2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4572697 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmet türker

Abi tek Dany ile adamı harcamak da Gökhan Keskin'i bir anda araştırmadan harcamak ile aynı bakış açısı benim gözümde.

Kapasite yeterli olmuyor malesef bildiğin koordinatör olacak. Genç oyuncuların nasıl yaşadığından neleri sevdiğine hangi oyunları oynadığına kadar bilecek.

Önemli olan eğitimli ve modern bir insan mı mesele bu. Yabancı dili var mı mesela?

Çünkü yabancı oyuncu gönderilecek buraya çok iyi seviyede yabancı dil bilmeli.

Önder Özen'i sen söylediğin için bir bilgi veriyim çok iyi seviyede İngilizce ve Portekizce biliyor bunlar çok önemli.
görüşlerine saygı duyuyorum ama önder özen in ağızı iyi laf yapıyor diye onu övmem mümkün değil ,dediğim gibi danny olayından sönra , ben aldım dedi sonrada ben almadım gibi bir laf etti ,güvenirliği benim için bitti.bir de sportif direktörlük için türkiye de zaten örnek olacak kurum ve kişiler olmadığından ,gökhan keskin bu işi yapamaz demek doğru değil ,bunu zaman gösterecek.

Çevrimdışı ozan062

gökhan keskin sportif direktörlüğü başaracak kapasitede bir insandır , daha iyisi varsa söylenmelidir , önder özen diyecek olan arkadaşlara danny olayını hatırlatırım.

abi öyle deme baskan dediki bütün herseyi o yapacak dedi peki bu kişinin bu kadar tecrübesi nerden ortaya cıkıyor?? ekonomi kısmını bile o ayarlıcakmıs Allah askına esas o konuda uzak durması lazım ama onu bile eline alacaksa bilmiyorum ben fazlasıyla mesafeliyim sonucta ulkede uygulanmayan ve basarılamamıs birsey yani omu basaracak ne ozelliği var bilmek istiyorum oyle yonetimin yanında gezmekle sunla bunla olmaz son dediğime takılmayın bircokkez gazetelerde denk geldiğim için rahatlıkla soyleyebiliyorum...

onder ozen fenerbahcedeyken ingiltereye yuksek lisans için gonderildiğini hatırlatırım yani  ulkedeki bircok bu işi yapanın onundedir eğitim anlamında
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 12:11:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
abi öyle deme baskan dediki bütün herseyi o yapacak dedi peki bu kişinin bu kadar tecrübesi nerden ortaya cıkıyor?? ekonomi kısmını bile o ayarlıcakmıs Allah askına esas o konuda uzak durması lazım ama onu bile eline alacaksa bilmiyorum ben fazlasıyla mesafeliyim sonucta ulkede uygulanmayan ve basarılamamıs birsey yani omu basaracak ne ozelliği var bilmek istiyorum oyle yonetimin yanında gezmekle sunla bunla olmaz son dediğime takılmayın bircokkez gazetelerde denk geldiğim için rahatlıkla soyleyebiliyorum...

onder ozen fenerbahcedeyken ingiltereye yuksek lisans için gonderildiğini hatırlatırım yani  ulkedeki bircok bu işi yapanın onundedir eğitim anlamında

Normalde ekip oluşturulmalı.

Umarım da öyle olur. Önder Özen bile olsa bir kişinin bu kadar yükün altından kalkması çok zor iş.

Ekonomi Danışmanı, Sportid Direktör ve Oyuncu gelişim Sorumluusu adı altında 3 kişi gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 12:14:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Yuh artık diyeceksiniz ama

Eskişehir'in ön liberosunu bize sağ bek olarak imza atacağını iddaa eden bile çıktı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ahmet türker

sen zaten hep olumsuz muhalefetsin değerli kardeşim. :kop:  :kop:  :kop: başkanın söylemediğini yine söyledi diyorsun başkanın dediği sadece futbolcu transferi ile ilgilenecek (kulaklarım yanlış duymadıysa) :D gazeteler gazeteler gazeteler ,işimize geldiğinde gazetelere inanmayın. işimize geldiğinde gazetede okudum . :lol:  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

bence adanaspora rızayı da hoca olarak almalılar .

Çevrimdışı Deniz

Artik iyi niyet protokolo demek kendini ezdirmek demek degil.futbol dunyasinda bazi kabullenmeler var ve olmali da zaten.

Chelsea bizden buyuk bir takim ve bize gelişmesini istediği oyunculari yollamasi iki taraf icin de fayda saglar.ayni sekilde adanaspor da bizim altimizda olan bir takim.hem bizim hem onlarin isi gorulecek.

Bugun chelsea ile eslessek yenebiliriz.adanaspor da bizi yenebilir bu farkli bir kavram.yani o takima kendini ezdirmiyorsun.sadece sende forma sansi bulamayan grlismesini istedigin oyunculara baska bir kulupte oynama sansi veriyorsun..

Yani bu tarz protokollerde iki taraf da karli çıkıyor burda bakilmasi gereken durum bu.

Hayirli olsun diyelim kazanan Besiktas olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Umarım da öyle olur. Önder Özen bile olsa bir kişinin bu kadar yükün altından kalkması çok zor iş.

Ekonomi Danışmanı, Sportid Direktör ve Oyuncu gelişim Sorumluusu adı altında 3 kişi gibi.

kurmay komuta yetkisi gibi gibi yani uzmanlar olması gerek her işin basında dediğin gibi

ama diyorum işte su kelimeyi kullanmayı sevmem ama dostluk ilişkisi iyi diye oluyorsa rahatsızım bunu bilerek değil tamamen tahmin ederk soyluyorum

bu akdar cok iyiyse bu işte neden birsenedir bir yere getirilmedi bizde goreve??

insallah iyidir ve insallah bizim bu onyargımzı yıkar geçer sonucta besiktaslı

Bu Önder Özen olayıda abartıldıkça abartılyor

Şu an yok ve takım iyi arkadaş..

Güzel olan herşeyde Önder Özen olmayan herşeyde özensizlikten..

Bırakalım bu işleri..

Önder Özen görevinden kaçması ile zaten başlı başına bir korkak olduğunu göstermiştir..

Dik duracaktı, taraftar arkasındaydı ve mert konuşsaydı zaten kimse bişey demezdi..

Dany alırken öyle konuştum aslında ben istemedim demek bile o görevin ona çok ağır geldiğinin göstergesi..

Bırakalım artık işini yapsın NTVSPORDA..

Bir sene boyunca yaptığı tek olumlu iş Konuşmak ve umut vermekti..

Bunun dışında verdiği herşey soyut..

Biliçe ve scout ekibine süsrekli haksızlık ediliyor bu Önder Özen yüzünden..

Ayıptır.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 12:21:58
  • Beşiktaş / Bodrum

Asıl sorun tam olarak bu cümlede zaten.

Yapılacak işler planlamalar 1 senede tamamlanacak işler değil.

Bu işleri yapan hiçbir takım bunları 1 senede tamamlamadı.

Udinese tam 4,5 yıl yapılandı. Scout transfer etti, yetiştirdi , altyapı ile üst yapıyı birleştirdi.

O ara az kalsın düşüyordu ligden ama adamlar bizim gibi dik, sabırsız ve hemen sonuç bekleyen yapıda olmadığı için müthiş bir ekip kuruldu.

2 sene sonra şuanki kalecileri 30 milyon euroya sattığını duyacağız. Bunlar tesadüf değil ama 1 yılda gerçekleşen olaylar da değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ayrıca ntvsporda futbol panoromada dün istatistikler yayınlandı bilmem takip eden oldumu..

Ligin açık ara en iyi takımını Fenerbahçe oluşturmuş..

En çok ilerde top kapan
En çok ilerde pas yapan
En çok ilerde ceza sahasına giren
En çok şut atan
vs vs vs

20 ye yakın istatitklerin HEPSİNDE Fenerbahçe var..

Bizim girdiğimiz tek yer var oda paslaşarak ceza sahasına girişte en iyi 3. takımız..

Beşiktaş Miloseviç olursa Tolgay olursa Linnes transferi ile hedeflerine gidemez

Kendimizi kandırmayalım..

Beşiktaşın

Kaboul, İnler ve Pereira gibi takıma sınıf atlatacak oyunculara ihtiyaç vardı.

Alınmadı..

Ne değişecek şimdi ? Sadece fark rotasyon artacak..

Bu elimizdeki kadro ile Fenerbahçe ve Galatasaray deplasmanlarından 3 puan alacağımızı uman varmı ?

Gerçek çi olun ondan herşeyden önce..

Beşiktaş için bu sene benim için artık tek  hedef Şampiyonlar Ligidir..

Başkada bişey olmayacaktr zaten.

Sene sonu burada bu mesajımı alırsınız koyarsınız..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ozan062

sen zaten hep olumsuz muhalefetsin değerli kardeşim. :kop:  :kop:  :kop: başkanın söylemediğini yine söyledi diyorsun başkanın dediği sadece futbolcu transferi ile ilgilenecek (kulaklarım yanlış duymadıysa) :D gazeteler gazeteler gazeteler ,işimize geldiğinde gazetelere inanmayın. işimize geldiğinde gazetede okudum . :lol:  :lol:

:kop: :kop: kucuk ayrıntılar detaylarda saklıdır bunuda tabiki gider gazeteler yazmak biz iyi izliyorsak pat cekeriz cımbızla onu ben mesela genele bakmadıgım için pat cekebiliyorum onu:)) yüksek ihtimal bu dediklerimin cogu belki temenni belki istek oluyor ama olsun niyet onemli olan

herneyse baskanın dembaba stad tarihi  hesap sormaları borcu indiricezleri vs vs bakarsak aslında sozlerine pek inanmamak gerek gibi:D:D :biggrinking:

elin azizesi gidiyor oyuncularına yemek veriyor diyorki devre arasını biz lider olacaz diyor ve oylede oluyor esas buna canım sıkılıyor:((
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 12:30:42 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 12:28:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Ayrıca ntvsporda futbol panoromada dün istatistikler yayınlandı bilmem takip eden oldumu..

Ligin açık ara en iyi takımını Fenerbahçe oluşturmuş..

En çok ilerde top kapan
En çok ilerde pas yapan
En çok ilerde ceza sahasına giren
En çok şut atan
vs vs vs

20 ye yakın istatitklerin HEPSİNDE Fenerbahçe var..

Bizim girdiğimiz tek yer var oda paslaşarak ceza sahasına girişte en iyi 3. takımız..

Beşiktaş Miloseviç olursa Tolgay olursa Linnes transferi ile hedeflerine gidemez

Kendimizi kandırmayalım..

Beşiktaşın

Kaboul, İnler ve Pereira gibi takıma sınıf atlatacak oyunculara ihtiyaç vardı.

Alınmadı..

Ne değişecek şimdi ? Sadece fark rotasyon artacak..

Bu elimizdeki kadro ile Fenerbahçe ve Galatasaray deplasmanlarından 3 puan alacağımızı uman varmı ?

Gerçek çi olun ondan herşeyden önce..

Beşiktaş için bu sene benim için artık tek  hedef Şampiyonlar Ligidir..

Başkada bişey olmayacaktr zaten.

Sene sonu burada bu mesajımı alırsınız koyarsınız..

Dün ben de izledim haklısın yalnız çok aldatıcı bir yanı var rakamların.

Bu rakamlar toplu rakamlar ilk olarak.

Yani maç maç değil. Maç maç bakıldığında fener iç sahada pik yapıyor dış sahada içerdekinin yarısı kadar istatistiği yok.

Örnek Fener iç saha maçında 32 şut atmış. Dış saha maçında 7. Ortalaması 19 çıkıyor.

Biz iç saha maçında 19 şut atıyoruz dışarıda 16. Ortalama 17.

Adamlar ortalama olarak önde ama puan almaya gelince bu iş böyle değil.

Biz 3-3 alabilirz o içerde 3 dışarıda 1 alır döner. O yüzden senin kadar karamsar bakmıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Bugun Transferlerde bir gelişme olacak mı acaba ?

Çevrimdışı Deniz

Bugun Transferlerde bir gelişme olacak mı acaba ?
haftaya netleşir  :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Yapmayın arkadaşlar Gökhan Keskin den bahsediyoruz ve onu Önder Özenle bir tutuyoruz. Gökhan Beşiktaşın yetiştirdiği ön büyük değerlerinden biridir. Böyle bir ihtimal varsa o şansı hakeden bir kaç kişiden biridir bize bir dany faciası yaşatmaz sportif drektörlük bir ekip işidir her işin zaten uzmanı olur bunların başında Beşiktaşı ve değerlerini iyi bilen biri çok daha mükemmel işler yapar Hocalık yaptımı diyorsunuzda Önder bey ne kadar hocalık yaptıki Gökhan bu şansı hakediyor bence denenir.

Çevrimdışı ahmet türker

Bu Önder Özen olayıda abartıldıkça abartılyor

Şu an yok ve takım iyi arkadaş..

Güzel olan herşeyde Önder Özen olmayan herşeyde özensizlikten..

Bırakalım bu işleri..

Önder Özen görevinden kaçması ile zaten başlı başına bir korkak olduğunu göstermiştir..

Dik duracaktı, taraftar arkasındaydı ve mert konuşsaydı zaten kimse bişey demezdi..

Dany alırken öyle konuştum aslında ben istemedim demek bile o görevin ona çok ağır geldiğinin göstergesi..

Bırakalım artık işini yapsın NTVSPORDA..

Bunun dışında verdiği herşey soyut..

Biliçe ve scout ekibine süsrekli haksızlık ediliyor bu Önder Özen yüzünden..

Ayıptır.
:ok:  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 12:50:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben risk almayan insanlara oldum olası kızdım. Sadece işimi yaparım en ufak risk arzeden işe bulaşmam mantığında olan insanı hiç sevemedim.

Çünkü çok bencilce geldi bana.

Ama tepkileri okudukça bunu anlamaya başladım. Demek ki Türkiye'de yapılması gereken bu. Zaten en kolayı da bu.

Herkesin ağzında Dany olayı var. Dany transfer hatasıdır. Stratejik de hatadır. Aynı zamanda da bir risktir. Koltuğunu düşünen birinin asla almayacağı bir risktir.

Tutmamıştır. Onun yerine Brezilya'dan ucuz abidik kubidik bir stoper de gelebilirdi. Sanırım yapılması gerekn de buydu o zaman. Çünkü o zaman Dany'i getirdin diye eleştirilemeyecekti.

Eleştiren olursa da para yoktu kardeşim diyecek hop kurtulacaktı. Bunun yerine rakibinden aldığın sezonun 12 maçının 11'inde iyi oynayan ama sadece Gs karşısından bir hata yapan ve evet o hata sonucunda maçı kaybettiren bir adam alındı.

Yani koltuk düşünülmeden bir hamle yapıldı. Aynı adam işini rahat yapamadığı için onurluca istifa etti. Tazminat almayı beklemedi. Buna da korkakça kaçtı diye ithaf da bulunuldu.

Bazı şeyleri tartışmak yersiz demek ki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Yapmayın arkadaşlar Gökhan Keskin den bahsediyoruz ve onu Önder Özenle bir tutuyoruz. Gökhan Beşiktaşın yetiştirdiği ön büyük değerlerinden biridir. Böyle bir ihtimal varsa o şansı hakeden bir kaç kişiden biridir bize bir dany faciası yaşatmaz sportif drektörlük bir ekip işidir her işin zaten uzmanı olur bunların başında Beşiktaşı ve değerlerini iyi bilen biri çok daha mükemmel işler yapar Hocalık yaptımı diyorsunuzda Önder bey ne kadar hocalık yaptıki Gökhan bu şansı hakediyor bence denenir.
BJK deneme yanılma mekanizmasıdır... Gökhanla ne kadar ileriyi görebiliriz ? merak konusu Ama Önder özer ileri doğru atılım mekanizması oluşturulurdu Nevzat Demir tesislerine sağlık merkezi kurulacaktı ne oldu acaba ? bunları sormak lazım fikirleri gayet güzeldi Önder özenle mi gitti acaba ? Gökhan gelmesini değilde Önder özen in gelmesini isterim...

Çevrimiçi Samet Ç

Ben risk almayan insanlara oldum olası kızdım. Sadece işimi yaparım en ufak risk arzeden işe bulaşmam mantığında olan insanı hiç sevemedim.

Çünkü çok bencilce geldi bana.

Ama tepkileri okudukça bunu anlamaya başladım. Demek ki Türkiye'de yapılması gereken bu. Zaten en kolayı da bu.

Herkesin ağzında Dany olayı var. Dany transfer hatasıdır. Stratejik de hatadır. Aynı zamanda da bir risktir. Koltuğunu düşünen birinin asla almayacağı bir risktir.

Tutmamıştır. Onun yerine Brezilya'dan ucuz abidik kubidik bir stoper de gelebilirdi. Sanırım yapılması gerekn de buydu o zaman. Çünkü o zaman Dany'i getirdin diye eleştirilemeyecekti.

Eleştiren olursa da para yoktu kardeşim diyecek hop kurtulacaktı. Bunun yerine rakibinden aldığın sezonun 12 maçının 11'inde iyi oynayan ama sadece Gs karşısından bir hata yapan ve evet o hata sonucunda maçı kaybettiren bir adam alındı.

Yani koltuk düşünülmeden bir hamle yapıldı. Aynı adam işini rahat yapamadığı için onurluca istifa etti. Tazminat almayı beklemedi. Buna da korkakça kaçtı diye ithaf da bulunuldu.

Bazı şeyleri tartışmak yersiz demek ki.
:claps:

Çevrimdışı Türkay

Önder Özen duygusal konuşuyordu güzeldi de ama bizim duygusallıktan öteye gitmemiz için yabancı tanınmış ve işi bilen bi profesyonel getirmemiz gerekiyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 12:59:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Önder Özen duygusal konuşuyordu güzeldi de ama bizim duygusallıktan öteye gitmemiz için yabancı tanınmış ve işi bilen bi profesyonel getirmemiz gerekiyor.

Getir bir İtalyan bakalım kaçıncı ayda istifa edecek :)

Biz idare etmeyi bilen halden anlayan insanın değerini ancak despot birisi gelince anlarız toplum olarak.

Getir Bielsa'yı 3. gün bir yöneticiye hırsız , 5. gün ahmak , 7. gün küfür eder.

Tahammül edersen şampiyon yapar. Ama edemeyiz çünkü egomuz şunu söyler. Her şeyi biz  biliriz çünkü para bizde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

önder özen bile olsa derken bu adamı ama tanrılaştırdınız anlamadım gerçekten bir ekibe haksızlık ediyorsunuz bir ekibin başarısını bir kişiye yamıyorsunuz hepsi hepsi bir sene durmuş takımın başında şu an yapılan şeyleri bile ona mâl ediyorsunuz ya iyiler önder beyin kötüler yönetimin ben niye göremiyorum iyi şeyleri anlamamıyorum kaldıki maaşla çalışan biri elbette bir iş verildiyse en iyisini yapacak yapamıyorsa gider iş hayatında kural bu değilmi kişiler sistem olmazsa hiç bir şeydir önemli olan sistemin oturması oturmuş bir sistemde kim olursa olsun işler yürür şu anki sistem sağlıklı olmasa bile Başkanın sistemi neden bunu kabul etmek istemiyoruz takımı gençleştirmek kolej takımı yaratmak ve bunun için doğru kişileri işin başına getirmek ve onlardan yüksek verim almak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 13:12:29
  • Beşiktaş / Bodrum
önder özen bile olsa derken bu adamı ama tanrılaştırdınız anlamadım gerçekten bir ekibe haksızlık ediyorsunuz bir ekibin başarısını bir kişiye yamıyorsunuz hepsi hepsi bir sene durmuş takımın başında şu an yapılan şeyleri bile ona mâl ediyorsunuz ya iyiler önder beyin kötüler yönetimin ben niye göremiyorum iyi şeyleri anlamamıyorum kaldıki maaşla çalışan biri elbette bir iş verildiyse en iyisini yapacak yapamıyorsa gider iş hayatında kural bu değilmi kişiler sistem olmazsa hiç bir şeydir önemli olan sistemin oturması oturmuş bir sistemde kim olursa olsun işler yürür şu anki sistem sağlıklı olmasa bile Başkanın sistemi neden bunu kabul etmek istemiyoruz takımı gençleştirmek kolej takımı yaratmak ve bunun için doğru kişileri işin başına getirmek ve onlardan yüksek verim almak

Necmi abi böyle bir yere varamıyoruz en iyisi sorular sorayım ben sana açıklığa kavuşturalım.

Önder Özen gelmeden önce de o scout ekibi var mıydı? Vardı. 10 yıldır adam izliyor muydu izliyordu. Ama kimse bu adamları aldırabildi mi? Hayır. Bu sistemi kim hayat geçirdi? Yönetim mi?

Dentinho'yu , Niang'ı getiren yönetim mi? Madem sistem vardı o zaman niye alınmadı bu adamlar? Alınamazdı çünkü öyle bir sistem yoktu ortada.

Herkes Dany'den bahsediyor ama engellediği transferleri konuşan yok.

Yapılanmasını konuşan yok.

Adam set çekmese şuan sağ kanatta Ahmet İlhan Sol Kanatta Olcan oynuyordu.

Kerim Frei diye bir oyuncumuz  yoktu. Pedro Franco da aynı şekilde.

Bunları scout ekibi izledi diyenler var. Doğrudur. Scout ekibi 10 yıldır oyuncu izliyor arkadaşlar kimse çıkıp da aldıramamıştı izlenilenleri.

Pedro'yu aldırdı. Riski kim aldı burada? Özen. Şimdi ne diyoruz iyi ki var diyoruz.

Yaptıklarını söyleyince de e işi kardeşim para aldı yapacak tabi ki oluyor. İyisini yapınca işiydi risk alıp tutmayınca sakız oluyor.

Ama işte malesef bu Türkiye gerçeği. Yönetim zilyon tane hata yaptı geldiğinden beri Sezer ve Eneramo başta olmak üzere.

Bunu söyleyince de e engel olsaydı o zaman oluyor. Nasıl iş bu? İnsafsızlık değil mi?

Kimseyi tanrılaştırmıyorum haklıya hakkını teslim ediyorum ben. Bu özellikle bizim camiamızda pek yapılan bir iş değildir çünkü.

Bunları bu adam yaptı. Hataları da oldu. Kimse hatasız değildir. Ama yaptıklarını yüceltmek yerine işiydi yapacaktı denirse ben de Dany transferinden ötürü asla eleştirmem Özen'i.

Önce Sezer ve Eneramo'yu konuşalım 90 dk bile oynamadılar çıkarın verdiğiniz 5 milyon euroyu derim

Bir de ek yapayım.

Tarık Çamdal.

1 milyon euroya alacakken aldırmadı Önder Özen. Bu yüzden hiç takdir edildi mi?

5 milyon euro verdi Gs bu adama. 5. Şimdi noldu bu adam?

Dany konusunda 1 zarar verdiyse 9 tane yararını sayarım ben Özen'in. Bu putlaştırmak değil. Haksız eleştiriden rahatsız olmak.
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 13:17:39 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli