2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4579045 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Ne zaman bitiyor transver dönemi 20 mi 25 mi ?
2 şubat olmalı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

2 şubat olmalı
daha 16 gün başkan bize süper oyuncu alır merak etmeyin  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

daha 16 gün başkan bize süper oyuncu alır merak etmeyin  :evillol:
:iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan

Yaa gençler helal olsun sizlere varya. Gerçekten çok takdir ediyorum gündemdeki her futbolcu hakkında hemen bilgi verebiliyorsunuz aferin size  :claps: :claps: :claps: :claps:
Haa birde @Tolga nerelerde gözükmüyor bi kaç gündür.

Çevrimdışı ALI RIZA

Yaa gençler helal olsun sizlere varya. Gerçekten çok takdir ediyorum gündemdeki her futbolcu hakkında hemen bilgi verebiliyorsunuz aferin size  :claps: :claps: :claps: :claps:
bizler 2010 da kaldık ama gençler forumun resmen scout ekibi gibi  :halay: her takım oyuncu seceresini biliyorlar :) @Tolga gelince ya birisine atar yapıyordur yada Oturmuş finallere çalışıyordur

Çevrimdışı Deniz

Yarın alacam @Abdullah ve @Tolga faikerinin ifadelerini buraları boşladılar..
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 02:23:05 Deniz ]

Çevrimdışı ilhan

Yarın alacam @Abdullah ve @Tolga failkerinin ifadelerini buraları boşladılar..
:kop: :kop:

Çevrimdışı forzatunga

Linnes yatmış Türkiye'ye gelmek istemiyormuş klübüyle anlaşılmasına rağmen.Tolgay baya ekonomik olarak bitmek üzereymiş.
Sağ bek Maxi gelmek istiyormuş klübü bırakmıyormuş ama sene sonu serbest kalacağı için zor da olsa bir ihtimal varmış.
Diğer aday  Emil Krafth.
kaynak:twitter alper bahadır

Çevrimiçi Necmi

çocukları rahat bırak sınavlarına çalışsınlar her kes senmi sende git ders çalış biraz @Deniz

Çevrimdışı Deniz

çocukları rahat bırak sınavlarına çalışsınlar her kes senmi sende git ders çalış biraz @Deniz
hoaydaaaaaa şimdi de tembel olduk  :bandit: :bandit: :eyes

Çevrimdışı doganay

yeni sag bek adaylarida tam bombaymis ; Petar Stojanovic  ve Junior Caiçara.  :iscrewy:

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Hurriyet Linnes Pazartesi gelecek diyor. Fanatik ise Linnes hala kararsiz falan diyor. :)
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 04:44:17 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Tolga

Hurriyet Linnes Pazartesi gelecek diyor. Fanatik ise Linnes hala kararsiz falan diyor. :)
Gazete haberlerine inanmıyorum ben sizde öyle yapın :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

yok bende inanmiyorum zaten kendi kendimi umutlandiriyorum bir sagbek gelecek diye  :)

Çevrimdışı murat

yok bende inanmiyorum zaten kendi kendimi umutlandiriyorum bir sagbek gelecek diye  :)
Kanada da yokmu bir sağbek bir tanede sen salla serkan.hatta atiba aracı olmuş filanca dersin. :D

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Kanada da yokmu bir sağbek bir tanede sen salla serkan.hatta atiba aracı olmuş filanca dersin. :D
Walla burda iyi gencler var ama futbola ilgi cok az. Kanada'nin milli sporu Hockey  :lol:

Bu arada ben Atiba'nin bir arkadasiyla her hafta halisahada mac yapiyorum. 2-3 ay once bana Atiba'yla gorustugunu  ve orada mutlu oldugunu soylemisti. Sonra bu kirmizi kartlar cikinca gozumden dustu acikcasi. Bir Kanadali'ya yakistiramadim.

Bu beraber top oynadigim elemanda zamaninda Galatasaray'a Ali sami'yen de gol atan Stephen Ademolu. Tromso faciasi hatirlarsiniz  :lol:

Çevrimdışı Kemal

Türkiyede çoğu kişi orlara kaçmaya çalışıyo, Linnes niye gelsin :) 

Karlar altında tek derdi bahçeme geyik girdi, çok kar yağdı çam ağacımın dalları kırılmasa bari falan ... İstanbulda sürekli tilki gibi kuyruğu dik gezmek zorunda nerden ne geleceği kimin çarpacağı hiç belli değil  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Linnes eger soylendigi gibi Turkiyeyi istemiyorsa hic gelmesin.zaten alismasi zor bir memleketiz bir de bunalima girer.

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Oğlum olursa adını "Sağbek Kartal" koyucam. Beşiktaş'ta 10 sene boyunca yılda minimum EUR 1 milyon canlı garanti ;)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Renton

Günaydın tolgayı bayağı ucuza kapatabiliriz 1m civarları belki daha aşşağısı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Abdullah

:bandit:

Çevrimdışı Abdullah

@Necmi abi arkadaşa bir hafta giriş yasağı verelim  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi arkadaşa bir hafta giriş yasağı verelim  :evillol:
Bugun son sinavima giriyorum :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Bugun de transfer yok bir cumayi daha bosa geçirdik..

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu saatten sonra almasınlar valla..

Gelecek takım arkadaşlarını tanıyacak şudur budur derken

3 maç geçecek..

Aylardır bir konuyu çözememişler. Hiç mi plan program yapmadınız be arkadaş..

FM bile oynarken devre arası gelmeden bir sürü oyuncu arıyor tarıyor ve ona göre seçim yapıyoruz..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net