2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4576947 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:18:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Caiçara geçen sene 52 maça çıkmış çok iyi rakam. 12 asisti var.

Bu sene yarım devre 26 maç 7 asist.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kaderabek'in niye hiç ismi geçmiyor sizce?

Çok mu fiyat çekti Çekler acaba? Aslında tartışmasız en iyisi o aralarında.
Linnes'i bile alamazken Kaderabek hayal sadece :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:19:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Evet şuan kontrol ettim eğer yanlış değilse Caiçara'nın kontratı 6 ay sonra bitiyor.

Çok büyük avantaj sağlar bu hemen saldırmak lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Caiçara geçen sene 52 maça çıkmış çok iyi rakam. 12 asisti var.

Bu sene yarım devre 26 maç 7 asist.

Brezilya liginden Avrupa'ya gelen adamlar genelde aynı istatistiği yakalayamıyor Portekiz ve biraz da İspanya ligine gidenleri bunun dışında tutuyorum.O yüzden genelde Brezilya'dan direk oyuncu almak bana genelde mantıklı gelmemiştir.

Çevrimdışı FARUK

Başkan devre arası transferi için gs maçından 2 hafta önce felan tam olarak ne demişti
ben sağbek-stoper bir de yatırım amaçlı forvet almak istiyoruz dediğini hatırlıyorum
tek stope geldi o da yatırım amaçlı gibi birşey :)
hatlar mı karıştı acaba  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Brezilya liginden Avrupa'ya gelen adamlar genelde aynı istatistiği yakalayamıyor Portekiz ve biraz da İspanya ligine gidenleri bunun dışında tutuyorum.O yüzden genelde Brezilya'dan direk oyuncu almak bana genelde mantıklı gelmemiştir.
adam Ludogorets'de oynuyor hocam Brezilya liginde değil

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:22:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Linnes'i bile alamazken Kaderabek hayal sadece :)

Daha şimdiden 26 maç 8 asist yapmış.

Bu sene tek üzüleceğim adam olacak alamadığımız için.

10 yıl soluksuz izlerdik bu adamı sağ tarafta.

Şuan yönetimin yerinde olsam tüm bütçeyi yatırır bu adamı alır transferi kapatırdım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:22:36
  • Beşiktaş / Bodrum

3 sene kadardır oynuyor kardeşim Bulgarlarda rakamları baya sağlam
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Başkan devre arası transferi için gs maçından 2 hafta önce felan tam olarak ne demişti
ben sağbek-stoper bir de yatırım amaçlı forvet almak istiyoruz dediğini hatırlıyorum
tek stope geldi o da yatırım amaçlı gibi birşey :)
hatlar mı karıştı acaba  :evillol:

Bizimkiler belli başlı oyuncuları büyük ihtimalle listeye almışlardı ilk başlarda.Fakat kime gittilerse bir şekilde anlaşmazlık oldu ve iş resmiyete dökülemedi görünen o yani.Benim pek bir beklentim kalmadı yani çokta birşey söylemeye gerek yok.Ben şahsi olarak sözümü sezon sonuna saklıyorum.

Çevrimdışı Tolga

3 sene kadardır oynuyor kardeşim Bulgarlarda rakamları baya sağlam
Pardon pardon ben başka oyuncuyla karıştırmışım dün bir oyuncunun ismi dolaşıyordu o zannettim :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:25:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben alınmamasına değil açıklamların zıt yönde olmasına kızarım.

Yoksa stoper ihtiyacı vardı alındı.

Sağ bek daha büyük ihtiyaç.

Yalnız yazın da böyle çok umutsuzduk arka arkaya Töre, Sosa ve Ba geldi.

O yüzden sakin kalmak gerek para sorunu yok diyorlar ısrarla. Alınacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Daha şimdiden 26 maç 8 asist yapmış.

Bu sene tek üzüleceğim adam olacak alamadığımız için.

10 yıl soluksuz izlerdik bu adamı sağ tarafta.

Şuan yönetimin yerinde olsam tüm bütçeyi yatırır bu adamı alır transferi kapatırdım.
Katılıyorum çok kaliteli bir bek yakında Holebas gibi daha ön plana çıkabileceği bir takıma gidecektir yakındır yani :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:28:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Katılıyorum çok kaliteli bir bek yakında Holebas gibi daha ön plana çıkabileceği bir takıma gidecektir yakındır yani :)

Rakamların ötesinde adam dinamo gibi durmuyor hiç.

Çok yazık olacak gerçekten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Bizimkiler belli başlı oyuncuları büyük ihtimalle listeye almışlardı ilk başlarda.Fakat kime gittilerse bir şekilde anlaşmazlık oldu ve iş resmiyete dökülemedi görünen o yani.Benim pek bir beklentim kalmadı yani çokta birşey söylemeye gerek yok.Ben şahsi olarak sözümü sezon sonuna saklıyorum.

yaz transfer döneminden sonra umutluyum ben açıkçası en azından bu transfer dönemi kapanana kadar umudum devam edecek :)
ama eksikler belli ve belli ki transfer için mevkiler belirlenmişken kampa yetişmeliydi transferler

ne zaman kapanıyor dönen mi 2 şubat diye aklımda kalmış

Çevrimdışı Tolga

Ben alınmamasına değil açıklamların zıt yönde olmasına kızarım.

Yoksa stoper ihtiyacı vardı alındı.

Sağ bek daha büyük ihtiyaç.

Yalnız yazın da böyle çok umutsuzduk arka arkaya Töre, Sosa ve Ba geldi.

O yüzden sakin kalmak gerek para sorunu yok diyorlar ısrarla. Alınacaktır.
Lig başladıktan sonra alsak neye yarayacak ki oyuncunun takıma adapte olması,uyum süreci vs. gibi sebeplerden dolayı 1-1.5 ay o oyuncu istediği verimi veremeyecek yani böyle bir tehlike de var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:29:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Arsenal reportedly sent scout to watch Maribor defender Petar Stojanovic against Chelsea

Arsenal are reported to have sent a scout to watch Slovenian hot prospect Petar Stojanovic in action during the week.

According to Slovenian site EKIPA 24, scouts from Arsenal were joined by Manchester City and Manchester United representatives in the crowd, with the 19-year-old defender the most likely target for the Premier League giants.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

yaz transfer döneminden sonra umutluyum ben açıkçası en azından bu transfer dönemi kapanana kadar umudum devam edecek :)
ama eksikler belli ve belli ki transfer için mevkiler belirlenmişken kampa yetişmeliydi transferler

Aynen 2 Şubat'ta sonra erecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:30:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Köpek balıkları etrafında dolanıyor Stojanovic'in.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:31:40
  • Beşiktaş / Bodrum

İşte oralara da kalırsa Tolga haklı bir şeye yaramaz o.

Anca şuan aktif maç yapan takımlardan alırsak kamp görmesi şart değil.

Ama oynamıyorsa şuan alsak da anca yedek olur Serdar'a 4-6 hafta boyunca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:33:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Bazı konuları birbirinden ayırmak gerek.

3 milyon euroya şimdi alabileceğin adamı 2 hafta sonra 2,5 milyon euroya alırsan 500,000 euro kar etsen de en az 6 maç zarar edersin.

Kar zarar ilişkisinde bu kadar kritik bölgeye bu kadar beklenmemeli. En en kötü 4-5 gün içinde biri inmeli İstanbul'a.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:34:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Tek sevindiğim konu abuk subuk isim yok.

Tüm ismi geçenler çok iyi potansiyelli oyuncular. Barragan dışında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bazı konuları birbirinden ayırmak gerek.

3 milyon euroya şimdi alabileceğin adamı 2 hafta sonra 2,5 milyon euroya alırsan 500,000 euro kar etsen de en az 6 maç zarar edersin.

Kar zarar ilişkisinde bu kadar kritik bölgeye bu kadar beklenmemeli. En en kötü 4-5 gün içinde biri inmeli İstanbul'a.
Rakamları tam bilmiyorum ama ligte 2-3 maç kazansan aşağı yukarı zaten o parayı çıkartmış olursun ama bunları sadece biz görüyoruz herhalde.

Çevrimdışı Deniz

Stojanovic potansiyeli olan bir oyuncu ama ciddi anlamda fiziki eksiği var.en az 2 senesi var pişmesi için.Maxi kadar verim kesinlikle veremez.Son derece tecrübesiz.Bizim savunmanın ihtiyacı olan şey tecrübe zaten.Oyuncu kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın,ama bizim daha çok tecrübeli birine ihtiyacımız var..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Stojanovic potansiyeli olan bir oyuncu ama ciddi anlamda fiziki eksiği var.en az 2 senesi var pişmesi için.Maxi kadar verim kesinlikle veremez.Son derece tecrübesiz.Bizim savunmanın ihtiyacı olan şey tecrübe zaten.Oyuncu kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın,ama bizim daha çok tecrübeli birine ihtiyacımız var..
:claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:40:01
  • Beşiktaş / Bodrum

Aynen öyle. Uzun vadede yardırır ama yardırma da şöyle kimse uçmasını beklemesin adam çok hızlanmaz gibi duruyor biraz yapı ağır.

Ama oyun aklı gelişir savunması çok güçlü hücumu da vasatın üstünde bek olur gibi.

Bu kadar uzamsa Linnes veya Kaderabek her şeyiyle uyuyordu bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli