolar pek  belirleyici olmaz...linnesten gına geldi vallaha istemiyorum artık ya bu nasıl bi istir arkadas kendini ne zannediyo da mirin kirin ediyo dünya yildizimi da bu kadar cok mizmiz etti  :steamed:

hocam hep aynı şeyi söylüyorsunuz ama burada yorum yapan insanlara haksızlık oluyor bu
herkes videodan bakarak yorum yapıyor değil veya sizin öyle yapıyor olmanız herkesin öyle yaptığı anlamına gelmez
ben bu işlerle çok ilgilenmiyorum ne mesleğim zaman açısından izin veriyor nede hazırlandığım sınav
ama yine de linnes ismi çıktığından bu yana 5-6 maçını 90 dakika izledim ben, aynısı pedro için de geçerliydi
ve oyuncu takibi konusunda çok iyi arkadaşlarımız var forumda
ismi çıkanlardan maxi yi alamıyorsak linnes dışında olanlar pek iç açıcı değil (kaderabek bonservis sıkıntısı var)
bu yüzden isteniyor belki de

bu yazdıklarım konu linnes üzerinde döndüğü için oradan çıkışı oldu ama
anlatmak istediğim genel yaklaşım

Çevrimdışı Tolga

hocam hep aynı şeyi söylüyorsunuz ama burada yorum yapan insanlara haksızlık oluyor bu
herkes videodan bakarak yorum yapıyor değil veya sizin öyle yapıyor olmanız herkesin öyle yaptığı anlamına gelmez
ben bu işlerle çok ilgilenmiyorum ne mesleğim zaman açısından izin veriyor nede hazırlandığım sınav
ama yine de linnes ismi çıktığından bu yana 5-6 maçını 90 dakika izledim ben, aynısı pedro için de geçerliydi
ismi çıkanlardan maxi yi alamıyorsak linnes dışında olanlar pek iç açıcı değil (kaderabek bonservis sıkıntısı var)

:claps: :claps:

Çevrimdışı sametbagan

Bence ilk önce kaşar, çirkef tecrübeli bi orta saha lazım ama sağ bekte dünde görüldüğü gibi serdardan başkası oynayamaz takım içerisinde.

İsmi geçen sağ bek adayları çok para istiyorsa eğer bence sezon sonuna kadar   bi çözüm bulup sezon sonu srna , maxi pereira ,alves                                                                           

(alves biraz ütopik ama parayı verirsen adam zaten son kontratını yapacak gelebilir.)gibi sağlam bi sağ bek almalıyız ama orta saha olmazsa                                                                     

gerçekten şampiyon olma şansımız yüzde elli azalır bence

Çevrimdışı acan07

yabancı kuralının kalkmasına rağmen normal şartlarda beşiktaşta forma giymemesi gereken adamlardan ersan ve mustafa ile sözleşme uzatmak  ki kopmamış bağları kalmamış bu adamların mantığı nedir anlayabilmiş değilim .
bu adamlara 4 sene için vereceğin  yaklaşık 10 mil € ile  2 tane sağlam oyuncu alırsın

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes geliyor mu ? Menajeri yalanlamış kafam karıştı bu transfer de olmaz ise benden bu kadar.

Çevrimiçi murat

yabancı kuralının kalkmasına rağmen normal şartlarda beşiktaşta forma giymemesi gereken adamlardan ersan ve mustafa ile sözleşme uzatmak  ki kopmamış bağları kalmamış bu adamların mantığı nedir anlayabilmiş değilim .
bu adamlara 4 sene için vereceğin  yaklaşık 10 mil € ile  2 tane sağlam oyuncu alırsın

ersandan iyisini yada ersan ayarında bir yabancıyı kaça alırız?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 14:18:03
  • Beşiktaş / Bodrum
ersandan iyisini yada ersan ayarında bir yabancıyı kaça alırız?

Ersan'dan iyisi olan Milosevic'in 4 yıllık alacağı Ersan'ın 1.5 yıllık alacağı @MURAT abi :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ersan'dan iyisini kusura bakmayın ama her yerde buluruz :icool:

Çevrimdışı ozan062

madem oguzhan konusu acildi benim gorusum bu cocugun ozel, birebir kuvvetlendirme calismalarina tabi tutulmasi, nasil ki spor salonlarinda personal trainer'la calisiyor insanlar, oguzhan'in da kuvvetlenmesi icin boyle sadece onunla ilgilenecek ve futbol takimlarinda calismis isinin ehli bir profesyonel getirilmeli (muhtemelen almanya'dan veya abd'den, zira oralarda bu isler daha metodik olarak yapildigi icin bunun uzmanlari bulunabilir)..gerekirse takim antremanlarinin bir kismina da katilmadan boyle calismali. tabi belki klup bunu coktan yapmistir, ama sanmiyorum, yapiliyorsa da henuz sonuc alinmadigi ortada, niye sonuc alinamadigina bir baksinlar... son olarak bu soyledigim antreman takimin mevcut kondisyonerinin yaptiracagi bir is degil, o zaten takimin genel kondisyonuyla ilgili olarak yeterince calisiyordur.

kesinlikle fakat son iki macında sunu fark ettim gelişme %0.04  yyine iyi eskiye oranla :lol: :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Hala bir açıklama gelmedi ne planlıyor yönetim belli değil  :alala:

Çevrimiçi murat

Ersan'dan iyisi olan Milosevic'in 4 yıllık alacağı Ersan'ın 1.5 yıllık alacağı @MURAT abi :)
daha miloseviçi görmedik.ersandan iyimi bilmiyoruz.ersanın bonservisi yok gelecek oyuncunun bonservisi de var.bundan önceki dönem için aldıkları fazlaydı malum.artık o fiyatları göremezler.egemen korkmaz da 2 milyon 250 bin euro alıyor.artık futbolcuların gerçek ederlerini göreceğiz.

Çevrimdışı Dogan

tmm da bu kadar cok uzun sürmesi insanın canını sıkıyor yani dani alvesi alsak bu kadar uzin surmezdi nedir bu ya olmuyosa fazla zorlamanin bi alemi yok emin olun oyuncu istekli olsaydi o transfer coktan biterdi belliki mirin kirin ediyo bize oyle oyuncular verim vermez bu tur oyuncuları takimda gormek istemiyoruz bize bu takimda oynamak isteyecek adam lazim herseyden once milo yu cok.sevdim mesela adam hemen aldı bavulunu geldi cunku istedi ee bu linnes nedir abi ya ne zamandir imanimiz gevredi  :s20:
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 14:27:28 Dogan ]

Çevrimdışı ozan062

Anlaşılamayan konu paraydı şimdi o da verildi ama adama baya yanlış anlatıldı sanırım Türkiye.

yani onder hoca faktoru yok diyorsun :alala:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Molde ile hiçbir sorun yok kendisi ile de her istediği yapıldı, kontratı hazırlandı, tüm şartlarını kabul ettik.
Yapılacak hiçbir şey yok adam okey deyip bahane üretiyor. Bekletiyor. Paris saldırısını bahane ettiği bilgisi direk Ahmet Başkan'dan gelen bilgidir.

Çevrimiçi murat

Ersan'dan iyisini kusura bakmayın ama her yerde buluruz :icool:
daha iyisi yok demiyorum ama ersan kötü bir oyuncu değil hatta türk olarak eldeki bence en iyi oyuncu.gs den semih fb den bekir ve egemen ,ömer toprak vs hepsinden daha iyi benim gördüğüm en önemli zaafı topu aldıktan sonra rakibe veya taca yollaması.onun haricinde hepsinden hızlı ve havadan daha iyi.

Çevrimiçi Samet Ç

Molde ile hiçbir sorun yok kendisi ile de her istediği yapıldı, kontratı hazırlandı, tüm şartlarını kabul ettik.
Yapılacak hiçbir şey yok adam okey deyip bahane üretiyor. Bekletiyor. Paris saldırısını bahane ettiği bilgisi direk Ahmet Başkan'dan gelen bilgidir.
Bu doğruysa bu adama Türkiye'yi Beşiktaş'ı kim anlattı çok merak ediyorum. Türkiye'yi Arabistan Filistin İran olarak mı anlattılar?