2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559512 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 01:10:28
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
stoperlerin ve defansif ortasaha oynayan oyuncuların kaç golü kaç asisti var :iscrewy: bundan kelli oyuncu alırken topla ilişkisi iyi olan pozisyona girmede gol atmada vs efektif olanlara yönelmek gerekiyor.hatta aynı özellikte iki oyuncu varsa daha fizikli ve bunu daha iyi kullananı hava hakimiyeti olanı seçmek gerekiyor.atibayı beğeniyorum veliyide beğeniyorum ama ikisini bir arada beğenmiyorum birinin biraz daha farklı özellikleri olmalı.
katılıyorum abi zaten şampiyon olan takının matematiksel olarak hemen hemen her oyuncusu skora katkı vermiştir bizde geçen sene gol yükünü almeidaile olcay sırtladı mustaf 1-2 tane atmıştı  :s20: törenin de totalde 12 gole direk katkısı olmuştu ama ozi veli atiba hepsi skora yaptıkları katkıyı 2-3 gol yukarı çekseler şampiyon olma ihtimalimiz var . Zaten şampiyon olmak isteyen bir takım lig çok kısır geçmiyorsa ortalama 70-80 gol atması gerekir tamamını forvet atamaycağına göre kanatlar orta saha bekler duran toplarda stoperler 3-5 ne varsa atarsa şampiyon olunur

Çevrimdışı alimm

merhabalar twitter da transfer haberi ile farkettim bu forumu... Umarım hep birlilte nice
şampiyonluklara şahitlik ederiz burada...

Herkese iii forumlar...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Melekcik

merhabalar twitter da transfer haberi ile farkettim bu forumu... Umarım hep birlilte nice

Herkese iii forumlar...
hoş geldin :ok:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 01:29:13
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Herkese iii forumlar...
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

Herkese iii forumlar...
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

Herkese iii forumlar...
:hosgeldin

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Herkese iii forumlar...

:hosgeldin

@ilhan  abi bu sefer tutturdum  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı alperali19

Ertuğrul AYTEK ‏@Er_Aytek  3 dk.3 dakika önce
Veysel Sarı felan bu kulüpten içeri girmemeli. Yazık. Beşiktaşlılık felan hikaye zaten Bilic veto etti
haberlere gel

Çevrimdışı haluk.m

Bu takım bu kafayla şampiyon olmaz.  1-2 transfer bu kadar uzun sürmememli 1m € buradan kar et sonra götür ersan, mustafa ve ismail gibi sözde takım evlatlarına dağıt.  Ayrıca twitter da kulübe yakın insanlar bu isimleri savunmuyor'mu deli oluyorum.

sağ bek mucize olurda alırlarsa 5+3 varken solda ismail ile anca 3'üncü oluruz şimdiden hayırlı olsun. riverplate'li 18-19 luk çocuklar ismail,ersan ve oğuzhan'ı az tokatlamadı Allah sezon sonuna kadar sabır versin bizlere.

Çevrimdışı Dogan

benimde kac gündür kafami kurcalayan sorular var sag bek yabancı ba sosa pedro motta mi atiba mi ersan desen bomba atinc tecrubesiz milo pedro sınırdan dolayi beraber oynayamaz acikcasi sıkıntılı bi durum tolgay gelse atibayi kesersin anlarimda stoperde kim olcak o sıkıntı sivok un turşusunu kurcaz heralde ki bu saatten sonra pek faydali olcagini sanmiyorum milo pedro beraber oynayacak tecrübeye sahip olaydı cok ii olurduda bakalim iste... :duman: sıkıntı bastı gene beni

Çevrimdışı haluk.m

benimde kac gündür kafami kurcalayan sorular var sag bek yabancı ba sosa pedro motta mi atiba mi ersan desen bomba atinc tecrubesiz milo pedro sınırdan dolayi beraber oynayamaz acikcasi sıkıntılı bi durum tolgay gelse atibayi kesersin anlarimda stoperde kim olcak o sıkıntı sivok un turşusunu kurcaz heralde ki bu saatten sonra pek faydali olcagini sanmiyorum milo pedro beraber oynayacak tecrübeye sahip olaydı cok ii olurduda bakalim iste... :duman: sıkıntı bastı gene beni

tolgay da bitmemiş durmadan haber çıkıyor.  bugün maçı izlediyseniz oğuzhan-atiba ikilisi ne kadar etkisizdi görmüşsünüzdür. veli + atiba yedeklemek lazım necip ile olacak iş değil. sadece sağ bek almakla dertler bitmiyor.

yok yani ne desek boş. protesto edenleri düşündükçe daha iyi anlıyorum.  ismail,necip,ersan ve mustafa'ya hak etmedikleri paraları ver sonra transfer yaparken para yok.   bakın görün gelecek sezon da finansal fairplay'i bahane edecekler. 

mustafa 1,3m €  anlaşılıyor haberleri düşmeye başladı.   

Bu sitenin kurucuları, deli gibi kartalyuvasına para gömenler ve imkanı dahilinde takıma katkı vermeye çalışanlar beşiktaş'ın çocuğu değil'mi ?   :duman:

Çevrimdışı ALI RIZA

tolgay da bitmemiş durmadan haber çıkıyor.  bugün maçı izlediyseniz oğuzhan-atiba ikilisi ne kadar etkisizdi görmüşsünüzdür. veli + atiba yedeklemek lazım necip ile olacak iş değil. sadece sağ bek almakla dertler bitmiyor.

yok yani ne desek boş. protesto edenleri düşündükçe daha iyi anlıyorum.  ismail,necip,ersan ve mustafa'ya hak etmedikleri paraları ver sonra transfer yaparken para yok.   bakın görün gelecek sezon da finansal fairplay'i bahane edecekler. 

mustafa 1,3m €  anlaşılıyor haberleri düşmeye başladı.   

Bu sitenin kurucuları, deli gibi kartalyuvasına para gömenler ve imkanı dahilinde takıma katkı vermeye çalışanlar beşiktaş'ın çocuğu değil'mi ?   :duman:
"Bu sitenin kurucuları, deli gibi kartalyuvasına para gömenler ve imkanı dahilinde takıma katkı vermeye çalışanlar beşiktaş'ın çocuğu değil'mi ? " Cümlene yorum yapalım İyi günde de Kötü günde de BEŞİKTAŞ lafı ne için denir...! 3 bin kişiye mi maç izlenilir ? acaba lider BJK iken... Passo dersen susarız peki Uefa deriz...? onda da gelmeyenler susar o zaman...
Passo karsıyım abone olmusum sırf 30 tl vermemek için kartı almıyorum... Banka dan banane BJK için alıyorum banka üzerinden BJK üzerinde iş yapayım 30 tl gider kartal yuvasında atkı bere eldiven ne var sa onu alırım...! Üstüne 2 hediye forma 1 kendi formam 3 tane bu sene forması mevcut sweet mevcut... Elimden geldiğince BJK kazandırır kazandırmaları için öneride bulunurum...! Passo alın demem...! Yönetim sucu yokmu dersin %100 yönetim hatası var derim Üslup önemli onu beceremiyorlar...!

Çevrimdışı haluk.m

"Bu sitenin kurucuları, deli gibi kartalyuvasına para gömenler ve imkanı dahilinde takıma katkı vermeye çalışanlar beşiktaş'ın çocuğu değil'mi ? " Cümlene yorum yapalım İyi günde de Kötü günde de BEŞİKTAŞ lafı ne için denir.... 3 bin kişiye mi maç izlenilir ? acaba lider BJK iken... Passo dersen susarız peki Uefa deriz...? onda da gelmeyenler susar o zaman...
Passo karsıyım abone olmusum sırf 30 tl vermemek için kartı almıyorum... Banka dan banane BJK için alıyorum banka üzerinden BJK üzerinde iş yapayım 30 tl gider kartal yuvasında atkı bere eldiven ne var sa onu alırım.... Üstüne 2 hediye forma 1 kendi formam 3 tane bu sene forması mevcut sweet mevcut... Elimden geldiğince BJK kazandırır kazandırmaları için öneride bulunurum.... Passo alın demem.... Yönetim sucu yokmu dersin %100 yönetim hatası var derim Üslup önemli onu beceremiyorlar....

Tribün protestosuna bende karşıyım. Demek istediğim yönetimin Beşiktaşın çocuğu politikası ve buna karşı kartalyuvasından alışveriş yapmama protestosu.(önceki mesajımda açıkca belirtmemişim kusura bakmayın.)

İyi günde kötü günde de Beşiktaş. Artık şunun anlaşılması lazım, bazı kişilerin yaptığı iş bilmezliklerin bu şekilde üstü kapanmamalı. Bu takım 7 yıldır şampiyon olamıyor varsın 70 daha olmasın biz yine destekleriz ama şu adamlara bu paraları vermesinler. Forumda kartalyuvası'nın 6,5 milyon Türk Lirası gelir elde ettiğini yazmış bir arkadaş, işte o para pektemek ve ersan'nın zammına gitti.  :olmaz
Ondan sonra 1 milyon € için transfer yaparken demba ba kronik sakat, linnes o para etmez diye çingene pazarlığı yap.  :D

Çevrimdışı Kemal

Araftasınız 2 Admin 1 Moderatör :) :) Arkama yaslandım KAP bekliyorum  :photo:

Çevrimdışı SDemirsoy

Araftasınız 2 Admin 1 Moderatör :) :) Arkama yaslandım KAP bekliyorum  :photo:
:D

Çevrimdışı İbrahim

Linnes haberi tutarsa üye patlaması yaşanır.  :D

Çevrimdışı ugurkartalizma

O zaman vira bismillah deyip molde ve oslo'dan kalkacak tüm uçakları takip edelim bakalım   :claps: :bandit:  :halay:

Hayırlı nöbetler http://www.flightradar24.com/61.47,10.23/7  :lol:

Eğer bu çocuk Molde'deyse 10.15 uçağıyla Oslo'ya akar bize göre 11.15 ordan 12.15 uçağıyla istanbul  :D

Çevrimdışı onder23

KAP a bildirim beklerken  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı SDemirsoy

Linnes haberi tutarsa üye patlaması yaşanır.  :D
forzadan gelmişsin :D bende kocamustafapaşalıyım Hoşgeldin Abi @İbrahim
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 09:22:51 SDemirsoy ]

SK4519- Molde'den Oslo'ya (10.15 bize göre 11.15)
TK1752- Oslo'dan İstanbul'a (12.15 bize göre 13.15)    :ishock:

Çevrimdışı SDemirsoy

SK4519- Molde'den Oslo'ya (10.15 bize göre 11.15)
TK1752- Oslo'dan İstanbul'a (12.15 bize göre 13.15)    :ishock:
:duman:

Ben biraz çalışlıp kafa dağıtıyım geçmez vakit yoksa  :bur2: :alsaa:

Çevrimdışı İbrahim

forzadan gelmişsin :D bende kocamustafapaşalıyım Hoşgeldin Abi @İbrahim
Hoşbulduk kardeşim, ben wowdan donanımdan ve bu site açıldığından beri takipteyim, transfer haberini görüp üye olmadım yani, aylardır burdayım, pek fazla yazmıyorum sadece bazen okumak daha zevkli. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın
Bizde SAKAT Çooooookkk :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık