2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4572695 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Pascal

Mustafa ile sözleşme yenilenmemelidir. Hiç bir işe yaramayan bir oyuncuya yıllık 50 bin TL bile vermek kulübün zararınadır. Boşuna kadro şişkinliği. Gitsin fenere..
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Türkay

Başkan ile Adana Başkanı ntvspor da birliktelik konusması yapıyorlar. Dünür gibi oturuyolar ya :lol:
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 10:45:21 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Adanaspor olayı hiç içime sinmiyor. Keşke Adanademirspor ile anlaşma yapsaydık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 11:33:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Önder Özen Projelerinin Devamının Geldiğini Görmek Sevindirici.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Şu Adanaspor olayı hiç içime sinmiyor. Keşke Adanademirspor ile anlaşma yapsaydık.

adalıyla tartısan bu baskan ise benimde içime sinmez ama değilse sorun yok guzel olur umarım devamlı olur acaba dusmektenmi korktuda geliyorlar anlasıyorlar demeden edemyorum ama kotu bakarsak kotuleri buluruz:D

onun için ben iyiye bakayım nasılsa buradada yabancı sınırı yok onun için iyi olacak artık musayı falan bulursak burayalara yollarız artık

yabancı bir klup ve 2ligten kluplerle gorusluyormus fakat bunları koordine edecek bir adam lazım hala bulmaya niyetleri yok

aynı sekilde gokhan keskinin bu yonetimle olan diyologunu bastan beridir sevmedim hosuma gitmedi tutturdular onu illa birseyde inat edince bir yerden sonra rahatsız oluyorum

hocalıgı konusunda ve yaptıkları konuusunda bilgisi olan varsa yazsın merak ediyorum
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 11:36:06 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 11:36:42
  • Beşiktaş / Bodrum

aynı sekilde gokhan keskinin bu yonetimle olan diyologunu bastan beridir sevmedim hosuma gitmedi tutturdular onu illa birseyde inat edince bir yerden sonra rahatsız oluyorum

Şu kısım çok önemli.

Gökhan Keskin bu işi yapabilecek kapasitede mi?

Ön yargılı davranmak istemiyorum ama araştıracağım sadece eski futbolcu olmak tecrübeli olmak yetmez hepsi İŞ Bunların.

Eğitim gerekir yani. Yeterince eğitimli acaba Keskin?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 11:40:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi inceledim.

Gökhan Keskin'in Pro Lisansı var biraz içim rahatladı.

Hayırlı Olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 11:42:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız burada da enteresan işler var.

Pro Lisans Türkiye'de ikiye ayrılmış.

TFF'nin verdiği ve Uefa'nın verdiği olmak üzere. Diğer lisanslar da aynı şekilde.

Yabancı dili olmayanlara TFF Kendi mi Pro Lisans veriyor sırf takım çalıştırabilsinler diye?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Keske ADS olsaydi ama Adanasporla ilgilenecek kisi Serdal Adali olacak.Abisini zaten Adanasporun baskani yapacak gelecek secimde.Adanaspor iyi bir kadroya sahip oyuncularimiza bu takimin buyuk katkilari olacaktir..

Tabi ADS olsa cok ama cok daha iyu bir kadro ve taraftar kitlesi olurdu ama taraftari bu pilot takim olayına pek sicak bakmayabilir diye olmadi sanirim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 11:46:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi yumuşatıyorlar yalnız bu bildiğin pilot takım anlaşmasıdır.

Kimse de incinmemeli. Adanaspor ilerlemek istiyorsa seve seve ortak olmalı.

Beşiktaş 500.000 euroya 5 potansiyelli yabancı alıp yollasa oraya 1i bile tutsa onların karı olacak bu.

Porto'nun kendi klasmanında yani süper ligde 4 tane pilot takımı var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Şimdi yumuşatıyorlar yalnız bu bildiğin pilot takım anlaşmasıdır.

Kimse de incinmemeli. Adanaspor ilerlemek istiyorsa seve seve ortak olmalı.

Beşiktaş 500.000 euroya 5 potansiyelli yabancı alıp yollasa oraya 1i bile tutsa onların karı olacak bu.

Porto'nun kendi klasmanında yani süper ligde 4 tane pilot takımı var.
Taraftarlarin icinde bayagi tepki gosterenler de oldu memnun olan da tepki gosteren de hakli sonucta köklü bir camia pilot takim oluyor :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 11:50:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Taraftarlarin icinde bayagi tepki gosterenler de oldu memnun olan da tepki gosteren de hakli sonucta köklü bir camia pilot takim oluyor :)

Porstmouth da çok köklüydü. Chelsea pilot yapmak istedi kabul etmediler 2. ligdeyken.

Şimdi 5 ligdeler :) Gurur onur ile kontrat imzalamıyor futbolcular birileri güzel dille anlatmalı taraftara :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serjo

Potensiyeli olan yabancı oyuncular gönderecek işte
neden karşı çıkıyor taraftar?
takım daha güçlü olacak sonuçta
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 11:55:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya bu Türk  gazetelerinin hali ne olacak? Artık çığır aşmış durumdalar bir kişi bu işe el atmayacak mı?

İddalara bakar mısınız yukarıda Allah var insaf bu kadar atılmaz.

Fernandao - Galatasaray

Joel Camphell - Galatasaray

Galatasaray ne ile alacak bu adamları arpa ile mi?

Depay - Fenerbahçe

Adamı Barcelona istiyor El-İnsaf
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

adanaspor gibi süper ligde senelerce oynamış bir klüple anlaşmaları çok çok iyi olmuş. sonuçta kocaman bir şehirin klübü ,ben yine her şeyde olduğu gibi olumlu bakıyorum ,olumsuz olacak hiç bir şey görmüyorum .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 11:56:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Potensiyeli olan yabancı oyuncular gönderecek işte
neden karşı çıkıyor taraftar?
takım daha güçlü olacak sonuçta

Klasik Gurur yapan taraftar güruhu.

Bazı şeyler profesyonelleşirken taraftar da bir şekilde amigolar aracılığı ile eğitilmeli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ya bu Türk  gazetelerinin hali ne olacak? Artık çığır aşmış durumdalar bir kişi bu işe el atmayacak mı?

Fernandao - Galatasaray

Depay - Fenerbahçe

Konu bulamayınca gazeteleri doldurma haberleri
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serjo

adanaspor gibi süper ligde senelerce oynamış bir klüple anlaşmaları çok çok iyi olmuş. sonuçta kocaman bir şehirin klübü ,ben yine her şeyde olduğu gibi olumlu bakıyorum ,olumsuz olacak hiç bir şey görmüyorum .

haklısın Ahmet abi
sonuçta biz CHELSEA ile iyi niyet protokol imzaladık
pilot takım mı olduk?
kulanmadıkları genç yetenekleri keşke gönderseler  :)

Çevrimdışı ahmet türker

gökhan keskin sportif direktörlüğü başaracak kapasitede bir insandır , daha iyisi varsa söylenmelidir , önder özen diyecek olan arkadaşlara danny olayını hatırlatırım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 12:02:51
  • Beşiktaş / Bodrum
gökhan keskin sportif direktörlüğü başaracak kapasitede bir insandır , daha iyisi varsa söylenmelidir , önder özen diyecek olan arkadaşlara danny olayını hatırlatırım.

Abi tek Dany ile adamı harcamak da Gökhan Keskin'i bir anda araştırmadan harcamak ile aynı bakış açısı benim gözümde.

Kapasite yeterli olmuyor malesef bildiğin koordinatör olacak. Genç oyuncuların nasıl yaşadığından neleri sevdiğine hangi oyunları oynadığına kadar bilecek.

Önemli olan eğitimli ve modern bir insan mı mesele bu. Yabancı dili var mı mesela?

Çünkü yabancı oyuncu gönderilecek buraya çok iyi seviyede yabancı dil bilmeli.

Önder Özen'i sen söylediğin için bir bilgi veriyim çok iyi seviyede İngilizce ve Portekizce biliyor bunlar çok önemli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

Klasik Gurur yapan taraftar güruhu.

Bazı şeyler profesyonelleşirken taraftar da bir şekilde amigolar aracılığı ile eğitilmeli.
neyi gurur yapıyorlar anlamıyorum , başkanları beşiktaş gibi bir dünya klübüyle anlaşmak gurur verici diyor . amatör kümeye düşşün ama bizim olsun mu diyorlar. kaldı ki beşiktaş adanaspor u kendine bağlamıyor ki bu karşılıklı menfaat ilişkisi. :)

Çevrimdışı Serjo

FC BASEL #News ‏@Fc_Basel1  2 sa.2 saat önce
Wie aus der Türkei zu vernehmen ist, soll Besiktas Istanbul mächtig scharf auf FCB-Terrier Taulant Xhaka (23) sein.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 12:05:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu konuda en kötü örnek Aybaba'dır meslea.

Olcay'a saçını kestirmişti adam ya.

Bu tarz şeyler hep eski bakış açısı. Modern olmak zorundalara. Devir aynı devir değil.

Kırbaçla oyuncu eğitemezsin. Onu yapma bunu yapma menemen ile olmuyor.

Yabancı kuralı yabancı dili de çok önemli seviyeye getirecek antrenör eğitiminde artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Fernandao - Galatasaray

Depay - Fenerbahçe

Daha iyi işte. Taraftarları büyük transfer için beklentiye sokar ayarı düşük birisi geldi mi yönetimlerine sallamaya başlarlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 12:05:47
  • Beşiktaş / Bodrum
FC BASEL #News ‏@Fc_Basel1  2 sa.2 saat önce
Wie aus der Türkei zu vernehmen ist, soll Besiktas Istanbul mächtig scharf auf FCB-Terrier Taulant Xhaka (23) sein.

Umarım gerçekleşmez bu transfer.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli