önder özen bile olsa derken bu adamı ama tanrılaştırdınız anlamadım gerçekten bir ekibe haksızlık ediyorsunuz bir ekibin başarısını bir kişiye yamıyorsunuz hepsi hepsi bir sene durmuş takımın başında şu an yapılan şeyleri bile ona mâl ediyorsunuz ya iyiler önder beyin kötüler yönetimin ben niye göremiyorum iyi şeyleri anlamamıyorum kaldıki maaşla çalışan biri elbette bir iş verildiyse en iyisini yapacak yapamıyorsa gider iş hayatında kural bu değilmi kişiler sistem olmazsa hiç bir şeydir önemli olan sistemin oturması oturmuş bir sistemde kim olursa olsun işler yürür şu anki sistem sağlıklı olmasa bile Başkanın sistemi neden bunu kabul etmek istemiyoruz takımı gençleştirmek kolej takımı yaratmak ve bunun için doğru kişileri işin başına getirmek ve onlardan yüksek verim almak
Necmi abi böyle bir yere varamıyoruz en iyisi sorular sorayım ben sana açıklığa kavuşturalım.
Önder Özen gelmeden önce de o scout ekibi var mıydı? Vardı. 10 yıldır adam izliyor muydu izliyordu. Ama kimse bu adamları aldırabildi mi? Hayır. Bu sistemi kim hayat geçirdi? Yönetim mi?
Dentinho'yu , Niang'ı getiren yönetim mi? Madem sistem vardı o zaman niye alınmadı bu adamlar? Alınamazdı çünkü öyle bir sistem yoktu ortada.Herkes Dany'den bahsediyor ama engellediği transferleri konuşan yok.
Yapılanmasını konuşan yok.
Adam set çekmese şuan sağ kanatta Ahmet İlhan Sol Kanatta Olcan oynuyordu.
Kerim Frei diye bir oyuncumuz yoktu. Pedro Franco da aynı şekilde.
Bunları scout ekibi izledi diyenler var. Doğrudur. Scout ekibi 10 yıldır oyuncu izliyor arkadaşlar kimse çıkıp da aldıramamıştı izlenilenleri.
Pedro'yu aldırdı. Riski kim aldı burada? Özen. Şimdi ne diyoruz iyi ki var diyoruz.
Yaptıklarını söyleyince de e işi kardeşim para aldı yapacak tabi ki oluyor. İyisini yapınca işiydi risk alıp tutmayınca sakız oluyor.
Ama işte malesef bu Türkiye gerçeği. Yönetim zilyon tane hata yaptı geldiğinden beri Sezer ve Eneramo başta olmak üzere.
Bunu söyleyince de e engel olsaydı o zaman oluyor. Nasıl iş bu? İnsafsızlık değil mi?
Kimseyi tanrılaştırmıyorum haklıya hakkını teslim ediyorum ben. Bu özellikle bizim camiamızda pek yapılan bir iş değildir çünkü.
Bunları bu adam yaptı. Hataları da oldu. Kimse hatasız değildir. Ama yaptıklarını yüceltmek yerine işiydi yapacaktı denirse ben de Dany transferinden ötürü asla eleştirmem Özen'i.
Önce Sezer ve Eneramo'yu konuşalım 90 dk bile oynamadılar çıkarın verdiğiniz 5 milyon euroyu derim
Bir de ek yapayım.Tarık Çamdal.
1 milyon euroya alacakken aldırmadı Önder Özen. Bu yüzden hiç takdir edildi mi?
5 milyon euro verdi Gs bu adama. 5. Şimdi noldu bu adam?
Dany konusunda 1 zarar verdiyse 9 tane yararını sayarım ben Özen'in. Bu putlaştırmak değil. Haksız eleştiriden rahatsız olmak.