2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575145 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 20:45:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
şimdide kimse gelmiyo kardeşim, ortasını bulamadık şu işin : )

Alamıyorlardan ziyade bence almıyorlar abi bakalım göreceğiz :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Alamıyorlardan ziyade bence almıyorlar abi bakalım göreceğiz :)
Bilerek sağ bek almamak tabiri caizse intihardır.Alamıyorlar diyelim biz ona..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 21:02:00 Samo1903 ]

Çevrimdışı Pascal

Aras Özbiliz'in çapraz bağları yırtık, sakat sakat oyuncu mu alınır. Basın da destekli atmayı öğrenedi  :kop:

Ama Petar Stojanovic iyi oyuncu  :ok:
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Tolga

Şu transfer dönemi bitse de hepimiz rahat etsek.İyice canım sıkılmaya başladı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Bu bilic Jimmyi sağbek oynatmazsa ben bişey bilmiyorum : )

Çevrimdışı Karabay

Bu bilic Jimmyi sağbek oynatmazsa ben bişey bilmiyorum : )
jimy haberi nerden geldi hiçbir yerde denk gelmedim. Bide bu adam cidden sağ bek oynarmı?

Çevrimdışı Kemal

jimy haberi nerden geldi hiçbir yerde denk gelmedim. Bide bu adam cidden sağ bek oynarmı?

necipten stoper- sağbek ; Atınç tan forvet olduğuna göre bundan kaleci bile olur hocam  :photo:

Çevrimdışı Dogan

SAĞ BEK TRANSFERİNDE SON DURUM.
 Beşiktaş, Maxi Pereira'yı kulübünün satmaması nedeniyle sağ bek arayışlarına devam ediyo.
Malum sitenin edindiği bilgiye göre; siyah beyazlı yöneticiler rotayı Pereira'dan sonra iki isme çevirdi.

Bu isimlerden biri; Petar Stojanovic olurken, diğer sağ bek adayı ise Brezilyalı Junior Caiçara.

Transfer listesinde olan; 1995 doğumlu olan Slovenyalı Stojanovič ile 1989 doğumlu olan Caiçara için temaslarını sürdüren yöneticilerin ilerleyen günlerde bu bu transferlerle ilgili net adımlar atacağı da gelen haberler arasında.

19 yaşında olan Stojanovic Slovenya'nın Maribor takımında forma giyiyor. (özel haber diye gecmisler genelde dogru çıkar)
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 22:01:01 Dogan ]

Çevrimdışı Dogan

kişisel görüşüm linnes mines hikaye alalım stojanovic i 3 yil sonra dünyada ses getirecek bi bek olur su ana kadar adı gecen hic bi bek ilgimi cekmemisti hepsi bence orta sınıf ama bence bu gelecegin yıldız adaylarından yönetim bu çocuğu alırsa sabrettigimize degicek insallah transfer edebiliriz yoksa 3-4 yıl sonra agzimiz acik izleriz bu cocugu

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 22:14:46
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
kişisel görüşüm linnes mines hikaye alalım stojanovic i 3 yil sonra dünyada ses getirecek bi bek olur su ana kadar adı gecen hic bi bek ilgimi cekmemisti hepsi bence orta sınıf ama bence bu gelecegin yıldız adaylarından yönetim bu çocuğu alırsa sabrettigimize degicek insallah transfer edebiliriz yoksa 3-4 yıl sonra agzimiz acik izleriz bu cocugu
o kadar iyi mi bu adam ???

Çevrimdışı ozan062

o gereken gelişimi biz saglıyabilirmiyiz onemli nokta bu bircogumuzun unuttugu birseydir bana gore

bizim klüpte fiziki gelişimini tamamlayamaz bir kere onu unutalım hatta geriye gider..

zaten en onemlisi bana sorarsanız budur aynı zamanda mental olarakta gelişim saglayamaz

bizde hiçbir destek departmanı yok bu konuda

ha bizim istediğimiz orta seviyeye satmaksa zaten onu suanda pedroda saglıyoruz ama ben her zaman isterimki 2-3 tık yukarıya pazarlayalım sonra 20milyona oyuncu alalım

:bawling: :bawling: cok ucuyorum  yada bu işlere cook zaman gerek hadi hak vereyim bizimkilerde bu işlere yeni basladı...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Dogan

o kadar iyi mi bu adam ???
daha simdiden samp.ligi tecrübesi var wolfsburg arsenal chelsea man utd gibi takimlarin radarinda 19 yasinda smp.ligi maci oynamak koly deil bizim oguzhan kazik kadar oldu hala genc diyoz asil genç olanlar boyle adamlar alicaksin bunu toreyle beraber sag kanadi parcalasin formayida hemen kapar oyle lines gibi uyum sureciymis felan mizmizda olmaz  :D sloven slovak oyuncular pek.fazla sıkıntı cekmez turkiyede

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 22:35:41
daha simdiden samp.ligi tecrübesi var wolfsburg arsenal chelsea man utd gibi takimlarin radarinda 19 yasinda smp.ligi maci oynamak koly deil bizim oguzhan kazik kadar oldu hala genc diyoz asil genç olanlar boyle adamlar alicaksin bunu toreyle beraber sag kanadi parcalasin formayida hemen kapar oyle lines gibi uyum sureciymis felan mizmizda olmaz  :D sloven slovak oyuncular pek.fazla sıkıntı cekmez turkiyede
oziyi geçtim necibe genç diyolar ve biz hala onun patlama yapmasını bekliyoruz  :kop: necip diyince aklıma gs maçında vipde çay içerkenki hali geliyor aklıma sürekli  :s20: :s20: :s20:  sanki ne oynadı da sakatlandı herif hemen  :steamed:

Çevrimdışı Dogan

o gereken gelişimi biz saglıyabilirmiyiz onemli nokta bu bircogumuzun unuttugu birseydir bana gore

bizim klüpte fiziki gelişimini tamamlayamaz bir kere onu unutalım hatta geriye gider..

zaten en onemlisi bana sorarsanız budur aynı zamanda mental olarakta gelişim saglayamaz

bizde hiçbir destek departmanı yok bu konuda

ha bizim istediğimiz orta seviyeye satmaksa zaten onu suanda pedroda saglıyoruz ama ben her zaman isterimki 2-3 tık yukarıya pazarlayalım sonra 20milyona oyuncu alalım

:bawling: :bawling: cok ucuyorum  yada bu işlere cook zaman gerek hadi hak vereyim bizimkilerde bu işlere yeni basladı...
katılmıyorum abi çünkü töre suan 22 yasinda bize geldiginde nasildi simdi nasil kendini nasil gelistirdi ve daha da gelistirecek pedroda pisiyo 2 3 yil sonra bunlar ust düzey olcak ha oguzhhan dersen temblin teki arsenalde de kalsa ayni corumspora da gitse ayni adam gelecegini dusunmuyo büyük futbolcular karakter yapisi olarak farklidir hangi takimda oynarlarsa oynasinlar her zaman gelisir farkedilir ve büyük takima gider ozi atinc bunlarbdeil ama bircogumuz atinci begeniyoz hatta bende begeniyom lakin cok cabuk calim yiyo sadece hava topu var onun disinda sıfır cok calismasi lazim cok
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 22:42:53 Dogan ]

Çevrimdışı Kemal

Serdar neyinize yetmiyo arkadaşlar : )

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 22:44:16
Serdar neyinize yetmiyo arkadaşlar : )
yedek alınsa iyi olacak abi artık modern futbolda onu buraya çekerim şunu şuraya oynarım taktikleri başarılı olamıyor .Milletin sağ bekleri skora katkı veriyor 5+ asistleri var biz önündeki adama pas atınca seviniyoruz .Atibayı ismaili necibi oraya koymak hiç profesyonelce değil .Ayrıca serdar geçen seneye göre kendi içinde bir devrim yaşadı kabul ediyorum ama hala ne asisti ne golü var .Bir de bu lütuf olarak görülmemeli Beşiktaşta futbol oynuyorsan bir zahmet bak kendine fit kal buna sevinmek aslında ii bir şey değil  :D

Çevrimdışı Dogan

herkesin merak ettigi şu bilic atinci ndn oynatmiyo ndn gidip ayni yasta olan milosevici aldik ikiside ayni tecrubeye sahip deilmi hatta atinc daha uzun ama olay oyle deil malesef bizim türk oyuncular gelismeye acik gelistirmeye kapali anderlect genclerle gs yi yendi turkiyeden hangi takim onu yapabilir hicbiri yabanci oyunculara asilanmis bi felsefe vardir bizde o yok atinc bu sekilde kalirsa sonu muhammed demirci gibi olur necipten hala patlama bekleyen varsa gitsin kendini bogazici köprüsünden atsin :lol:

Çevrimdışı Dogan

yedek alınsa iyi olacak abi artık modern futbolda onu buraya çekerim şunu şuraya oynarım taktikleri başarılı olamıyor .Milletin sağ bekleri skora katkı veriyor 5+ asistleri var biz önündeki adama pas atınca seviniyoruz .Atibayı ismaili necibi oraya koymak hiç profesyonelce değil .Ayrıca serdar geçen seneye göre kendi içinde bir devrim yaşadı kabul ediyorum ama hala ne asisti ne golü var .Bir de bu lütuf olarak görülmemeli Beşiktaşta futbol oynuyorsan bir zahmet bak kendine fit kal buna sevinmek aslında ii bir şey değil  :D
önündeki adama pas atmayi birak kosarken dengesini kaybedip düşmesin o bize yeter  :kop: iki kanadin bekide dehset kötü bana göre sagda bosingwa solda caner oldugunu dusunun sinmdi 16 da 16 gidiyoduk bekler bu kadar onemli iste motta hic gundeme gelmiyo ama allah askina hucumda napti su ana kadar onun kanadindan kac tane tehlikeli atak gelisti kac tane asisti var ortasi var tehlikeleri hep töre yaratiyo

Çevrimdışı Tolga

Artık bu takıma alınacak oyuncular genç değil direk katkı verecek cinsten oyuncular olmalı.Türkiye'de genç oyuncuların gelişebilmesi çok zor futbol ortamı buna müsait değil tabi istisnalar da var ama genel bakarsak genç oyuncular bizim ülkemizde gelişebilme şansı bulamıyorlar.Geliştiğini düşündüğümüz oyuncular da en fazla standart oyuncu oluyor yani.Milli takımın halinden bu zaten çok net bir şekilde anlaşılıyor.
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 23:02:18 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:06:07
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu arkadaşı Bulgarlar ucuza vermez bize. Ama alınırsa çıkan isimlerin hepsinden iyi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:12:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Stojanovic ise beni heyecanlandıran tip oyuncu ama fiziksel olarak çok eksik.

Teknik olarak çok iyi olabilir ama ağır bir bek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

antalya daki maç dsmartta galiba maçkolikte öyle yazıyor başka yerde bilgi bulamadım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 23:14:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaderabek'in niye hiç ismi geçmiyor sizce?

Çok mu fiyat çekti Çekler acaba? Aslında tartışmasız en iyisi o aralarında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

antalya daki maç dsmartta galiba maçkolikte öyle yazıyor başka yerde bilgi bulamadım
evet dsmartta