benimde kac gündür kafami kurcalayan sorular var sag bek yabancı ba sosa pedro motta mi atiba mi ersan desen bomba atinc tecrubesiz milo pedro sınırdan dolayi beraber oynayamaz acikcasi sıkıntılı bi durum tolgay gelse atibayi kesersin anlarimda stoperde kim olcak o sıkıntı sivok un turşusunu kurcaz heralde ki bu saatten sonra pek faydali olcagini sanmiyorum milo pedro beraber oynayacak tecrübeye sahip olaydı cok ii olurduda bakalim iste...
sıkıntı bastı gene beni
tolgay da bitmemiş durmadan haber çıkıyor. bugün maçı izlediyseniz oğuzhan-atiba ikilisi ne kadar etkisizdi görmüşsünüzdür. veli + atiba yedeklemek lazım necip ile olacak iş değil. sadece sağ bek almakla dertler bitmiyor.
yok yani ne desek boş. protesto edenleri düşündükçe daha iyi anlıyorum. ismail,necip,ersan ve mustafa'ya hak etmedikleri paraları ver sonra transfer yaparken para yok. bakın görün gelecek sezon da finansal fairplay'i bahane edecekler.
mustafa 1,3m € anlaşılıyor haberleri düşmeye başladı.
Bu sitenin kurucuları, deli gibi kartalyuvasına para gömenler ve imkanı dahilinde takıma katkı vermeye çalışanlar beşiktaş'ın çocuğu değil'mi ?